Arama

2013 Bayan Çanta Modelleri

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 4.466 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
22 Şubat 2013       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
2013 Bayan Çanta Modelleri
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



Kış sezonu çanta koleksiyonları başlamaktadır. Çanta tasarımları ile sezona damgasını vurmaktadır kesinlikle. Yeni sezonda birçok marka çanta tasarımlarını sezona damgasını başlamış olmaktadır. Yeni sezonda çok özel tasarımları ile ilgi çekici bir hal almaktadır. Çanta kesinlikle bayanların yeni koleksiyon çıksın diye takip eden bayanlar tasarından işte sizlere yeni sezonda 2013 çanta modelleri ile seozna damgasını vuran tasarımları ile karşımıza çıkmaktadır. Çanta modelleri çok modern tasarımları bizlere sunmaktadır. Farklı ve modern çanta tasarımları sizlere çok yakışacak bayanlar. Bayanlar her zaman gösterşli ve güzel gözükmelidir kesinlikle. Bayanlar için çanta onalrı tamamlayan bir etken olmaktadır. Kıyafetinize ve o günlü kullanacağınzı duruma göre çanta modeli tercih edilmelidir. Uyumlu olmak bayanlar için çok önemli olmaktadır. Durum bu şekilde olunca kesinlikle dikkat çekmek gerekmektedir. Yeni sezonda çok güzel çanta tasaırmları bulunmaktadır. Modayı yakından takio eden bayanlar kesinlkle yeni sezon koleksiyonu ile çanta tasaırmalrını inceleyip seçimlerinizi ona göre yapmanızı önermekteyiz.





Kış ayları için süet çanta modelleri en çok tercih edilen çanta modelleri olmaktadır. Kahverengi deri çanta modeli yantan takmalı çanta modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Büyük çanta modeli severler için iki renk ile kombinlenmiş olan süet çanta modeli çok güzel duran bir çanta tasarımı ile karşımıza çıkmaktadır kesinlikle. Lacivert sevenler mini deri olan lacivert çanta tasarımı sizlere çok yakışacak ve çok şık duracak olan çanta tasarımı olmaktadır. Mavi tonalrında el çantası severler için ise keisnlikle çok özel olan ve mavi rengin güzelliğini bizlere yansıtan çanta modeli olmaktadır. Pembe severler için dikdörgen çanta modeli karşımıza çıkmaktadır. Kesinlikle siyah severler için siyah çanta modelleri kesinlikle çok güzel modeller ile karşımıza çıkmaktadır. Yeni sezonda birbirinden farklı 2013 bayan çanta modelleri bayanalrın beğenisine sunulmaktadır.






Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:28
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
plum - avatarı
plum
Ziyaretçi
22 Şubat 2013       Mesaj #2
plum - avatarı
Ziyaretçi
Bayanların vazgeçilmez aksesuarı olan çantalar yeni sezonda daha çok kendini hissettirecek. Kıyafetlerini çantaya göre kombinleyen bayanların sayısı yeni sezonda artacak gibi duruyor. Şıklığını tamamlamasını bilen kadınlara en şık çanta önerileri 2013 sezonunda gelecek. İşte 2013’ün iddialı bayan çantaları melekleri:

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:28

Benzer Konular

23 Kasım 2011 / Sedef 21 Taslak Konular
9 Eylül 2012 / Efulim Taslak Konular
1 Ekim 2011 / neslihanyare Taslak Konular
7 Haziran 2016 / Jumong Moda
21 Şubat 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular