Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 329

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.064 Cevap: 3.874
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #3281
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı

Bİ SORUN BİTTİ DİYORUM ÖBÜRÜ BAŞLIYO BU KEZ DE MSN HİÇ Bİ ADRESİ AÇMIYO
SİLİM YİNE YÜKLEDİM OLMUYO!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
biri acil yardım edebilirmi?

2 gündür aynı!!!!!!!!!!

Bu sorunu tam olarak emin olmak için (sorun messenger kaynaklı mı yoksa kullanıcı hesabının geçici arızasından mı diyerek) Windows Messenger dan oturum açmayı deneyerek öğrenebilirsiniz. Eğer bunlardan da Messenger ı tamamen kaldırın. Bu messenger ın oturum açarken bilgisayara bıraktığı kalıntılardan dolayı olabilir. Temizliği bu yüzden yapıp, sistemi yeniden başlattıktan sonra yeni bir kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
gezginsezar17 - avatarı
gezginsezar17
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #3282
gezginsezar17 - avatarı
Ziyaretçi
msn gelen postaların içeriğini açamıyorum.........
Bu konuda bilgisi olan lütfen yardim edebilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar

kulandiğim msn 8.1 , Xp 2 bunlari da sitem amçli vereyim...

helphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelp
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #3283
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
adres sandım hacklendi ama windows msn de aynı açılmıyo bi adres dil bi çok adres denedim bana mısın demiyo ????live we windows msn de aynı sorun!!!!!!!!!!
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
20 Nisan 2008       Mesaj #3284
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
gezginsezar17 adlı kullanıcıdan alıntı

msn gelen postaların içeriğini açamıyorum.........
Bu konuda bilgisi olan lütfen yardim edebilir mi?

kulandiğim msn 8.1 , Xp 2 bunlari da sitem amçli vereyim...

Sorun tam olarak nedir? StuffPlug 3 yüklü mü bilgisayarınızda?
mervee012 - avatarı
mervee012
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #3285
mervee012 - avatarı
Ziyaretçi
yardımmm wındows lıve messenger beta yı kullanmak ıstemıyorumm nasıl yapabılırım bende olmuyorrrr lütfen yardımmm
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #3286
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı

adres sandım hacklendi ama windows msn de aynı açılmıyo bi adres dil bi çok adres denedim bana mısın demiyo ????live we windows msn de aynı sorun!!!!!!!!!!

Messenger üzerinden bulaşmış olabilecek herhangi bir zararlı olmuş olabilir mi peki?

Ayrıca başka bir bilgisayardan kendi bilgisayarınızda açamıdığınız oturumu açmayı deneyin. Açılma durumu görünürse sizin bilgisayarınızda zararlı içerik olduğunu varsayabiliriz.
adelanthe - avatarı
adelanthe
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #3287
adelanthe - avatarı
Ziyaretçi
ben msn 8.1 kullanmak istiyorum zorunlu güncellemeyi nasıl kaldırırım teşekkürler
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #3288
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
adelanthe adlı kullanıcıdan alıntı

ben msn 8.1 kullanmak istiyorum zorunlu güncellemeyi nasıl kaldırırım teşekkürler

Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin. UNUTMAYIN, DİĞER ÇÖZÜM YÖNTEMİNİ DENEYECEKSENİZ BU DEĞİŞİKLİĞİ GERİ ALMALI, UYUMLULUK AYARINI KAPATMALISINIZ.

messenger 7.5 için oluyordu.
Vazgeçemeyenleri vardı.
ancak eminimki şu anda üst sürümdedirler. Sebep olarakta bence, yeni sürümün getirdiği birçok yenilik olabilir.

Mesela 9.0'inki gibi...
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #3289
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
dendim tabi ebuddy de açılıyo başka msnlerdede açılıyo ya benim wirüs programıda tuhaflaşmıştı ben de gittim 7.0 olanını yükledim olay wirüsdenmiş sildim wirüsleri ama etkisi hala war pc de ben de boş bi zanım da format atım de kendine gelsin pc ilgin için tşkMsn Happy
inş formattan sonra düzelir.....
adelanthe - avatarı
adelanthe
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #3290
adelanthe - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı

Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin. UNUTMAYIN, DİĞER ÇÖZÜM YÖNTEMİNİ DENEYECEKSENİZ BU DEĞİŞİKLİĞİ GERİ ALMALI, UYUMLULUK AYARINI KAPATMALISINIZ.

messenger 7.5 için oluyordu.
Vazgeçemeyenleri vardı.
ancak eminimki şu anda üst sürümdedirler. Sebep olarakta bence, yeni sürümün getirdiği birçok yenilik olabilir.

Mesela 9.0'inki gibi...
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html

Ya Bende son sürüm kullanmak isterim görünüşünü fln sevdim ama pc mi cok kasıyor o yüzden 8.1 i kullanmayı istiyorum pc mi cok rahatlatıyor =)