Arama

Android Oyun, Tema ve Programlar - Sayfa 2

Güncelleme: 28 Ağustos 2018 Gösterim: 33.581 Cevap: 19
epistle - avatarı
epistle
Ziyaretçi
5 Ağustos 2012       Mesaj #11
epistle - avatarı
Ziyaretçi
b0b859b051325ae831b52877ab6704e2

Sponsorlu Bağlantılar
Adobe Flash Player v11.1.115.12

Android için Flash Player

Android cihazlarda, flash içeriklerini sorunsuz olarak görüntüleyebilmek için yüklemeniz gereken bir uygulama.

Adobe Flash Player, Android cihaz kullanıcılarının, flash içerikli web sayfalarında sorunsuz bir web deneyimi yaşamalarını sağlayan olmazsa olmaz bir eklentidir.

Ziyaret ettiğiniz web sayfalarındaki video ve animasyon gibi içerikleri problem yaşamadan görüntülemek istiyorsanız, cihazınıza Flash Player'ın bu resmi Android eklentisini mutlaka yüklemelisiniz.

Download ul. to:
Adobe_Flash_Player_11.1.115…rar (4,49 MB) - uploaded.to
DaunTLess - avatarı
DaunTLess
Ziyaretçi
4 Kasım 2012       Mesaj #12
DaunTLess - avatarı
Ziyaretçi
I'm Jack (Ücretsiz Aksiyon Oyunu / iPhone - iPad - iPod Touch)
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



Mobil uygulamalar dünyasına başarılı bir şekilde giriş yapan UGR Studios, bu başarısının tesadüf olmadığını kanıtlayan müthiş bir proje ile karşımıza çıktı. Son projesinin tanıtımını bugün yapan firma, “I’m Jack” adını verdiği oyununu 1 Kasım tarihi itibari ile Apple Store’da yayınladı. Yayınlanmasının ardından saatler geçmesine rağmen, gözlemlerimiz kadarıyla oyun hemen dikkat çekmiş ve yükselen uygulamalar arasındaki yerini almış.
Şu an için tüm iOS işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod kullanıcıları oyuna ücretsiz sahip olabilir. Duyumlara göre oyunun Android’e özel sürümü de kısa sürede Google Play’deki yerini alacakmış.

Oyun bir hikâye üzerinden kurgulanmış. Buna göre Jack, bulduğu define haritasının gösterdiği yol ile kötü güçlerin bulunduğu adaya gelir. Taş Kral’ın kalbindeki Diaargo elmasını alması sonucu kötü güçler açığa çıkar ve Jack’in içinde bulunduğu mağarada mistik kötü güç onu kovalamaya başlar. Jack’in yapması gereken bu adadan kaçmaya çalışırken, önüne çıkan engelleri bir bir aşmak.

Macera oyun severlerin tutkuyla bağlanacağı bir oyun olan “I’m Jack”, “Mağara, Dağ, Orman ve Geçit” olmak üzere 4 bölümden oluşmuş. Her bir bölümde Jack’in yapması gereken belirli sayıda görevler var. Bu görevler aşamalı bir şekilde oyuncunun önüne geliyor ve her bölümde oyuncunun tamamlaması gereken görev sayısı da artıyor. Toplamda 145 görev oyun severleri bekliyor.

Ayrıca oyuna Jessica ve Sam adlı iki karakter dâhil edilmiş. Kullanıcı bu karakterleri de oyun içinde topladığı altınlar karşılığında mağazadaki ekipmanlar bölümünden satın alabiliyor.
Oyunu indirmek isteyen iOS kullanıcıları aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirler.

http://itunes.apple.com/tr/app/im-jack/id527879444?l=tr&ls=1&mt=8

Son düzenleyen _VICTORY_; 26 Haziran 2013 11:07 Sebep: Düzenlendi.
DaunTLess - avatarı
DaunTLess
Ziyaretçi
3 Nisan 2013       Mesaj #13
DaunTLess - avatarı
Ziyaretçi
Apple Store'da yarım milyon indirilme sayısına ulaşan I'm Jack oyunu, sonunda heyecanlı Android kulanıcılarını sevindirdi ve Google Play Store'daki yerini aldı.

Klasik koşu oyunlarından sıkıldığınız noktada sizlere farklı bir dünya veren, hikayesiyle, içeriğiyle, müzikleriyle iphone oyunlarına bambaşka bir soluk kazandıran oyun; I'm Jack!

Farklı ve ilginç hikayesiyle sizi oyuna bağlarken bir diğer yanda 4 farklı chapter, her chapter'a ayrı müzikler ve bambaşka engeller sizi klasik, bir süre sonra sadece kendini tekrar eden sıkan koşu oyunlarından çok daha farklı şeyler verecek. Aynı zamanda farklı karakterlerle de oynama imkanı ve her karaktere özel animasyonlar ile mobil cihazınızı elinizden bırakamayacaksınız!

Özellikle diğer koşu oyunlarından farklı olduğumuz noktalara dikkat çekmemiz lazım;
Her bölüme özel müzikler
Her bölüme özel farklı objeler - engeller
4 farklı bölüm olması
Farklı karakterlerin farklı animasyonlara sahip olması.
Ayrıca oyuna Jessica ve Sam adlı iki karakter dâhil edilmiş. Kullanıcı bu karakterleri de oyun içinde topladığı altınlar karşılığında mağazadaki ekipmanlar bölümünden satın alabiliyor.

Bunun yanı sıra oyunun iOS uygulamasında Arena bölümü de dahil edilmiş. Kullanıcılar tatlı bir rekabet içerisinde kendi becerileri ile düello kazanmaya çalışıyorlar. Umuyoruz ki Arena mantığı da en kısa sürede Android sürümünde güncelleme ile gelir ve bizlerde bu rekabete dahil oluruz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ugr_teknoloji.im_jack
Son düzenleyen _VICTORY_; 26 Haziran 2013 11:08 Sebep: Düzenlendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013       Mesaj #14
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
MessageMe – Mesajlaşmanın Akıllı Adı!
MsXlabs.org

messageme indir arkadas ekleme

Akıllı telefonlarda telefonunuzun internet paketini kullanarak başka telefonlara mesajgönderebilen türlü programlar var. Bunlardan en popüler olanı kuşkusuz Whatsapp. Bu programlarla mesaj göndermek ücretsiz. Çünkü yalnızca internet bağlantınızı, çok düşük bir oranda kullanarak çalışıyor. Bu nedenle gsm operatörlerinin mesaj paketlerini almaya bile gerek kalmadan, sınırsız mesajlaşabiliyorsunuz.
MessageMe, akıllı telefonlardan sınırsız mesajlaşmanın yeni adı olarak çok yakın zamanda karşımıza çıktı. Whatsapp’ın Apple Store’da ücretli olması nedeniyle, ücretsiz olarak tanıtılan MessageMe uygulaması özellikle Iphone sahipleri için çok tercih edilecek gibi görünüyor. Zaten tanıtılmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, yüz binlerce kişinin kullanmaya başladığı belirtiliyor.
Bu program sayesinde, -sol yanda telefonumdan aldığım ekran görünüsünde de görebileceğiniz gibi- kişi listenizdeki arkadaşlarınıza normal metin mesajları göndermenin yanı sıra, konumunuzu bildirebilir; ses, video ve resim paylaşabilirsiniz. Bunların da ötesinde, telefonunuzun ekranına dokunarak yaratacağınız çizimleri anlık olarak karşınızdaki kişiye göndermeniz de MessageMe sayesinde artık mümkün. Uygulamanın kullanım arayüzünün oldukça sade ve işlevsel oluşu, popülerliğinin artmasında en büyük nedenlerden biri olarak gösterilebilir. Bunun yanında hem Iphone hem de Android telefonlarda kullanılabilecek olması, kullanıcı sayısını oldukça arttırıyor.Buradan indirebilirsiniz.


Son düzenleyen _EKSELANS_; 27 Haziran 2013 00:55
HeroTürk - avatarı
HeroTürk
Ziyaretçi
17 Temmuz 2013       Mesaj #15
HeroTürk - avatarı
Ziyaretçi
Çılgın Hırsız Oyunu
MsXLabs.org

Gameloft yapımı ücretsiz oyunlar arasında yerini alan Çılgın Hırsız oyununda Türkçe dil destekli güzel bir eğlence sizleri bekliyor. Sarı minyonları kontrol edeceğiniz oyunda Gru’yu etkilemek için diğer yarışçılarla rekabet edecek ve yılın minyonu ünvanını kazanmak için zıplayacak, egellerden atlayacak, muz toplayacak ve kötülere karşı mücadele edeceksiniz.

Yenilikçi yapısı ile dikkat çeken çılgın hırsız oyununda sarı hırsızların komiklikleriyle eğlenecek rekabetiyle heyecana ortak olacaksınız. Farklı kostümler ve silahlar alabildiğiniz bu oyunda eğlenceli mekanlarda koşacak, yüzlerce görevi tamamlamak için uğraşacaksınız. Oyunda size verilen görevleri koşarak tamamlamaya çalışırken Türkçe oynamak için Türkçe dil paketinide android tablet veya telefonunuza kurduktan sorna yüklemeniz gerekiyor. Gameloft yapımcıları ise oyunu oynamak için en az 500 MB boş depolama alanın bulunması gerektiğini söylüyorlar.

Minyonlarınızın Gücüne Güç Katın

Minyonlarınızı geliştirmeniz ve kostüm eklemeniz için dükkanda birçok yükseltme bulunuyor. Topladığınız muzlar ile bu yükseltmeleri açarak karakterinizin gücüne güç katabiliyorsunuz. Facebook üyeliğiniz ile oyuna giriş yaptığınız zaman size 50 jeton hediye ediliyor. Bu jetonlar ile ”Uniqe” yani özel olan itemleri satın alabiliyorsunuz.

Bu jetonlar ile bir koşu sırasında öldüğünüz zaman tekrardan dirilip oyuna devam da edebiliyorsunuz. Aman diyelim bu jetonları çok dikkatli harcayın çünkü kazanması çok zor. Tabii dilerseniz oyun içi satın alma seçeneklerini kullanarak bir PS3 ve Xbox oyununa ödeyeceğiniz fiyattan jeton satın alabilirsiniz.

İki Farklı Mekan

Oyunda iki farklı mekan bulunuyor. İster Gru'nun laboratuvarındaisterseniz de Gru'nun yerleşim alanında koşabilirsiniz. Bu mekanlarda kendi içerisinde bonus yerler olarak adlandırılan geçilmesi kısa süren bölümler de bulunuyor. Her iki mekanında kendine özel Boss’larının bulunduğunu da belirtelim. Bu Boss’lar oyunun belirli bölümlerinde ortaya çıkıyor.

Eğer sonsuz koşu türündeki oyunları seviyorsanız ücretsiz olarak sunulanÇılgın Hırsız: Minion Rush’ı kaçırmamalısınız.

Grafik: 9
Ses: 8
Oynanış: 10
Genel: 9

Artıklar: Oyunun grafikleri, birden fazla mekânları ve oynanıştaki zengin kontrolleri üst düzey bir oyun keyfi yaşatıyor.

Eksiler: Cihazların çabuk ısınmasına neden olması ve oyunda yaşan fps düşüklüklerinin dışında oyunun bir eksisi bulunmuyor.


Kaynak
Esma34 - avatarı
Esma34
Ziyaretçi
23 Ekim 2014       Mesaj #16
Esma34 - avatarı
Ziyaretçi
Arapça Seslendirmeleri için bu sayfayı çok faydalı buldum. ben devamlı olarak bu sayfayı kunlanmaktayım sizin içinde faydalı olacağını düşünüyorum
koala - avatarı
koala
Ziyaretçi
11 Ağustos 2015       Mesaj #17
koala - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar! “%99” diye bi oyun çıkmış yeni yükledim ama baya bağımlılık yaptı Msn Happy çok güzel ya 100 kişiye bi soru soruyolar, %99’unun verdiği cevabın ne olduğunu bulmaya çalışıyosunMsn Happy bence deneyin derim. İOS, Android’ten bedava indirilebiliyor.

Linkleri şöyle:
İOS: http://apple.co/1JO8iTM
Google Play Store: http://bit.ly/1EaWuop
zxu - avatarı
zxu
Ziyaretçi
17 Ekim 2015       Mesaj #18
zxu - avatarı
Ziyaretçi
Yeni Mobil RPG Oyunu Açıldı!
Mobil RPG oyunu Seven Knights, kendi krallıklarına sahip yedi ana karakterle, her çeşitten zindanlarla ve eşsiz hikâyesiyle buluşturuyor. Asgar kıtasının, cesaret, ihanet ve -hem iyi hem de kötü- kişisel çıkarlarla dolu hikâyelerine sahip kütüphanelerinin kapıları açılıyor.
Büyüleyici 3D görsellere ve eşsiz bir seslendirmeye sahip Seven Knights, enerjik ve yenilikçi oynanış tarzıyla oyunculara farklı bir deneyim sunuyor. Oyunun Sıralı Savaş sisteminde çeşitli yeteneklerden faydalanabilir, karşıdaki düşmana göre takım dizilişini değiştirme imkânı bularak, düşmana karşı saldırıda bulunabileceğiniz taktiksel savaş dizilimleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca oyunda, tek kişi olarak oynayabileceğiniz İlahi Kule, başka oyuncularla savaşabileceğiniz Savaş Arenası ve en güçlü oyuncu birliğini oluşturmak için mücadele edebileceğiniz Kale Akını gibi modlar bulunmaktadır. Seven Knights oyununa katılarak, harika öykülere sahip 5 farklı sınıftan 230 toplanabilir karakterle oynama imkânı yakalayabilirsiniz.
http://bit.ly/1k6tIBP << Android
http://apple.co/1MhZ5A3 << iOS
KEN - avatarı
KEN
Ziyaretçi
30 Kasım 2015       Mesaj #19
KEN - avatarı
Ziyaretçi
Google Asistan Launcher

7clxDYpmA L1XXJP7wcRZMWV71MwDtZhubp1cF8Ss4cVjHFsqisncNP5vavacmMPhdsw300
-Hızlı ve temiz bir ana ekrana sahip olmanın yanı sıra yalnızca bir kez hızlıca kaydırarak Google Asistan'a ulaşmak için Android cihazınızdaki Launcher uygulamasını yeni sürüme geçirin.
Android 4.1 (Jelly Bean) veya sonraki sürümlerin yüklü olduğu tüm cihazlarda kullanılabilir.
-Android'in en saf hali

-link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher

- - - - - Art arda gönderilen mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Mesaj tarihi 20:09 | Önceki mesaj tarihi 20:02 - - - - -

MX Player

OOXV4V9YyovafA10xZhq0QgWNwFwCEhMI9kWJ2FDkjMmLa7rDWJmSmnsgOtMWdDGg3Aw300

-DONANIM KOD ÇÖZME
- Yeni donanım kod çözücü ile daha fazla video donanım hızlandırmadan faydalanabilir.
-ÇOK ÇEKİRDEKLİ KOD ÇÖZME
- MX Player, Android için ilk çok çekirdekli kod çözme gerçekleştiren video oynatıcıdır. Çift çekirdekli cihazlarda yapılan test sonuçlarına göre, tek çekirdekli cihazlardan %70 daha fazla performans görülmüştür.
-ÇİMDİKLE YAKINLAŞTIRMA,YAKINLAŞTIRMA VE SAĞ-SOL YAPMA
- Ekranda basit çimdik hareketi ve sürükleme ile kolayca yakınlaştırma-uzaklaştırma yapılabilir. Ayrıca yakınlaştırma ve sağa sola çevirme seçenekleri de mevcuttur.
-ALTYAZI HAREKETLERİ
- Bir sonraki/önceki metne gitmek için ileri/geri kaydırma, Metni yukarı ve aşağı taşımak için yukarı/aşağı, Metin boyutunu değiştirmek için yakınlaştırma/uzaklaştırma.
-ÇOCUK KİLİDİ
- Çocuklarınızın arama yapmalarından veya başka uygulamalara dokunmalarından korkmadan eğlenmelerini sağlayın.
link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
PC1111 - avatarı
PC1111
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018       Mesaj #20
PC1111 - avatarı
Kayıtlı Üye
Online Kafa Topu 2 apk hile günümüzün en başarılı mobil oyunu desem yeridir herhalde. Yeni açılan web sitemizdeki oyunu indirip oynayabilirsiniz. Kafa topu oyununu bilmeyen kullanıcı pek nadirdir sanırım. Oyun önceki oyun yapımcıları olan “Masomo Gaming” tarafından geliştirilen ikinci seri mobil oyun. Amacınız diğer oyunda olduğu gibi bunda da aynı karşına bir karakter geliyor ve onunla yarışıyorsun. Oyunda bence çok iyi sayılır.

Benzer Konular

8 Kasım 2015 / CyBeRPrenS Telefon
14 Ocak 2014 / BerkBskts Soru-Cevap
3 Mayıs 2011 / CoKBiLMiS Telefon
1 Eylül 2013 / mek444 Telefon