Arama

Truecaller (Arayanı Bil) Android Uygulaması

Güncelleme: 30 Ocak 2015 Gösterim: 2.620 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Artık Rehberinizde Olmasa Bile Sizi Kimin Aradığını Bileceksiniz!

Sponsorlu Bağlantılar
truecaller

Yıllar önce 5 kere çaldırarak merhaba diyen bizlere, operatör tarafından getirilen "bilinmeyen numara" hizmeti sonrası, sapıklığın çığırından çıktığı bir dönem vardı. Artık görmek bile istemediğimiz, bilerek açmadığımız "numara yok" veya "bilinmeyen no" şeklinde ekranda beliren bu yazı, operatörlerin "bilinmeyen numaraları engelleme" adı altında "yine ücret aldığı" servisle bir nebze de olsun çözüme kavuşturulmuştu. Peki ya rehberde kayıtlı olmayan ve tanımadığınız kişilerin numaraları? Ardı ardına açılan ve reklamlarda boy gösteren 118'li servislerden (çoğunda) ücretli olarak veya operatörlerin verdiği ücretli servislerle edinebileceğimiz, rehberimize kayıtlı olmayan kişinin kim olduğu bilgisi için artık çok daha pratik bir çözüm var.
Dünya genelinde 1 milyara, Android'te 100 milyona yakın kişinin kullandığı Truecaller uygulaması sayesinde "rehberinizde olmasa dahi" arayan kişinin kim olduğunu görebileceksiniz. Spam veya reklam için arayan kişilerden kurtulabileceğiniz Truecaller uygulaması, her gün elimizden düşürmediğimiz ve en çok kullanım ihtiyacı hissettiğimiz telefonlarımızdaki en önemli probleme çözüm getiriyor.

truecaller 2

Truecaller
uygulamasını doğrudan indirmek için BURAYA veya Android, iOS, Windows Phone ve diğer işletim sistemleri için indirmek için ise buraya tıklayınız.

Ali Kasımoğlu
Andronova.net


Benzer Konular

14 Mart 2015 / _EKSELANS_ Telefon