Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 20-04-2006   #486 (mesaj-linki)
beni engeleyene/silene nasıl mesaj atarım

beni engellediğini/sildiğini bildiğim birine nasıl mesaj atarım msn den?var mı yolu

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-04-2006   #487 (mesaj-linki)
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

msn ye sign-in oluyorum , 5 - 10 sn sonra msn penceresi minimize edilmis gibi saatin oldugu kisimda ikon olarak gorunuyor fakat mouse u uzerine getirince aninda ortadan kayboluyor ve arkada calismaya devam ediyor. Daha sonra 3- 5 dakika sonrada "messenger bi hata ile karsilasti ve.... " uyarisi " hata raporu gonder gonderme" geyigi cikiyo. Kafayi yemek uzereyim. Uninstall edip tekrardan kurdum ama ise yaramadi.
Lutfen yardimci olun. tesekkurler...
Eski 20-04-2006   #488 (mesaj-linki)
aziz90

arkadaslar bi bilginiz warsa ltf yrdmcı oln

msnde kişi listesini kaydetmek istiyorum fakat olmuyor.
kişiler>kişi listesini kaydet e basıorm ama hiç bişey olmuo

format atmama rağmen sorun yinede düzelmedi bilginiz warsa ltf bi yrdmcı olun.

Eski 20-04-2006   #489 (mesaj-linki)

arkadaşlar yardımcı olacak olan yokmu ?
Eski 20-04-2006   #490 (mesaj-linki)
blizzard

Msn'in son sürümünü yeniden download edip kurun.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
engelleyen msn ye mesaj, live mesencer 98, messenger kaydetmek istiyorum, msn messenger live ikon, msn space mouse ikonu, msne kaydetmek istiyorum, win98 msn nasıl, windows live messengeri kaydetmek istiyorum, windows live nin kayıt etmek, windows live space ye kaydetmek,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 24-07-2008 20:46
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 3 10-07-2008 11:59
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 17-02-2007 00:10
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:24Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15719295 saniyede (65.92% PHP - 34.08% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz