| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live
tamm tsk ederim daha önceki sürümdede daha önce başıma gelmişti bütün herkesi web kamerası var olarak gösteriyor ancak programı daha sonra yeniden yüklediğimde bu düzelmişti ancak bu sürümde gene aynı sorunla karşı karşıyayım sizdede böyle bir durum var mı acaba
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
elinize saglık arkadaslar
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live cok saol ellerine saglik | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live Süper bende bunu bekliyodum cok iyi oldu ya | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
eninize salık tşkler ya hocam ben bu sürümü ve bunun 2 alt sürümünüde kürdum bir türlü faliyete geçiremedim. bu programın en sürümünü kurdum o çalışıyor ama bu sürüm çalışmıyor yardımcı olabilecek kimse varmı, varsa şimdiden çok ama çok eşekkürler Son Düzenleyen ataaa_03; 14-04-2007 @ 00:05. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
yaaa bu surmu kuramıyorum bir arkadas yardım cı olursa sevinirim tesekkurler kuramıyorum arkadaslar biri yardımcı olursa seviirim Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-04-2007 @ 12:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Discovery dosya gönderim hızını yavaşlatıyodu bu hata düzeltildi mi acaba neyse yükledim zaten kendim denerim Program için teşekkürler...
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live yeni sürüm gayet sorunsuz kurulmakta ve %100 performansta çalışmamaktadır eski sürümlerde yaşanan sorunların çoğu giderilmiş ufak tefek sorunlar var ama 2.0 sürümünde tamamen ortadan kalkıcaktır sanırım.sorun yaşayan arkadaşlar wlm sürümlerini ve virüs programlarını kontrol etsinler... | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık arkadaşım | |
|
![]() |
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |