Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.707 Cevap: 1.754
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 07.06.2007 , Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, oldukça romantik, duyarlı ve sezgisel etkiler altındasınız. Aşık olma içgüdünüz oldukça yüksek olacaktır. Karşınızdaki kişiye sevgi dolu davranmayı, elinizden geldiğince yardımcı olmayı istediğiniz için, onu büyülemek ve kendinize bağlamak niyeti taşıyabilirsiniz. Hayatı güzel yanlarıyla görmek ve olabildiğince keyfini çıkarmak isteğiyle dolusunuz. Sizi eleştirebilecek kişilerden uzak kalmayı, kendinizden eminmiş gibi davranmayı ve acele etmeden her işinizi gayet sakin bir şekilde düzene koymayı ne olursa olsun başarmaktan yanasınız.

Normal zamanlarda sizi kararsızlığa düşüren şeyler bugün önünüze gelse, bu ruh haliyle üstesinden rahatlıkla gelirdim diye düşünebilirsiniz. Tabiki bu ruh hali, günün size hediyesidir. Bunun gerisinde, sorumlulukların ağırlığı veya hedeflerinizin zorluğu hala devam etmektedir. Doğal olarak bugünkü etkilerin tadını en fazla çıkaranlardan biri siz olacaksınız. Başkasıyla bütünleşme arzunuz yüksek olduğundan, fantezi dünyasında kaybolmak ve aşkı doyasıya hissetmek isteyeceksiniz. Sizi yeni tanıyanlar hayranlık, eskiler ise şaşkınlık yaşayabilirler.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #82
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Düşünsel yanınızın kuvvetli olduğu bugünde, kendinizi sık sık hayallerinize kaptırabilirsiniz. Hazır yeni bir döneme girerken, bunları hayata geçirmek için, engel gördüğünüz şeyleri ortadan kaldırmaya gayret etmelisiniz.
Bu akşam sevgilinizle daha iyi bir ilişki yaşamak için neler yapmanız gerektiğine birlikte karar verebilirsiniz. Bu beraberliğinize taze kan sağlayacak.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, her ne kadar duygularınız ve bilinçli istekleriniz aynı doğrultuda olsa da, bunu mesleki konularda, otoritelerle olan ilişkinizde dengeli bir şekilde oturtamazsanız sorun çıkabilir. Siz kendi içinizde son derece rahat olduğunuz halde, dış çevrelerde bu haliniz fazlasıyla rahat bulunmanıza sebep olur. Ebeveynleriniz veya üzerinizde söz hakkı olan kişiler doğal olarak kendi isteklerini dayatacaklardır, siz ise gayet rahat olduğunuz için umursamaz gibi davranırsanız çekişmeler meydana gelebilir. bunun dışında gün, sizin açınızdan hem derin düşünmek, hem egemenlik sağlamaya çalışmak hem de tutkularınızı doyurmak açısından gayet etkilidir. Duygu dünyanızı pek kimseye açmaktan yana olmasınız da, kuruntulu ve kuşkulu hallerinizi, bilinçli bir şekilde düşünerek halledebilirsiniz. İçinizden geçenle, yapmak istedikleriniz aynı yönde olduğundan, kendinizle çelişme durumunuz da yoktur. Tabi ki yine güç ve kontrol kurmak isteyeceksiniz, fakat bugünkü enerjiler altında bunu başarmanıza engel olacak şekilde hareket etmeyeceksiniz.

Gün içinde bir diğer enerjiniz ise, planlarınızı yürürlüğe koymak ve adım atmanız gereken alanlarda yenilik yapabilme gücünüzdür. Bu enerjiden yararlanarak, girişimde bulunmak istediğiniz konularda ilk başlangıcı gerçekleştirebilir, zaman kazanabilirsiniz. Mesleki alanlarda yöneticilerinizle ılımlı ve uyumlu bir şekilde kontak kurabilirseniz, anne veya babanızla anlaşma ortamı yaratabilirseniz veya işinizle alakalı konularda hedefinizin üstüne cesurca gidebilirseniz, günü en iyi değerlendiren burç mensuplarından olabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay sürecinde başlattığınız planların, iş ve kariyerinizle alakalı hedeflerinizi hayata geçirmek ve yeni girişimlerde bulunmak için, düzenlemeler yapmanız gereken zamandır. Bu süreç 28 Ağustos tarihine kadar sürecek ve o tarihteki dolunay enerjisinde sonuçları almaya başlayacaksınız. Öncelikle yapmanız gereken, üstlerinize sunacağınız projelerinizi, fikirlerinizi tekrar ele almalı, pürüzlü konuları gözden geçirmeli, gerekirse büyüklerinizden veya konusunda deneyimli kişilerden destek istemeli ve eksiklerinizi tamamlamalısınız. Sizi tatmin etmeyen, kariyerinizle ilgili gelişme sağlamayacağınız ve zaman kaybettiren mesleki durumunuz varsa bu konuyla ilgili yeni iş başvuruları için araştırmada bulununuz. Yeteneklerinizi, aldığınız eğitiminizi ve bugüne dek olan tecrübelerinizi de göz önüne alarak, kendinizi en iyi şekilde ifade edeceğiniz bir meslek için kollarını sıvamalısınız. Tabiki bunları planlarken, detayları asla gözden kaçırmamalı, kuşku ve kuruntularınızla kendinizi üzmemeli, kendinize olan güveninizi dimdik ayakta tutmaya çalışmalısınız. Böyle bir tutum içinde davranırsanız ve olumlu yönde planlar yapabilirseniz sonuç sizin açınızdan mükemmel olacaktır.

Gün içindeki diğer enerjiniz ise, parasal konularda dikkatli olmalı, kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, abartılı enerjiler altında, nasılsa bir sorun çıkmaz ümidiyle harcamalarda bulunmamalısınız. Sahip olduğunuz değerlerinizi korumaya, özen göstermeye çalışınız. Yeteneğiniz olan konularda da parasal kazanç elde etmek adına cesur davranmalı, ödemelerinizi zamanında yapmalısınız. Bunlara dikkat etmeniz halinde günlük bu enerjinin pozitif rüzgarından yararlanarak ileriye doğru hamlelerde bulunabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, mesleki konularda patron veya üst konumundaki kişilerle kesinlikle anlaşma sağlamaya, onlarla ilişkinizi güçlü kılmaya ve her ne olursa olsun çatışmadan uzak durmaya dikkat ediniz. Biliyorsunuz günlük yorumlarda en fazla sözünü ettiğim konulardan biri, son yıllarda, sizden daha güçlü kişilerin üzerinizdeki baskısının sizi fazlasıyla yorduğu yolundaydı. Bu etkinin en büyük sebebi, Satürn gezegeninin ikibuçuk yıldır meslek evinizdeki transitidir. Bu enerji Eylül başından itibaren etkisini bitirecek, yeni bir ders başka bir yaşam alanınızda başlayacak. Bu konuyla ilgili yorumları Eylül aylıklarında okuyacaksınız. Bugüne gelirsek, işte bugünkü etkiler, son zamanlardaki sıkıntılı durumların en fazla ortaya çıktığı zamandır. Yapmanız gereken, kesinlikle sorumluluklarınızın farkına vararak, hayatınızı yeniden şekillendirmeye gönüllü olmanızdır. Bütün bunlar ileride fazlasıyla işinize yarayacaktır. Gün içinde, iş konusunda son karar aşamasına gelebilir veya yeni ayarlamalar için patronunuzla biraraya gelerek konuşabilirsiniz, durum ne olursa olsun mantıklı bir şekilde hareket edebilirseniz sorun çıkmayacaktır.

Günlük enerjinin bir diğer boyutu ise, maddi kazanımlarla ilgili konularda daha pozitif etkiler altında olduğunuzdur. Henüz maaş artışı gibi konularda tam bir fikirbirliği sağlanmasa da, sabırlı olmanız faydalıdır. Bu arada durumlar tam netliğe kavuşmadan, gücünüzü aşan harcamalarda bulunmak veya yatırım amaçlı girişimler oldukça risk taşıyıcıdır.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #86
nünü - avatarı
Ziyaretçi
AKREP - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Sabit fikirli davranmayın
Ekim biraz dikkat ve sabır sayesinde sizin için çok güzel bir dönem haline gelebilir. 3 Kasım’dan önce doğanlar aya yüksek enerji, keskin bir zekâ, çekici bir hava ve güçlü sezgilerle başlayacak. Bu potansiyelin ilişkiler açısından çok avantajlı olacağını tahmin etmek zor değil. Üstelik 8-20 Ekim günlerinde Venüs sizi huzur, güven, uyum ve sadakatle ödüllendirecek. Dostluk ve aşkta her şey istediğiniz gibi olacak. Ancak 12-24 Ekim döneminde burcunuzda geri giden Merkür’ün enerjisini olumsuz şekilde kullanırsanız bu tatlı hava bulutlanır. Sezgilerinizi, şefkatli duygularınızı ve derin anlayışınızı ön plana çıkarırsanız tüm ilişkilerinize şifa verirsiniz. Ancak her lafa mim koyup altında gizli anlamlar arar, karşınızdakini bayıltana kadar sorgular, sabit fikirli davranır, iğneleyici laflar ederseniz en güzel dostluklar, en tutkulu aşklar veya en huzurlu aileler bile sarsıntı geçirir. Kusurlar gözünüze çok batarsa eleştirilerinizde insaflı olmayı unutmayın. Düşüncelerinizin geçmişe kayması, eski olayları irdelemek ve anılara dalmak dikkatinizin dağılmasına ve randevularınızı unutmanıza neden olabilir. Bu dönemde eski akrabaları aramak, çocukluğunuzun geçtiği yerlere gitmek veya uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşmak duygularınızı yoğunlaştıracak. Sizin için önemli olacak kişilerle tanışmanız da mümkün. Ekim’de aklınızı başınıza toplar ve dilinize hakim olursanız her şey yolunda gider. Eski olayları irdelerseniz şimdi bakış açınızı da değiştirmeye çalışın. Belki bu sayede ilişkilerinizdeki kanayan yaralara şifa verir, yepyeni bir döneme adım atarsınız. Merkür geri giderken yapılan başlangıçlar genelde biraz sorunlu olur veya uzun sürmez ama bu ay gökyüzündeki diğer etkiler kurulan yeni ilişkileri destekleyeceğe benziyor. 4-16 Kasım döneminde doğanlar bu karışıklıktan pek etkilenmiyor. Sevdiklerinize dört elle sarılıp onların değerini anlamak için çok uygun günlerdesiniz. Sürprizler en çok 8 Kasım civarında doğanları etkilese de herkes hoş değişiklikler yaşayabilir. 20 Ekim’den itibaren Venüs’ün desteği artacağı için hem dostlukta hem de aşkta daha avantajlı olacaksınız. Yalnız bu destek gösteriş ve tutkuyu ateşlemek yerine yardımlaşma ve sorumlulukları paylaşma gibi pratik konularda olacak. Ay sonunda uçuk hayalleriniz değil ama ayağı yere basan umutlu beklentileriniz gerçekleşebilir. 17 Kasım’dan itibaren doğanlar Ekim’in ilk haftasında çok nazlı olacak. Sadece partnerinizden değil ailenizden ve arkadaşlarınızdan bile özel ilgi beklediğiniz belli. Sevdiklerinizi fazlaca sahiplenmeniz kıskançlık tartışmalarını gündem başına oturtabilir. Beraberliklerdeki tutku, sevgi gösterileri, pahalı armağanlar ve oyuncu tavırlar enerjinizin büyük bir kısmını harcamanıza neden olacak. Geçen ay ilişkiler konusunda kesin kararlar vermediyseniz şimdi yönünüzü belirleyebilirsiniz. Ayın geri kalanı daha sakin geçeceğe benziyor.

İş ve Para: Gizli işleri hemen fark edeceksiniz
Ekim’de Mars’ın güzel desteği enerjinizi artıracak. Bu güçlü hava en belirgin şekilde 3 Kasım’dan önce doğanlarda izlenecek. Zihniniz açık, sezgileriniz güçlü ve cesaretiniz yerinde olduğu için çeşitli atılımlar yapmak isteyeceksiniz. Üstelik maddi konuları sergileyen Venüs de size 8-20 Ekim tarihlerinde sağlam bir destek verecek. Yalnız atılımlarınızı 10 Ekim’den önce bitirmeniz avantajlı olur. Ayın 12’sinde burcunuzda geri gitmeye başlayacak olan Merkür daha sonra işleri bozabilir. Diğer gezegenlerin hatırı sayılır desteklerini alsanız da kafanızın karışacağını, unutkanlık yapacağınızı, aklınızın geçmişe takılıp kalacağını, ayrıntıları araştırmaktan tablonun bütününü gözden kaçıracağınızı aklınızda bulundurun. Bu nedenle yeni atılımlar yapmak yerine eski işlerinizi sürdürmek, unutulanları hatırlamak, bilgi toplamak, eksikleri tamamlamak ve gelecek projeler üzerinde düşünmek avantajlı olur. Ani kararları, başlangıçları ve sözleşmeleri ay sonuna veya mümkünse daha da ileriye erteleyin. Bu ay elektrikli aletlerin çıkaracağı sorunlar, iletişim kopuklukları, yanlış anlaşmalar, kaybolan belgeler ya da yolculuktaki gecikmeler sinirinizi bozabilir. Zihniniz derinlere dalacağı için gündemi kaçırabilirsiniz ama başkalarının görmediği ayrıntıları ya da gizli işleri sizin hemen fark edeceğinize kuşku yok. Sorgulayıcı hatta iğneleyici tarzınız etrafı biraz tedirgin etse de bilgi toplamakta ve insanların ağzından laf almakta çok başarılı olacaksınız. Sizin ser verip sır vermediğinizi de hemen anlayacaklar. Bu ay iletişim ve ulaşımda çok dikkatli olmayı unutmayın. Öğrenciler de bu uyarılardan yararlanabilir. 4-16 Kasım döneminde doğanlar Ekim’i daha ılımlı bir havada geçirecek. Maddi birikimlerinizi artırmak veya daha çok kazanmak için avantajlı fırsatlar yakalamanız mümkün. Ara sıra riske de sıcak bakacağınız belli oluyor. Ayın ilk yarısı bu konuda daha uygun bir zemine sahip. 20 Ekim’den itibaren Venüs sizi destekleyerek maddi durumunuzu daha da sağlamlaştıracak. Ay sonunda mantıklı davranır, ucu belirsiz girişimlerden uzak durur, etki altında kalmazsanız çok kazançlı çıkarsınız. 17 Kasım’dan itibaren doğanlar ayın ilk haftasında lükse ve diğer harcamalara karşı koyamazlarsa sonra zorlanırlar. Prestijinizi artıracak alışverişler yapmak size çok pahalıya patlayabilir. Maddi konularda gizli kapaklı işlerden kesinlikle uzak durun, ortak mal ve gelirleri dikkatli kullanın, ödemeleri zamanında yapın, yasalara sadık kalın ve parayı güç olarak görme eğiliminizi abartmayın.

Sağlık ve Düzen: Fiziksel enerjiniz yüksek
Fiziksel enerji açısından çok güzel bir ay geçireceksiniz. Hatta 3 Kasım’dan önce doğanlar güçlerinin arttığını hissedebilir. 8 Ekim’den sonra gönüllü olarak sağlıklı beslenme, vücut bakımı ve hijyen gibi konulara daha çok önem vereceksiniz. 12 Kasım civarında doğanlar uyku düzenlerine dikkat etseler iyi olur. Sağlıksız belenme ve gereksiz ilaç kullanımı da üzerinde durmanız gereken konular arasında. Ayın 23’ünde Akrep’e giren Güneş yavaş yavaş tüm burcun yaşam enerjisini yenileyecek.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #87
nünü - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım - 12 Kasım

Haftaya giriş biraz gergin olabilir. Venüs, seni aşka yakın tutacak, bu da senin farklı çıkışlar yapmana, kendini gergin hissetmene neden olabilir. İletişim kurmak seni empatik tutabilir, seni karmaşaya itebilir. Aşk hayatındaki gelişmeler ise, beklenmedik ve şaşırtıcı olabilir. Kendini bağımsız hissetmen insanlarla ilişkilerine ve aşk hayatına yansıyacak. Gizli bir iletişim seni çok fazla etkisi altına alabilir. Hafta sonu yeniay Akrep burcunda gerçekleşecek. Kendini yenileyebilirsin, değişikliğe sıcak bakabilirsin. Sevgini daha çok kendine, hayallerine saklamaya başlayabilirsin.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #88
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kasım 2007 Akrep
Sevgili Akrep burçları, şöyle bir hatırlayın isterseniz, doğum günlerinde yüzlerinde büyük bir gülümsemeyle uyanan ve karşılaştıkları herkese, Bugün benim doğum günüm! Bugün benim doğum günüm diyerek arkadaşlarını kutlamaya çağıran bazı insanlar vardır. Sizler ise daima özel bir insan oldunuz ve diğer insanlar size iltifat ettiklerinde ya da sizi hediyelere boğduklarında biraz utanırsınız öyle değil mi? Sevgili arkadaşlar. Bu, güçlü bir özünüz olmasından kaynaklanıyor olabilir. Değerinizi biliyorsunuz çünkü bir Akrep olarak başka insanların sizin hakkınızda neler düşündüğünün değil, kendinizin ne düşündüğünün önemli olduğunu bilirsiniz. Bu ay biraz da olsa diğer insanların sizin için yapacakları kutlamalara katılabilirsiniz. Bu ay, önceki yıllardaki doğum günü ayınıza hiç benzemeyecek. Kutlanması gereken bir şey varsa şimdi kutlamanın tam zamanı. Şans ve hediyeler gezegeni Jüpiter, yönetici gezegeniniz Pluto'nun yakınında yer alacak, bu iki güçlü gezegenin herhangi bir yıldız haritasında bir araya gelmeleri başarının astrolojik anlamda bir göstergesidir. Bu konum 11 Aralıkta zirveye ulaşacak nadir bir yerleşimdir fakat bu iki güçlü gezegen size Kasım ayında da şans getirecek kadar yakın olacaklar. Jüpiter iyi şans gezegeni, Pluto da dönüşüm gezegenidir. Jüpiter'in dokunduğu her şeye bolluk getirmesi Jüpiter'in, Pluto'nun gücünü artıracağı anlamına gelir. Bu çok önemli ve sizin için yararları devasa boyutta olacak. Önümüzdeki ay, bu enerjinin tam gücünü hissedeceksiniz fakat dediğimiz gibi yaşamınızdaki gelişmeleri hemen hissetmeye başlayacaksınız. Bizlerse bu konumdan sadece Aralık ayında yararlanacağız ama bu kimin umurunda? Bu harika bir konum, dolayısıyla gereğince keyfini çıkarmalıyız. Jüpiter ve Pluto en son 1994'te bir araya gelmişlerdi. Bu önemli ve ender rastlanan dizilimin tam etkisini hissetmek biraz zaman alabilir. Başlangıçta küçük görünen bir fırsat ya da iş görüşmesi birkaç ay sonra büyüyüp yaşamınızı sonsuza dek değiştirecek bir hal alabilir. Bu konumun kendini gösterebileceği birçok olasılık var fakat bunlardan biri size uluslararası bir şirketten ya da hükümetten bir fırsat sunulacağını gösteriyor. Dönüp bir düşünün: 1994 ya da 1995'te başladığınız ve hala hayatınızın bir parçası olan bir girişiminiz oldu mu? Bu fırsatı büyütmek, üzerine bir şeyler eklemek ya da sona erdirmek ister misiniz? Çok yakında bu konuda bir karar verme şansı bulacaksınız. Bunu sonlandırmak isterseniz yeni bir şeye başlama şansı bulacaksınız. O yıllarda başladığınız şeyi seviyorsanız, bu girişime yeni boyutlar kazandırmak için bir şeyler yapabilirsiniz. Önümüzdeki ay sizin için para konusunda oldukça şanslı olacak elinize tonlarca para geçecek. Bu sizin çalışarak elde ettiğiniz ve kazandığınız türden bir para olacak, şans oyunlarında kazanacağınız türden değil, dolayısıyla bununla gurur duyabilirsiniz. Önümüzdeki ay bundan daha detaylı bir şekilde söz edeceğiz fakat şimdiden birkaç ipucu verelim istedik. Aralık ayının gezegen konumları yaşamınızın sonraki yıllarını iyi yünde değiştirme gücüne sahip olduğu için bu son derece önemli bir ay olacak. Kasım ayındaki en büyük an ise 9 Kasım'daki yeniay zamanı olacak. Bu yeniayı özel yapan şey Akrep burcunda oluşması ve ikinci yönetici burcunuz olan Mars ile ve sürprizler gezegeni Uranüs ile harika bir açı yapacak olması. Mars, Uranüs, Güneş ve yeniay yürekten istediğiniz bir şeyi size getirmek için güçlerini birleştirecekler. İşleri harekete sizin geçirmeniz gerekecek ve bu sayede evrenin neredeyse yüzde yüz bir şekilde arkanızda olduğunu hissedebileceksiniz. Bu gezegenlerin bu şekilde matematiksel anlamda bir araya gelişi oldukça ender rastlanan ve alışılmışın dışında bir uyumu müjdeleyen bir konumdur. Yeniayın Akrep'te oluşması sayesinde bu enerjiyi ne şekilde kullanacağınıza siz karar vereceksiniz. Bu enerjiyi dilediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz! Bu gezegenlerin hangi evlerde bulunduklarına bakarak size hangi alanlara yönelebileceğiniz ile ilgili ipuçları verebiliriz. Uranüs yaratıcılık evi olan beşinci evinizde olacak, dolayısıyla bu yeniayla birlikte yeteneklerinizi gösterebileceksiniz. Becerilerinize vakit ayırın ve sizi nereye götüreceklerini izleyin. Bu yeniay Mars ile birlikte size yabancı ülkelerde fırsatlar getirebilir ya da büyük olasılıkla yurtdışına bir seyahati gündeme getirebilir. İthalat ve ihracat işi ile ilgilenebilir ya da önemli bir yabancı yayın için yazılar yazabilirsiniz. Belki de yazdığınız bir kitap bir başka dile çevrilmiş ve konuşmacı olarak yurt dışına davet edilmiş olabilirsiniz. Önünüzde entelektüel kapılar geniş bir şekilde aralanacak. Yüksek lisans eğitimi için üniversiteye dönmek isterseniz 9 Kasım'ı takip eden günlerde başvurunuzu yapmalısınız daha fazla beklemeyin! Bunun için giriş mülakatlarına ya da sınavlarına katılmanız gerekirse bu ay bunun için de özellikle de 9 ve 13 Kasım tarihleri arasında uygun bir zaman olacak. Vizeye ya da vatandaşlıkla ilgili birtakım belgelere ihtiyacınız olursa bu konuda da 9 Kasım'dan sonra ilerleme kaydedebileceksiniz. Mahkemelerle ilgili konular da sizin lehinize gelişecek, dolayısıyla bir davanız varsa bunun bu konu için en ideal ay olduğunu bilerek yeniaydan hemen sonra belgelerinizi dosyalayın. bu konu için en ideal ay olduğunu bilerek yeniaydan hemen sonra belgelerinizi dosyalayın. Medya da sizin için şanslı alanlardan biri. Televizyon, radyo ya da yazılı medyada çalışıyorsanız bu konularda da yönetmen, editör ya da konuk olarak önünüze birçok fırsat çıkacak sevgili arkadaşlar bu şansı kullanmaya bakın derim. Son olarak, spiritüel konular da bu ay ortaya çıkacak diğer bir konu olacak tanınmış bir konuşmacının katılacağı ve size birçok ilham verici fikir kazandıracak bir seminere ya da bir başka grup organizasyonuna katılabilirsiniz. Bu yeniayın Akrep'te olması sayesinde bu söz ettiğimiz konulardan birinde başarı elde edebilirsiniz. Bu sizin ayınız ve bu güzel enerjiyi ne şekilde kullanacağınıza siz tek başınıza karar vereceksiniz. Doğum gününüz 9 Kasım ya da bu günün beş gün öncesi veya sonrasına denk geliyorsa bu ayın getireceklerinden gerçekten fazlasıyla heyecan duyacaksınız! Bu ay hakkında bilmenizi istediğimiz bir nokta daha var. Mars 15 Kasım'da gerilemeye başlayacak ve 30 Ocak'a kadar bu şekilde devam edecek. Bu da Mars gerilemeye başlamadan kasım ayının ilk günlerinde önemli kararlarınızı verme ve önemli başlangıçlarınızı yapmanız gerektiği anlamına geliyor sevgili Akrep burçları. Bir gezegen gerilediğinde hareketi durağanlaşır dolayısıyla bu gezegenin iyi niteliklerinden yararlanamazsınız. Mars enerji, cesaret ve azim vermesi ile tanınır. Şimdi Mars gerileyeceği için Mars'ın bize sunmayacağı bu özellikleri kendi kendimize temin etmemiz gerekecek. Bu hayli güç olabilir. Ancak pes etmeyi de gerektirmez. Sadece Şubat ayına kadar projelerinizin kolaylıkla sonuçlanamayacağını göreceksiniz. Bu nedenle ayın başında, 9 Kasım'daki yeniaydan hemen sonra ve 15 Kasım’daki gerilemeden önce, henüz koşullar müsait iken harekete geçmenizi öneririm, 10 ve 12 Kasım günlerinde evren özellikle arkanızda olacak. Astrolojide bir işe başlamak için ne zaman ilk adımı atmamız gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu biliriz, bunlar da sizin günleriniz. Kariyerinizde işleriniz yolunda gidiyor! Geçtiğimiz iki yıl boyunca kendinizi ispatladınız ve artık üstlerinizin güvenini kazandınız, bunun ödüllerini yakında alacaksınız. Terfi etmiş ya da edecek olabilirsiniz, bu durumda maaşınız ve diğer kazanılan gelirleriniz Aralık ayında artacak. Para ve terfi konularında aynı anda gelişme olmaz, önce terfi edersiniz daha sonra maaşınız da artış gerçekleşir. Kendi işinizi yapıyorsanız, yeni işler üretmeniz ya da çalışanlarınızı idare etmeniz o kadar da zor olmayacak. İşler her alanda iyiye gidiyor. Kariyerinizde iyi günlerinizden biri 7 Kasım günü olacak, bu gün vizyonunuz ve yaratıcılığınız takdir edilecek. Bir üst düzey yöneticinize değerinizi ispatlayacaksınız, dolayısıyla bu gün önemli bir toplantıya katılmak ya da bir sunum yapabilmek için programınızı ayarlayın. Yeni bir eve taşınmanız gerekirse ya da evle ilgili başka konular söz konusuysa bu konuda 24 Kasım ve civarındaki günlerde bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ev ve aile konuları ile ilgili iyimser olmanızı öneririz, geçtiğimiz aylarda bu konuda şansınız bu kadar fazla değildiyse bile doğru çözümü bulabileceğinize inanın. Bu ay Uranüs'ü, geçtiğimiz ay da Neptün'ün hareketleri sayesinde etrafınızda farklı bir çevre oluşuyor. Sadece bu ayın sonunda değil sonraki aylarda da bu konuda gelişmeler görebileceksiniz. Şubat ayının başında evle ilgili konular için önemli bir gelişme yaşayacaksınız fakat bu değişiklikleri Kasım sonunda da hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan, Uranüs gerçek aşk evi olan beşinci evinizde diğer gezegenlerle işbirliği içindeyken, bu ay sizin için çok güçlü bir ay olacak. Bekârsanız yeni birisiyle buluşun, bu buluşma aniden ve hiç de beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir. 24 Kasım civarındaki günlerde Uranüs'ün Haziran sonundan bu yana süren geri hareketi sona erecek. Bu önemli değişiklik size aşk yaşamınızda destek sağlayacak. Bu günün civarındaki günlerde önemli bir değişiklik yaşayabilirsiniz ki bu da sizin yeni bir günün başladığının habercisi olacak sanırım. Bir ilişkisi ya da birlikteliği olan Akrep'ler birlikte daha iyi vakit geçirecekler. Çocuklar ve yeni bir bebek konusu gündeme gelebilir, ne istediğinize karar vermek sadece sizlere kalmış sevgili arkadaşlar. İşte sizlerin de en romantik gün ve akşamlarınız böyle sıralanmış, 7, 8, 9, 11, 15, 17, 19, 21, 26, ve 30 Kasım ilk anda göze batanlardan sadece bazıları. Sağlık konusunda bu ay oldukça güçlüsünüz Bir ameliyat ya da ufak bir operasyon dişle ilgili olabilir geçirmeniz gerekiyorsa işleri olgunlaştıran dolunayla birlikte 24 Kasım civarında bu konuda bir karara varabilirsiniz. Estetik ameliyatı olma gibi bir planınız varsa bunun için Mars'ın düz hareketine dönmesini beklemek isteyebilirsiniz. Merkür, Ocak ayının sonunda yeniden gerilemede olacağı için Mart ayına kadar beklemek ve Şubat ayındaki tutulmaları da atlatmak yerinde bir karar olacaktır. Mart ayında Mars, İkizler burcunda yer alacak, dolayısıyla el, parmak, omuz ve kollarla ilgili operasyonlar hariç her tür ameliyat için bu uygun bir zaman olacak. Mars'ın bulunduğu ev tarafından yönetilen beden bölgeleri üzerinde ameliyat olmayı asla tavsiye ve tercih etmeyiz. Ayın sonunda, dolunay para konularına odaklanacak ve kredi, borçlar ve ortak paralarla ilgili konular gündeme gelecek. Düşündüğünüz para bir sermaye, ipotekli ev kredisi, komisyon, burs, çocuk yardımı, sigorta ödemeleri, emekli aylığı, miras ya da başka bir finansal yardım ile ilgili olabilir. Boşanma sonrası mallarınızı ayırmanız gerekiyorsa bu da ayın bu zamanında gerçekleşecek. Elinize para geçecek olursa, bu bir kerede büyük bir tutar şeklinde gelecek. Bir borcunuz varsa büyük tutarlı bir çeke ihtiyacınız olacak fakat öyle görünüyor ki, ihtiyacınızı karşılayacak kadar parayı elde edebileceksiniz sevgili arkadaşlar. Dolayısıyla gördüğünüz gibi para ya gelecek veya gidecek ya da ikisi birden olacak. Sevgili Akrep burçları, önünüzde harika bir doğum günü ayı var ve bir sonraki ay daha da iyi olacak. Sizi bekleyen birçok şey var, bu dolunayda olacaklara pek takılmayın. O kadar iyi açılar alıyorsunuz ki bu harika ayı hiçbir şey gölgeleyemeyecek.
Sizlere de kısaca özetleyecek olursam, Bu sizin doğum günü ayınız. Havada aşk kokusu var ve yaşamınız ideallerinize yaklaşmış gibi görünüyor. Gezegenler mükemmele yakın bir üçgen oluşturarak büyüleyici anlar yaşamanız için bir arada çaba sarf edecekler. Heyecan verici romantik anlar ve yurtdışına bir seyahat sayesinde bu ay uzun zaman hatta sonsuza dek hafızanızdan silinmeyecek. Yüreğinizin en derin arzularına yaklaşmanız için ayın ilk günleri 4 ve 7 Kasım sizlere çok fazla yardımcı olacak ve 9 Kasım'daki yeniayla işleriniz daha da hızlanacak. Bu yeniayı takip eden birkaç gün içinde evrene gerçekten ne istediğinizi söylemeye ve bunu elde etmeye hazır olacaksınız. Yakınınızdaki biri ile aşkınız derinleşecek ve yaşamın keyiflerini tam anlamıyla yaşayabileceksiniz. Nişanlanabilir ya da evlenebilirsiniz, bunun için oldukça uygun bir zaman. Daha sonra 24 Kasım'da Uranüs'ün düz hareketine dönmesiyle birlikte sosyal yaşamınız hızlanacak ve etrafta dikkate değer kimse olmadığını söyleyen bekâr Akrepler tam aradıkları türden kişilerle karşılaşabilecekler. Artık işler daha yolunda gidecek Sevgili Akrep burçları. Uranüs 23 Haziran'dan bu yana gerilemedeydi fakat artık daha güçlü bir konumda olacak. Önünüzdeki haftalar ve aylar harika geçecek. Hoşunuza gidecek birçok gün sizi bekliyor! Yurtdışına seyahat etmeniz de olası, eğer balayı için uzak bir yere gitmeyi planlamıyorsanız başka bir nedenle seyahate çıkacaksınız. Yöneticiniz Mars 15 Kasım'da gerileyecek dolayısıyla bu seyahate en keyifli ve verimli geçebileceği ayın ilk yarısında çıkmaya gayret edin. Yurtdışında bir iş ile ilgileniyorsanız da aynı kural geçerli, ayın ilk yarısında elinizden geleni yapın. Daha sonra 15 Kasım'dan, 30 Ocak'a kadar projelerinizi yeniden değerlendirmeden geçirin ve önemli eylemlerinizi erteleyin. 24 Kasımdaki dolunayla birlikte finansal konular ve manevralar önem kazanacak. Yakında evlenecekseniz kredi kartlarınız üzerindeki isminizi değiştirebilir ve fonlarınızı birleştirmeye karar verebilirsiniz. Ev almak, üniversiteye gitmek ya da bir işe başlamak için paraya ihtiyacınız varsa bankacınız sizi memnun edecek bir teklif sunacak. Birtakım ödemeleriniz olmakla birlikte daha fazla da kazanacaksınız. Buna kafanızı takmanıza gerek yok. Dünya sizin emrinizde, sevgili Akrep burçları! Hayatı dilediğinizce ve gönlünüzce yaşamaya bakın derim.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #89
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Aralık Ayı

SmallBurcAkrepAkrep (23 Ekim – 22 Kasım)
Uzun vadede her şey olumlu olsa da bu ay bazı maddi sıkıntılar yaşamanız söz konusu olabilir. Özellikle iş değiştirmek gibi bazı yenilikler yaşayabilirsiniz. Ancak kısa sürede toparlayacaksınız. İkili ilişkilerde ani sinirsel patlamalardan kaçınmalısınız. Kendinizi etrafınızda sizi seven ve değer veren insanlardan soyutlamamalı, onların görüşlerine kulak vermelisiniz. İş yaşamınızda ortaya koyduğunuz gayretin karşılığını alacaksınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #90
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - 02.12.2007 , Pazar
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün, sağlıklı ve canlı enerjiler içinde güne başlayacaksınız. Kendinizden emin, duygusal olarak güven dolusunuz. Sizi, gün boyu her konuda ilerlemenizi sağlayacak etkiler mevcut. Dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüzle bilinçli kararlarınız uyum içinde. Mutlu ve huzurlu olduğunuz her halinizden belli olacaktır. Ne düşünüyorsanız onu gerçekleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Aile yaşamınız açısından da aktif enerjileriniz mevcut. Kendinizi ve onları mutlu edecek desteği sunabilir huzurlu bir ortamda keyifli birgün geçirebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınızın güçlü oluşu yaşama pozitif olarak bakmanızı sağlayacaktır. Genel olarak talihli olduğunuz birgün demek doğru olacaktır.

Bugün, kendiniz adına yeni bir karar alabilirsiniz. Ve bu yeni adımla yaşamınız için de yeni bir sayfa açabilirsiniz. Çekindiğiniz için cesaret bulamadığınız ne varsa bugün onu gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü enerjileriniz size ışık olacak ve yolunuzu aydınlatacaktır. İç sezilerinize güveniniz. O sizi asla yanıltmayacaktır. Görünüşünüzdeki hoşluk ve kendinize olan güveniniz ilişkinizle alakalı kafanızı kurcalayan tüm sorulara bugün cevap bulmanızda etkin rol oynayacaktır. Bugün sizin için yeni enerji ve yeni girişim anlamını taşıdığını unutmayın. Kendiniz adına neyle mutlu olacaksınız hiç kimsenin sözüne aldırmadan bunu gerçek kılınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar