MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 17-04-2006   #481 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Re: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var:

Elime geçen bi kişi listesini msn ye komple ekledim (ne gereği varsa)
içinde 386 kişi vardı ve o andan itibaren adresim iyice karıştı.
eskiden listemde olanlar yada toplu eklemeyi yapmadan önce olanlarla hiç bir sorunum yok sildiklerimi eklesem de normal mesajlaşıyorum.
Ama birisi beni listesine eklerse ya da ben yeni birisini listemde eklersem o beni online göremiyor.Engeli kaldır diyorum bi hata mesajı çıkıyor:

xxxxx engeli kaldırılamadı

ama listede engel kaldırılmış şekildi gözüküyor ben yazıyorum o ben yazınca yazabiliyor ancak.Bir de msn yi kapatıp açtığımda kişi sizi listesine ekledi diye mesaj geliyor.Bu şekilde 10 kişiyi listeye ekliyeyim her açtığımda tekrar ekledi diye geliyor.Yanlızca engellediğim zaman böyle bir mesaj gelmiyor.
Ne yapıcam nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim!!!
Listenizdeki herkesi kolayca silip önemli kişileri tekrar ekleyebileceğiniz bir yöntem var. Continue

Hesabınızla giriş yapın, Kişiler bölümüne gelin, listedeki herkesi seçip silin. Daha sonra Messenger oturumunuzu açın. Araçlar > Seçenekler > Gizlilik bölümünden önemli kişilerin email adreslerine sağ tıklayıp tekrar bu kişileri listenize ekleyin. Sunucudaki kişi listesi bilginizi tutan dosyada büyük bir güncelleme yapmanız sorununuzu çözecektir. Deneyin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 17-04-2006   #482 (mesaj-linki)
bank_ahmet
Re: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

Tavsiyeniz için sağolun ama bu yolu denedim çok kurcaladım zaten kendim uğraşmadan yardım isteyen birisi değilim çok çaresiz kalırsam yarsım isterim
bu da o anlardan birisi bilen varsa yardımcı olsun pls...
Eski 17-04-2006   #483 (mesaj-linki)
senayyazici
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

benim arkdaşımın bir problemi var..
arkadaşım bana yazı gönderirken windows media player'ı yükle tarzı birşey çıkıyormuş. ancak ona onay veriyor fakat yüklemede hata çıktı diyormuş. benim yazdığım hiçbir şey ona gitmiyor. sonuçta ben de oda başkalarıyla mesajlaşırken birbirimizle yazış**ıyoruz...
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Eski 18-04-2006   #484 (mesaj-linki)
NAGIHAN

mrb. msn de beni engelleyen kişileri görmek istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler..
Eski 18-04-2006   #485 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı
Tavsiyeniz için sağolun ama bu yolu denedim çok kurcaladım zaten kendim uğraşmadan yardım isteyen birisi değilim çok çaresiz kalırsam yarsım isterim
bu da o anlardan birisi bilen varsa yardımcı olsun pls...
Windows Messenger'da oturum açıp listenizde değişiklik yapmayı deneyebilirsiniz. Bu da bir sonuç vermezse hotmail'e ulaşıp probleminizi bildirmeniz gerekiyor. Sunucudaki kişi listesi dosyanızla ilgili bir problem, sizin yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok gibi görünüyor. Son olarak aşağıda bağlantısı bulunan programı deneyin:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

senayyazici adlı kullanıcıdan alıntı
benim arkdaşımın bir problemi var..
arkadaşım bana yazı gönderirken windows media player'ı yükle tarzı birşey çıkıyormuş. ancak ona onay veriyor fakat yüklemede hata çıktı diyormuş. benim yazdığım hiçbir şey ona gitmiyor. sonuçta ben de oda başkalarıyla mesajlaşırken birbirimizle yazış**ıyoruz...
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Hangi Messenger sürümlerini ve varsa hangi Messenger eklentilerini kullandığınızı belirtirseniz yardımcı olmamız daha kolay olur. Konuşma penceresinde ileti akışı yaşanırken Windows Media Player yükleme isteği ile karşılaşılması ilginç. Mümkünse arkadaşınızla olan bir konuşmadan ve o hata mesajını aldığınız ekrandan bir görüntüyü foruma yapıştırın...

NAGIHAN adlı kullanıcıdan alıntı
mrb. msn de beni engelleyen kişileri görmek istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler..
Sizi kişi listesinden silenler hakkında bilgi sahibi olabilirken, engelleyenler hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün değildir.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 18-04-2006 @ 18:21.
Eski 20-04-2006   #486 (mesaj-linki)
geceninmavisi - avatarı
beni engeleyene/silene nasıl mesaj atarım

beni engellediğini/sildiğini bildiğim birine nasıl mesaj atarım msn den?var mı yolu
Eski 20-04-2006   #487 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

msn ye sign-in oluyorum , 5 - 10 sn sonra msn penceresi minimize edilmis gibi saatin oldugu kisimda ikon olarak gorunuyor fakat mouse u uzerine getirince aninda ortadan kayboluyor ve arkada calismaya devam ediyor. Daha sonra 3- 5 dakika sonrada "messenger bi hata ile karsilasti ve.... " uyarisi " hata raporu gonder gonderme" geyigi cikiyo. Kafayi yemek uzereyim. Uninstall edip tekrardan kurdum ama ise yaramadi.
Lutfen yardimci olun. tesekkurler...
Eski 20-04-2006   #488 (mesaj-linki)
aziz90

arkadaslar bi bilginiz warsa ltf yrdmcı oln

msnde kişi listesini kaydetmek istiyorum fakat olmuyor.
kişiler>kişi listesini kaydet e basıorm ama hiç bişey olmuo

format atmama rağmen sorun yinede düzelmedi bilginiz warsa ltf bi yrdmcı olun.

Eski 20-04-2006   #489 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

arkadaşlar yardımcı olacak olan yokmu ?
Eski 20-04-2006   #490 (mesaj-linki)
blizzard

Msn'in son sürümünü yeniden download edip kurun.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40