VİŞNELİ PASTA
Pasta İçin Malzemeler:
4 yumurta
250 gr tozşeker
175grun
50 gr kakao
Çikolatalı krema için
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
200 gr bitter çikolata
Vişne reçeli
Süslemek için:
Vişne taneleri
Çikolata
PASA TARİFİ:
Çikolatalı pandispanya için, 4 yumurta ve şekeri mikserle çırpın. Un ve kakaoyu bir kaba eleyin Yumurtalı karışıma kakaolu unu yavaş yavaş ilave edip çırpın. Kelepçeli yuvarlak kek kalıbının içini yağlayın ve içine karışımı doldurun. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. Kalıbından çıkarmadan soğutun. Çikolatalı krema için, kremşantiyi bir bardak sütle mikserle çırpın ve bitter çikolatayı eritip karıştırın. Pandispanyanın üzerine bolca vişne reçeli sürün. Çikolatalı kremayı üzerini! ekleyin. Buzdolabında 2 saat bekletin. Kalıptan çıkarıp servis tabağına alın. Rendelenmiş çikolata parçaları ve vişne taneleriyle süsleyip servis yapın.
Sponsorlu Bağlantılar
Pasta İçin Malzemeler:
4 yumurta
250 gr tozşeker
175grun
50 gr kakao
Çikolatalı krema için
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
200 gr bitter çikolata
Vişne reçeli
Süslemek için:
Vişne taneleri
Çikolata
PASA TARİFİ:
Çikolatalı pandispanya için, 4 yumurta ve şekeri mikserle çırpın. Un ve kakaoyu bir kaba eleyin Yumurtalı karışıma kakaolu unu yavaş yavaş ilave edip çırpın. Kelepçeli yuvarlak kek kalıbının içini yağlayın ve içine karışımı doldurun. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. Kalıbından çıkarmadan soğutun. Çikolatalı krema için, kremşantiyi bir bardak sütle mikserle çırpın ve bitter çikolatayı eritip karıştırın. Pandispanyanın üzerine bolca vişne reçeli sürün. Çikolatalı kremayı üzerini! ekleyin. Buzdolabında 2 saat bekletin. Kalıptan çıkarıp servis tabağına alın. Rendelenmiş çikolata parçaları ve vişne taneleriyle süsleyip servis yapın.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.