Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.934 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 04.02.2007 , Pazar

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, kendinizi duygusal olarak güvende hissetmek istersiniz. Bu durumda sizin ait olma duygunuz güçlü olacaktır. bilinçaltınız ve geçmiş ve köklerinizle güçlü bağlarınız olacaktır. duygusal gelgitlerin görüleceği bugün, yuvanız sizin için güvenlik alanı oluşturacaktır. Aile, yurt ve eviniz konularında coşkun ifadelere sahip olacaksınız. Aile bağlarınız o kadar kuvvetlidir ki, onları rahat ettirmek ve mutlu görmek istersiniz. Uyumlu aile duygunuz size kendinizi gösterebilme fırsatı da sunar. Evli olanlar çocuklarının iyi bir yetişme ortamında büyümesi adına bir ev sahibi sahibi olmayı düşenebilirler.

Bugün, temel ihtiyacınız kendi duygularınızı yuvanızda bulunan herkese göstermek istersiniz. Bu ihtiyacınızın doyurulması sizin de bağımsızlığınız adına gereklidir. Sizi takdir etmelerini ve yuvanızdaki öneminizi belirlemeleri beklersiniz. Evinizde sevdiğinizi kişileri ağırlamak, davetler vermek ve ne kadar huzur dolu bir ortamda yaşadığınızı anlamaları sizi gururlandırır. Yanlız burda dikkat etmeniz gereken konu aile bireyleri üzerinde abartılı bir hakimiyet kurmamaya çalışmak olmalıdır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 06.02.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, duygularınızın dışsal ifadesi engelli olabilir. Siz hislerinizi bilinçsizce maskeleyebilirsiniz. Karşınızdaki insanlara duygusal olarak ulaşmakta da zorluklar çekebilirsiniz. Yalnız kalma isteğiniz sizi içe dönük bir hale sokabilir. Çok fazla hassasiyet, alınganlık ve etkilenme söz konusudur. Kendinizi ne kadar zorlasanız da birtürlü güçlü olmayı başaramayacağınızı düşünebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizin bilincinde olmadığınız için başka insanların size bakış açılarının sertliğinden yada anlayışsız olduklarından yakınabilirsiniz.

Bugün, yanlız kaldığınızda kendinizi agresif değil aksine son derece merhametli hissedersiniz. Yanlız olan durum şudur. Çevrenizdeki insanların sizin üzerinizde yarattıkları kontrol istekleri sonucu onlarla savaşmak yerine geri çekilmeyi tercih etmişsinizdir. Bu durumda kafanızın içinde mükemmel bir çevreye sahip olma isteği de yoğunlaşabilir. Fakat kesinlikle, insanlara yüklenmektense kendinizdeki yalnışların farkına vararak kendinizi suçlamanız gibi bir durum içine girmeyin. Bu enerjileri bir dinlenme arası olarak kullanın ve hassasiyetinizin getirdiği gerginliği kendiniz üzerinden denemeye kalkmayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 07.02.2007 , Çarşamba

Bugün, zihinsel olarak temkinli fakat olumlu enerjilere sahipsiniz. Ruhsal olarak ise dünden bu yana devam eden içe dönük haliniz hala devam etmekte olacaktır. Olumlu olacak gelişmelere bir göz atarsak, bugün hızlı düşünerek acele işler yapmaktan ziyade bir amaca yönlenecek aktivite enerjiniz bulunmakta. Düşünmeden taşınmadan her şeye hemence atlamak yerine, çerçevesini kendinizce belirleyeceğiniz ve ilerisi adına düşündüğünüzde gerçekten işinize yarayacak adımlar atmanız olumlu olacaktır.

Bugün, dikkatli olmanız gereken tek konu, sözlerinizin kimi anlarda çok sert oluşudur. Bunun nedeni ruhsal olarak bastırdığınız duygular ve temkinli hareket tarzınızdır. Bir yandan duygularınızı kimseye belli etmek istemez, bir yandan da herşeyi kontrol altında tutmak istersiniz. Bu birbirinden farklı iki enerji sizi farkında bile olmadan gerilim altına almaktadır. İşte bu anlarda, bir kişi bile size neyi nasıl yapmanız gerektiğini söyleyince ipler kopmaya başlar. Kendinizi birileriyle rakabet içine sokuyorlarmış gibi hissedersiniz. Yada birileri sizin ne yapacağınıza size danışmadan karar veriyordur. Günlük bu enerjiyle başa çıkmanın yolu olayları daha mantıklı bir şekilde ele almaktır. Subjektif düşünce tarzından uzak durmanızda yarar var.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #24
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08-02-2007
Bugün, tersliklerin ve gecikmelerin neden olduğu moralsizliğin bitişi ve enerjinizin yeniden yükselişe geçeceği gündür. Bunun sevinci içinde olarak güne merhaba diyebilirsiniz. İyimserliğiniz artacak ve verdiğiniz sözleri yerine getirdiğiniz gibi, dış görünümünüzdeki enerji insanlar tarafından rahatlıkla gözlemlenecektir. Kendinize olan güveniniz artacak, kuşku ve kuruntularınızdan arınacak ve pozitif etkiler altında sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz. Kanuni konularda başarı ve yöneticilikle alakalı meselelerde olumlu çalışmalar gerçekleştireceksiniz. Ayrıca karşı cins tarafından oldukça beğenilecek hatta yeni bir arkadaşlık teklifi alacaksınız.

Bugün, içgüdüsel olarak insanlara kendinizi nasıl sevdireceğinizi ve kendinize nasıl bağlayacağınızı bilecek kadar enerji dolusunuz. Düşünceli oluşunuz ve kibar davranışlarınızla çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görecek ve aranılacaksınız. Çekici görüntünüz size ayrı bir değer kazandıracak ve siz son günlerin yorgunluğu ve tersliğini üzerinizden atacaksınız. Modayı takip etmek, lüks şeyler satın almak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelere katılmak gayet kolay olacaktır. sevdiğiniz yada değer verdiğiniz herkese karşı şefkatli ve yardımsever olacaksınız. Duygularınızı dengeli ve kendinize olan inancınızla güzel bir gün geçireceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 09.02.2007 , Cuma


Bugün, şans ve mutluluk sizden yana olacaktır. İsteklerinizi elde etmenizi sağlayacak kuvveti kendinizde bulacaksınız. Duygularınız ile bilinçli kararlarınız arasındaki denge ve uyum size huzurlu birgün yaşatacaktır. Dış görünümünüzdeki gizemli duruşunuz başkaları tarafından büyüleyici bulunabilir. Giyiminizdeki çarpıcılık ve tavırlarınızdaki egemenlik farklı bir imaj yaratmanızı sağlayabilir. İkili ilişkilerinizdeki sahiplenici tutumunuz, birlikte olduğunuz kişi tarafından gerginlikle karşılanmaz bilakis çok etkileyici olarak görülebilir. Kıskançlığınızla onu delirtseniz de, size karşı gelmeyecektir.

Bugün, kendinizle ilgili yeni bir karar alabilir ve bu yeni adımla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Düş gücünüz zengin ama bir o kadar da gerçekçi davranacak etkilere sahip olabilirsiniz. Hayallerinizi dış dünyanın gerçekleriyle birleştirdiğiniz için kolay kolay sorun çıkmayacaktır. Mükemmel hafızanızla geçmişe ait deneyimlerinizden şimdi yararlanma zamanınız. o süreçte size yanlış yapanların şimdi karşınıza yeniden çıkması karşısında şimdi onları yenilgiye uğratma şansını da yakalamış olacaksınız. Duygusal derinliğiniz merakınızı çeken insanlar yada olaylar hakkında geniş bir bir bilgi edinmenizi sağlayacaktır. Bugün ayrıca mistizm konularına karşı, yoğun bir ilgi artışı sizde gözlemlenecektir.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #26
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar



Bugün, romantizm, çocuklarla bağdaşık sevgi bağlarınızda duygusallık ön planda olacaktır. Bu duygularınızda değişkenlikler de görülecektir. Kimi anlarda zevk arayışınız ve kendinizi dışa vurumunuzda iyimser ruh halinizle abartılı davranışlar gösterebilir, kimi anlarda sadece kendi isteğinizin kabulunü de bekleyebilirsiniz. Büyük bir sevilme arzusu içinde, kontrolün sürekli sizde olmasını da beklersiniz. Çekici ve hoş tavırlarınızla zevk arayışı içinde oluşunuz, bir tek kişiye bağlanmanıza da engel olabilir. Dalgalanan duygularınız yaratıcılığınızla çatışabilir. Konsantrasyon sağlamanız bazı anlarda zorlaşır.

Bugün, eğlenceli, yeni ve heyecanlı şeylere yönelir ve bunlara sahip olmak istersiniz. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek yeni kalan aşk oyunları hoşunuza gider. Dürtüsel bir şekilde oyuncu, şairane, dramatik ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Aşkta en yüksek hedefini istersiniz. Fakat bugün yine dikkatli tepkilerde bulunmanız gerekir. Tartışmalardan ve kaybedeceğiniz diyologlardan sakınmanızı öneriyorum.
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #27
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.

AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #28
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı



Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz. Duygusal bağlamda işler de pek o kadar kötü sayılmaz. Birazcık çabayla sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bu günlerde havalara dikkat. Zira, çok çabuk şifayı kapabilirsiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #29
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba


Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak, başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #30
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 -Cuma

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ilerki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Bu günlerde mantar, us gibi hastalıklarınız nüksedebilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar