| | #841 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #842 (mesaj-linki) | |
| msn kişileirmin goruntu resimlerini goremiyorum neden olabilir acaba?? ayarlardan gosteri tıklıyorum ama ne kişilerim benim goruntu resmimi nede ben onların goruntu resimlerini goremiyorum yardım edebilirmisiniz?? ayrıca gonderdikleri smiley leride goremiyorum lütfen yardım edin kendi cevabımı buldum sanırım ve paylasmak istedim WLM nin yahoo portlarını suan için zone alarm desteklemiyor bu yuzden smileyler gozukmuyor..
Son Düzenleyen Blue Blood; 26-07-2006 @ 15:56. Sebep: Mesajlar otomatik olarak birleştirilmiştir. | |
|
| | #843 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
Merahaba benim çok acil çözülmesi gerekn bir sorunum var.Msnde beni engelleyenlerin kim olduğunu nasıl anlarım.Yani beni mi engellemiş,yoksa gerçekten mi çevrimdışı nasıl anlayabilirim.Şimdiden çok teşekkürler
| |
|
| | #844 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...=engelleyenler | |
|
| | #845 (mesaj-linki) | |
cafe de msn ye giremiyorum makinelerde msn messeger 7.5 yüklü aldığım hata kodu : 8007277b Problem ne olabiLir? | |
|
| | #846 (mesaj-linki) | |||||
Seçeneklerden MSNe Izin Vermesini Sağlayın. Ve Bu Sırada MSNin Tamamen Kapalı Olduğundan Emin Olun. | |||||
|
| | #847 (mesaj-linki) | |||||
Cafe de Cybersitter gibi bir filtreleme programı mevcut olabilir. 1863 numaralı portun açık olması gerekiyor. Messenger--> Araçlar--->Seçenekler-->Bağlantı-->Gelişmiş Ayarlar bölümünden Socks olarak messenger.hotmail.com yazın ve port olarak da 1086 girin. Oturum açmayı deneyin. | |||||
|
| | #848 (mesaj-linki) | |
|
| | #849 (mesaj-linki) | |
|
| | #850 (mesaj-linki) | |
| MSN adresinin hackerlanması
arkadaşlar merhaba bu sorunun bu bölümde sorulup sorulmaması konusunda emin değilim... şimdiden özür dilerim sorun şu ki; messenger adresim bir hacker tarafından ele geçirildi . geri alma şansım var mı,? yardımcı olursanız sevinirim...herkese ii günler ii çalışmalar | |
|
![]() |
| wlm kisi resimlerini goremiyorum, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |