Arama

Kamil Kahraman

Güncelleme: 14 Kasım 2011 Gösterim: 4.296 Cevap: 0
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
14 Kasım 2011       Mesaj #1
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Ortalama 4 yıldır web ortamındayım. C # , PHP gibi programlama dilleri ve arama optimizasyonu SEO Uzmanı olan kişi.
SEO Hakkında düşünceleri ;
Sponsorlu Bağlantılar
Web dünyası gün geçtiktçe gelişmektedir gelişim gösteren internet ağında projeler ile gelir sağlamayı başaran webmaster topluluğu , Google’nin algoritma farklılığı ilede SEO Sektörüne aşırı bir ilgi ve yoğunluk olduğu fark edilir durumda.
Seo uzmanı dâhi kesinlikle google algoritmasına hakim kişiler değildir , benim düşüncemden yol’a çıkarsak eğer bu işi yapan her kim ise sadece algoritma’yı tahmin edebilir. Algoritmayı bilen kullanıcı sıralamalarda yükselme gibi bir kaygısı olmaz sonuçta algoritmanın nasıl hareket ettiğini biliyor.
SEO ( Arama optimizasyonu ) ve bu alanda hizmet veren kişiler sayesinde günümüzde bir çok firma sitesini hedef kelimede üst sıralar’a çıkararak iş alımı ve prestige’ni yükseltmekte. SEO’ya gerçekten hakim bir web kullanıcısı kesinlikle işsiz kalma gibi bir durum yaşayacağını sanmıyorum.
Bunlar benim tecrübelerim ve düşüncelerim nasıl değerlendirmek istersiniz bilemiyorum ancak , Herkese bol neşeli ve mutlu günler diliyor.
Biyografi Konusu: Kamil Kahraman nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

20 Aralık 2012 / thedoctor_611 Sinema tr
14 Kasım 2006 / BARIŞ Edebiyat tr
28 Eylül 2009 / Daisy-BT Edebiyat tr
3 Nisan 2010 / LaSalle Siyaset tr
18 Şubat 2010 / Daisy-BT X-Sözlük