Arama

2012 - 2013 Sonbahar - Kış Erkek Modası

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 6.256 Cevap: 1
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
9 Eylül 2012       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Burberry Erkek Modası Sonbahar Kış 2012-2013

Sponsorlu Bağlantılar


Milano Erkek Moda Haftası’nda gerçekleşen Burberry Erkek Sonbahar-Kış 2012/2013 defilesi yağmur temasını içermekteydi..
Christopher Bailey tarafından yaratılan kreasyonda en dikkat çekici parça şüphesiz zımbalı eldivenler diyebilirim.. Geniş yaka kazaklar, dar pantalonlar, renk oyunlarıyla hareketlendirilmiş mantolar ve büyük doktor tipi çantalar ön plandaydı…


Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:35
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
9 Eylül 2012       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
NetWork 2012-2013 Sonbahar - Kış Erkek Koleksiyonu

Sponsorlu Bağlantılar
NetWork erkeğini, şehrin ritmini yakalayan, sofistike bir sonbahar bekliyor. NetWork, 2012-2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu ile, tarzını kendine özgün bir stille yansıtmak isteyenlere alternatifler sunuyor.
Geçtiğimiz sezon lanse ettiği Black, Zone ve Touch serileriyle koleksiyon derinliğini artıran NetWork’de bu sezon ekoseli aksesuarlar, büyük deri çantalar, eskitilmiş parkalar, trençkotlar ve renkli denimler sezonun öne çıkan görüntüleri arasında yer alıyor.

Yeni koleksiyon, NetWork erkeğinin seçkin ve dinamik dünyası için tasarlanan, olmazsa olmaz sonbahar-kış stillerini buluşturuyor. Ofis ortamından şık bir davete, hafta sonu aktivitelerinden sosyal yaşamın her anına hitap etmeyi başaran koleksiyon, giyimden, aksesuar ve parfüme uzanan çeşitliliği ile NetWork stilini hayatın her anına taşıyor.

İnce kabanlar, kalın örgü trikolar, canvas pantolonlar, astarsız hafif penye-yün karışımlı ceketler, fit kesimli ince trikolar, kış aylarına sıcaklık katan vazgeçilmez parçalar arasında olmaya adaylar. Bu sezon kahverengi, bordo, patlıcan moru, gri ve koyu yeşil renk grupları birbiriyle sıkça kombinlenirken lacivertler, gül kurusu ve mavilerle mükemmel uyum sağlıyor.

NetWork, dünya trendlerini özgün bir dille yorumlayan Zone serisiyle, stiliyle farklılaşmak isteyenlere sesleniyor.

Siyah, nefti, lacivert, hardal, gri ve sarının hakim olduğu Zone’da, yıkamalı trençkotlar, içi kürklü montlar, dikişsiz gömlekler ve dökümlü pantolonlar dikkat çekiyor. Serinin en çarpıcı detayları arasında başı çeken deri kemer görünümleri ve örgüler, Zone tutkunlarının yeni sezonda da vazgeçemediği detaylar arasında yerini almaya hazır.

Rahatlığı ön planda tutan erkeklerin iş yaşamında ve hafta sonunda tercih edeceği giyim, ayakkabı ve aksesuar önerilerini buluşturan Touch serisinde, işlevsel detaylar NetWork stiliyle harmanlanıyor. İnce fitilli kadife pantolon ve ceketler, yıkamalı veya kısa deri montlar, renkli denimler, büyük cepli ceketler, deri ve dikiş detaylı takım elbiseler, eskitilmiş trençkotlar Touch’ın dikkat çeken başlıca ürünlerini oluşturuyor. NetWork erkeği, bu serinin en ilginç tasarımlarından olan denim kumaştan takım elbise ise dikkatleri üzerine çekiyor.

Özel günler ve şık geceler için tasarlanan Black serisi, yeni mevsimde, kadife biye detaylı smokin ceketler, çift yaka efektli ve farklı renk kullanımlı smokinler ile NetWork erkeğine davetlerin göz alıcı silüetlerini sunuyor.

1989b63796ddb198c6c6f884b17b0892 XL


Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

22 Mart 2015 / Efulim Taslak Konular
10 Eylül 2012 / Efulim Taslak Konular
26 Mart 2015 / _AERYU_ Taslak Konular
3 Mart 2012 / GüNeSss Taslak Konular
19 Mart 2015 / _AERYU_ Taslak Konular