MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-08-2006   #971 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Re: Cvp: Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
UZGUNUM LADY GENE OLMADI NAPICAM YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF

SANIRIM EN SON COZUM YENI MSN ADRESI ALIP 160 KSIYE TEK TEK DAGITMAK OLACAK............
Tek Tek Dagitmak Yerine Eski Kisi Listenizi Yenisine Aktarabilirsiniz.
Ilgili Konu -> Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 30-08-2006   #972 (mesaj-linki)
vasco1925

LaDy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tek Tek Dagitmak Yerine Eski Kisi Listenizi Yenisine Aktarabilirsiniz.
Ilgili Konu -> Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

TAMAM AMA BEN LISTEYI TASIDIGIMDA KARSI KISILERE SU KISI SIZI LISTESINE EKLEDI DIYE UYARI MSJI GIDICEKMI? YOKSA BEN SADECE ONLARIN MSNINI GORUP KENDI KENDIME GELIN GUVEYMI OLUCAM?
Eski 30-08-2006   #973 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

vasco1925 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
TAMAM AMA BEN LISTEYI TASIDIGIMDA KARSI KISILERE SU KISI SIZI LISTESINE EKLEDI DIYE UYARI MSJI GIDICEKMI? YOKSA BEN SADECE ONLARIN MSNINI GORUP KENDI KENDIME GELIN GUVEYMI OLUCAM?
Tabii ki Gidecek.
Eski 31-08-2006   #974 (mesaj-linki)
SELCEN
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

benim büyük bir sorunum var live messenger'ı yükleyemiyorum
yükleme başlıyor bir süre sonra toparlanma diyor ve geri alıyor
hata kodu 1603 diye uyarı alıyorum
messenger 7,5'u kaldırıp tekrar denedim ama hala aynı
Eski 31-08-2006   #975 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

SELCEN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim büyük bir sorunum var live messenger'ı yükleyemiyorum
yükleme başlıyor bir süre sonra toparlanma diyor ve geri alıyor
hata kodu 1603 diye uyarı alıyorum
messenger 7,5'u kaldırıp tekrar denedim ama hala aynı

Windows Live Messenger için geçerli aşağıdaki çözüm önerisi...

Kurulum sırasında "MSN Messenger kurulumu hata kodu '1603' ile başarısız oldu" hatasını nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger Kurulumu çalışırken, "1603" hatasıyla karşılaşabilir veya bunun yerine aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz.
-"Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002.
Durumu çözmek için:
1. Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın.
2. MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar.
Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için:
1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
2. Performans ve Bakım'ı tıklatın.
3. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür.
4. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin:
-Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları
-Geçici Internet Dosyaları
-Geçici Dosyalar
-Geçici Çevrimdışı Dosyalar
-Çevrimdışı Dosyalar
5. Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın.
6. İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın.
Eski 31-08-2006   #976 (mesaj-linki)
atif - avatarı

wlm oturum açıyorum iletimi karşıya gönderiyorum karşımdaki iletimi yazarken bilgisayarım bana karşımdakinin yazdığı adresi ve iletiyi sesli olarak ve türkçe ama bilgisayar aksanı ile söylüyo bu nasıl oldu anlayamadım en son virus programında radyo yayını gibi bişi vardı engelle dedim ve son olarak splitcamerayı güncellemiştim son versiyon idi msn de yazışırken karşımdakinin yazdığını ve adresini bana bilgisayarımın sesli söylemesinin nasıl önüne geçerim
Eski 31-08-2006   #977 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

atif adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
wlm oturum açıyorum iletimi karşıya gönderiyorum karşımdaki iletimi yazarken bilgisayarım bana karşımdakinin yazdığı adresi ve iletiyi sesli olarak ve türkçe ama bilgisayar aksanı ile söylüyo bu nasıl oldu anlayamadım en son virus programında radyo yayını gibi bişi vardı engelle dedim ve son olarak splitcamerayı güncellemiştim son versiyon idi msn de yazışırken karşımdakinin yazdığını ve adresini bana bilgisayarımın sesli söylemesinin nasıl önüne geçerim

Saatin Yanindaki MessengerDiscovery Simgesine Sag Tiklayin

Secenekler > Seslendirme

Eski 31-08-2006   #978 (mesaj-linki)
SELCEN

teşekkürler lady ;

ancak bilgisayarımda herhangi bir anti spyware yüklü değil yükleme anında symantech'i de devre dışı bıraktım olmadı

son olarak önerdiğin şey de bir sonuç vermiyor

"windows live messenger kurulumu başarısız oldu hata kodu 1603" uyarısı alıyorum
Eski 31-08-2006   #979 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

SELCEN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkürler lady ;
ancak bilgisayarımda herhangi bir anti spyware yüklü değil yükleme anında symantech'i de devre dışı bıraktım olmadı

son olarak önerdiğin şey de bir sonuç vermiyor

"windows live messenger kurulumu başarısız oldu hata kodu 1603" uyarısı alıyorum
1. den 6. Adima Kadar Her Seyi Dogru Yaptiginizdan Emin Olun. Dikkatli Okuyun ve Adimlari Takip Edin Lütfen, Bunlari Yaptiktan Sonra Sorunun Cözülmemesi icin Hic 1 Neden Yok. Bu Kadar Söyleyebilirim..
Eski 31-08-2006   #980 (mesaj-linki)
SELCEN

6. adıma kadar gelemiyorum ki zaten dosyalar kopyalanoyor dedikten hemen sonra toparlama eylemi deyip geri sarmaya başlıyor ve yükleme sona eriyor o zamana kadar da her şeyi doğru yaptığıma eminim ama maalesef yüklemeyi hala başaramadım ad-aware yükleyip scan yaptım ve cookieleride temizledim ancak yine de bir faydası olmadı yine de teşekkürler...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40