Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 320.660 Cevap: 1.754
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #101
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Sponsorlu Bağlantılar
Akrep - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler Ay gezegeninin Boğa burcu süreci her zaman olduğu gibi, ilişkinizle alakalı konularda temkinli olmak ve karşılıklı saygının korunması adına dikkatli düşünmek zamanıdır. Bu durum iş ortaklığınızla veya yeni başlayan bir ilişkiniz varsa bile önemle üzerinde durulması gereken bir tavır olmalıdır. Çünkü sizin güç ve kontrol konusundaki sabit fikrinize karşılık birlikte olduğunuz kişi de, kendi güvencesini ön plana alarak karşılık verecektir. Bu durumda zıtlaşmaların önüne geçmenin yolu, sakin olmak ve mantıklı düşünmekten geçmektedir. Günlük enerjinizin önemli olan ikincisi ise, çevrenizle olan her türlü irtibatınızda, şu an için iş konusundaki belirsizliklerin devam ediyor oluşunun yarattığı sıkıntıdır. Yani siz sağlam ve güvenli bir şekilde yol almak isteğindeyken, beraber çalıştığınız insanlar agresif tepkilerde bulunarak biz güçlüyüz sen bize uymak zorundasın kimi tepkiler verebilirler. Bu durumda güçsüzlüğü hazmedemeyen siz, daha üste çıkmaya çalışarak onları yenmek adına aceleci davranabilirsiniz. Oysaki şu aralar en çok dikkat etmeniz gereken konu sabırlı olmaktır. Bu konuya özel önem vermeli, ileride çıkabilecek problemlerin önüne geçmek için hedeflerinize uygun mantıklı hareketlerde bulunmalısınız. Yanlış kararlar vermemek için gayet dengeli davranmak gerekecektir.

Günlük enerjinizin üçüncüsü ise, işinizdeki veya herhangi bir konudaki sıkıntılarınızın yuvanız içinde sizi tedirgin etmesidir. Ani öfkeli çıkışlar mümkündür. hayal kırıklığı yaşadığınız durumlar işinizdeki verimliliğin önüne geçebilir. Bu durumda yapılması gereken son söylenecek sözü başta konuşmamak ve tutkulu tavırlarınızı en azından bugün dengede tutmaya özen göstermektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #102
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Sponsorlu Bağlantılar
Akrep - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün Ay İkizler burcu sürecine girmiş bulunmaktayız. Sizler için bu enerjinin etkisi yoğun bir şekilde başkalarıyla paylaşım içinde olduğunuz konular üzerinde toplanacaktır. Kimileriniz için sözel kimileriniz için yazıyla isteklerinizi dile getirmeniz mümkündür. İçinde bulunduğunuz maddi sıkıntılar için bankalara kredi başvuru zamanı olabilir. Tabi ki dikkatli ve bütçenizi aşmayan koşullar dahilinde olmasına dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha yakından ilgilenme günüdür. İsterseniz bilginizi, deneyimlerinizi ve tecrübelerinizi bir araya gelmek adına kullanabilirsiniz. Kuşku duyduğunuz veya takıntı haline getirdiğiniz mevzuları konuşarak ve mantıklı bir şekilde çözebilme günüdür. Sinirli tavırlardan uzak durarak, güzel ve olumlu bir şekilde düşüncelerinizi ifade edebilirseniz hakikaten etkili olacaktır. Bazı gizli saklı konularda girişimde bulunma günüdür. Kimseye sezdirmeden öğrenmek istediğiniz konularda bilgilenmenizi sağlayacak enerjilere sahip olduğunuz için kolaylıkla bu tip işlerinizi halledebilirsiniz. Sizden gizlenen konularda aydınlanmanız mümkündür.

Günlük bu enerji size ikna kabiliyeti vereceğinden, eğer sağduyulu bir şekilde hareket ederseniz kendi tarafınıza döndüremeyeceğiniz insan yoktur. Yalnız sözlerinizi yerine getirmeli, altından kalkamayacağınız konularda girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Bir kaybınızla alakalı konularda gerekli kişilerle irtibata geçeceğiniz bir gün olabilir. Kişisel işleriniz için olumlu yönde kullanılması halinde uygun bir gündür. Dedikodu ve ikilik çıkarmaya çalışan insanların sözlerine itibar etmemenizi bugün özellikle size tavsiye ediyorum. Siz bildiğiniz yolda ilerleyin kimsenin ne dediğini önemsemeyin.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #103
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün, iletişim, haberleşme ve yolculuklarla ilgili konularda olumlu bir gün diyebiliriz. Yakınlarınızla ilişkilerinizde ahenk duygusu ön planda görülebilir. Herhangi bir konuyu birlikte ele alarak, onların da fikirlerini dinleyerek kendinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. Hoş ve tatlı mizacınızla ve uyumlu tabiatınızla karşılaştığınız herkesle uzlaşı içinde olmanız popülerliğinizi yükseltebilir. İnsanların sizin güzel yanlarınızı farketmelerini bekleyebilirsiniz.

Sözel ifadenizin gücü, dostlarınızla veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız konuşmalarda olumlu geçtiği gibi, yabancı insanlarla bir aradayken odak noktası olmanızı sağlayabilir. Verimli fikirleriniz sayesinde kendinizi daha net ortaya koyabilir ve ne zamandır düşündüğünüz bir konuda adım atabilirsiniz. İlişki sorunu olan burç mensupları olumlu enerjiler altında herşeyi yeniden ele alabilir ve düzenlemeye çalışabilirler. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, seyahatleriniz konusunda problem yoktur, eğitiminizle alakalı konularda önümüzdeki hafta yapılacak sınavlarınız için derslerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizle alakalı konularda araştırmalar yapabilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #104
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler Pazar gününe saat 08:29 itibariyle etkisi hissedilmeye başlayacak Ay Aslan burcu seyriyle adım atıyorsunuz. Bu enerjinin yaşı ufak olanlar için anlamı, aileleriyle aralarındaki uyum sorunu, iş hayatında olanlar için mesleki yönden gelişim isteği, orta yaşta olanlar için toplum içindeki konumlarını yükseltme arzusu, daha ileriki yaşta olanlar içinse huzur ve güven dolu bir hayattır. Bir akrep için gücünü her alanda hissetmek ve kendi fikirlerini ifade etmek, kimsenin baskına boyun eğmeden ilerlemek son derece önemlidir. Aslan burcundaki Ay etkisi altında ise ego ön plandadır ve bu enerji siz Akreplerin dışarıdaki insanlarla kendi bakış açınız arasında bir zıtlaşma olacağının göstergesidir. Bu durumda yapmanız gereken, gücünüzü ne zorla kabul ettirmek ne de baskılara boyun eğmektir. En azından bu etki altında çatışmalardan uzak kalmanız gayet faydalı olacaktır. Saat 09:30 itibariyle başlayan etkiler altında ise, yaşamın zorunlulukları karşısında, başkalarının dayatımı nedeniyle sıkıldığınızı göstermektedir. Doğal olarak bu sizin karakter yapınıza uymamaktadır. Böyle bir durumda kendinizi keyifsiz hissetmeniz mümkündür. son zamanlardaki agresif tepkilerinizin de altında bu durum yatmaktadır. Bir diğer konu ise, aileniz veya aynı evi paylaştığınız insanlarla anlaşmak adına kendi ihtiyaçlarınızdan vazgeçmek zorunda kalışınızdır. Kendi içinde kapalı ve kuralları olan bir ortam ne yazık ki istediğiniz gibi bir yaşam sürmenizin önünde engeldir. Belki sizin iyiliğiniz ve mutluluğunuz adına böyle davranmakta olabilirler. Fakat bu durumun sizdeki yansıması içsel bir huzursuzluktan başka bir şey değildir.

Hangi yaşta olursanız olun, sizin için şu aralar duygusal açıdan en fazla ihtiyaç duyduğunuz şey özgürce yaşamak ve toplum içinde bir birey olarak kendinizi ifade etmektir. Oysaki şartlarınız gereği şimdilerde bunu yaşamak pek mümkün olmamaktadır. İşte bu durumun yarattığı baskı akşam saatlerinde, büyüklerinizle veya birlikte yaşadığınız insanla aranızda oldukça abartılı bir iletişime ve herkesin kendi payına bir şeyler ima etmesine neden olabilir. Lütfen daha sakin ve ılımlı davranmaya çalışınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #105
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler dünden bu yana devam eden Aslan burcundaki Ay enerjisi üzerinizde söz hakkı olan kişilerle aranızda olabilecek gerilimi göstermekteydi. Bugünkü enerjileri göz önüne aldığımızda ise bu etkinin dikkat edilmesi halinde hiçbir sorun çıkarmadan atlatılabileceğini gösteriyor. Öncelikle gün içinde olabilecek durumları gözden geçirelim. Dünyaya bakış açınız yaşınız kaç olursa olsun, yaşadığınız tecrübelerin ışığında şekillenen bir olgudur. Kimileriniz zorlu yollardan geçmiştir, geçmektedir fakat yılmadan dişiyle tırnağıyla kendini toplum içinde ifade etmeye çalışarak mesleki yönden kuvvetli bir yer edinmek adına azimle yol almaktadır. Kimileriniz ise gayet kolay yollardan belirli bir noktaya gelmiştir fakat buna rağmen şansını iyi değerlendirmeyi bilmiş üst noktalara çıkmıştır. Bazılarınız ise hala didinip çalıştığı halde bir takım nedenlerle, bir türlü istediği yerde değildir ve bu yüzden de yılgındır, çaresizdir. Bu örnekler çoğaltılabilir. Burada önemli olan nokta sizin bugüne dek yaşadıklarınızdan öğrendikleriniz nedir ve dünya görüşünüze göre bundan sonrası için ne düşünmektesinizdir. Belirli bir hedefiniz var mıdır ve bu hedef için bundan sonrasında ne yapmak niyetindesinizdir. Ayrıca siz düşüncelerinizi toplum içinde ifade ederken belirli bir yere gelene kadar gelişmek, genişlemek ve büyümek zorundasınız.

İşte bugün bu enerji sizde mevcut. Yalnız geçmişi geride bırakmalı, sizi geriye götürebilecek düşüncelerden, tavırlardan uzak durmalı, eski olayların sizde bıraktığı izleri bir şekilde silmeli ve görebildiğiniz en uzağı hedeflemelisiniz. Siz bunu başarabilecek bir kişisiniz. Okumak, çalışmak, ihtisas yapmak veya yeni bir hayat kurmak için çaba sarfetmeli, kendinizi geliştirmeli, azimli olmalı, sıkı bağlantılar kurmalı, ilişkilerinize dikkat etmeli, gerekirse yabancı bir ülkede kendinizi hayata hazırlamayı kabul etmelisiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #106
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün geri planda sessiz ve sakin bir biçimde yaşamınız ve ilişkiniz üzerine düşünebilir, huzurlu bir ortama ihtiyaç duyabilirsiniz. Tek ihtiyacınız rahat bırakılmak ve anlayış görmek. Herkesin kendine göre bir hayatı ve seçimleri varsa, sizin de kendinize göre çizdiğiniz bir yol var. Buna saygı duyulmasını beklemek hakkınız. Gün içindeki enerjileri şöyle bir gözden geçirirsek, sağlam ve tutarlı bir ilişki yaşamak için her iki tarafın da kendince özveride bulunması gerekiyor. Her ikinizin de, kendi düşüncesinde inat etmesi halinde, işin içinden çıkılması ne yazık ki mümkün değil. Hele bu aralar iletişim konusu son derece önemli. Çünkü bildiğiniz gibi dün itibariyle Merkür gezegeni beraberlik evinizdeki seyrine başlamış durumda. Böyle olunca o fikirleri konusunda ısrar etmeye yatkın olacak siz de kendi yaşamınızla alakalı konularda diretmekten yana tavır alacaksınız.

Oysaki burada dikkat edeceğiniz nokta, kimsenin kimse üzerinde hakimiyet kurmadan birbirine saygı duyarak geleceği kurmanızdır. Diğer bir konu ise, şu aralar otorite konumunda bulunan kişilerle aranızdaki ilişkiyi daha tutarlı hale getirebilecek fırsatlar söz konusu. Yani siz beraberliğinizle ilgili konulara kafanızı takmak yerine, öncelikle hedeflerinize yönlenirseniz çok daha sağlam adımlar atmanız mümkün. Öncelikle sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket etmek gerekiyor. Aynı anda birden fazla alanda savaş vermeniz mümkün olmadığına göre, şu aralar tercihinizi sosyal ilişkilerinizi düzenlemek ve amaçlarınızı gerçekleştirmekten yana kullanırsanız hem yanlış anlaşılmaların önüne geçersiniz hem de gücünüzü dış dünyada göstererek ilerleyebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #107
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler 20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda seyrini sürdürecek Güneş gezegeni diğer burçlara göre sizin açınızdan ikinci kez önemli bir etki anlamı taşımakta. Bildiğiniz gibi birkaç gün önce Merkür gezegeni de yine Boğa burcunda ve beraberlik evinizde transitine başlamıştı. Bu sizin partnerinizle aranızdaki iletişim açısından dikkat gerektiren bir durumdu. Şimdi ego ağırlıklı Güneş bu yaşam evinize girmiş durumda. Peki bu durumda nelere dikkat edilmeli. Gezegenlerin en hızlısı olan Ay bile bu evden geçiyor olsa son derece önemlidir. çünkü bu alan, sizin fikirlerinize, duruşunuza, hayata olan bakış açınıza kısaca size karşı bir başka insanın kendini ifade etmesi anlamı taşır. Boğa burcunda ilerleyen bir Güneş ise birlikte olduğunuz kişinin veya hayatınıza girecek bir başka insanın kendi düşüncelerini, egosunu, hayata bakış şeklini size yansıtmaya çalışması demektir. Bu durumda partneriniz için sahip olduğu maddi ve manevi değerlerin anlamı büyüktür. Kendi hayatıyla ilgili herşeyi ön planda tutmaya çalışacak, size karşı sadık ve ölçülü davranmaya çalışsa da, gayet temkinli olacak, duygularını uluorta ve dile getirmek yerine sessizliği tercih edecek, cinselliği önemseyecek, doğru bildiği yoldan dönmeyecek, sadakatle kendi değerlerini korumak için inat edecek, aşina olduğu ve kendisine güven veren bir kişi olmanızı bekleyecek, vefa duygusunu önemseyecek ve aynısı da sizden bekleyecektir. Hedefine bıkmadan yorulmadan gidebilen bu kişi aynı sizin gibi inatçı ve sabit düşünceler içinde olacak, huzur ve barış duygusunu önemseyecek, maddiyatı önemseyecek ve güvence dolu bir hayatı tercih edecektir.

Sizin bu süreçte eğer ilişkiniz varsa birlikte olduğunuz kişiye karşı eğer yoksa yeni tanışacağınız kişiyle yukarıdaki olguları merkez alarak hareket etmeniz ve esnek bir şekilde düşünerek, aranızdaki dengeyi sağlamanız gerekiyor. Farklı düşünmenize rağmen sevgi duygunuzu ön plana alırsanız aynı noktada buluşmanız kesinlikle mümkündür. Bu enerji iş ortaklığı, yatırımlar veya diğer alanlarda da sizin karşınızdaki kişi veya duruma göre esneklik göstermeniz gerektiğinin işaretidir. Saat 22:55 itibariyle boşluğa girecek Ay etkisi altında lütfen iç dünyanız ve duygusal konularda kendinizi ve olanları sakin ve ılımlı bir şekilde ele almaya çalışınız. Sıradışı durumlar karşısında ani tepkilerde bulunmayınız. Herşeyin kendi içinde bir çözümü olabileceğini unutmayınız. Bu etki Pazar saat 11:00 de sona erecek ve siz biraz daha ferahlayarak iyimser şekilde düşünmeye başlayacaksınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #108
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler bugün burcunuzda oluşacak Dolunay enerjisi gerek Boğalar ve gerekse sizin için son derece önem taşımakta. Öncelikle bilinçli kararlarınız ve kimlik duygunuz açısından duruma bakarsak ilişkinizle ilgili konularda en önemli isteğiniz güvenilir, tutarlı, istikrarlı ve dayanıklı bir beraberlik yaşamaktır. Sizin için sahip olma olgusu son derece önemli. Bu yüzden size ait olan herşeyin yine sizde kalması gerektiğini düşünmektesiniz. Bir şeye karar verdiğiniz zaman sizi bu yoldan döndürebilecek hiçbir kuvvet bulunmamakta. Bu dolunay ilişkiniz ve siz, siz ve yaşamınız, yaşamınız ve bundan sonranız adına gayet önem taşımakta. Yeniliklerden ve risk almaktan hoşlanmadığınız için de genelde içinizde kopan fırtınaları belli etmekten yana değilsiniz. Bilinçli olarak düşündüğünüzde ilişkinizle alakalı konularda farklı tepkiler verebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi, bilinçli istekleriniz ile duygularınız arasındaki karmaşadır. Birbirinden son derece farklı olgularla öylesine savaşıyorsunuz ki, bir yandan ilişkinize sahip çıkmaya çalışırken diğer yandan kendi isteklerinizin kabulü için dayatmalardasınız. Peki siz bu çelişki içinde nasıl doğru bir karar verebilirsiniz ki? Bir yandan kendinize doğru çekmeye çalışırken, diğer yandan iterek uzaklaştırmaya çalışmanız tam bir karmaşa hali demektir. Herşeyden önce yapmanız gereken bu beraberliğin hayatınızdaki yerini belirlemek olmalıdır.

Ruhsal açıdan bugünü incelersek, dış dünyadaki tavırlarınız imaj olarak dönüşüm yaratmak ihtiyacında olduğunuzu göstermekte. Derinlemesine olarak hayatınızı incelediğinizde, bazı saplantılı durumların sizi esir aldığını söylemek mümkün. Kuşkucu haliniz kimi zaman duygularınızı bastırmanıza neden olmakta. Sanki kendinizi olduğunuz gibi gösterirseniz birileri size zarar verir diye düşünmektesiniz. Sabit fikirli olduğunuz için de, doğal olarak bütün bu tepkilerinizi düzenlemekte zorlanıyorsunuz. Size yaklaşılması öyle zor ki veya ne yaptığınızı anlamak o denli güç ki, beraber olduğunuz kişi için siz bugün bir soru işareti olabilirsiniz. benim size önerim bu dolunayla beraber, eğilimlerinizi, kararlarınızı ve kendinizi yeniden gözden geçirmeniz ve tutarlı hareket edecek şekilde düzenlemenizdir. O zaman hem kendinizi huzurlu hissedecek hem de beraberliğinizin keyfini çıkarabileceksiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #109
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler sizler derin ve güçlü tutkulara sahip, disiplinli hareket etmekten hoşlanan, yönetmeyi seven, aslında anlaşılması oldukça güç insanlarsınızdır. Öyle kolay kolay, kimseye güven duymadığınız için gerek özel hayatınızda gerekse tüm mesleki konularda güçlü bir iradeyle hareket edebilir, karşınızdaki insanı zihnindeki düşüncelere kadar okuyarak ve iyice gözden geçirerek inceleme altına alırsınız. Ne kadar çok aşık olursanız olun eğer birlikte olduğunuz kişi size uygun değilse kararınızı verdiğiniz anda geri dönmezsiniz. İşte bütün bunları göz önüne alarak bugün ilişkinizle ilgili konularda bir karar veya önemli bir dönüşüm durumu yaşanabilir. Bu durumda öncelikle ilişkinizi ve bugüne dek yaşanları şöyle bir gözden geçirmeniz gerekiyor. Özellikle bugünkü etkiler altında durumu incelerken çok önemli bir noktayı söylemeden geçemem. Her ikinizin de birbirinize karşı oldukça yoğun tutkuları bulunmakta, belki hayata bakış açınız birbirinizden oldukça farklı, belki de karşılıklı inadınız yüzünden bu durumlar yaşanıyor.

Tam herşeyden vazgeçmeye hazırken öylesine büyük bir kuvvet sizi birbirinize çekiyor ki, ne yapsanız da ayrılığı beceremiyor ama bir arada olmak için de özveride bulunamıyorsunuz. Her ikiniz de dediğim dedik, her ikiniz de sanki bir heykel kadar kaskatı durmuş beklemektesiniz. Kim daha önce davranacak, o sözü kim söyleyecek. Bugünkü etkiler altında ise sizin yoğunluğunuz çok daha fazla. Karşı tarafın en ufak bir hareketi ilişkinin seyrini belirleyecek gibi. Benim size önerim gerçekçi ve ılımlı bir şekilde birbirinizi tekrar bir incelemek, olgun davranmak, tutkularınızın esiri olmamak, inatlaşmamak ve konuşmayı denemektir. Kimileriniz için yeniay etkisi taşıyan bugünü yeni bir adım ve tazelenmek adına değerlendirmekte fayda var.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #110
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Akrep YAkrep
TAkrep
Akrep - Salı , 22.04.2008
burcOzellik

Sevgili Akrepler günlük enerjiniz saat 10:54-23:08 saatleri arasında Ay gezegeninin boşluktaki etkisiyle başlıyor. Bu zaman dilimi içinde özellikle dış dünyadaki tavırlarınız, girişimleriniz ve davranışlarınızda netlik duygusu son derece önemlidir. Kendinizi olumlu bir şekilde ifade etmenizin önünde engeller oluşabileceğinden, dışarıdan gelen herhangi bir tepkide o güçlü egonuzu geri plana çekebilir ve kendinizi bırakabilirsiniz. Oysaki böyle zamanlarda ne olursa olsun iradenizi ve özgüven duygunuzu ayakta tutmanız gerekmektedir. Bu sizi motive edecek ve fiziksel anlamda canlı kılacaktır. Öğleden sonraki enerjiler ise, fikirlerinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz için dikkat etmeniz gereken noktalar olduğunu gösteriyor. Bunlar nedir? Herşeyden önce alışılmışın dışına çıkmalı, bilinen yöntemlerden çok daha değişik şekilde hareket etmeli, çevrenizde bulunan insanlara ne kadar özgün bir kişi olduğunuzu göstermelisiniz. Yani siz sıradan biri değilsiniz, diğerlerinden farklı özelliklere sahipsiniz ve içinizde henüz ortaya çıkmamış bu gücün farkına vararak kararlar verirseniz işte o zaman dikkat çekebilirsiniz. Bu aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda da böyledir.

Öncelikle kendi bireyliğinizi ne olursa olsun ifade etmeyi bilmelisiniz. Fakat bunu yaparken Ay boşlukta olacağı için sert bir şekilde değil, daha ılımlı bir ifade tarzıyla hareket etmeye çalışmalısınız. Bu size sıradışı bir aşk yaşamanız adına sürprizler getirebilir. Saat 23:08 itibariyle Ay Yay burcunda ilerlediğinde yukarıdaki konularda ortaya koyacağınız özgüven duygusu, size parasal alanda cesaret ve iyimserlik verecektir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar