Arama

Facebook'ta bir sayfayı nasıl beğenirim?

Güncelleme: 18 Haziran 2013 Gösterim: 2.005 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
27 Haziran 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Facebook'ta Sayfa Beğenme
MsXLabs.org

Bir sayfayı nasıl beğenirim?


Bir arkadaşın profilinde, bir Haber Kaynağı haberinde ya da bir reklamda sizi ilgilendiren bir Sayfa görürseniz, Sayfayı beğenmek için o haberde veya reklamda "Beğen"e tıklayabilir veya daha fazla bilgi almak için o Sayfanın bağlantısına tıklayabilirsiniz. Sayfaya girdiğinizde, Sayfa adının yanında beliren "Beğen" düğmesine tıklayabilirsiniz.

Sayfaları Sayfalar Rehberimiz'i ziyaret ederek de arayabilir veya kendi Sayfalarınızı, arkadaşlarınızın Sayfalarını ya da sitedeki tüm Sayfaları kolayca görüntülemek için tarayabilirsiniz.

Son olarak, Facebook'ta bir terimi veya adı ararken, sol sütundaki "Sayfalar" bağlantısına tıklayarak sonuçları sadece Sayfaları gösterecek şekilde filtreleyebilirsiniz. Her Sayfa arama sonucunun sağında bir "Beğen" bağlantısı olacaktır.

Ek Bilgi;
Alıntı

Bir Sayfayı nasıl beğenirim?
MsXLabs.org

Bir arkadaşın zaman tünelinin Hakkında sayfasında, bir Haber Kaynağı haberinde ya da bir reklamda sizi ilgilendiren bir Sayfa görürseniz, Sayfayı beğenmek için o haberde veya reklamda Beğen'e tıklayabilir veya daha fazla bilgi almak için o Sayfanın bağlantısına tıklayabilirsiniz. Sayfaya girdiğinizde, Sayfa adının yanında beliren Beğen düğmesine tıklayabilirsiniz.
Sayfaları Tavsiye Edilen Sayfalar'ı ziyaret ederek arayabilir veya kendi Sayfalarınızı, arkadaşlarınızın Sayfalarını ya da sitedeki tüm Sayfaları gezerek kolayca görebilirsiniz.
Son olarak, Facebook'ta bir terimi veya adı aradığınızda, sol sütundaki Sayfalar bağlantısına tıklayarak sonuçları sadece Sayfaları gösterecek şekilde filtreleyebilirsiniz. Her Sayfa arama sonucunun sağında bir Beğen bağlantısı olacaktır.
Bazı iyi bilinen ve yüksek sayıda takipçisi olan Sayfalar (ör. ünlüler, gazeteciler, hükümet görevlileri, popüler markalar ve işletmeler), Facebook tarafından doğrulanır ve özgün bir Sayfayı beğendiğinizi bilmeniz için adlarının yanında mavi bir kart (851585 378769725563049 1218877138 n) bulunur. Tüm özgün Sayfaların doğrulanmadığını ve Sayfanızın doğrulanmasını talep edemeyeceğinizi unutmayın.

Son düzenleyen _Yağmur_; 18 Haziran 2013 21:59 Sebep: Ek bilgi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

1 Nisan 2012 / BİTKİN Soru-Cevap
21 Aralık 2010 / _MMia_ Soru-Cevap
26 Ocak 2012 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar