Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 97

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.865 Cevap: 3.874
vasco1925 - avatarı
vasco1925
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #961
vasco1925 - avatarı
Ziyaretçi
LADY DEDIKLERININ HEPSINI BEN KENDIMDE YAPTIM ZATEN DAHA ONCE HESABIMIDA KAPATIP ACTIM AMA GENE AYNI DISCOVERY PROGRAMINDA ANLATTIGIN GIBI HERSEYI YAPTIM NICK DEGISIYOR O SEKIL AMA MSNI KAPATIP ACTIGIMDA GENE YILLAR ONCESINE MSNI ILK ALDIGIM YILLARA GERI DONUYOR Msn Sad(((
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #962
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı

LADY DEDIKLERININ HEPSINI BEN KENDIMDE YAPTIM ZATEN DAHA ONCE HESABIMIDA KAPATIP ACTIM AMA GENE AYNI DISCOVERY PROGRAMINDA ANLATTIGIN GIBI HERSEYI YAPTIM NICK DEGISIYOR O SEKIL AMA MSNI KAPATIP ACTIGIMDA GENE YILLAR ONCESINE MSNI ILK ALDIGIM YILLARA GERI DONUYOR Msn Sad(((

Önceki Cözüm Önerimi Denediniz mi?
tdfa9
Sponsorlu Bağlantılar

Sorunuz Devam Ederse MessengerDiscovery'i Kapatip Messenger'inizi Acin. Düzelmezse MSN'i Onarin.
vasco1925 - avatarı
vasco1925
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #963
vasco1925 - avatarı
Ziyaretçi
DENEMEZ OLURMUYUM HEM ONARMAK NE KELIME 1000 DEFA YUKLEDIM 6,0 7,0 7,5 8,0 SIMDIDE 8,1 I BEKLIYORUM BELKI O ZAMAN DUZELIR YANI YOK OLMUYOR NAPSAM OLMUYOR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #964
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

DENEMEZ OLURMUYUM HEM ONARMAK NE KELIME 1000 DEFA YUKLEDIM 6,0 7,0 7,5 8,0 SIMDIDE 8,1 I BEKLIYORUM BELKI O ZAMAN DUZELIR YANI YOK OLMUYOR NAPSAM OLMUYOR

Peki Baska 1 MSN Adresi'yle Oturum Actiginizda Nickinizi Degistirebiliyor musunuz?
sananebananeonane - avatarı
sananebananeonane
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #965
sananebananeonane - avatarı
Ziyaretçi
Discovery kullanmıyorum, deepfreeze de kullanmıyorum. Live messenger ve plus lice var sadece bir de mess.be patch var. ama bunları defalarca kaldırdım yeni temiz messengerler kurdum. Acaba mess.be patch etkisi kalkmıyor mu messengeri tekrar yükleyince, eğer kalkmıyorsa bunu kaldırmanın bir yolu var mı teşekkürler
vasco1925 - avatarı
vasco1925
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #966
vasco1925 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
LaDy adlı kullanıcıdan alıntı

Peki Baska 1 MSN Adresi'yle Oturum Actiginizda Nickinizi Degistirebiliyor musunuz?

EVET DEGISTIREBILIYORUM BASKA BI MSN ALINCA...kendi mailimi yapamıyorum degısmıyor hep mailim cıkıyor 7,5 degısıyor cıkıp gırınce eskı halıne donuyo 8,0 da hiiiç degismiyo ne yazarsam yazatyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #967
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sananebananeonane adlı kullanıcıdan alıntı

Discovery kullanmıyorum, deepfreeze de kullanmıyorum. Live messenger ve plus lice var sadece bir de mess.be patch var. ama bunları defalarca kaldırdım yeni temiz messengerler kurdum. Acaba mess.be patch etkisi kalkmıyor mu messengeri tekrar yükleyince, eğer kalkmıyorsa bunu kaldırmanın bir yolu var mı teşekkürler

Alıntı

EVET DEGISTIREBILIYORUM BASKA BI MSN ALINCA...kendi mailimi yapamıyorum degısmıyor hep mailim cıkıyor 7,5 degısıyor cıkıp gırınce eskı halıne donuyo 8,0 da hiiiç degismiyo ne yazarsam yazatyım

En Son, Güncellenmis Sürümünü Kurun (8.0.0792):
http://g.msn.com/8reen_us/EN_NOUS/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE
vasco1925 - avatarı
vasco1925
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #968
vasco1925 - avatarı
Ziyaretçi
ISE YARAMADI LADY VERDIGIN LINKTEKI YENI VERSIYONUDA INDIRDIM OLMADI GENE DEGISMIYOR NICKIM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #969
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ISE YARAMADI LADY VERDIGIN LINKTEKI YENI VERSIYONUDA INDIRDIM OLMADI GENE DEGISMIYOR NICKIM

Tanimlama Bilgilerini ve Cerezleri Silin. MSN'i Kaldririn ve Verdigim Linkten Tekrar Indirip Kurun :
vasco1925 - avatarı
vasco1925
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #970
vasco1925 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
LaDy adlı kullanıcıdan alıntı

Tanimlama Bilgilerini ve Cerezleri Silin. MSN'i Kaldririn ve Verdigim Linkten Tekrar Indirip Kurun :

UZGUNUM LADY GENE OLMADI NAPICAM YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF

SANIRIM EN SON COZUM YENI MSN ADRESI ALIP 160 KSIYE TEK TEK DAGITMAK OLACAK............ Msn Sad