Arama

Füme Alabalık Çorbası Tarifi

Güncelleme: 12 Şubat 2012 Gösterim: 1.291 Cevap: 0
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
12 Şubat 2012       Mesaj #1
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Çorbalar - Füme Alabalık Çorbası

Sponsorlu Bağlantılar
2nscv
Füme Alabalık Çorbası Malzemeleri
1 Orta Büyüklükte Alabalık Fileto
2 Taze Soğan
4 Su Bardağı Su
2 Orta boy Patates
1 Çorba Kaşığı Sirke
1 Çay Bardağı Pirinç
3–4 Dal Maydanoz, Tuz
Yapılışı
İnce kıydığınız soğanlarla küp doğradığınız patatesleri 4 su bardağı suda haşlayın. Üzerine kıyılmış maydanoz ilave edin ve tuz sepin. Kaynamaya başlayınca yıkadığınız pirinçleri ekleyerek 10-15 dakika pişirin.

Alabalığında yarım su bardağı suda 5 dakika pişirin. Balığı ateşten alıp derisini soyun ve ince ince doğrayın. Çorbanın üzerine ekleyin. Üzerine sirke ve gerekli görürseniz 1-2 kepçe sıcak su ilave edin. Pirinçler yumuşamaya başlayıncaya kadar pişirin. Üzerini maydanozla süsleyerek servis yapın.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

8 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular
8 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular
7 Ekim 2008 / BrookLyn Taslak Konular
19 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
26 Eylül 2012 / _AERYU_ Taslak Konular