MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-08-2006   #931 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Daha Önce Listenizde Olup da Sildiginiz Kisiler "Anlik Ileti Kisisi Olmayanlar"in Nickinin Yaninda Cevrimici/Cevrimdisi Yerine Bu Resim Olur -->
Listenizden Bir Kisi Silerken Resimde Gördügünüz Gibi Bir Uyari Alirsiniz.

Hotmail Kisilerimden de Kaldir Secenegini Isaretlerseniz Listenizden Tamamen Silinir.
Size Ileti Göndermesini ve Cevrimici Durumunuzu Görmesini Engellemez ("Ayrica Bu Kisiyi Engelle" Secenegini Secmezseniz).
heralde beni yanlış anladınız çünkü ben bu kişiyi daha önce hiç eklemedim ve doğal olarak da silmedim ama ilginç olan normalde biri sizi eklediğinde sol üst kösede birinin sizi kişi listesine eklediği uyarısı gelir ama bende o da gelmedi bi gün baktığımda o kişiyi gördüm listemde zaten yeni aldığım bi adresti bu 5 kişi vardı karıştırma ihtimalim de yok
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-08-2006   #932 (mesaj-linki)
hödönök

arkadaşlar discovery live in live msn ile kontak kurmasını sağlayamıyorum.kendi sitelerinde yazılanları uyguladım ama olmuyor yahu!bilen var mı?
Eski 23-08-2006   #933 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hope_umut adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
heralde beni yanlış anladınız çünkü ben bu kişiyi daha önce hiç eklemedim ve doğal olarak da silmedim ama ilginç olan normalde biri sizi eklediğinde sol üst kösede birinin sizi kişi listesine eklediği uyarısı gelir ama bende o da gelmedi bi gün baktığımda o kişiyi gördüm listemde zaten yeni aldığım bi adresti bu 5 kişi vardı karıştırma ihtimalim de yok

Secenekler > Gizlilik

Hmm O Zaman O Kisi Sizi Listesine Ekledi ve Siz Uyari Almadiniz, Baska Aciklamasi Olamaz Biri Sizi Listesine Eklediginde Uyari Almiyorsaniz Bu Konu Altina Yazabilirsiniz, Aliyorsaniz Sorun Yok Sanirim. Resimde Ne Yapmaniz Gerektigini Anlattim.
hödönök adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar discovery live in live msn ile kontak kurmasını sağlayamıyorum.kendi sitelerinde yazılanları uyguladım ama olmuyor yahu!bilen var mı?
MessengerDiscovery ve Messenger bütünleşmesinin sağlanıp sağlanamadığını öğrenmek için MessengerDiscovery sembolü > Contacts menüsüne tıklayın. Oturum açmış olmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bütünleşme sağlanmamış demektir. Windows XP, Windows Live Messenger ve proxy sunucusu ardından olmayan bir internet bağlantısı ile MessengerDiscovery Live kullanamamanız için hiçbir neden görünmüyor. Herhangi bir güvenlik programı kullanıyorsanız, geçici olarak devre dışı bırakın, Messenger oturumunuzu birkaç kez kapatıp tekrar açın. Bütünleşmenin sağlanıp sağlanmadığını kontrol edin.
Eski 24-08-2006   #934 (mesaj-linki)

kolay gelsin benim bilgisayarımda ne yaptım ne ettiysem msn ye sadece amsn ile baglanabiliyorum oda makine mi çok kasıyor. Yardımcı olurmusunuz..!!
sorun: Şu anda .NET messenger Service ile baglantınız yok.
diyo ama ben herşeyi yapıyorum..!! kafayı yicem 3 kere format attık ama giremiyorum.!! cözüm pls
ve altında da internet'e kablolu ağ baglantısıyla bağlanıyorsunuz. diyo benle dalga geciyo bu makine ya bi yol gösterin pls ne kadar msn programı varsa kurdum hiç bişini acmıyo onarma yaptıgımda ise IE'nin Çevirimdışı Ayarı.. onay işareti gelmiyo hiç bişi yok yani
amsn cözüm yolu hariç başka bi çözüm yoluda söyleyebilirsiniz..!!
benim kurduklarım ( trillian . msn plus yamalı . msn 7.0 7.5 6.0 8.0 live ) kolay gelsin..!!
Eski 25-08-2006   #935 (mesaj-linki)
biggestfan

slm arkadaşlar ya bnm display resmim açılmıoo bu resim dosyası diildir başka bi dosya seçin fln dioo ama o resim dosyasıı biri bana yarırdımcı olursa sewinirmm
Eski 25-08-2006   #936 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

biggestfan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar ya bnm display resmim açılmıoo bu resim dosyası diildir başka bi dosya seçin fln dioo ama o resim dosyasıı biri bana yarırdımcı olursa sewinirmm
Kullanmak Istediginiz Resmin Formatini Degistirip Tekrar Deneyin.
Eski 26-08-2006   #937 (mesaj-linki)
Grejuva - avatarı

ben 8.0.0792 kuLLanıyorum ve 0812 kurmak istiyorum, fakat 792yi uninstaLL edip yenisini kurmaya çalıştığımda dosya ayıkLama başarısız diyor türLü türLü yerLErden indirdim 812'yi ama oLmadı 792yi repair ettim, sonra uninstaLL yaaptım yine oLmadı.program fiLestan kLasörü siLdim, discoveryi kaLdırdım yine ıh ıhh...Bu konuda bana yardımcı oLabiLecek war mı ?
Eski 26-08-2006   #938 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Grejuva adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben 8.0.0792 kuLLanıyorum ve 0812 kurmak istiyorum, fakat 792yi uninstaLL edip yenisini kurmaya çalıştığımda dosya ayıkLama başarısız diyor türLü türLü yerLErden indirdim 812'yi ama oLmadı 792yi repair ettim, sonra uninstaLL yaaptım yine oLmadı.program fiLestan kLasörü siLdim, discoveryi kaLdırdım yine ıh ıhh...Bu konuda bana yardımcı oLabiLecek war mı ?
Bilgisayarinizda Kurulu Olan Messengeri Silmeden Windows Live Messenger'in Son Sürümünü Burdan Indirip Kurun --> http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...0812-00-a.html
Eski 26-08-2006   #939 (mesaj-linki)
kedemi

Merhaba arkadaşlar ben (windows live messenger 8.0) kullanıyorum ve yazışırken türkçe el yazısı font kullanıyorum yazarken iyide iletiyi karşı tarafa gönderdiğimde özellikle ingilizcede olmayan harfler normal düz yazıya dönüşüyor ben el yazısı olarak karşıya ileti göndermek istiyorum bunun bir yolu yokmu şimdiden teşekkürler.Birde gelen kutuma birsürü tanımadığım abuk subuk mail'ler geliyor bunları önemsiz olarak işaretlediğim halde yine geliyor bunları nasıl engelleyebilirim...

Son Düzenleyen kedemi; 26-08-2006 @ 17:07. Sebep: eksik mesaj
Eski 26-08-2006   #940 (mesaj-linki)
purple_cat

arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıorum xp de ama bgn 80048820 hata msjı vermeye başladı.güvenlik duwarımı kapatıp öyle de açmayı denedim ama olmadı.sorun gider bölümünde herşey onaylanıo en alttaki kablosuz linki hiçbir işaret almıo.acil yardımınıza ihtiyacım war.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
mailimi ac,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40