Ziyaretçi
Çorbalar - Füme Alabalık Çorbası
2 Taze Soğan
4 Su Bardağı Su
2 Orta boy Patates
1 Çorba Kaşığı Sirke
1 Çay Bardağı Pirinç
3–4 Dal Maydanoz, Tuz
Alabalığında yarım su bardağı suda 5 dakika pişirin. Balığı ateşten alıp derisini soyun ve ince ince doğrayın. Çorbanın üzerine ekleyin. Üzerine sirke ve gerekli görürseniz 1-2 kepçe sıcak su ilave edin. Pirinçler yumuşamaya başlayıncaya kadar pişirin. Üzerini maydanozla süsleyerek servis yapın.
Sponsorlu Bağlantılar
Füme Alabalık Çorbası Malzemeleri1 Orta Büyüklükte Alabalık Fileto
2 Taze Soğan
4 Su Bardağı Su
2 Orta boy Patates
1 Çorba Kaşığı Sirke
1 Çay Bardağı Pirinç
3–4 Dal Maydanoz, Tuz
Yapılışıİnce kıydığınız soğanlarla küp doğradığınız patatesleri 4 su bardağı suda haşlayın. Üzerine kıyılmış maydanoz ilave edin ve tuz sepin. Kaynamaya başlayınca yıkadığınız pirinçleri ekleyerek 10-15 dakika pişirin.
Alabalığında yarım su bardağı suda 5 dakika pişirin. Balığı ateşten alıp derisini soyun ve ince ince doğrayın. Çorbanın üzerine ekleyin. Üzerine sirke ve gerekli görürseniz 1-2 kepçe sıcak su ilave edin. Pirinçler yumuşamaya başlayıncaya kadar pişirin. Üzerini maydanozla süsleyerek servis yapın.