Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 378

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.907 Cevap: 3.874
alkan_820_1907 - avatarı
alkan_820_1907
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #3771
alkan_820_1907 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim bi sorum olucaktı hani windows live messeger cep telefonuna da yüklenebiliyor ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?ayrıca diyelimki hattımız türkcell illa belirli bi model mi olması gerekiyor telefonumuzun?Msn Sarcasticşimdiden tsk ler
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #3772
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alkan_820_1907 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar benim bi sorum olucaktı hani windows live messeger cep telefonuna da yüklenebiliyor ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?ayrıca diyelimki hattımız türkcell illa belirli bi model mi olması gerekiyor telefonumuzun?Msn Sarcasticşimdiden tsk ler

Modele göre de bulunabilir, işletim sisteminin sürümüne göre de bulabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Ağustos 2008       Mesaj #3773
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
alkan_820_1907 adlı kullanıcıdan alıntı

...ya illa hattımızın türkcell olmasımı lazım?...

Bugün Avea'nın sitesine girmiştim, gözüme bu ilişti: Avea - Microsoft Live Messenger Operatörlerin sitelerinden detaylı bilgi alabilirsiniz bu konularda.
volkan-msxlabs - avatarı
volkan-msxlabs
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #3774
volkan-msxlabs - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar..

Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi? Profesyonel biri Pc'me iznim olarak uzaktan girip bana yardımcı olan biri bu kayıtlar varsa bunlara ulaşabilir mi ? yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim

SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #3775
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
volkan-msxlabs adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar..

Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi? Profesyonel biri Pc'me iznim olarak uzaktan girip bana yardımcı olan biri bu kayıtlar varsa bunlara ulaşabilir mi ? yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Belki kayıt oluyordur , ama pc' nize girme fikrini aklınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim....

Bilgili ve yetkili biri ilgilenir , sabırlı olunuz...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Ağustos 2008       Mesaj #3776
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
volkan-msxlabs adlı kullanıcıdan alıntı

Msn'de geçmiş iletilerimin kayıtlarını tutmuyorum yani otomatik olarak siliniyor ama bu yazılar pc nin herhangi bir dosyasına yinede kayıt ediliyor olabilir mi?

Hayır, siz istemiyorsanız kaydedilmez. Ancak Messenger Plus! yüklüyse, kendi sohbet günlükleme seçeneğini de devre dışı bırakmanız gerekir. MsgPlus!, çoğunlukla kullanıcıların haberi olmadan kayıt tutmaya başlıyor. Messenger'ın kendisinden ve (varsa) MsgPlus!'tan ilgili seçeneği iptal ettikten sonra artık kayıt tutulmaz. Daha önceden kayıtlar tutulduysa diye şu iki konumu kontrol etmenizi öneririm:
  1. Messenger'ın kendisi için: Belgelerim\Alınan Dosyalarım
  2. Messenger Plus! Live için: Belgelerim\Sohbet Günlüklerim ya da Belgelerim\İleti Geçmişim
erkan55 - avatarı
erkan55
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #3777
erkan55 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn imi 3 günöncesine kadar başlatabiliyordum panda anti virüsü kullanmaya başladığımdan beri msn imibaşlatmaya çalıştığımda direkt olarak karşıma hata raporu çıkıyo hata raporunda yazan yazı ise0xc0000005 kodlu bişi bende anlamadım nedir bu
Cyborgx - avatarı
Cyborgx
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #3778
Cyborgx - avatarı
Ziyaretçi
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Böyle Bi Sorunla İlk Defa Karşılaşıyorum Diyebilirim.Msn Embarrassed

Ben Xp Service Pack 2 Kullanıyorum Ve Bu Seri Msn Messengeri Desteklemiyor.Bakın Msn Messenger 9.0'ı Kullanıyordum 1 Ay Sonra Oda Öldü Bilgisayarda Sorun Bu Caps'te KoyuyorumMsn Wink

Windows Live Messenger Contacts Server bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

AppName: wlcomm.exe AppVer: 9.0.1407.1107 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 00009eec

adszhg3

Cevap Bekliyorum Teşekkürler Msn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Ağustos 2008       Mesaj #3779
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
erkan55 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar msn imi 3 günöncesine kadar başlatabiliyordum panda anti virüsü kullanmaya başladığımdan beri msn imibaşlatmaya çalıştığımda direkt olarak karşıma hata raporu çıkıyo hata raporunda yazan yazı ise0xc0000005 kodlu bişi bende anlamadım nedir bu

Antivirüs programınızı devre dışı bıraktığınızda oturum açabiliyor musunuz? Güvenlik ayarlarının varsayılanda olduğundan emin olun.

Alıntı
Cyborgx adlı kullanıcıdan alıntı

Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Böyle Bi Sorunla İlk Defa Karşılaşıyorum Diyebilirim.Msn Embarrassed

Ben Xp Service Pack 2 Kullanıyorum Ve Bu Seri Msn Messengeri Desteklemiyor.Bakın Msn Messenger 9.0'ı Kullanıyordum 1 Ay Sonra Oda Öldü Bilgisayarda Sorun Bu Caps'te KoyuyorumMsn Wink

Windows Live Messenger Contacts Server bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

AppName: wlcomm.exe AppVer: 9.0.1407.1107 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 00009eec

adszhg3

Cevap Bekliyorum Teşekkürler Msn Happy

Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümünü yükleyin. Resmi son sürüm budur.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Cyborgx - avatarı
Cyborgx
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #3780
Cyborgx - avatarı
Ziyaretçi
Eywallah Adminim O Sürümüde Deneyeceğim İnşallah Olur Sizlere Kolay Gelsin : )