| | #981 (mesaj-linki) | |
| bırı yardım edebılırmı lutfen
arkadaslar msn goz kırpmalarım kayıp ve msn orjınal resımlerı yok bunları seceneklerde gozukmuyor ustelık yenı goz kırpması yuklesem bıle onlarıda goremıyorum bılen varsa soylesın napmalıyım kac kere yukleyıp sıldım mns yı ama yıne aynı yıne aynı sımdıden tesekkurler
| |
|
| | #982 (mesaj-linki) | |
| Cvp: bırı yardım edebılırmı lutfen http://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger-winks-goz-kirpmalari.php Sorununuz Devam Ederse Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz. | |
|
| | #983 (mesaj-linki) | |
| ileti geçmişini kaydetme! yardım.
windows messenger live son sürüm türkçe ve buna uygun son msn plus kullanmaktayım. ileti geçmişini kaydet kutucuğunu işaretlenmese bile , iletileri belli bir yerde toplayan bir program varmıdır acaba? şimdiden tşk.ler. | |
|
| | #984 (mesaj-linki) | |
| Ileti Gecmisini Kaydetmenin 2 YoluIleti Gecmisini Kaydetmenin 2 Yolu : 1-) Kisisel Ayarlar > Iletiler > "Görüsmelerimin gecmisini otomatik olarak sakla" Isaretleyin. ![]() 2-) Ya da Plus! Live'la : Plus! > Özellikler > Konusmalar > Sohbet Günlügü > "Bütün Konusmalarimi otomatik olarak kaydet" Isaretleyin. ![]() Bunun Disinda Konusmalarinizi Kaydeden 1 Program Yok. | |
|
| | #985 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
ya biri bana yardım edebilirmiiiiiiiii live msn kullanıyorum ama yazılarım renkli olmuyorrr yazarken renkli gönderince siah beyaz oluyor
| |
|
| | #986 (mesaj-linki) | |
| titreşim sorunu..! arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum. titreşim ve oturum açma seslerini daha önce kapatmıştım ama geçenlerde live ve liveplus yükledim ve hoşuma gitmeyince silip tekrar 7.5 kurdum. ama bu sefer titreşim ve oturum açma seslerini nerden ve nasıl kapattığımı bir türlü bulamadım.(plus yüklü). anlayacağınız üzere titreşim seslerini nasıl kapatabileceğim konusunda yardım lütfen..! | |
|
| | #987 (mesaj-linki) | |
| Cvp: titreşim sorunu..!araçlar> seçenekler >uyarılar sesler + yeni konu açmana gerek yoktu | |
|
| | #988 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Msn massenegr i yükledim ilk basta hersey yolundaydi ancak suan (sadece 1 msn adresimde öyle digerleinde sorun yok ) cevirimici olsam dahi mesgulde yapsam görünürde degisiyor ancak karsi taraf beni sürekli cevirimdisi görüyor.Yardimci olabilirmisiniz neden böyle???
| |
|
| | #989 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Bilgisayarımda çevrimiçi olmama rağmen arkadaşlarım çevrimdışı göründüğümü söylüyorlar. Dün akşamdan beri bu şekilde... Bir anda oldu. Msn Live 8.0.792 kullanıyordum. Önce silip tekrar yükledim olmadı sonra son versiyon olan 8.0.812 yi indirip kurdum ancak sonuç değişmedi. Aynı bilgisayardan başka hesap açtım herhangi bir sorun yok çevrimiçi gözükmekte. Ancak benim hesapla girince çevrimiçi olmasına rağmen çevrimdışı gözüküyor ???Not = liveideas sitesinden değilde direk evimdeki kendi msn imden çevrimiçi görüneceğim bir yöntem yok mudur ??? | |
|
| | #990 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek ((
| |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |