MessengerDiscovery Live Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-04-2007   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MessengerDiscovery Live

MessengerDiscovery Live 1.4 sürümü yayımlanmıştır,
lütfen bu konuya gidiniz:

http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-1-4-a.html

Windows Live Messenger 8.1, 8.5 ve Windows Vista ile tamamen uyumlu MessengerDiscovery Live 1.3 (MDL_1.3.0340.exe) sürümü, resimli anlatımı ile birlikte kullanımınıza hazırdır. Aşağıdaki banner'a tıklayarak MessengerDiscovery Live sayfamıza ulaşabilir, tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz:

MessengerDiscovery Live 1.3 sürümündeki temel değişiklikler/yenilikler:

+ Görüntü adları ve kişisel iletiler için yeni 'Geçmiş' özelliği
+ Windows Vista desteği
+ Ayarlar menüsüne eklenen daha fazla seçenek
+ 'Görüntü Resimleri' bölümüne eklenen "Farklı kaydet..." seçeneği
+ Kullandığınız yazı tipini (font) karşınızdaki kişiye göndermenizi sağlayan !font komutu
+ Komutlara ve bazı kısayollara ulaşabileceğiniz 'konuşma pencerelerindeki MDL sembolü'
+ Bazı arayüz değişiklikleri (Not: Resimli anlatımın bazı bölümleri de bunlara bağlı olarak yenilenecektir.)
+ Yeni 'Bağlantı Bilgisi' özelliği
+ 1.2 sürümünde bilinen 20'den fazla hatanın giderilmesi

Daha önceki konulardan alıntı...
Alıntı:
!imitate komutu:
Arkadaşlarınızdan birine konuşma penceresi açın. Size bir ileti göndermelerini sağlayın (aksi halde font tipi ve rengi seçilemeyebiliyor). Ardından !imitate mesaj yazarak karşınızdaki kişiyi taklit edin. Örnek: !imitate itiraf ediyorum, sana aşığım... Her seferinde mesajınızın başına !imitate yazmak yorucu geliyorsa, !autoion yazıp enter'layın. Her iletiniz karşınızdaki kişi tarafından gönderilmiş gibi görünecektir. Kapatmak için !autoioff yazıp enter'layın.

Konuşma penceresini kapatan kişiler hakkında uyarı almak:

Ayrıca bu durumdan karşınızdaki kişinin haberi olmuyor.

Kişilerinizden birisi sizi sildiğinde uyarı almak:

Anında aşağıdakine benzer bir uyarı alacaksınız:

MessengerDiscovery Live 1.3 sürümünde, eklentinin Windows Live Messenger'la bütünleşip bütünleşmediğini anlamanın pratik bir yolu var.

MessengerDiscovery Live sembolü > Bağlantı Bilgisi ekranına girdiğinizde kutucuk içinde bazı rakamlar görüyorsanız, MessengerDiscovery Live eklentisi aktif ve çalışır durumda demektir.

Dosya transferlerindeki yavaşlık problemi bu sürümde de giderilmedi fakat kısmen bir çözüm sağlandı.

MessengerDiscovery Live sembolü > MessengerDiscovery'i Kapat seçeneğini kullanarak, MessengerDiscovery Live aktif olmadan Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Böylece dosya transferlerinde bir yavaşlık söz konusu olmayacaktır. Aynı adımı izleyerek MessengerDiscovery Live'ı tekrar aktif edebilirsiniz.

Bu problem kesin olarak MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde giderilmiş olacaktır.

Not: Yeni sürüm haberi için konu yeniden düzenlenmiş, üye mesajları silinmiştir. Anlayışınız için teşekkürler.

Güncelleme: Windows Live Messenger 8.5 desteği içeren
MDL_1.3.0340
.exe sürümüne güncellenmiştir.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip MDL_1.3.0340.zip (1.41 MB, 9119 gösterim)

Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-06-2007 @ 01:30.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 13-04-2007   #2 (mesaj-linki)
Mickey
Cvp: MessengerDiscovery Live

Teşekkürler NeutralizeR, ellerine sağlık.
Eski 13-04-2007   #3 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

yeni sürüm hayırlı olsun... umarım tüm sorun yaşayan kullanıcılar için problemler ortadan kalkar
Eski 13-04-2007   #4 (mesaj-linki)
ayaz1987

tekrar indirdim düzeldi tşk...
Eski 13-04-2007   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ayaz1987 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sitede verdiğiniz dosya sorunlu kendi sitesindende indiremiyorum devamlı sayfayı yeniliyor...
Dosyada herhangi bir problem yok, farklı bir yere kaydetmeyi deneyin. "Belgelerim" klasörüne mesela.
Eski 13-04-2007   #6 (mesaj-linki)

ne bu siteden ne de kendi sitesinden indiremiyorum
Eski 13-04-2007   #7 (mesaj-linki)
kotti

discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir?
Eski 13-04-2007   #8 (mesaj-linki)
HaCeTTePeLi - avatarı

Paylaşım için teşekkürler.. Msn hakkında ne öğrendiysem bu siteden öğrendim.. Süpersiniz.... Ayrıca kendi bir soruya da cevap vereyim... Kendi sitesinden indirdiğinizde virüslü bir dosya gibi bir uyarı veriyor.. Fakat burada ki uploadtan herhngi bir sorun çıkmıyor.... Kolay gelsin arkadaşlar hepinize..

Ayrıca birşey de sormak istiyorum... Kişiler kısmında ki silenleri gösterme özelliği neden gitti...
Eski 13-04-2007   #9 (mesaj-linki)
cemokan

güzel anlatım eline sağlık tşk
Eski 13-04-2007   #10 (mesaj-linki)

konuşma pencerelerindeki commands kısmındakı kısayolları kullanmaya çalışıyorum ama bana konusma penceresi yazmıyor nedense sizdede böyle mi acaba??
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live 1.1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 265 14-03-2007 20:10