| | #3361 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek selam daha once pc teknik destege yazmistim ama sorun messengerdeymis,wlm a tikladigimda error veriyor daha sonra aciliyor 3 kez kaldirip tekrar kurdum hep ayni internal error an internal error occurred in the initialization stage.the application could not be loadedplease contact application vendor error no 302 tamam her tikladigimda ayni yazi surekli cikiyor wlm kapatigimdada cikiyor | |
|
| | #3362 (mesaj-linki) | |
| Garip bir msn sorunu :S ekleyenler silinmiyor tekrar ekliyor
arkadaşlar benim sorunum çok dandik bi sorun. Bilenler lütfen yazsın. Evde msn adresimi açıyorum genelde bi kaç kişi eklemiş oluyor veya evde sildiğimde birisini başka açtığım yerde eklemiş olarak çıkıyor. Eskiden bütün ekleyipte sildiklerim veya beni ekleyipte kabul etmediklerim başka yerde oturum açtığımda tekrar eklemiş oluyor. Başka yerde oturum açıyorum en az 100 kişi eklemiş oluyor. Bıktım bu sorundan. Bilenler lütfen yazsın arkadaşlar. Şimdiden çok teşekkür ediyorum... Allah'a Emanet Olun... | |
|
| | #3363 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Windows Live Messenger ı normal olarak kaldırmanız çok fazla bişeyde etkili olmayacaktır. Tekrar kurduğunuzda eski ayarların yapılmış olduğunu görebilirsiniz. Yani messenger ı tamamen kaldırma yoluna giderseniz. İlk defa yüklenmişçesine bi kurulum yapıldığını farkedebilirsiniz. Öncelikle messenger üstünde kullanılan eklentileri / yamaları kaldırın. Daha sonra Messenger ı tamamen kaldırın ve kayıt defterinde bulunan girdileri silin. Sistemi yeniden başlatın ve oturum açıldığında sırasıyla messenger ve sonra eklentileri kullanabilirsiniz. Ayrıca gelen isteklerde üstteki bölümde hiçbirşey yapılmamış ve tamam yerine iptal e basılırsa yine ekleme daveti gelecektir. | |
|
| | #3364 (mesaj-linki) | |
| arkadaslar nolur bı yardım edın
görüntü resmını degıstırmek ıstıom msnde oturum acıom ama resmı degıstırmeye kalkınca dıscowery hata verıo bu özellıgı kullanabılmenız ıcın oturum acmanız gerekmetedır dıo ne yapcamı bılmıom
| |
|
| | #3365 (mesaj-linki) | |
| Cvp: arkadaslar nolur bı yardım edın
güvenlik duvarından discoverye izin ver
| |
|
| | #3366 (mesaj-linki) | |
onu nasıl yapcam nerden olcak ya | |
|
| | #3367 (mesaj-linki) | |
| Cvp: arkadaslar nolur bı yardım edın"Oturum açmadınız" sorunu ise MessengerDiscovery ile ilgili bir sorun ve çözüm olabilecek şeyler şu konuda anlatılıyor: "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü Not: Konunuz bu Teknik Destek konusuna taşındı. | |
|
| | #3368 (mesaj-linki) | |||||
Burada Discovery ile ilgili yazıyı görmüyorsanız. Program Ekle diyin ve gözat bölümünden Discovery Live kurulum klasörüne giderek messengerdiscovery live.exe yi seçin tamam diyin böylece eklenmiş olacaktır. Messenger oturumunuz açıksa tamamen kapatın ve yeniden başlatın. Sorun giderilmiş olacaktır. | |||||
|
| | #3369 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
ya arkadaslar benim msn adresimin sifresini gizli sorusunu unuttum yapabılcegım herseyı denedımm ama olmuyor ikinci epostaadrsı koymamıstım bir nedenden dolyı bir anda herseyını degıstımıstım sıfre gizli soru sonradan uzun sue gırmeyınce herseyı unuttum bunun bır cözümü yokmu ya kesınlıkle geri almak istiyorm nerdeyse hotmailin merkezine gidicem yardımcı olurmusunuz?
| |
|
| | #3370 (mesaj-linki) | |
| W L Msn zil sesler?
Selam, arkadaşlar Windows Live Messenger'de sesler pc'de nerede tutuluyor birde onların formatı nedir ve mp3 yapmak mümkünmüdür bu hakda lütfen detaylı anlatırmısınız?
| |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |