Arama

Saç ekimi konusunda güvenilir yerler neresidir?

Güncelleme: 13 Ağustos 2018 Gösterim: 1.264 Cevap: 1
kuzey_yildizi - avatarı
kuzey_yildizi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018       Mesaj #1
kuzey_yildizi - avatarı
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar oğlum saç ektirmek istiyor. Çok genç yaşta saçları dökülmeye başladı. Daha 17 yaşında ve tepesi epeyce açıldı. Genetik tamam ama bu kadar erken beklemiyoduk. Bi de bu çocuk daha lise öğrencisi ve bu halde. Arkadaşları epey alaya alıyolarmış. Kızlar filan da yüz vermiyo çocuğa kel diye. Ergenliğin ufak heyecanlarını bile yaşayamadı. Çok canımız sıkkın. Şimdi hazır daha okullar açılmamışken şu operasyon işini aradan çıkaralım da önümüzdeki dönem biraz daha özgüveni yerinde başlasın çocuk dedik.

Ben aslında karşıydım saç ekimi gibi şeylere ama ısrarlara dayanamayınca, çocuğun da psikolojisi iyice bozulunca araştırayım dedim. Aman yarabbi! Resmen binlerce klinik var bu işi yapa. Yani popular olduğunu biliyodum da bu kadar olduğunu bilmiyodum. Herkes en iyisiyim diyo tabi kime güveneceğimizi şaşırdık. Hayır şimdi Allah korusun yanlış bi uygulama yapılır ya da ne biliyim çocuk enfeksiyon kapar ya da iyi yapamazlar iyice alay konusu olur filan neme lazım. Belki aranızda bilen birileri vardır, eşi dostu saç ektiren memnun kalan vardır diye size bi soriyim dedim.

Bu arada şunu da söyliyim. Eşimin işyerinde çalışan biri bikaç ay önce İstanbul Medical Clinic diye bi yerde saç ekimi yaptırmış. Ben memnun kaldım güzel temiz yer siz de bi görüşün demiş eşime ama sanırım yeni bi yer burası. Haklarında pek bi şey bulamadım. Arayıp randevu aldım hiç değilse yeri göreyim diye ama iyice araştırmadan herhangi bi yerle anlaşmak istemiyorum. Şimdi sırf biri tavsiye etti diye de çocuğumu emin olmadığım bi yere emanet edicek değilim. Daha önce buraya gideniniz duyanınız var mı acaba? Bunun dışında yerler de olur tabi. Yeter ki güvenebiliceğimiz bi yer olsun. Gerisi mühim değil.

Bi de bizim oğlan internet hatmetmiş tabi ben onun kadar anlamıyorum bu işlerden. O kolay bi işlem olduğunu söylüyo ama görüntüler felaket. Yaptıranlar biraz anlatabilir mi? Yani ne biliyim ağrısı sızısı bakımı filan nasıl oluyo? Maşallah herkes çok kolay çok rahat diye anlatmış ama adı üzerinde operasyon yani. Ne kadar kolay olursa olsun. Eminim sıkıntısını çeken vardır aranızda.

Çok konuştum. Şimdi sizi dinleyeyim biraz. Ben de yarın şu İstanbul Medical Clinic denen yerle görüşücem. Görüştükten sonra bana anlatılanları ve kendi görüşlerimi de yazarım. Ne derece uygun bi yer olduğu konusunda yol gösterirsiniz diye umuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler şimdiden.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 13 Ağustos 2018 12:53
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2018       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım oğlunuzda psikolojik bir etki yaratmaz. Bende saç ekiminde çalışıyorum oğlunuz daha 17 yaşında olduğu için saç ektirmenizi tavsiye etmem. Saç dökülmesine karşın PRP yapmanızı tavsiye ederim fiyatı 200 TL civarıdır. Saç ekiminde yapılan yönteme göre ağrı sızı değişir.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Safi; 30 Ekim 2018 00:02 Sebep: kişisel bilgi

Benzer Konular

6 Ekim 2014 / GÜLGECELER Moda
12 Ocak 2017 / HÜSEYİN Cevaplanmış
2 Temmuz 2019 / nünü Sağlıklı Yaşam
9 Temmuz 2016 / neslihanyare Sağlıklı Yaşam
24 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap