| | #3271 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger 8.5 sorunum
Sistemim Windows XP. NOD 32 Antivirüs kullanıyorum. TTNet ADSL kullanıyorum. Sorunuma gelince; Windows live messenger 8.5 yüklüyorum o anda ses ve görüntü kurulumu yapıyor ve kişilerle sorunsuz olarak görüşebiliyorum. Ancak, bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda, kişilerle görüşmek istediğimde görüntü var ses irtibatı sağlayamıyorum. Ses ve görüntü ayarı yapmamı istediğimde buna izin vermiyor. '' Ses ve görüntü kurulumunuzu şu anda çalıştıramıyoruz. '' mesajı veriyor. Gerek doğrudan ve gerekse 8.1 üstüne yüklememe rağmen bir sonuç alamıyorum. Windows istaller 3.1 yüklememe ve Explorer 7 yi güncellememe rağmen sonuç hep aynı. Sistemimde SP2' de yüklü vaziyettedir. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var ise çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler ve saygılar. Son Düzenleyen ushuaia; 16-04-2008 @ 19:10. Sebep: ilave etmem gerekenler için. | |
|
| | #3272 (mesaj-linki) | |
| Ofline Şeklde Msn Yükleme
Ya beyler benim ewimde net yok iş yerinde var peki ewdeyken msn son surumunu nasıl yukleye bılırım (guncellleme istemeyen ) ofline şeklindeyken ?????
| |
|
| | #3273 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Herkese selam . Foruma yeni üye oldum . Emeği geçen herkese teşekkür ederim . Yalnız bir sorunum var çözerseniz çok mutlu olurum . Msn'de nickimi değiştirebiliyorum ama kendim göremiyorum . Karşı taraf görebiliyor ama ben göremiyorum . Aylardır bu sorun var . Kişi listesinde , konuşma penceresinde hep eski nickim var . Bir türlü değiştirdiğimi göremiyorum . Hatta buyrun msn kişi listemi de gösteriyim ; ![]() Nicki ''Yalnız Bir Hayat ..! '' diye başlayan ben oluyorum . O nicki yazdığımdan beri değişmiyor . Aynı nicki arkadaşımda yazmıştı ama onunkine hiç bir şey olmadı . Bunun sorununu çözebilirseniz çok iyi olur . Şimdiden teşekkür ederim . | |
|
| | #3274 (mesaj-linki) | |||||
| Yeni MSN Virüsü Hakkında Yardım Bu Linke Bir Bakın .... ![]() Öncelikle kamera ve ses ayarlarınızın ve sürücülerinin tam yüklenip yüklenmediğini gözden gecirin yada güncel driverlarını tekrar yükleyerek deneyin. ![]() Güvenlik yazılımlarınızı geçicici pasifize edip deneyin sorunun kaynağına daha cabuk ulaşırsınız.
Evde net yoksa msn ne işinize yara bilmem ...
Son Düzenleyen ahmetgns; 18-04-2008 @ 01:13. Sebep: Çoklu Alıntı düğmesi ile birden çok sorudan alıntı ile bir seferde cevap gönderebilirsiniz, daha güzel olur. | |||||
|
| | #3275 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3276 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3277 (mesaj-linki) | |
|
| | #3278 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Windows Live Messenger sürümünüz kaç? Bakın, kişi listesi pencerenizde güncelleme olduğu söyleniyor, neden güncellemiyorsunuz? Bana kalırsa güncelleyin. Düzelmedi mi? Kendinizi listenizden silin, sonra oturumu kapatıp geri açın ve Araçlar>Seçenekler>Gizlilik>İzinli listesi'nden de silin. Oturumu kapatıp açın. Adınız değişiyor mu? Değişmiyor mu? Araçlar>Seçenekler>Güvenlik>Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan............. seçeneği işaretleyip Tamam'a basın ve oturumu kapatın, geri açın, şimdi adınızı değiştirebiliyor musunuz? En son olarak, Araçlar>Seçenekler>Kişisel>Profil Düzenle... ile ulaştığınız Windows Live Profil sayfanızda "Messenger görünümü" sekmesinde Görüntü adınızı ne olarak görüyorsunuz? | |||||
|
| | #3279 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
slm bana intalleri kurun yazısı geliyor messengeri kuramıyorum | |
|
| | #3280 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Bİ SORUN BİTTİ DİYORUM ÖBÜRÜ BAŞLIYO BU KEZ DE MSN HİÇ Bİ ADRESİ AÇMIYO SİLİM YİNE YÜKLEDİM OLMUYO!!!! biri acil yardım edebilirmi? 2 gündür aynı!!!!!!!!!! | |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |