Arama

Tokio Hotel - Sayfa 2

Güncelleme: 29 Mayıs 2010 Gösterim: 60.414 Cevap: 29
PuFFy_cb - avatarı
PuFFy_cb
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #11
PuFFy_cb - avatarı
Ziyaretçi
dinlerdim eskiden şimdi pek sevmiyorum Msn Wink ama yinede bill gerçekten hoş çocukMsn Wink ama bana nedense itici geliyolarMsn Surprised sankim birazda havalıMsn Sarcastic
Sponsorlu Bağlantılar
TH_TH - avatarı
TH_TH
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #12
TH_TH - avatarı
Ziyaretçi
bill çok hoş çocuk çok tatlı bı kre tarzı bıtırıo adamı ama bence havalı değiller gayet doğallarMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
TH_TH - avatarı
TH_TH
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #13
TH_TH - avatarı
Ziyaretçi
pop-rock:gitar bazlı şarkıların üzerine hafif şarkı sözleri ile cazip pop tarzını kullanan bir rock müzik alt grubudur.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
4 Şubat 2008       Mesaj #14
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Tokio Hotel



2001 senesinde Magdeburg’da kurulan Alman rock grubu Tokio Hotel, kadrosunda Bill (vokal) ve Tom (gitar) Kaulitz kardeşler ile Georg Listing (bas gitar) ve Gustav Schafer (davul)’i bulunduruyor. Kaulitz kardeşler küçük yaştan itibaren müzikle ilgilenirken, 2001 senesinde Listing ve Schafer ile tanışarak ilk başta ‘Devilish’ adlı grubu oluşturdular. Önce Sony BMG ile anlaşan grup, adını da bu sırada Tokio Hotel olarak değiştirdi. İlk albümlerinin yayımlanmasına kısa bir süre kala Sony BMG ile yolları ayrılan dörtlü, 2005 senesinde Universal Music’e geçiş yaptı.
2005 senesinde “Schrei” adlı ilk albümünü piyasaya süren Tokio Hotel, albümden “Durch den Monsun”, “Schrei”, “Rette Mich” ve “Der Letzte Tag” parçalarını single olarak yayımladı. “Schrei” single’ı hariç diğer single’lar ile Almanya listelerinde zirveye yerleşen grup, Avrupa’nın birçok ülkesinden de yoğun ilgi gördü. Aynı sene “Leb die Sekunde – Behind The Scenes” adlı DVD’yi yayımlayan topluluk, 2006 senesinde ilk albümünü “Schrei – So laut Du Kannst” ismi altında bazı parçaları yeniden kaydederek piyasaya sürdü.
2006 senesini çıkardığı 2. DVD “Schrei Live” ile kapatan Tokio Hotel, 2007 senesinde “Zimmer 483” adlı 2. stüdyo albümünü yayımladı. Albümün sözlerinde daha derin ve ciddi konulara değinen grup, albümle Almanya listelerinde 1 numaraya yerleşti. Albümden “Übers Ende der Welt” ve “Spring Nicht” adlı parçaları single olarak piyasaya süren topluluk, “Übers Ende der Welt” ile Almanya listelerinde bir kez daha zirveye yerleşti.
“Zimmer 483” albümü sonrası turneye çıkan Tokio Hotel, 4 Haziran 2007 tarihinde “Scream” adlı 3. albümünü yayımladı. Grubun ilk İngilizce albümü olma özelliğini taşıyan “Scream” albümünde ilk iki albümde yer alan parçaların İngilizce sözlü versiyonlarına yer veren grup, albümden ilk single’ı “Monsoon” adlı parçaya seçti. Son albümden çıkan singlelara çekilen video kliplerle sıkça MTV Türkiye ekranlarına yansıyan dörtlü, MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde "En İnteraktif Grup" ödülünün sahibi oldu. 2007'nin sonlarına doğru İsveçli Tokio Hotel hayranları birleşerek grubun İsveç'e konsere gelmesi için 9000 imza topladılar. Ardından belirlenen konserin biletleri ise 20 dakika içinde tükendi. MTV'nin hazırladığı 2007'nin en iyi 100 videosu listesinde 75. sırada görünen Tokio Hotel'in başarısı katlanarak artarken, grubun dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerin biletleri aylar öncesinden tükenmeye devam etti. Bill, Almanya'da yayınlanan 2007'nin en sinir bozucu ünlüleri listesinde 2 numarada yer alsa da, grubun git gide artan hayran kitlesi göz önüne alındığında bu listenin pek de önemi kalmıyor.
Ocak 2008'de Fransız NRJ Müzik Ödülleri'nde "En İyi Uluslararası Grup" ünvanına layık görülen Tokio Hotel, konserlerine tam gaz devam ediyor.
Son düzenleyen Safi; 8 Ocak 2016 23:49
Gerçekçi ol imkansızı iste...
gokberkius - avatarı
gokberkius
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #15
gokberkius - avatarı
Ziyaretçi
çoluk çocuk bunlar.. hiçbir sanatsal kaygı taşımayan gruplar alanında takdire şayan bir başarı gösteren bu garibanlar takımı, abartılı elbiseler ve takılarla kendini ifade etmeyi insanlarla iletişimin tek yolu sanan bir kesime hitap eden vasıfsız 'teenage movie' müzikleri icra ediyor. onları eleştirmiyorum. onlara acıyorum..
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #16
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Ya oyle soyluyorsunda neyı beyeneceksın pekı, banu alkanımı neden cok guzel demıyorum bak ıyı muzık yapanlar boyle tasa tutuluyor tabıkı tarzda ve kıyafette degısıklıkler olcak soyle bana hangı yenı gurupta 80 lı yada 90 yılların havası var bence bu cocukları boyle harcamamalı.Çünku müzik evrensel bır kavramdır ve renkler ve zevkler tartısılmaz ınan bana buna bır cevap versende ortada bır evrensellık kalmıyacak bır seylerı soyutlayıp bır kalıba koyuyoruz bırılerı bıraz daha degısık bır hava getırmeye calısıncada topa tutuyoruz bence yapılan her muzıge dınlemesek bıle saygı duymalıyız.Herkez sevdıgımız seylerı dınlemek hukmunde degıl sonucta.



Son düzenleyen Safi; 8 Ocak 2016 23:49
gokberkius - avatarı
gokberkius
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #17
gokberkius - avatarı
Ziyaretçi
müziğin evrenselliğiyle alıp veremediğim tabi ki yok abicim, herkes tabi ki istediğini dinler ve buna karışmak bize düşmez. nitekim ben de dinleyenleri kınıyorum vs gibi bi yorumda bulunmamıştım. rock müzik dinleyici kitlesi olarak da yapı itibari ile yeniliklere kapalı insanlar olmamız beklenemez çünkü rock müziğin kendisi sıradan hayat görüşünün standartlarının dışında. benim değindiğim nokta müzikal kalite. ben bu tür grupların çok kısıtlı müzik bilgileriyle, çok kısıtlı bir hayat görüşüne sahip olarak icra ettiği bu müziklerin kesinlikle elde ettiği kadar ilgiyi ve başarıyı haketmediğini düşünüyorum. gel gör ki insanlar basit olanı sevmeye meyillidirler ve buna kendi jargonumuzda piyasa müzik diyoruz. bu insanları asıl yönlendiren bu tarzın yeniliği falan değil tamamen büyük plak şirketlerinin keyfince piyasaları belirlemesi, reklamlar vs. onlarınki değişik bir hava getirmek değil anlıyacağın, yenilik, devrim vs hiç değil. onlar asıl yıllardır yapılanı yapıyorlar. müzikleriyle değil garip tavırları ve abartılı tarzları ile hayran kitlesi ediniyorlar. ben bunun ikide bir eleştirdiğimiz, sesi 3 para etmeyen ama vücudu ile müzik piyasalarını sarsan ''ex'' manken ablalarımızın yaptıklarından hiç bir farkı olmadığı kanısındayım.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #18
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Bu konuda sana hak vermemek elde degıl ama yabancı pıyasayı bırak turk pıyasasında da aynı seyler donuyor ve ne yazıkkı ıyı muzık yapanlar her zaman yer altında kalırken senın dedıgın gıbı pıyasa muzık ıstedıgı standartları bırer bırer alıyor ama bızım yapmamız gerekenler ıyı yapılan kalıtelı muzıklerın albumlerını almak ve gerektıgı kadar yerel guruplara ılgı gostermek cunku yabancı rock muzık yada dıger tarzlara yeterınce taptıgımız ıcın yerel gurplarda ozellıkle kadın vocallerımız erkeklere gore azınlıkta ve turk gurupları genelde ıstedıgı tarzı pıyasaya surememekte fırmaların potansıyelınde albumler cıkarmakta.
Ama tokio hotel belkı gorunuslerını bende begenmemekeyım ama bazı parcaları da dınlenıyor be kardesım.Dunya muzık pıyasasının kuralı boyle ne yapabılırsınkı ben mısal 80 ve 90 yılların guruplarını sımdı cıkan guruplara degısmem cunku onların kaıtesı bır baskaydı.
Bırde elestırı yaparken bır az olculu olmak lazım cunku bızım sevmedıgımız seylerı baskalarına sogutma cabamız olmamalı ıyı bır dınlıyıcı kulagı zaten kalıtelı muzıgın nasıl yapıldıgını bılır bence benım gorusum ayrıca dusuncelerınden dolayı tesekkurler.Msn Grin
Blondie - avatarı
Blondie
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #19
Blondie - avatarı
Ziyaretçi
3 -5 sene sonra bu grubu hatirlayan bile olmayacak,sabun kopugu misali.
Ticari kaygisi olan ve orjinal tarzlari olamyan her grubun ya da sarkicinin kaderi bu.
Eger ki bunu degistirebilirlerse var olurlar.
Metalingus - avatarı
Metalingus
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #20
Metalingus - avatarı
Ziyaretçi
Hiç sevmediğim bir tarzları ve müzikleri var. Kim ne derse desin umrumda da değil. Dinleyenleri kınamıyorum, sövmüyorum da. Neyi isterlerse onları yapsınlar. Yeter ki benden uzak dursunlar. Blondie'nin yorumuna da katılıyorum.

Benzer Konular

7 Kasım 2011 / NBR,İN DOSTLAR Soru-Cevap