MessengerDiscovery Live Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 14-04-2007   #21 (mesaj-linki)
EyLüL_20
Cvp: MessengerDiscovery Live

ben bu son sürümü indirdim komutları denerken oto yanıt programı açık kaldı onu kapatamıyorum biri bana ileti yazdığı zaman oto yanıt cvplayı onu nasıl iptal edebilirim...tşk
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-04-2007   #22 (mesaj-linki)
ademaktekin

bi sorum olcak ben bu msn in yukarıdaki sekmelerı warya ordaki MDL sembolünü yanlışlıkla kaldırdım, onu nerden bidaha getirebilirim silip yenıden yukledım olmuyo onu kesın gettrmem lasım cunku hiç bir ayarını yapamıoyorumm..
Eski 14-04-2007   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

EyLüL_20 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bu son sürümü indirdim komutları denerken oto yanıt programı açık kaldı onu kapatamıyorum biri bana ileti yazdığı zaman oto yanıt cvplayı onu nasıl iptal edebilirim...tşk
MessengerDiscovery Live > Ayarlar > Anlık İletiler > Anlık İletiler > Altta bulunan Oto.Yanıt bölümündeki mesajları kaldırın.

ademaktekin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bi sorum olcak ben bu msn in yukarıdaki sekmelerı warya ordaki MDL sembolünü yanlışlıkla kaldırdım, onu nerden bidaha getirebilirim silip yenıden yukledım olmuyo onu kesın gettrmem lasım cunku hiç bir ayarını yapamıoyorumm..
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

MessengerDiscovery Live'ı Program Ekle veya Kaldır'dan kaldırın. C:\Program Files\MessengerDiscovery klasörünü silin.

Aşağıdaki konuda gösterilen kayıt girdilerini silin:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Eklentiyi tekrar kurun, ayarlar sıfırlanmış olacaktır.
Eski 14-04-2007   #24 (mesaj-linki)
EyLüL_20

msn yi açıyorum ama kişilere bakamıyorum oturum açmış değilsiniz diyo ama ben oturumu açtım ne yapabilirim...tşk
Eski 14-04-2007   #25 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

EyLüL_20 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn yi açıyorum ama kişilere bakamıyorum oturum açmış değilsiniz diyo ama ben oturumu açtım ne yapabilirim...tşk
"Kişiler" bölümüne girmeye çalıştığınızda "Oturum açmamış görünüyorsunuz" gibisinden bir uyarı almanızın anlamı: "MessengerDiscovery Live çalışmıyor / Windows Live Messenger bütünleşmesi sağlamamış" demektir.

Karşılaşılan hataların büyük bir bölümü güvenlik programınızın MessengerDiscovery Live hareketlerini engellemesinden kaynaklanıyor. Temel MessengerDiscovery Live özellikleri yanında bazı spesifik özelliklerinin çalışabilmesi için de güvenlik programınızın ayrı ayrı verdiği her uyarıyı onaylamanız, MessengerDiscovery Live'ı güvenilen yazılım olarak göstermeniz gerekiyor. Anti-Virus/Firewall programınızın güvenilen ve engellenen programlar listelerini kontrol ediniz.
Eski 14-04-2007   #26 (mesaj-linki)
cemboy

çook teşekkür ederim yaaa saolun yaaaa iyiki böyle bir forumun üyesiyim

herne kadarda olasa arada sırada girsemde foruma msn diyince aklıma gelen tek forum .....
Eski 14-04-2007   #27 (mesaj-linki)
MYSEKO

bu sürümdemi bip problem war ben görüntü resimlerine geçince donu kalıo negüselde resm çalmada wardı bunda ama donuo hepp
Eski 15-04-2007   #28 (mesaj-linki)
RoMaNTicK7

Öncelikle Merhaba Çok Teşekkür Ederim Neden Diye Sorarsanız Bende Bilmiyorum Çok Güzel Bi Site Arkadaşlarıma'da Tavsiye'de Bulunucam Çok Sevdim...
Eski 15-04-2007   #29 (mesaj-linki)
burakakbas

paylaşım için teşekkürler iyi bir paylaşım olmuş
Eski 15-04-2007   #30 (mesaj-linki)
wamprella

bencede çok güzel özellikleri var teşekkrler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10