MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 25-07-2006   #841 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
80072ee7 hata kodu için açıklama, çözüm bulamadım
Cogu Kiside Bu Yeni 1 Sürüm Yüklediginde Oluyor, Firewall ve Internet Baglantinizi Kontrol Edin. MSN'e proxy Üzerinden Giriyorsaniz Normal Baglanmayi Deneyin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 26-07-2006   #842 (mesaj-linki)
azrail136

msn kişileirmin goruntu resimlerini goremiyorum neden olabilir acaba?? ayarlardan gosteri tıklıyorum ama ne kişilerim benim goruntu resmimi nede ben onların goruntu resimlerini goremiyorum yardım edebilirmisiniz??

ayrıca gonderdikleri smiley leride goremiyorum lütfen yardım edin

kendi cevabımı buldum sanırım ve paylasmak istedim WLM nin yahoo portlarını suan için zone alarm desteklemiyor bu yuzden smileyler gozukmuyor..

Son Düzenleyen Blue Blood; 26-07-2006 @ 15:56. Sebep: Mesajlar otomatik olarak birleştirilmiştir.
Eski 28-07-2006   #843 (mesaj-linki)
nurber

Merahaba benim çok acil çözülmesi gerekn bir sorunum var.Msnde beni engelleyenlerin kim olduğunu nasıl anlarım.Yani beni mi engellemiş,yoksa gerçekten mi çevrimdışı nasıl anlayabilirim.Şimdiden çok teşekkürler
Eski 28-07-2006   #844 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

nurber adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merahaba benim çok acil çözülmesi gerekn bir sorunum var.Msnde beni engelleyenlerin kim olduğunu nasıl anlarım.Yani beni mi engellemiş,yoksa gerçekten mi çevrimdışı nasıl anlayabilirim.Şimdiden çok teşekkürler
Ilgili Konuyu Inceleyin
http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...=engelleyenler
Eski 28-07-2006   #845 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

cafe de msn ye giremiyorum
makinelerde msn messeger 7.5 yüklü
aldığım hata kodu : 8007277b

Problem ne olabiLir?
Eski 28-07-2006   #846 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Problem ne olabiLir?
Bu Hata Genellikle Bazı Sitelere Girmenizi Önleyen Cyber Sitter Programından Kaynaklanmaktadır. Programa Girip
Seçeneklerden MSNe Izin Vermesini Sağlayın. Ve Bu Sırada MSNin Tamamen Kapalı Olduğundan Emin Olun.
Eski 28-07-2006   #847 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Problem ne olabiLir?
Cafe de Cybersitter gibi bir filtreleme programı mevcut olabilir. 1863 numaralı portun açık olması gerekiyor.
Messenger--> Araçlar--->Seçenekler-->Bağlantı-->Gelişmiş Ayarlar bölümünden Socks olarak messenger.hotmail.com yazın ve port olarak da 1086 girin.
Oturum açmayı deneyin.

Eski 29-07-2006   #848 (mesaj-linki)
amg

amg adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben msn 7,5 kullanıyordum.hiç bir sorun yoktu. 7,5 i kaldırıp live kurdum. nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. tekrar 7.5 kurdum sorun düzeldi. harddisk i formatlayıp tekrar live kurdum yine nick imdeki birde kişi listemdeki türkçe karakterler çıkmıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim.
arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum lütfen yardım edin.
Eski 29-07-2006   #849 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

amg adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum lütfen yardım edin.
Bilgisayarinizin Sag Alt Kösesindeki Dil Cubugunun "TR" de Olmasi Lazim.
Eğer "EN" de ise Türkce Karakterler Kullanamazsınız.
Eski 29-07-2006   #850 (mesaj-linki)
serserisnm
MSN adresinin hackerlanması

arkadaşlar merhaba

bu sorunun bu bölümde sorulup sorulmaması konusunda emin değilim... şimdiden özür dilerim

sorun şu ki; messenger adresim bir hacker tarafından ele geçirildi . geri alma şansım var mı,? yardımcı olursanız sevinirim...

herkese ii günler ii çalışmalar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
wlm kisi resimlerini goremiyorum,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40