MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-08-2008   #3791 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Malesef bu konuda hiçbir bilgim yok

Ama 1-2 ekran görüntüsü -

Msn sürümleri : Ör ; WLM 8.5. , Plus 4.70 , Discovery 1.5 , Stuffplug 3.5 gibi ....

İşletim Sistemi : Ör ; MS Windows Xp SP2 , Intel Pentıum 4 CPU 2.66 Ghz , 766 MB Ram , NVIDIA Geforce FX 5200 gibi...

eklerseniz daha kolay yardımcı olabilirler....
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-08-2008   #3792 (mesaj-linki)
c0mic

selamlar herkese
msn 8.5 kullanıcısıyım msn plus ve msn discovery ısında ıcbr eklentı yuklu degıl
sorunum şu ki;

Kameram gerek normalde grekse skype gıbı dıger programlarda normal sekılde calıstıgı halde ve msn ın kamera ayarları ıle ses ve goruntu ayarları menusunde de saglıklı sekılde calıstıgı halde karsı tarafa kamera acmaya calıstıgımda uzun sure beklıyor ve karsı tarafa kısa bır sure beyaz ekran ızlettırerek kendı kendıne kapanıor. sızce sorun nerden kaynaklanıyor

ayrıca hıcbır hata kodu da vermemekle bırlıkte webcam davetınız ıptal edılmıstır yazıyor..

denedıgım cozumler
msn ı kaldırıp yenı msn kurdum (tamamen temızleyerek)
webcam drıverını tekrar yukledım
yalın sekılde msn ıle (pls ve dıscovery olmadan) denedım
codeclerı unınstall yapıp tekrardan kurdum
duzelmedı
sızce sorun nedır?

Konfigurasyon
Win XP Sp3
Live messenger 8.5
Live Msn Plus
Msn Discovery..

Notebookta sadece bu hatayı vermekte noebookun tum driverları kurulu zaten dıger programlarda kamera rahat ve net sekılde acılmakta
Eski 15-08-2008   #3793 (mesaj-linki)

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Geçici Internet Dosyalarının ve çerezlerin bilgisayara kopyalanmasını engellemişsin. Internet Explorer ayarlarını sıfırlama yaparsan sorun kalmayacaktır. Internet Explorer 7'ye göre söyleyeyim.

Geçici Dosyalara izin verme bölümünü düzeltebilirsiniz ancak başka bir yerde de eksik yer varsa bunun da düzelmesi için sıfırlanması veya ilk haline döndürülmesi daha iyi bir yöntemdir.

Masaüstünde Internet Explorer simgesine sağ tık > Özellikler veya Internet Explorer içinde Araçlar > Internet seçenekleri > Gelişmiş sekmesi > Internet Explorer Ayarlarını Sıfırla başlığı altında Sıfırla Butonuna basın ve Internet Explorer açık ise kapatıp tekrar açın.
dediklerini yaptım ama sonuç aynı
Eski 16-08-2008   #3794 (mesaj-linki)

Bendede ilginc bir sorun war. Son eklediklerim listemde olmasina ragmen bende onlarn listesinde olmama ragmen, beni silmis olarak gozukuyor... Plus da oyle gozukuyor ve MSN seceneklerden sag tusla tikladigimda " sil " secenegi aktif. Fakat ben kisilerin listesindeym.. Baska bilgisayardada denedim ayni... Acaba ne sorun olabilir ? Tesekkurler.
Eski 16-08-2008   #3795 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

s3ckin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bendede ilginc bir sorun war. Son eklediklerim listemde olmasina ragmen bende onlarn listesinde olmama ragmen, beni silmis olarak gozukuyor... Plus da oyle gozukuyor ve MSN seceneklerden sag tusla tikladigimda " sil " secenegi aktif. Fakat ben kisilerin listesindeym.. Baska bilgisayardada denedim ayni... Acaba ne sorun olabilir ? Tesekkurler.
Messenger, bu tekniğin önüne geçmek için adımlar attı. Muhtemelen Plus!'da da bu özellik yakında kaldırılacak. Yakında kapsamlı bir duyuru yazacağım.
Eski 16-08-2008   #3796 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

kirmizibuten adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dediklerini yaptım ama sonuç aynı
Masaüstünde Internet Explorer simgesine sağ tık > Özellikler veya Internet Explorer içinde Araçlar > Internet seçenekleri > Genel > Gözatma Geçmişi başlığı altında Ayarlar butonuna basın. Burada Geçici Internet Dosyaları ve Geçmiş Ayarları başlığı altındaki dört seçenekten üçüncüyü yani otomatik olarak seçeneğini seçin. Alttaki rakamsal veri bölümüne 50 yazın ve tamam diyin. Buradan Güvenlik sekmesine geçip alt bölümde yer alan Tüm bölgeleri varsayılan düzeye sıfırla butonuna basın.

Internet özelliklerinde gelişmiş sekmesindeyken çekmiş olduğum resimdeki ayarları kendi ayarlarınıza da uygulayın.

Eski 16-08-2008   #3797 (mesaj-linki)

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger, bu tekniğin önüne geçmek için adımlar attı. Muhtemelen Plus!'da da bu özellik yakında kaldırılacak. Yakında kapsamlı bir duyuru yazacağım.
Anladim yani silenleri artik goremicez msnde.. cok kotu oldu ya bu.. tesekkurler
Eski 16-08-2008   #3798 (mesaj-linki)
Pwnage - avatarı

s3ckin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Anladim yani silenleri artik goremicez msnde.. cok kotu oldu ya bu.. tesekkurler
Messenger Kişi Listesinden sizi silenleri görmek istiyorsanız;

Eski 17-08-2008   #3799 (mesaj-linki)
deliiiiiiiii

yavvv inmiiiiiiiiii
Eski 17-08-2008   #3800 (mesaj-linki)
HaCeTTePeLi - avatarı

Ben tıkladım bir sorun yok gibi. Aşağıdaki bağlantıyı dene istersen bir de ...

MSN Kişi Listesi Yöneticisi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40