| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? KEsinliKKLEe Hayırrr '' Evinize Hızlı internet Yani '' EYDİYESEL '' Bağlatın Ondan Sonra Bağlattığınıza PişMan OLun | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz?
kota 4 gb benim oldu 6 gb bunu anlayamıyorum benım bılgısayarımda 6 gb yer yok bee nereye ındırdım de 6 gb oldu aıdls bence bir şeyler yapıyo... zannım ca
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
valla benim için problem yok babam telekomcu net bedava sınırsız bende memnun olmazsam artık yuh yani ![]() | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? ADSL (Ahlahsızlık,Dengesizlik,Sömürücülük,Laubalilik)canım telekoma yazık ettiler.Elin arabına peşkeş çektiler;tek başına ,rakipsiz,ortamı boş buldu istediği gibi oynuyor.
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? TT NET satıldığından beri bazı tarihlerde kesinti nedeniyle internete ulaşamayacaksınız diyor.Pes artık bukadar büyük bir şirketin bunu yapması saçmalık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
Değilim işte size başka bir siteden full alıntı ![]() [alıntıdır]
| |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM OKADARDA HIZLI DEĞİL BENCE VERİLEN PARAYI HAKETMİYO
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
hiç mi hiç memnun değilim çok yavaş | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
ya hiiç iyi diil ayrıca çok yavas bi sayfaya girebilmek için 5 dakikan gidio. buna ragmende bissürü para veriyoruz | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
yavaş & pahali... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adsl, hizmetlerinden, memnun, musunuz, telekom |
Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kadınları Memnun Etmek mi? | kompetankedi | Kadınca | 74 | 13-07-2009 02:49 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Kurt Telekom ADSL | tusubasa | Komik Flash'lar/Video'lar | 4 | 05-10-2008 12:59 |
| Telekom Arama 1[1].0 | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 13 | 01-09-2008 07:33 |
| Telekom Reklamı | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 7 | 17-04-2008 16:50 |