Arama

Ekim 2009 - Ayın Üyesi Anketi - Sayfa 6

Anket Ekim 2009 "Ayın Üyesi" adayları

BURCUAY

36 Oy
22.09%
Daisy-BT

17 Oy
10.43%
ener

52 Oy
31.90%
RuffRyders

47 Oy
28.83%
Şua

11 Oy
6.75%
Güncelleme: 31 Ekim 2009 Gösterim: 7.289 Cevap: 57
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
30 Ekim 2009       Mesaj #51
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

İlginç Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni üye olmuş, tek bir mesaj bile geçmeyecek kadar forumla ilgisiz, üye olduktan sonra sadece bugün online olmuş (ki gayet iyi eminim ki yönlendirmeli) isimler tarafından belirlenmenin nasıl bir şey olduğunu açıklayabilirsen bu sorunun da yanıtını almış olursun.
Ayın üyesi aday ve anket konuları olur da iptal edilirse, ki gidişat bunu göstermekte, sorumlusu sen olacaksın ener.

Sorumlusu neden ben oluyorum anlamadım kaldı ki başkalarına yeni üye olupta oy verildiğinde sorun olmuyor bana gelindiğindemi sorun oluyor acaba?
kaldı ki ben yönlendirme yapacak olsam birkaç hafta önce alıntı yaptığınız soruyu ben sormazdım...
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
30 Ekim 2009       Mesaj #52
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

Sorumlusu neden ben oluyorum anlamadım kaldı ki başkalarına yeni üye olupta oy verildiğinde sorun olmuyor bana gelindiğindemi sorun oluyor acaba?
kaldı ki ben yönlendirme yapacak olsam birkaç hafta önce alıntı yaptığınız soruyu ben sormazdım...

Birkaç hafta öncesine ait bir mesaj değil alıntı yaptığım mesajın.
Sponsorlu Bağlantılar
Bir kişinin takibini yapan kendisi için üye olmuş kişilerin de takibini yapıyordur eminim, 2 gün içinde yaklaşık 10 oy açığı ancak bu şekilde kapatılabilir çünkü.
Sorunun yanıtına gelince, evet artık sorun oluyor, çünkü bu ikinci oldu.
Ters mantık yürüterek de kendini bu durumdan muaf tutamazsın.

Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
30 Ekim 2009       Mesaj #53
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Birkaç hafta öncesine ait bir mesaj değil alıntı yaptığım mesajın.
Bir kişinin takibini yapan kendisi için üye olmuş kişilerin de takibini yapıyordur eminim, 2 gün içinde yaklaşık 10 oy açığı ancak bu şekilde kapatılabilir çünkü.
Sorunun yanıtına gelince, evet artık sorun oluyor, çünkü bu ikinci oldu.
Ters mantık yürüterek de kendini bu durumdan muaf tutamazsın.

Ters mantık yürütmüyorum en azından kendimden eminim Msn Happy ayrıca ziyaretçi oy değil isim yazmış
ne yapabilirim ki.
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
30 Ekim 2009       Mesaj #54
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

Ters mantık yürütmüyorum en azından kendimden eminim Msn Happy ayrıca ziyaretçi oy değil isim yazmış
ne yapabilirim ki.

Mesele ziyaretçinin adını yazması değil ki, ilginçliği onun bile dikkatini çekmiş olman.
Oylara gelince, bugün aldığın oyların hemen tamamına yakını ya henüz üye olmuş ya da üye olduğu günden sonraki ilk online oluşu bugüne denk gelen üyeler tarafından verilmiş. Hemen hepsi de sadece bu konuyu görüntülemiş, oyunu verip çıkmış.
Doğru bir şey yapamazsın, dahası seni bu ayın üyesi de ilan edeceğim, ay sona erdiğinde. Haketmediğin halde üstelik
. Ancak bundan sonraki hiçbir ay için adaylığın kabul edilmeyecek, haketsen bile. Yanlışın doğruyu götürdüğü varsayımından yola çıkarak.
Bütün bunlardan varılacak sonuçsa şu, hakkındaki kanaatlerin yersiz olmadığıdır.
MaLiNBeR - avatarı
MaLiNBeR
Ziyaretçi
31 Ekim 2009       Mesaj #55
MaLiNBeR - avatarı
Ziyaretçi
ya böylşe saçmalıkmı var canı sıkılan siteye girip oymu atıyor madem bu iş doğru düzgün hak edenin olacak ozaman doğru yapılsın yada yapılmasın her seferinde birilerinin yönlendirmeleriyle birileri öne çıkmasın daha 2 dk lık insanlar kalkıp oy kullanıyorda senelerdir burda olanlar veya da burayı bilipte oy kullanmayanlar nerde demekki burda bir terslik var bence bu oylamadan çok çekişmeye dönmüş.Birilerinin yönlendirmesiyle bu iş olmaz benim görüşüm RuffRyders her zaman çalışkanlığıyla bilinir.Ben oy kullanmıyacam eğer düşüncemide sorarsanız iptal olmasından yanayım böyle çocuk gibi 2-3 kişi toplayıpta ayın üyesi olmaya çalışmak tamamen saçmalıktan başka bişey değil...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2009       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Daha fazla tarafsız kalamayacağım.Eğerki kişi toplayıp oy alınıyorsa ayın üyeliği iptal olsun bencede. Çalışmadığı halde oturduğu yerden haksız yere oy toplayanlarada sadece yazıklar olsun diyorum başkada söylenecek bir söz yok zaten.
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
31 Ekim 2009       Mesaj #57
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Yeni kurallar Kasım ayından itibaren geçerli olacaktır, bu tür sorunlar engellenecektir. Tarafsız olmadığını düşünenler biraz daha rahatlar hakedenler kazanır böylece.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
31 Ekim 2009       Mesaj #58
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Ekim 2009 - Ayın Üyesi Anketi için oylama sona ermiştir.

Hakedilmiş bir ayın üyeliği olmamakla beraber Ekim 2009 üyesi ener olmuştur. İlgili bilgi site ve forum ana sayfasında duyurulacaktır.

Takdire şayan çabalarından ötürü kendisini tebrik ederiz.