Gerçek hakedenin emek verenin değil de aman kankam, kazansın arkadaşım kazansın mantığıyla hareket eden bu yönde üye öneren ve bu üyelere oy veren kişilerin, kazanmasını sağladıkları kişiler ayın üyesi seçiliyor.Bunun ne anlamı kaldı artık... objektiflik yok,subjektiflik var 2011 Ekim ayının listesini ve daha önceki listeler ile ayın üyesi seçilen üyelerin mesajlarını inceledim kazananlar hep aynı mantık ile kazanmışlar ''kankam kazansın mantığı.!'' Ekim ayının üyesi anketi 2011 listesine bir bakın bakalım doğru dürüst emek veren bir üye var mı o listenin içinde? elbetteki yok...! şu an için önde olan üye yukarıda bahsettiğim mantık ile oy toplamış birisi sadece hepsi bu... telif haklı resimleri kopyala yapıştır mantığıyla verip, içeriğiyle ilgili hiç bir bilgisi olmayan konuyla uzaktan yakından alakasız amacı sadece mesajını artırmak olan birinin paylaşım yaptığını sanması paylaşım mı oluyor yani şimdi!? bu ve benzeri kişiler emek vermiş mi oluyorlar!
Bu sistem kaldırılmalı ya da objektif ve adaletli bir şekilde yeniden düzenlenmeli mesela ayın üyesi anketine önerilecek kişiler otomatik olarak yönetim(sadece adminler) tarafından belirlenebilir (ay içinde performans gösterip,gerçekten emek veren kişiler arasından tabiki) böylece daha adaletli bir uygulama yapılmış olur...Özgür düşünceye saygınız var ise bu mesajı önce yayınlayıp sonra da silmezsiniz...Sitenize üye olucaktım ama vazgeçtim çünkü böyle adaletsiz bir sistemin bulunduğu yerde emek vermenin konu açıp paylaşım yapmanın anlamı yok Bu nedenle misafir olarak fikrimi belirtmeden de geçemedim Ayın üyeliği sistemi kötüye kullanılıyor iyi günler...