Arama

His Infernal Majesty

Güncelleme: 8 Nisan 2008 Gösterim: 13.555 Cevap: 3
karanlığın_meleği - avatarı
karanlığın_meleği
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #1
karanlığın_meleği - avatarı
Ziyaretçi
lasnix2

Sponsorlu Bağlantılar


1995 yılının ortalarında Finlandiya'da kurulan H.I.M. (His Infernal Majesty), günümüzde gotik rock müziğini yeniden filizlendiren ekiplerin başında yer alıyor. Topluluğun kendine model aldığı isimler ise Sisters of Mercy ve The Mission U.K.. H.I.M.'i benzerlerinden ayıran önemli bir özellik, tehditkar melodiler eşliğinde mistik aşk hikayeleri anlatmak.
“ Uyuşukluğumu Johnny Cash ve Roy Orbison'la geçiştirmeye çalışıyordum” diyen şarkıcı ve şarkı yazarı Ville Hermani Vallo tarafından kurulan H.I.M., Brian Eno ile kendinden geçen Migé Amour (bas), düzenli olarak Jimi Hendrix dinleyen Lily Lazer (gitar), Gas Lipstick (davul) ve Zoltan Pluto (keyboard) tarafından oluşuyor.

Adlarını ilk duyurdukları kısa çalar “The EP 666 Ways to Love”, onların aynı zamanda 1996 yılında yayınladıkları ve İskandinav müzik sektöründe iyi bir satış grafiği yakalayan ilk kayıtları. Bir yıl sonra çıkan “Greatest Love Songs, Vol. 666”, sadece topluluğun kült statüsünü sağlamlaştırmakla kalmadı, aynı zamanda onların dünya çapında bir ün elde etmeleri için ilk adım oldu. Chris Isaak'den yorumladıkları 'Wicked Game', büyük bir liste başarısı yakaladı. Bu albümün hemen ardından tüm Avrupa'yı hedefleyen bir turne gerçekleştiren topluluk, başarı merdiveninin basamaklarını üçer beşer tırmandı. Üç yıl sonra çıkan H.I.M.'in ikinci albümü “Razorblade Romance”, yine büyük bir müzikal ve ticari başarı kazandı; ünlerine ün kattı. Daha önce White Zombie ve Nine Inch Nails ile çalışan yapımcı John Fryer, topluluğu birinci lige taşıdı. “Deep Shadows And Brilliant Highlights” 2001, bir buçuk yıllık sıkı bir çalışmanın ürünü olan 10 şarkıdan oluşan son çalışmaları “Love Metal” 2003 yılı sonunda çıktı.
vE gRuP kEnDiNi YeNiLeMeYe DeVaM eDiYoR...
sİzİ sEvİyOrUz ...


hnewyearkg8gx7

KAranLıKLaRıN eFeNdİsİ,DüNyA hUzUrU vE ıSlAk HaYaLLeR

-Yılbaşı için neler istiyorsun?
(RÖpoRtAjI yApAn KiŞi DaHa sOnRa YıLbSşI iÇiN pLan YaPmAdIğI İçİn SoRdUğU sÖyLüYoR)

bU yIl vİLLe VaLo PaRaSıNıN 6000 dEn FaZlaSıNı SiİgArAyA hArCaDı

-2006 iyi bir yılmıydı sizin için?
Grup için çok iyi bir yıldı mükemmeldi aslında,Amerikada ilk altın plak alan ilk finlandialı grup olduk.Grup adışında da bir çok olay geçti ölen arkadaşlar,hastalanan arkadaşlar bir çok trajedi oldu gerçekten.Bunlarla müzikal anlamda baş etmeyi istiyoruz baş edeceğiz.Müzikte başa gelen bu b*ktan şeylerden kurtulmak gerçekten güzel olacak.

-Yeni kayıt nasıl gidiyor?
Güzel gidiyor hatta bir çok şarkıyı yazmayı da bitirdik, hala prova edip yazdığımız şarkılarda var, ama şuan kayıtlara başlamadık…Aslında en iyi(şimdiye kadar) heavy pop albümü yapdık.

-Bu yıl iyi bir arkadaş edindinmi?

Seatlle’den Ailen,onla turneye çıktık ve çok yakın arkadaş olduk.Aslında wİl(FrANcİs AiDeN)vokalisti ama şimdi benim resmi kuaförüm.(bİz OnAdA rAğZıYıZ yA)Dünyada saçımı kesmesine izinverdim tek kişi.Saç kesiminde çok becerikli.Bu saç kesimi değil bu BİR SANAT!(ville valo bunu söylerken gülüyor)
-Bu yıl ne kadar sigara içtin?
365 saatte 60,günde 20 paket.Ne kadar ediyor?

-21.900…
Sesini daha üstün yapmak için içmen gereken bir miktara benziyor…
-Bu yıl Fillandiyada büyük bir kuleye taşındın oradan memnun musun?
Ev hala çok dağınık genellikle evden uzakta olduğum ilgilenebilecek yeterli zamanım olmadı.Ama gerçekten mükemmel, beş katlı büyük ufak bir gözetleme kulübesi ve evin etrafında bulunan kimse yok, istediğim seste King Dİamond dinleye bilirim çünkü karışacak kimse yok!Dolaştığım zaman etrafta kendimi karanlık bir lord yada herhangi bir şey gibi hissetmiyorum.

-Yeni yıl için planların ne?
Her yıl olduğu gibi Helsinkide şov yapmak.Bu bizim geleneksel partimiz , bu yıl önemli grupları ağırlayacak, Anathema, Cathedral, Amorphis gibi. Çok heavy olacak.her yıl yeni yıl şovu yaparız ve çok eğlenceli geçer.
Gece yarısı yaklaşırken gezeriz , eğleniriz sonra herkesyorulu(güçten düşer)herzamanki gibi. Yeni yıla rock and roll ve içkiyle elimizden gelen en mükkemmel başlangıcı yapamaya çalışırız (gülüyor).

-Noel için ne istiyorsun yeni bir çift çorap mı?
Biraz olağan olacak ama dünyada huzur istiyorum, gerçekten başka bir şey istemiyorum.Kendim ailem için mutluluk tüm dünya içinde barış istiyorum.

...heartagramın anlamı....

HIM 'ın markası haline gelmiş sembolüdür. Kalp ve pentagram sembollerinin birleşiminden meydana gelmektedir.

HIM vokalist ve kurucusu Ville Valo 'ya göre hertagram aşk ve ölümü simgeliyor. Nefret ve aşk 'ın dengesi, hayatın içinden iki önemli bölüm, bu iki önemli bölüm aynı zamanda Valo'nun şarkıları arasında gerçekten önemli bir yere sahip. Bu sembol kimi HIM fanatikleri arasında dövme olarak kullanılıyor.

Heartagram bir yanlış anlama yoluyla satanizm ile bütünleştirilebiliyor ancak Ville Valo bunun yalan olduğunu belirtiyor

Son düzenleyen Blue Blood; 1 Ağustos 2007 14:47
BYAYD SPEOPLE - avatarı
BYAYD SPEOPLE
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #2
BYAYD SPEOPLE - avatarı
Ziyaretçi
bannerultimo1

Sponsorlu Bağlantılar
His_Infernal_Majesty - avatarı
His_Infernal_Majesty
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #3
His_Infernal_Majesty - avatarı
Ziyaretçi
en sevdiim grup..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2008       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
H.I.M
him 01
him
him era2

H.I.M
Son düzenleyen Blue Blood; 8 Nisan 2008 22:31 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Benzer Konular

13 Eylül 2007 / MaKaLeLe Oyunlar