Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Anketler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Anket Sonuçları: Telekom ADSL Hizmetlerinden Memnun musunuz?
Evet 765 26.70%
Hayır 1.779 62.09%
Kararsızım 321 11.20%
Oy Kullananlar: 2865. Bu ankette oy kullanamazsınız
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-06-2007   #21 (mesaj-linki)
komutan35 - avatarı
Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz?

Xcx_ReBeLLiouS_xcX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
TTNET'TEN YAZ FIRTINASI!ADSL ile hızlı ve kesintisiz İnternetle tanışmanın şimdi tam zamanı. yaz Fırtınası kampanyası ile şimdiye kadar Türkiye' de hiçbir İnternet Servis Sağlayıcının sunmadığı kadar inanılmaz cazip koşullarla 4 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL'e 24 ay abone olun, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL ödeyin. Üstelik modeminiz hediye. Hızlı olun, indirimden daha uzun süre faydalanın.

SüperonLıne KuLLanıyorum..

4 Gigaßyte SuperonLıne < = > TtNet Limitsiz

Size Harßyy HaksızLık
Vallahi hic memnun degılım hele su degısen tarıfeyı gorunce ıyıce cıleden cıkıyorum. Ben eskı tarıfeden kayıt yaptırmıstım sımdı bu haksızlık degılmı. Ama arkadaslara sunuda soylemek ıstıyorum ( belkı bılen vardır ) bu konuda ttnet aleyhıne dava acıldı yukarıdakı tarıfenın eskı kayıtlı uyelerede uygulanması amacıyla.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-06-2007   #22 (mesaj-linki)
Albertin

memft adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende evde vr işyerimde ttnet kullanıyorum, kabul ediyorum ücretlendirme konusu baya yüksek ama bunun dışında hiçbir sorun yaşamadım, hehangi bir dosyayı indirirkende o kadar fazla zaman almadı.
Harikasın sen fıstık, üye olunca ilk mesaj yine sana. Fikirlerine katılmama imkan yok, çünkü aynı işyerinde aynı yüklemeleri beraber yapıyoruz.
Eski 18-06-2007   #23 (mesaj-linki)
Celsus

Albertin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Harikasın sen fıstık, üye olunca ilk mesaj yine sana. Fikirlerine katılmama imkan yok, çünkü aynı işyerinde aynı yüklemeleri beraber yapıyoruz.

Ay ay ay bu konunun uzmanı sensin, aynı işyeri tamam ama aynı yüklemeler değil. Neler indiriyorsun sen neler.
Eski 18-06-2007   #24 (mesaj-linki)
DrAm3vLH - avatarı

ya ne zman bıtıo su anket sonucu merakla beklıoz
Eski 18-06-2007   #25 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

DrAm3vLH adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ne zman bıtıo su anket sonucu merakla beklıoz
Bence Anket sona ermez galiba bende merak ediyorum ama bitmesin güzel olmuş anket hemde bilmeyenler için yararlı olur ADSL Hakkında
Eski 20-06-2007   #26 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
İnternet Duasına Çıkıyoruz!

Geceden bu yana yurtdışındaki internet sitelerine erişimde hissedilir bir yavaşlama var. Türk Telekom, bu konuda bir açıklama yapmadı. Konu hakkında bilgi almak için Türk Telekom'un Genel Merkezi ve Teknik Destek Hattı'nı da aradığınızda "Ekranımızda böyle bir mesaj yok. Sorun da yok" cevabını alıyorsunuz. Oysa şu saatlerde ne YouTube'a ne de diğer popüler yabancı sitelere (özellikle de Amerika'dan yayın yapan) erişmek istediğinizde tosbağa hızında bağlanabiliyorsunuz. Maalesef ki bu siteler arasında 100 Megabit çıkışa sahip olan SDN sunucuları da nasibini alıyor. Konuyla ilgili Türk Telekom'dan bir açıklama bekliyoruz.

Yine mi Balina?

Her şey olabilir; balina kabloyu ısırabilir, transatlantik kabloya çarpmış olabilir, tören sırasında kurdela yerine fiberoptik kabloları kesmiş olabilirler, ya da yurtdışı çıkışı meme yapmış da olabilir... Ne olursa olsun, her şeye hazırlıklı bir şekilde açıklama bekliyoruz.

Yurtdışı internet çıkışını gösteren grafikleri sitesinden kaldıran Türk Telekom, bu arıza duyurularını yayınlamamakla ve kamuoyunu bilgilendirmemekle çok eleştiri alıyor.

Yoksa bu sıkıntılar yüzünden, yumurtaya can veren Rabbimizden, gürül gürül dataların aktığı fiberoptik kabloların biz aciz internet kullanıcılarını da nasiplendirmesi için toplu duaya çıkacağımız günler mi yakınlaşıyor.
Eski 23-06-2007   #27 (mesaj-linki)
esrarengizk

ben memnun değilim:: inllah ucuzlar biraz daha: yurt dışında bedava
Eski 02-07-2007   #28 (mesaj-linki)
mhmmdtr

Hayır hem de hiç memnun değilim.4 GB kotam var 2 kişi kullanıyoruz ve bağlantı 512 kpbs.İlk 2 ay ücretsizdi heralde şidi onun ücretini fazladan kesiyorlar.
Eski 02-07-2007   #29 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mhmmdtr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hayır hem de hiç memnun değilim.4 GB kotam var 2 kişi kullanıyoruz ve bağlantı 512 kpbs.İlk 2 ay ücretsizdi heralde şidi onun ücretini fazladan kesiyorlar.

512 KBPS Nasıl Kotalı Olur ?_? Bence 1024 MPBS'dir
Eski 04-07-2007   #30 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
ADSL İndirim Geliyor Ve 4MBİT Hız Gelecek...

Türk Telekom, ISS'lerle yaptığı anlaşmalarda fiyat indirimine gidiyor. Toptan satışlarda sağlanacak bu indirim, kullanıcılara da yansıyacak. İşte yenilikler.
Türk Telekom, TTNET ve Superonline gibi internet servis sağlayıcılarına ( ISS) toptan satış teklifini hazırladı. Bu teklifi kabul eden firmalar için çok özel indirimler mevcut. Bu indirimlerin yanı sıra listede yer alan 4 Megabit'lik seçenek de gözlerden kaçmadı. Şimdilik son kullanıcıların bu indirimden ne kadar faydalanacağını söylemek mümkün değil. Son kararı ISS'ler verecek.

Ne Diyeceksiniz Buna ?_? Yalan mı Doğru mu ?_?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
adsl, hizmetlerinden, memnun, musunuz, telekom
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kadınları Memnun Etmek mi? kompetankedi Kadınca 74 13-07-2009 02:49
Sigara Kullanıyor musunuz? firstlady Anketler 63 08-02-2009 11:53
Kurt Telekom ADSL tusubasa Komik Flash'lar/Video'lar 4 05-10-2008 12:59
Telekom Arama 1[1].0 virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 13 01-09-2008 07:33