MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-08-2006   #961 (mesaj-linki)
vasco1925
Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

LADY DEDIKLERININ HEPSINI BEN KENDIMDE YAPTIM ZATEN DAHA ONCE HESABIMIDA KAPATIP ACTIM AMA GENE AYNI DISCOVERY PROGRAMINDA ANLATTIGIN GIBI HERSEYI YAPTIM NICK DEGISIYOR O SEKIL AMA MSNI KAPATIP ACTIGIMDA GENE YILLAR ONCESINE MSNI ILK ALDIGIM YILLARA GERI DONUYOR (((
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 29-08-2006   #962 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
LADY DEDIKLERININ HEPSINI BEN KENDIMDE YAPTIM ZATEN DAHA ONCE HESABIMIDA KAPATIP ACTIM AMA GENE AYNI DISCOVERY PROGRAMINDA ANLATTIGIN GIBI HERSEYI YAPTIM NICK DEGISIYOR O SEKIL AMA MSNI KAPATIP ACTIGIMDA GENE YILLAR ONCESINE MSNI ILK ALDIGIM YILLARA GERI DONUYOR (((
Önceki Cözüm Önerimi Denediniz mi?

Sorunuz Devam Ederse MessengerDiscovery'i Kapatip Messenger'inizi Acin. Düzelmezse MSN'i Onarin.
Eski 29-08-2006   #963 (mesaj-linki)
vasco1925

DENEMEZ OLURMUYUM HEM ONARMAK NE KELIME 1000 DEFA YUKLEDIM 6,0 7,0 7,5 8,0 SIMDIDE 8,1 I BEKLIYORUM BELKI O ZAMAN DUZELIR YANI YOK OLMUYOR NAPSAM OLMUYOR
Eski 29-08-2006   #964 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

DENEMEZ OLURMUYUM HEM ONARMAK NE KELIME 1000 DEFA YUKLEDIM 6,0 7,0 7,5 8,0 SIMDIDE 8,1 I BEKLIYORUM BELKI O ZAMAN DUZELIR YANI YOK OLMUYOR NAPSAM OLMUYOR
Peki Baska 1 MSN Adresi'yle Oturum Actiginizda Nickinizi Degistirebiliyor musunuz?
Eski 29-08-2006   #965 (mesaj-linki)
sananebananeonane
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Discovery kullanmıyorum, deepfreeze de kullanmıyorum. Live messenger ve plus lice var sadece bir de mess.be patch var. ama bunları defalarca kaldırdım yeni temiz messengerler kurdum. Acaba mess.be patch etkisi kalkmıyor mu messengeri tekrar yükleyince, eğer kalkmıyorsa bunu kaldırmanın bir yolu var mı teşekkürler
Eski 29-08-2006   #966 (mesaj-linki)
vasco1925
Re: Cvp: Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

LaDy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Peki Baska 1 MSN Adresi'yle Oturum Actiginizda Nickinizi Degistirebiliyor musunuz?
EVET DEGISTIREBILIYORUM BASKA BI MSN ALINCA...kendi mailimi yapamıyorum degısmıyor hep mailim cıkıyor 7,5 degısıyor cıkıp gırınce eskı halıne donuyo 8,0 da hiiiç degismiyo ne yazarsam yazatyım
Eski 30-08-2006   #967 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Re: Cvp: Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

sananebananeonane adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Discovery kullanmıyorum, deepfreeze de kullanmıyorum. Live messenger ve plus lice var sadece bir de mess.be patch var. ama bunları defalarca kaldırdım yeni temiz messengerler kurdum. Acaba mess.be patch etkisi kalkmıyor mu messengeri tekrar yükleyince, eğer kalkmıyorsa bunu kaldırmanın bir yolu var mı teşekkürler
EVET DEGISTIREBILIYORUM BASKA BI MSN ALINCA...kendi mailimi yapamıyorum degısmıyor hep mailim cıkıyor 7,5 degısıyor cıkıp gırınce eskı halıne donuyo 8,0 da hiiiç degismiyo ne yazarsam yazatyım
En Son, Güncellenmis Sürümünü Kurun (8.0.0792):
http://g.msn.com/8reen_us/EN_NOUS/IN...SSENGER_DL.EXE
Eski 30-08-2006   #968 (mesaj-linki)
vasco1925

ISE YARAMADI LADY VERDIGIN LINKTEKI YENI VERSIYONUDA INDIRDIM OLMADI GENE DEGISMIYOR NICKIM
Eski 30-08-2006   #969 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ISE YARAMADI LADY VERDIGIN LINKTEKI YENI VERSIYONUDA INDIRDIM OLMADI GENE DEGISMIYOR NICKIM
Tanimlama Bilgilerini ve Cerezleri Silin. MSN'i Kaldririn ve Verdigim Linkten Tekrar Indirip Kurun :
Eski 30-08-2006   #970 (mesaj-linki)
vasco1925
Re: Cvp: Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

LaDy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tanimlama Bilgilerini ve Cerezleri Silin. MSN'i Kaldririn ve Verdigim Linkten Tekrar Indirip Kurun :

UZGUNUM LADY GENE OLMADI NAPICAM YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF

SANIRIM EN SON COZUM YENI MSN ADRESI ALIP 160 KSIYE TEK TEK DAGITMAK OLACAK............
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40