| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live
sağolasın güzel kardeşim emeğine sağlık | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
bunda da aslında çevirimiçi olup da kendini çevirimdışı gösterenleri göremiyor muyuz ?
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live bide benim işletim sis. vista ultimate dah ayni yülkselltim home premium ken böyle bi sorun yoktuu ![]() help please!!!!!! | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
vistada çalışmaya başladı 1.3 ama aktarım hızını yavaşlatıyor. fikri olan varmı?
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
ya bende kullanamıyorum bi türlü hiç bir özelliği çalışmıyor kişiler sekmesine de tıkladıgımda oturum acmadınız diyor bunun nedeni büyük ihtimal virüs programından kaynaklanıyodur ama nasıl izin vercegii bilmiyorum bu programa izin verebilirsem hallolur mu
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| yardım lütfen!!!
mrblar.. ben windows live messenger 8,01 kullanıyorum discovery 1.3 ü kurdum ama discovery nin sağda çıkması gereken ikonu çıkmıyo ayrıca messengerde de discovery simgesi yok okadar msn yi discovery si sildim hatta regedit.exe den bile sildim kurdum olmadı. bende servispack yok ondanmı oluyo acaba. kurarken ayarları yaparken tüm programları da kapatıyorum interneti bile kapatıyorum virüs programını da kapatıyorum(nod32) ama programı bi türlü çalıştıramadım sorun neden acaba şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
ayrıca kişiler ikonuna basınca hep oturum açmadınız uyarısı alıyorum yardım ederseniz sevinirim iyi çalışmalar...
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
|
kişi listesi sorunu discoverynizi güvenli olarak pc de secilmediğinden kaynaklanabilir discovery nizi güvenli listenize kaydediniz. | |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| yardım
hocam servis pack2 yi kurdum simge sağda çıktı ama windows live messengereda çıkmadı ayrıca yine kişilere basınca oturum açmadınız diyor yardım edermisiniz...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |