Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.695 Cevap: 1.754
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #31
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar


Bugün, mesleğinizle alakalı konularda seminer yada düzenlenmiş bir iş gezisi dolayısıyla biraraya gelerek görüşmelerde bulunabilirsiniz. Herhangi bir amaç uğruna toplantı yada seminer türü faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yada üstleriniz çalışan kişileri biraraya getirerek bir toplantı yapabilirler. Bu toplantıda işinizin daha rahat yürümesi adına yeni kararlar alınabilir. Ve siz aksayan yönleri yada kafanızın içindeki düşünceleri sunabilirsiniz. Patronlarınız bu fikirlerinizi orjinal bulabilirler. Bu durum sizi rahatlatacak ve keyiflendirecektir.

Bugün, toplum önündeki davranış biçimimiz her zamankine oranla daha sıradışı ve orjinal bir tarzda olacaktır. kendimizi mesleğimizle alakalı konularda göstermek ve başarımızı herkesin takdir edebileceği şekilde sunmak isteriz. Saygınlık ve ün kazanmak bizim için olmazsa olmaz bir duygudur. Bugün mesleğimizdeki başarılı çalışmalarımız nedeniyle bir ödül alabiliriz. Haftasonu olmasına rağmen işimizle alakalı koşuşturmacamız olabilir ya da önümüzdeki hafta oluşacak yoğunluk adına ön araştırma yada çalışmalarda bulunabiliriz. İşimize katkıda bulunacak yayınlar hakkında bilgi alabilir, kurs yada seminerlere katılabiliriz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #33
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Bugün, öğleden sonradan itibaren enerjinizde yorgunluk nedeniyle düşüşler olacağını belirtmekte fayda var. Önemli olan işlerinizi öğle saatlerine kadar halledebilirseniz sorun oluşmayacaktır. Bunun dışında güne başlarken etkin ve pozitif enerjiler altındasınız. Size yardımcı olacak insanlardan destek görebilir, sizden üst pozisyondaki insanlarla aranızda uyum oluşabilir ve siz işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Bu saatlerde duygularınız güçlü, isteklerinizin peşinden gitme gücünüz yüksek ve moral olarak ta herşeyi yapabilir hissinde olacaksınız.

Bugün, planladığınız işlerinizde verimli sonuçlar almanız kolay olacaktır. güçlü görünmek ve gücünüzü ortaya koymak sizi mutlu edecektir. Evli olanlar eşlerinin aileleriyle ilişkilerini düzenleyecekler, öğrenim hayatında olanlar derslerinde başarı gösterecekler, bekar boğalar özellikle yabancı ülke bağlantısı olan kişilerle biraraya gelecekler, ilişkisi olanlar ise sevdikleri insana verici ve cömert tarzda davranacaklardır. Size yakın olan her insanı sevgiyle kucaklayacak ve onların da mutlu olmasını sağlayacak güçlü enerjiniz olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 20.02.2007 , Salı


Bugün, sağlık ve iş konularında enerjinizi denetim altında tutmanız gerekebilir. Spontan tepkilerde bulunmaktan özellikle kaçınınız. Sabırsızlığınız nedeniyle etrafınızdaki insanlara baskı uygulamayınız. Duygusal tepkilerinizi belirli bir dengede tutmaya özen gösteriniz. Kendinize olan güveninizi iş konusunda göstermeye çalışırken düşünmeden risk almaya yatkın olabilirsiniz. Enine boyuna araştırmadan sırf birşeyler elde etmek amacıyla olmayacak işlere kalkışmayınız. Aceleceğiniz yüzünden yaptığınız işlerde sorunlar oluşabilir ve siz küçük kazalara uğrayabilirsiniz. Patavatsız konuşmaktan ve karşınızdaki kişiyi düşünmeden söz etmekten kaçınınız.

Bugün, aşırı hareketli oluşunuz farkında olmadan ufak tefek sakarlıklara neden olabilir. İşinizin gereği sorumlulukları almaktan uzak davranarak boşvermişlik içinde davranabilirsiniz. Nasılsa halledeceğinizi düşünerek kendi bencil isteklerinize daha fazla yönelebilir, asıl yapmanız gerekenleri erteleyebilirsiniz. İçinizdeki duygular, sürekli kendi adınıza hareket etmeniz için size baskı uygulayabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla aranızda iş konusuyla ilgili çatışmalar meydana gelebilir. Olgun davranmak yerine hiç düşünmeden aşırı tepkiler verebilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #35
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Akrep

akrep


21 Şubat 2007 - Bugün

Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamına ve aşka epey zaman kalacak. Duygusal yaşantınız da bu yüzden hareketlenebilir. Tatil planları yapabileceksiniz. Bu da size iyi gelecek. Fakat gece hayatından uzak durmaya çalışın. Bu sizin sağlığınızı hiç de iyi etkilemiyor.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #36
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)
akrep
Aşkı çok ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha az önem vermeniz, sevmediğiniz anlamına gelmez ki. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilir, sadece eğlenmek için bir şeyler yapabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 24.02.2007 , Cumartesi

Bugün, yaşamın bezdirici sorunları karşısında değişken bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Ona karşı olan kuşkularınız hala devam etmekte. Ve sözel olarak ta iletişiminiz azalmış bir halde olabilir. İçinizdeki ses kimi zaman, haklı olduğunuzu söylerken, kimi zamansa olayların fazla büyütüldüğünü söylemekte. Siz içinizden geldiği gibi davrandığınız halde karşınızdaki kişinin bunu anlamaması size üzücü geliyor. Bazı güvenilmez insanların aranızdaki sorunlara çare olacak yerde daha da büyütmeleri sonucu içinden çıkılmaz hale gelen bu durumu düzeltmek te size düşüyor. Ve bunun için de tek çarenin dürüst davranmaktan geçtiğini düşünüyorsunuz.

Bugün, sizden genç bir kişinin desteğiyle bazı şeyler aydınlığa kavuşabilir. Sizin düşündüğünüz ama birtürlü fırsat yapmaya fırsat bulamadığınız bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Merak etmeyin bu olumlu bir durum olacaktır. ve bütün sorunlar bir iki gün içinde istediğiniz gibi gelişecektir. Bugün düşündüğünüz gibi hareket edin ve ilk adım sizden gelsin ve düşünmesi için birkaç gün süre tanıyın. Göreceksiniz sizin samimiyetiniz ve şeffaf davranışınız haklı görülmenizi sağlayacaktır. elinizde olmayan nedenlerle sırf sevginizin aşırı olmasından kaynaklanan bu problem yakında bitecektir.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #38
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
AKREP BURCU - MAVİ
Freud, maviyi sakin, diye niteler. Faber Birren ise tansiyonu düşürdüğünü söyler. Araplar ise mavi taşların kanın akışını yavaşlattığına inanırlar. Nazar boncuğu o yüzden mavi taşlıdır. Sakinleştirici bir renktir, Batı'da bu etkisi yüzünden intiharları azaltmak için köprü korkuluklarını maviye boyarlar. Mavi ve özellikle lacivert kozmik bir renk olarak kabul edilir; sonsuzluğu, otoriteyi ve verimliliği çağrıştırır. Uluslararası toplantılarda tüm devlet başkanları lacivert takım elbise giyerler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, sizin dışınızdaki insanların duygularını anlama enerjisine sahipsiniz. Size haksızlık edenlerin şimdi ne durumda olduklarını öğreneceksiniz. Bu size için için bir haz duygusu yaşatabilir. Geçmişte size yapılanların hesaplaşma günü diyebiliriz. Ama artık iş işten geçmiş durumda. Ne söylenirse söylensin af bile dilense umrunuz olmayacaktır. O duygular çoktan bitti ve yenileri için artık gönlünüzde yer açmalı diye düşüneceksiniz. Yüreğinizin içindeki nefreti kimsenin bilmesine imkan yok. Ve siz acı çekerken o mutluydu. Bu aklınıza geldiğinde şimdiki haline seviyor bile olabilirsiniz.


Bugün, çevrenizdeki insanlarla yoğun bir duygusallıktan ziyade teninizin haz duygusunu doyurmaktan yanasınız. cinsel konular için favori birgün. Hani tüm sinirinizi burdan çıkarmak istiyor gibisiniz. Güç kullanmak ve kontrolünüzü yeniden kazanmak isteği ile dolusunuz. Hayatınıza giren ve çıkan insanları düşünüyorsunuz. Hangisi tam anlamıyla sizi mutlu edebildi. Yada siz hangisiyle beraberken daha az çaba sarfettiniz. Mutlu olmak adına kim sizden önce davrandı. Bütün bunlara baktığınızda hiçbir kimse için üzülmeye değmez şeklinde düşünebilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #40
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Akrep- 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, kendi dünyanıza çekilerek, düşüncelerinizle başbaşa kalmak isteyeceksiniz. Bu düşünceler çok güçlü enerjiler altında olacaktır. İç dünyanızda sahiplenme, koruma ve kollama güdünüz yükselecek. Duygularınızla alakalı bir konuda tek başına bir karar almak niyetinde olabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve duygusal güvenliğiniz sizin için çok değerli. Bu nedenle duygularınızı yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Uzun saatler boyu önem verdiğiniz birçok şeyi tekrar ele alarak yeni bir karar aşamasına gelebilirsiniz.

Bugün, sezgileriniz sizi yönlendirecektir. Ve iç sesiniz size birçok konuda kılavuzluk ederek doğru yolu bulmanızı sağlayabilir. Dikkatlice ve her ayrıntıya önem vererek düşünmeli ve şefkatinizi sizi seven insanlardan esirgememelisiniz. Karamsarlık ve herşeye hayır diyen enerjilerinizi dizginlediğinizde yüreğiniz de ferahlayacaktır. Tekdüze ve bezdirici olan herşeyi hayatınız açısından yeniden ele alınız. Bu ruhunuzun da dinlenmesini sağlayacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar