MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2006   #941 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

purple_cat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıorum xp de ama bgn 80048820 hata msjı vermeye başladı.güvenlik duwarımı kapatıp öyle de açmayı denedim ama olmadı.sorun gider bölümünde herşey onaylanıo en alttaki kablosuz linki hiçbir işaret almıo.acil yardımınıza ihtiyacım war.

80048820 No'lu Hata icin;
Ilgili Konuyu Inceleyin. Verdigim Link'teki 2. Mesaj, 4. Hata Kodu ve Cözüm Önerisi.

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 26-08-2006   #942 (mesaj-linki)
purple_cat

LaDy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
80048820 No'lu Hata icin;
Ilgili Konuyu Inceleyin. Verdigim Link'teki 2. Mesaj, 4. Hata Kodu ve Cözüm Önerisi.

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
nete adsl ile bağlanıorum.önerilerdeki bazı seçenekler aktif olmuo.proxy ile ilgili ayarlar gibi.msn seçeneklerdeki bağlantı bölümünde NET messenger service ile bağlantınız yok msjı war.
Eski 26-08-2006   #943 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

kedemi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar ben (windows live messenger 8.0) kullanıyorum ve yazışırken türkçe el yazısı font kullanıyorum yazarken iyide iletiyi karşı tarafa gönderdiğimde özellikle ingilizcede olmayan harfler normal düz yazıya dönüşüyor ben el yazısı olarak karşıya ileti göndermek istiyorum bunun bir yolu yokmu şimdiden teşekkürler.Birde gelen kutuma birsürü tanımadığım abuk subuk mail'ler geliyor bunları önemsiz olarak işaretlediğim halde yine geliyor bunları nasıl engelleyebilirim...
Ilgili Konuyu Inceleyin -> http://www.msxlabs.org/forum/messeng...el-yazisi.html

purple_cat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nete adsl ile bağlanıorum.önerilerdeki bazı seçenekler aktif olmuo.proxy ile ilgili ayarlar gibi.msn seçeneklerdeki bağlantı bölümünde NET messenger service ile bağlantınız yok msjı war.
Bu Programi Deneyin -> Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)
Eski 27-08-2006   #944 (mesaj-linki)
kedemi

Ilgili Konuyu Inceleyin -> Handwriting Plugin - El Yazısı
cevabı yazan arkadaş beni yanlış anladı galiba ben font yazısından bahsediyorum güzel yazı dediğimiz yazı varya ondan bahsediyorum sorumu dikkatli okursan nedemek istediğimi anlarsın yinede alakana teşekkürler.
Eski 27-08-2006   #945 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

kedemi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ilgili Konuyu Inceleyin -> Handwriting Plugin - El Yazısı
cevabı yazan arkadaş beni yanlış anladı galiba ben font yazısından bahsediyorum güzel yazı dediğimiz yazı varya ondan bahsediyorum sorumu dikkatli okursan nedemek istediğimi anlarsın yinede alakana teşekkürler.

Seçtiğiniz font karşı tarafta yüklü olması gerekir. Örneğin ; Arial, Tahoma, Times New Roman vb. bunlar zaten sisteminiz kurulduğunda otomatik yüklenir. Siz bu'nun dışında bir font yüklediyseniz o font'la yazarsınız ama karşı tarafa o font gözükmez. Yazıştığınız kişi'lerin sisteminde'de kullandığınız font'un aynısı yüklü olması gerekiyor.
Eski 27-08-2006   #946 (mesaj-linki)
skyscraper1981

slm arkadaşlar msn content plus diye bir şey çıkıyor
silmeye çok uğraştım ama silemiyorum bu uyarı penceresini ve tamam diyorum ama bu sefer msn (live) kapatıyor bana yardımcı olabilirmisiniz bu msn content plus uyarı penceresini nasıl silebilirim tşk' ler
Eski 27-08-2006   #947 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

skyscraper1981 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar msn content plus diye bir şey çıkıyor
silmeye çok uğraştım ama silemiyorum bu uyarı penceresini ve tamam diyorum ama bu sefer msn (live) kapatıyor bana yardımcı olabilirmisiniz bu msn content plus uyarı penceresini nasıl silebilirim tşk' ler

Ek'teki dosya'yı indirin.. Msn Content Plus'ı silecektir.

Olmazsa, Bu programın arkaplandaki adı MSNImport.exe olarak geçiyor.
Register penceresi kapalıyken iki tane dosyayı silmeniz gerekiyor.

1) C:\WINDOWS da bulunan MSNImport.exe
2) C:\WINDOWS\Prefetch klasöründe bulunan MSNIMPORT.EXE-154AF3D4.pf adlı dosya.

Bu iki'sini silerek'te kurtulabilirsiniz...
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip WinkRemover.zip (11.2 KB, 35 gösterim)

Son Düzenleyen BrookLyn; 27-08-2006 @ 13:38.
Eski 27-08-2006   #948 (mesaj-linki)
skyscraper1981

brooklyn teşekkür ederim ama rarlı dosya ve içinde bir şey yok indirdim ama başka bir çözüm önerin varmı teşekkür ederim.

slm ama dosya boş geldi acaba tekrar gönderebilirmisin programı teşekkür ederim.

Son Düzenleyen skyscraper1981; 27-08-2006 @ 13:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 27-08-2006   #949 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

skyscraper1981 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
brooklyn teşekkür ederim ama rarlı dosya ve içinde bir şey yok indirdim ama başka bir çözüm önerin varmı teşekkür ederim.

slm ama dosya boş geldi acaba tekrar gönderebilirmisin programı teşekkür ederim.

Tekrar indirin, düzelttim...
Eski 27-08-2006   #950 (mesaj-linki)
skyscraper1981

winkremover programını yükledim ve çalıştırdım ama uyarı hala çıkıyor uyarıda çıkan yazıları ayen yazıyorum

MSN Content Plus

your current trial time is expired.

please register or uninstall all products of MSN Content Plus.

yardım için teşekkür ederim.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger parametre hatalı, msn de parametre hatası, msn parametre hatalı, msn parametre hatası, parametre hatası msn,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40