| | #931 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #932 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
arkadaşlar discovery live in live msn ile kontak kurmasını sağlayamıyorum.kendi sitelerinde yazılanları uyguladım ama olmuyor yahu!bilen var mı?
| |
|
| | #933 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek![]() Secenekler > Gizlilik Hmm O Zaman O Kisi Sizi Listesine Ekledi ve Siz Uyari Almadiniz, Baska Aciklamasi Olamaz Biri Sizi Listesine Eklediginde Uyari Almiyorsaniz Bu Konu Altina Yazabilirsiniz, Aliyorsaniz Sorun Yok Sanirim. Resimde Ne Yapmaniz Gerektigini Anlattim.
| |||||
|
| | #934 (mesaj-linki) | |
kolay gelsin benim bilgisayarımda ne yaptım ne ettiysem msn ye sadece amsn ile baglanabiliyorum oda makine mi çok kasıyor. Yardımcı olurmusunuz..!! sorun: Şu anda .NET messenger Service ile baglantınız yok. diyo ama ben herşeyi yapıyorum..!! kafayı yicem 3 kere format attık ama giremiyorum.!! cözüm pls ve altında da internet'e kablolu ağ baglantısıyla bağlanıyorsunuz. diyo benle dalga geciyo bu makine ya bi yol gösterin pls ne kadar msn programı varsa kurdum hiç bişini acmıyo onarma yaptıgımda ise IE'nin Çevirimdışı Ayarı.. onay işareti gelmiyo hiç bişi yok yani amsn cözüm yolu hariç başka bi çözüm yoluda söyleyebilirsiniz..!! benim kurduklarım ( trillian . msn plus yamalı . msn 7.0 7.5 6.0 8.0 live ) kolay gelsin..!! | |
|
| | #935 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar ya bnm display resmim açılmıoo bu resim dosyası diildir başka bi dosya seçin fln dioo ama o resim dosyasıı biri bana yarırdımcı olursa sewinirmm
| |
|
| | #936 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #937 (mesaj-linki) | |
ben 8.0.0792 kuLLanıyorum ve 0812 kurmak istiyorum, fakat 792yi uninstaLL edip yenisini kurmaya çalıştığımda dosya ayıkLama başarısız diyor türLü türLü yerLErden indirdim 812'yi ama oLmadı 792yi repair ettim, sonra uninstaLL yaaptım yine oLmadı.program fiLestan kLasörü siLdim, discoveryi kaLdırdım yine ıh ıhh...Bu konuda bana yardımcı oLabiLecek war mı ?
| |
|
| | #938 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...0812-00-a.html | |
|
| | #939 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar ben (windows live messenger 8.0) kullanıyorum ve yazışırken türkçe el yazısı font kullanıyorum yazarken iyide iletiyi karşı tarafa gönderdiğimde özellikle ingilizcede olmayan harfler normal düz yazıya dönüşüyor ben el yazısı olarak karşıya ileti göndermek istiyorum bunun bir yolu yokmu şimdiden teşekkürler.Birde gelen kutuma birsürü tanımadığım abuk subuk mail'ler geliyor bunları önemsiz olarak işaretlediğim halde yine geliyor bunları nasıl engelleyebilirim...
Son Düzenleyen kedemi; 26-08-2006 @ 17:07. Sebep: eksik mesaj | |
|
| | #940 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıorum xp de ama bgn 80048820 hata msjı vermeye başladı.güvenlik duwarımı kapatıp öyle de açmayı denedim ama olmadı.sorun gider bölümünde herşey onaylanıo en alttaki kablosuz linki hiçbir işaret almıo.acil yardımınıza ihtiyacım war. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
| mailimi ac, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |