| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live
tamam kardeş ben hallettim biraz oynamak gerekiyomuş demekki sağolun herşey için kolay gelsin
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| yardım edin
ya ne burdan ne de kendi sayfasından indiremioyrum yardım edin bu sitede ya izniniz yok yada üye diilsiniz dio ama ben üyeyim alla alla çok sinirlendim ya yardım edin ltfn | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: yardım edin mdl 1.3.0300.exe | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Bilgisayarımda Messenger Live 8 ve messenger plus yüklü. MessengerDiscovery Live yükledim ancak messenger açılmadı ve hata kodu bildirdi. plus yüklü olduğu için olabilir mi? ne yapabilirim?
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
plusla alakası yok, tekrar silip yeniden kurun,yine olmazsa bilgisayarınızda virüs yada yeni program yüklemdiginde çalışmasını engelleyen belli ayarlarla oynanmış olabilir, hatanın ne oldugunu yazarsanız yetkili arkadaşlar daha sağlıklı bir teşhis koyabilir,
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar, bende su an live plus yüklü. discovery live i yükledigimde, winlive msg silinip yerine discovery live mi yüklenecek yoksa ayreten winlive in yanında bulunacak?? yani iki ayrı msn mi olacak?? Saygılar.. | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
paylaşımın için teşekkürler şu anda indiriyor um bi problem çıkmadı | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
süper bi proğram ellerinize sağlık !!!!!!!!çoklu oturumu nasıl açacağız msn son sürümü için yardımcı olursan iyi olur
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
paylasım için tskler ben kurdum bi sorun cıkmadı elinize saglık
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messengerdiscovery |
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live 1.1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 265 | 14-03-2007 20:10 |