Arama

Telekom ADSL hizmetlerinden memnun musunuz? - Sayfa 4

Anket Telekom ADSL Hizmetlerinden Memnun musunuz?

Evet

766 Oy
26.73%
Hayır

1.779 Oy
62.07%
Kararsızım

321 Oy
11.20%
Güncelleme: 4 Şubat 2012 Gösterim: 43.981 Cevap: 271
By Yusuf - avatarı
By Yusuf
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #31
By Yusuf - avatarı
Ziyaretçi
KEsinliKKLEe Hayırrr '' Evinize Hızlı internet Yani '' EYDİYESEL '' Bağlatın Msn Wink Ondan Sonra Bağlattığınıza PişMan OLun Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
22 Temmuz 2007       Mesaj #32
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
kota 4 gb benim oldu 6 gb bunu anlayamıyorum benım bılgısayarımda 6 gb yer yok bee nereye ındırdım de 6 gb oldu aıdls bence bir şeyler yapıyo... zannım ca
Sponsorlu Bağlantılar
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı
okyanus - avatarı
okyanus
Ziyaretçi
22 Temmuz 2007       Mesaj #33
okyanus - avatarı
Ziyaretçi
valla benim için problem yok babam telekomcu net bedava sınırsız bende memnun olmazsam artık yuh yaniMsn GrinMsn Grin
kobanc - avatarı
kobanc
Ziyaretçi
23 Temmuz 2007       Mesaj #34
kobanc - avatarı
Ziyaretçi
ADSL (Ahlahsızlık,Dengesizlik,Sömürücülük,Laubalilik)canım telekoma yazık ettiler.Elin arabına peşkeş çektiler;tek başına ,rakipsiz,ortamı boş buldu istediği gibi oynuyor.
__torhun__ - avatarı
__torhun__
Ziyaretçi
24 Temmuz 2007       Mesaj #35
__torhun__ - avatarı
Ziyaretçi
TT NET satıldığından beri bazı tarihlerde kesinti nedeniyle internete ulaşamayacaksınız diyor.Pes artık bukadar büyük bir şirketin bunu yapması saçmalıkMsn MadMsn MadMsn MadMsn MadMsn MadMsn Mad

musti26 - avatarı
musti26
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #36
musti26 - avatarı
Ziyaretçi
Değilim8o| işte size başka bir siteden full alıntıMsn Mad Break
[alıntıdır]
Alıntı

Dünyanın en pahalı interneti Ağustos sayımızın baş yazısında ilginç bir araştırmanın sonuçlarını değerlendirdik, ama burada da kısaca bahsetmek istiyorum.

OECD'nin yaptırdığı bir araştırmada, dünyanın en pahallı internet erişim ücretinin Türkiye'de olduğı ortaya çıkmış.

Bir de Türk insanının alım gücünün, gelir seviyesinin dünya sıralamasının altılarında yer aldığını düşünürsek, bu ülkede internet kullanmanın iki kere lüks olduğu anlaşılıyor.

Yapılan hesaplamaya göre, dünya çapında 1 MB veriyi 1 saniye içinde indirmenin maliyeti referans noktası olarak alınmış ve Türkiye'de bu maliyet 81 dolar olarak ortaya çıkmış ki, ortalama avrupa ülkelerinde 5-6 dolarlık mliayetler söz konusu. En ucuz ülke olan Japonya'da ise 0,22 dolar.

Yani saniyede 1 MB download yapabilmek için Türkiye'de ödemeniz gereken bedel: 81 dolar.
Avrupa'da ödemeniz gereken bedelse, bir kaç dolar.

Ve bu tablodaki asıl büyük ironiyi ise, birbirini doğrayan ortadoğu ülkelerinin bile internete bizden daha ucuza erişebildiği gerçeği oluşturuyor.[/alıntıydı]

Yaa Msn Cry
fUcHs - avatarı
fUcHs
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #37
fUcHs - avatarı
Ziyaretçi
BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM OKADARDA HIZLI DEĞİL BENCE VERİLEN PARAYI HAKETMİYO
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
29 Temmuz 2007       Mesaj #38
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
hiç mi hiç memnun değilim çok yavaşMsn Sad
burcu143 - avatarı
burcu143
Ziyaretçi
31 Temmuz 2007       Mesaj #39
burcu143 - avatarı
Ziyaretçi
ya hiiç iyi diil ayrıca çok yavas bi sayfaya girebilmek için 5 dakikan gidio. buna ragmende bissürü para veriyoruz Hey!
bektas88 - avatarı
bektas88
Ziyaretçi
31 Temmuz 2007       Mesaj #40
bektas88 - avatarı
Ziyaretçi
yavaş & pahali... Msn Sad