Mantarlı Ekmek
MsXLabs.org

MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Malzemeler
• 4 dilim tost ekmeği
• 60 gr. Kaşarpeyniri
• 6 mantar
• 2 yumurta
• Tuz
• Karabiber
• Pul biber
Yapılışı
1. Mantarların kabuklarını soyun.
2. Kabuğu soyulmuş mantarları rendenin kalın kısmıyla rendeleyip bir süre limonlu suda bekletin.
3. Suyu süzdükten sonra yumurtaları kırın ve çırpın.
4. İçerisine kaşarpeyniri rendeleyin.
5. Tuz ve karabiber ekleyin.
6. Karışımı ekmeklerin üzerine sürün.
7. Daha önceden ısıtılmış 200 ºC’ lik bir fırında kızarıncaya kadar pişirin.
8. Maydanoz ve kırmızı pul biber ile süsleyip servis yapın.
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...

Mantarlı Ekmek Tarifi
