Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.928 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 27.02.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, eğitiminizle ilgili bir konuda son bir şans daha elde edebilirsiniz. Bunun değerlendirilmesi halinde gerçekten çok önemli bir dönemece gireceksiniz. Ve siz bugün bunu başaracağınızdan emin olunuz. Enerjileriniz bu konuda size harika etkiler sunacaktır. Sadece kendinize ve bilginize güvenin. Bugüne kadar verdiğiniz emek karşılıksız çıkmayacak. Ve bu sefer başaracaksınız. Özellikle bu durum sizin öğrenim hayatınız açısından sorumluluk dolu bir dönemin de habercisi olacaktır. kaygılarınız ve şüpheleriniz gerilerde kalacaktır. Bugün sadece öğrenim hayatınız değil, her konuda son bir şans diyeceğimiz olumlu enerjiler altında olacaksınız. Birisiyle konuşmak istiyor ve bu gerçekleşmediyse işte size güzel bir fırsat. Bir yere gitmek istiyordunuz ama birtürlü fırsat bulamamıştınız. İşte bugün tam sırası. Değerlendirmeye bakınız.

Bugün, hani son anda yetişen bir yardım eli uzanır ya insana, aynen öyle bir durum diyebiliriz. Parasal sorunlarınız için düşündüğünüz bir destek son anda gelebilir. Sevdiğiniz kişiyle bitti derken son anda gelen bir haberle aslında hiçbir şeyin sona ermediğini öğrenebilirsiniz. Ne zamandır almayı düşündüğünüz bir giysi yada bir eşya, bakarsınız son anda indirime girmiş. Böyle bir enerjinin bilincinde olarak rahatlayın ve o son şans için şükredin. Çünkü bazen yitirdiğimizi düşündüğümüz birşeyin aslında bir ara vermek olduğunu anlayabiliriz. Belki de bu gerekiyordu ve bundan sonrası için herşey güzel olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi? Genel sağlık durumunuz oldukça iyi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 02.03.2007 , Cuma


Bugün, maddi ve manevi değerleriniz, finans konuları gündeminizi oluşturacak. Parasal konularda kendinize olan güveniniz artacak. Zihinsel ve duygusal anlamda güvence isteğiniz yoğun olacaktır. Bugün gelirinizle alakalı konularda planlar yapacak ve daha fazla rahatladığınızı düşüneceksiniz. Bütçenizin kontrolünü yeniden sağlamak size huzur ve mutluluk verecek. Gelir ve giderlerinizle alakalı yeni gelişmeler rahatlamanıza neden olacaktır. Aileniz kaynaklı, özellikle annenizin desteğini de hissetmek günün ayrıca keyif veren bir başka olgusu olacaktır.

Bugün, ileriye dönük bir yatırım için bir girişimde bulunabilirsiniz. Ne zamandır almayı düşündüğünüz fakat imkan bulamadığınız bir yenilik için umudunuz artabilir. Yetenekli olduğunuz bir konuda para kazanmak için gerekli kişilerle görüşme olanağı yakalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirme ve bazı hatalı bulduğunuz yönlerinizi değiştirme konusunda bugün kararlar alabilirsiniz. Hatalarınız nedeniyle kaybettiklerinizi düşünebilir ve acilen bir karar almak gereği duyarsınız. Bu sizin için gayet olumlu bir gelişme olacaktır. Yaşamınızla ilgili gerekli sağlamlaştırmayı gerçekleştirin ve güne umutlu bir şekilde başlayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 03.03.2007 , Cumartesi


Bugün, neşeli, zeki ve hareketli olmanızı sağlayacak enerjilere sahipsiniz. Bağlı olduğunuz arkadaş grubunuzla birlikte aktivitelere katılabilir ve ortak bir amaç için biraraya gelebilirsiniz. Desteklediğiniz insanlar için etkinlikler düzenlemeniz de bugünün önemli sayılacak uğraşılardan biri olacaktır. Sosyal kulüpler aracılığıyla faaliyette bulunan kişiler için bugün mükemmel girişimler söz konusu olacaktır. Öncü enerjilerinizi bu türden işleriniz için kullanırsanız sonuçları itibariyle liderlik gücünüzü göstermiş olacaksınız. Arkadaşlarınız kanalıyla tanışacağınız insanlar sayesinde, ileriye dönük hedeflerinizi daha güvenli bir şekilde planlayabilir ve daha kısa sürede gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz.

Bugün, yakın dostlarınızın varlığının, sizin yaşamınızdaki yeri üzerine düşünebilir ve kendinizi huzur içinde hissedebilirsiniz. En zor zamanlarınızda yanınızda olmuş bu kişilere aynı şekilde siz de destek olduğunuz için, oluşan bu kuvvetli bağın sizin için önemini yüreğinizde hissedersiniz. Ne konumda olursanız olun en büyük zenginliğin bu olduğunu düşenebilirsiniz. Onlar için liderliğiniz, sağlamlığınız ve yakınlığınız önemlidir. Ve bugün bu hisler içinde bireysel hareket etmekten ziyade biraraya geleceğiniz bir ortam yaratmak isteğiniz yoğun olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, ikili ilişkiniz, evliliğinizle alakalı konular gündeminizi oluşturacak. Bu konularda özgür, olmak isteyeceksiniz. İlişkinize karşı olan tutumunuz her zamankinden farklı olabilir. Yaşadığınız ilişkinin yaşamınız üzerindeki etkisini gün boyu düşünebilirsiniz. İçinizdeki paylaşım ve sevgi duygusunu yeniden oluşturmak ve varolan problemler üzerine sevdiğiniz kişiyle konuşabilirsiniz.Bugün arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir etkinlikte gözler üzerinizde olacaktır. Görüntünüzdeki hoşluk sayesinde kendinizi cazibeli yada çekici hissedebilirsiniz. Yeni düşüncelerinizi dostlarınıza açarak onların onayını almak isteyebilirsiniz. Düzenlenecek bir davet için bugün size ihtiyaç duyabilirler, arkadaşlarınıza yardım etmekten son derece mutlu olabilirsiniz.

Bugün, sezgilerinizin gücü yüksek olacaktır. Sahiplendiğiniz ve koruduğunuz değerlerinizle alakalı bugün yeni kararlar alabilirsiniz. Değişim ihtiyacınızı ailenize açabilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Özellikle annenizle ilişkileriniz bugün her zamankinden daha farklı gelişebilir ve bu sizi biraz rahatsız edebilir. Çevrenizdeki kadınlara karşı bugün daha dikkatli olmalısınız. Üzerinizde baskı kurabilir ve sizi sinirlendirebilirler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, dinamik enerjinizle birçok işin üstesinden gelebilirsiniz. Çevrenizde olan herşeye karşı tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Davranışlarınızı düşünerek ve planlayarak yapacak ve hedefinize kitlenmiş halde başarının sahibi olacaksınız. Acele karar vermektense, her ayrıntıyı hesaplayarak gidecek olmanız da doğal olarak sizin başladığınız her işin olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır. Girişkenliğiniz ve güçlü ön sezilerinizle olabilecekleri önceden saptadığınız için herhangi bir sorunla bugün karşılaşmanız mümkün değildir.

Bugün, üretken bir gününüzdür. Elektronik ve bilgisayarla olan işlerinizde gayet başarılı enerjilere sahipsiniz. ayrıca sıradışı fikirler üretecek olmanız, bulunduğunuz alanlarda yenilik yapmanızı da sağlayabilir. Herşey kafanızın içinde öyle kolay belirecekki, oturup düşünmenize bile gerek kalmayacaktır. Geleneksel yöntemlerden ziyade, daha orjinal ve herkesin dikkatini çekecek işler peşinde olacaksınız. Etrafınızdakiler de bunun farkına vararak şaşkınlık yaşayabilirler. Ama hiçbir kişinin ne dediği umrunuzda olmadan kafanızın içindeki hedefe doğru kolayca yol alacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 06.03.2007 , Salı


Bugün, duygusal olarak hassas etkiler altındasınız. Sevdiğiniz herşeyi sahiplenmenize rağmen, karşınızdaki kişinin bütün bunlara karşılık duyarsızlığı canınızı oldukça sıkacaktır. Huzurlu ve barış dolu yaşamak isteğinize rağmen, gelişen olaylar sonucu kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Tepki vermektense dış ortamlardan uzaklaşarak yalnız kalmayı daha çok tercih edebilirsiniz. Estetik, sanatsal ve kültürel meraklarınıza öncelik tanıyarak yüreğinizi sakinleştirmeye çalışmanız faydalı olacaktır.

Kararsız kaldığınız konularda hala belirsizliğini devam ediyor oluşu sizi aynı noktada tutabilir. Bu durum ise gelişmenizi engelleyerek günlük tüm işlerinizde ağır davranmanıza sebep olabilir. Aslında kolayca çözümlenecek şeyler, bazı kişilerin vurdumduymazlığı sonucu gecikebilir. Olaylara kendinizce müdahale ettiğinizde huzurunuzun kaçacağını bildiğinizden beklemede kalmanın daha mantıklı olduğunu düşünebilirsiniz. Bu yapınıza ters bir hareket olduğu için kendinizi elini kolunuzu bağlanmış hissetmenize yol açabilir. Bütün enerjinizi yarım kalmış işlerinizi halletmek için kullanmanız yararlı olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, yakınlarınızdan elde ettiğiniz gelirlerinizle alakalı konularda zorlu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüz diğer insanlar tarafından baskı unsuru olarak görülebilir. Sorumluluklarınızla ilgili her konuda tembellik gösterebilir, hiçbir iş yapmak istemezsiniz. Tüm sıkıntınızı yemek yiyerek ve zengin kalorili yiyeceklere yönelerek gidermeye çalışırsınız. Tensel duygularınızdaki doyumsuzluk, sevdiğiniz insanla aranıza mesafe koymanıza neden olabilir. Aşk ve romantizmde düş kırıklığı yaşarsınız.

Bugün, içe dönük bir ruh hali sizi sarabilir. Finansal konularda yavaşlamalar görülebilir. Doğal olarak moraliniz etkilendiğinden, somurtkan bir yüzle dolaşabilirsiniz. Duygusal güvence isteğiniz ile arzularınızın gücü arasındaki çelişkiler sizi rahatsız edebilir. Tüm bu etkiler yarın yerini olumlu ve güzel bir güne bırakacaktır. Bugün herşeyi belirli bir dengede tutarak sakin kalmaya, ufak gezintiler düzenleyerek kendinizi rahatlatmaya çalışınız.

Akrep - 08.03.2007 , Perşembe


Bugün, çevrenizdeki herkesin dikkatini çekecek kadar olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Görünüşünüzle beğeni kazanacak ve ilgi odağı olacaksınız. Bilinçaltı isteklerinizle, mantığınız aynı paralelde olduğundan kendinizle çelişkiye düşmeyecek ve iç huzurunuzla kendinizi kolaylıkla motive edeceksiniz. Bayanlar bugün oldukça cazibeli ve dişi görünümlü, baylar karizmatik ve çekici olacaklardır. Karşı cinsiniz tarafından oldukça beğenileceksiniz. Üstünüzde şeytan tüyü var dense yalnış olmayacaktır. Ne giyseniz üstünüzde görenler sizi yakıştığını söyleyeceklerdir.

Yeni adımlar atmak için de gayet uygun enerjiye sahipsiniz. Önceden kararını verdiğiniz ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz işlerinizle ilgili girişimde bulunabilirsiniz. Kendizi ifade gücünüz yüksek ve canlı olacağından insanlar sizin söylediklerinizle yakından ilgileneceklerdir. Güç ve kontrol etme güdünüzün yüksek seviyede olduğu bugünkü enerjilerden yararlanarak yetersiz kaldığınız konuların üstesinden rahatlıkla gelebilir ve sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkanlarla başedebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 09.03.2007 , Cuma

Bugün, gayet canlı ve kendinizi zinde hissedeceğiniz enerjilere sahipsiniz. Dün olduğu gibi, yine içinizde aydınlık ve iyimser duygular hakim olacaktır. Bugün ayrıca başka insanları yönetme meyliniz yükselebilir. Hükmetme arzunuzun istenmeyen sonuçlar doğurmaması için abartılı davranışlarınızı da kontrol etmeniz gerekecektir. Güçlü arzularınızı elde etme isteğiniz, zihninizi de harekete geçirebilir. Böylece ihtiyaçlarınızı çok daha kolay yoldan elde etme fırsatı yakalayabillir ve mantığınızla hareket ederek ele geçirebilirsiniz. Bugün bozguna uğramaktan ya da yenilgi yaşamaktan hoşlanmadığınız için güçlü görünme isteğiniz ve sahip olduğunuz değerleri koruma içgüdünüz de yüksek olacaktır.

Bugün, sizde doğal bir manyetizma vardır. Çevrenizdeki insanlar bu enerjinin etkisi altında kalabilirler. Görünüşünüz ve giyim tarzınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda merkez haline gelebilir insanları kolaylıkla kendinize çekebilirsiniz. İlginç ve sıradışı düşünceleriniz yakınınızda bulunan insanlar tarafından beğeniyle karşılanabilir. Sizdeki bu potansiyel güç, çevrenizde size ihtiyaç duyan herkese gönlünüzden geldiğince yardımcı olmanızı sağlayacaktır. Doğal liderlik kabiliyetiniz sayesinde herkesi kendi amaçlarınız doğrultusunda yönlendirebilir ve karar verdiğiniz konularda girişimde bulunabilirsiniz.

Akrep - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, kendinizi muhtemelen duygusal bir şekilde ifade edeceksiniz. Eğer üzüntü hissediyorsanız, sizin karamsarlığınızı paylaşmayan insanlar ile anlaşmakta güçlük çıkartacaksınız. Bununla beraber, sakin ve huzurlu hisse diyorsanız çok iyi bir dinleyici olabilirsiniz. Geri planda başkaları ile paylaşılan bir ilgi alanı varsa insanlarla anlaşmanız ve bunlara odaklanmanız olasıdır. Parasal konularda daha iyimser düşünceler içinde olabilir ve en azından bugün için bu konuda daha rahat davranışlar gösterirsiniz. Sahip olduğunuz herşey hakkında pozitif düşüncelerin ön planda olduğundan kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Ayrıca cömertliğiniz sonucu eliaçık davranmanız da günün etkin enerjilerinden olacaktır.

Kişisel temaslarınızda güven verici davranışlarınız, çevrenizdeki kişilerin de mutlu olmasına ve sizi sevmelerine yol açacaktır. Kuşku ve kuruntudan oldukça uzak duracağınız için iyimserlik gücünüz yükselecektir. Kendi yaşamınızın sınırları içinde yükselmenizi sağlayacak yeteneklerinizi güce dönüştürmeye çalışmalısınız. Bugün yapacağınız bir görüşme sonucunda yeni bir iş girişiminde bulunabilir ve kendinize ikinci bir iş olanağı sağlayarak maddi kazanç elde edebilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar