Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 316.933 Cevap: 1.757
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 09.03.2007 , Cuma

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, içgüdüsel bir şekilde tepkili davranışlara yatkın olabilirsiniz. Özellikle ailenizle ilişkileriniz açısından sertlikler, anlaşmazlıklar görülebilir. Ev halkını yönetmeye kalkabilir, onların bir ufak ricasını bile baskı unsuru olarak görebilir ve isyan noktasına gelebilirsiniz. Sınırlanmaktan yada ne yapmanız gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmayabilirsiniz. Kim olursa olsun, bugün size tahammül etmesi zor olabilir. Aslında içinizden geldiği gibi davrandığınızı düşündüğünüz için, çevrenizdeki kişilerin size karşı tepkilerini anlamakta güçlük çekebilirsiniz, zaten anlamaya da pek niyetiniz yok gibi davranabilirsiniz. Sizin istekleriniz önemlidir ve her ne olursa olsun savaşmaya da hazırsınızdır.

Evinizde yada ev gibi gördüğünüz ortamlarda insanların bugün, size karşı anlayışlı olmaları gerekecektir. Övgü almak, alkışlanmak isteğiniz yoğun olacaktır. Fakat bunların yapmacık olduğunu farkettiğiniz anda tepki koymaya başlayabilirsiniz. Sizinle alay edilmesinden yada sözlerinize karşı gelinmesinden hoşlanmadığınız anda karşınızdaki kişi kim olursa olsun bağınızı koparabilirsiniz. Özellikle annenizle olan ilişkinizde sorunlar oluşabilir. Gizli ve saklı meseleleriniz gündeme gelebilir ve siz hesap vermek zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizin bilincinde olarak sakin kalmaya çalışmanız faydalı olacaktır.

Aslan - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, kendinizi çok olumlu ve canlı hissedeceksiniz. Bu görünüm cömertlik,canlılık ve kendinizi açıklamak ve büyütmek arzusu verecektir. Şimdi ufkunuzu genişletmek zamanıdır. Bugün insanları sever ve onlara sıcak kalple yaklaşırsınız. Onlar da sizin için aynı duygulara sahip olacaklardır. Yeni fikirler tasarlayarak girişimlerde bulunmaya çalışınız. Bu transit yeni başlangıçları simgeler. Bunlar özellikle aşk hayatınızda ve güzelliklerin konu olduğu alanlarda görülür. Bu süreç içinde uzun sureden beri devam eden aşk ilişkilerinde bile yeniden düzenleme veya ayarlamalar göze çarpar. Buna ilaveten, bugün kendinize yeni bir şeyler satın alabilirsiniz.

Sizin için bugün talihli bir gün olabilir. Kendinize güven duygunuz ve iyimserliğiniz oldukça yükselecektir. Planların gerçekleştirilmesi ve kalabalık grup çalışmaları için favori bir gündür. Ufkunuzu ve görüşlerini genişletin, öğrenmek için yeni alanlar keşfedin. Bu süreç olgunlaşmak için olumludur. Cömert olmak, baska insanları gözetmek, onlara yaklaşmak ve mutlu etmek deneyimleri kazanılabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #52
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 11.03.2007 , PAZAR

Sponsorlu Bağlantılar

Bugun, maddi ve manevi konularda size destek olan kişilerle aranızda uyumlu ve cömert paylaşımlar söz konusu olacaktır. Bu kişilerden biri, uzun bir yolculukla alakalı bir konuda yardımcı olacak ve sizi sevince boğacaktır. Bu gelişme sayesinde bir değişim yaşayabilirsiniz. Siz gün boyu, çevrenizdeki insanları gayet güzel bir şekilde dinleyecek ve güven içinde olduğunuzu düşüneceksiniz. Kendinizi onların yerine koyabilecek ve onları daha iyi anlayacaksınız.

İnsanlar da sizin yargı gücünüze güvenecekler, iyimser tabiatınız nedeniyle bugün size karşı sempati geliştirecekler. Adalet gücünüzle, haklıyı haksızdan ayırabilecek ve yardıma ihtiyacı olan kişilere güç vereceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, iş yaşamınızda son günlerde oluşan şüpheli durumlardan dolayı kendinize olan güveninizi kaybetmemenizdir. Böyle yapmazsanız olduğunuz yerde sayabilirsiniz. İçinizdeki yüksek düzeyde olan başarı ve sahip olma tutkunuzu asla kaybetmeyin. Ve günün getireceği güzel süprizlerlerle mutlu olun.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #53
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 12.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, kendinizi en güzel şekilde ifade etmeyi başaracaksınız. Yaşama bakış açınız pozitif ve inancınız yüksek olacaktır. Aşk ve çocuklar konusunda harika birgün sizi bekliyor. Sevdiğiniz kişiye her türlü desteği sunacak ve onun mutlu olması için elinizden geleni yapacaksınız. Koruyucu tavırlarınız size değer veren kişilerin de huzurlu olmasını sağlayacaktır. İçinizdeki kıpır kıpır enerjinizle kendinizi cesurca ortaya koyacak ve ne kadar güçlü bir insan olduğunuzu göstereceksiniz. Şans oyunlarında olumlu enerjilere sahipsiniz. Ama yine de abartıya kaçmamaya özen gösteriniz. Sanat ve yaratıcılık gerektiren tüm işlerinizde başarı sizden yana olacaktır. Tiyatro ve müzikle ilgilenenler açısından da gayet başarılı enerjiler mevcuttur. Çocuklarla birlikte yapılan aktiviteler için gayet olumlu birgündür.

İlişki yaşamayan burç mensupları, bugün yeni aşklara yelken açabilirler. Flört etmek, aşkı doyasıya yaşamak isteğiniz güçlü olacaktır. Karşı cinsle yaşanacak her tür deneyim için şanslı etkiler altındasınız ve ifade gücünüzün yüksek oluşu size yeni insanlar tanıma fırsatı verecektir. İlişkisinde sorun olanlar bugün alacakları bir haberle mutluluğun doruğuna çıkabilirler. Çocuk sahibi olmak isteğinizin güçlü olacağı bugün, kimleriniz için aileye katılacak bir bebek haberi anlamı taşıyabilir. Yabancı kişilerle olan tüm ilişkilerde keşif duygunuz artacak, yeni bilgiler öğrenmenin hazzını yaşayacaksınız. Yargı ve kararlarınızda adil davranacak, haklıyla haksızı birbirinden ayırabileceksiniz. İnancınız sayesinde geleceğe güvenle bakabilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #54
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 15.03.2007 , PERŞEMBE


Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın. Yoksa zararını siz görürsünüz. Sevdiklerinizi siz arayın. Hep onların aramasını beklemeyin. Onlara küçük hediyeler verip gönüllerini alın, onları şımartın.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #55
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma

Aslan burcunun morali bozuk olduğu zaman kesinlikle yanlız kalmamalı, arkadaşları ile bir araya gelmelidir. Ateş elementi Aslan insanlarla birlikte iken parıltısını korur. Tiyatro ya da müzeye gitmek size iyi gelecektir. Kaliteli bir restoranda kendinize ziyafet çekin, dışarıda yemek yemek Aslan burcunu her zaman neşelendirir ya da gece klubüne gidip dansedin. Endişeli olduğunuz zamanlarda en şık giysilerinizi giyin, etraftan aldığınız iltifatlarla moraliniz yerine gelecektir. Rekabetçi bir yapınız olduğundan böyle zamanlarda kendinizden üstün gördüğünüz kişilerden uzak durmalısınız.

Aslan, ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyan, cömert, sevecen, sıcakkanlı ve sosyal bir burçtur. Bu ihtiyacınızı gözardı etmeyin. Yakınlarınızdan ne kadar çok sevgi ve destek görürseniz o kadar çabuk moraliniz düzelir ve sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Herşeyi abartmaya ve dramatize etmeye meyiliniz var, aynı şekilde sorunlarınızı abartarak paniğe kapılabilirsiniz. Soğukkanlılıkla durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Bazen kendinizle çelişkiye düşebilirsiniz. Ateş elementiniz sizi harekete zorlarken, sabit niteliğiniz yeni adımlar atmanıza engel olmaya çalışır. Aslan burcu olarak ne yapmanız gerektiğinin söylenmesinden nefret edersiniz. Bu yüzden durumunuzla ilgili, iyi niyetle yapılan, işinize yarayacak eleştiri ve tavsiyeleri bile dinlemezsiniz. Etrafınızdakiler sizi belli konular hakkında uyarmaya çalışırken, herşeyi en iyi kendinizin bildiğini düşünüp yanılmayın.

Bütün sevdiklerinizi bir yemekte bir araya getirin. İyi duygularla, sıcak bir ortamda tavsiyelerine kulak verin. Yemeği siz pişirmeye kalkmayın bu karışıklığa gelemezsiniz. Ya dışarıdan sipariş verin ya da herkes bir şeyler getirsin.

Güneş tarafından yönetilen Aslan burcu soğuk ve yağmurlu havalarda mutsuz olur. Sıcak bir yere gitme imkanınız varsa, güzel bir sahilde güneşlenirken aklınıza farklı çözüm yolları gelecektir. Buna imkanınız yoksa bile sıcak bir sauna, jakuzi ya da ısıtılmış yüzme havuzunda moraliniz yerine gelebilir.

Boğa, Terazi, Balık burçları gibi sizin burcunuz da müziğe karşı çok duyarlıdır. Müzik setinizi ayarlayın, kulaklıklarınızı takın ve sesi sonuna kadar açarak kendinizi müziğe kaptırın. Gidip kendinize yeni kaset ve CD’ler alın. Konsere, operaya gidin, gösterişli şeyler sizi mutlu edecektir. Kendinizi şımartacak lüksler bulmalısınız. Ormanların kralı olduğunuzu kendinize sık sık hatırlatın.

Aslan burcunun tenis gibi sosyal sporlar dışında spora merakı yoktur. Özellikle yanlız yapılan sporlar hiç ilginizi çekmez. Burcunuz kalbi yönetir ve stres altında iken en çok dolaşım sisteminiz bundan etkilenir. Böyle zamanlarda çok üşürsünüz. Kalabalık bir spor salonunda aerobik yaparak hem dolaşım sisteminiz düzene girecek hem de tanıdıklarınıza rastladığınız için moraliniz düzelecektir.

Aslan burcu atletik olmaktan çok yaratıcıdır, duygularınızı sürekli olarak ifade etmek istersiniz. Kısa bir hikaye, oyun yazmayı deneyin ya da resim yapın. Amatör bir tiyatro topluluğuna katılın. Gerçek bir yeteneğiniz olduğunu keşfedebilirsiniz. Hissettiğiniz herhangi bir duyguyu rolünüze yansıtabilirsiniz. Burcunuz 5. evi yönettiği için en iyi oyuncular Aslan burçlarından çıkar.

5. Ev aynı zamanda çocukları yönetir. Kendinize konsantre olmayı bırakın ( Aslan burcunun en büyük kusurlarından biridir) ve kendi çocuklarınızla ilgilenin ya da çocuklar yararına faydalı bir şeyler yapın. Çocuklar Yengeç gibi Aslan burcu için de çok önemlidir. Onlar sayesinde yeniden yüzünüz gülecek, yenilenecek ve onlarla uğraşırken sorunlarınızdan uzaklaşacaksınız.

Kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz, yoksa arzu ettiğiniz rahatlıkta ilerleyemezsiniz. Sabit burç olduğunuz için özellikle en başında değişikliğe adapte olmanız oldukça zordur. Size en çok destek olan arkadaşlarınızla bir arada olun. Başarılarınızı hatırlayın, başarmak için neler yapmış olduğunuzu düşünün ve kişisel başarı formülünüzü çıkarın. Durumunuzu düzeltmek için ilk yapacağınız şey kendinize olan inancınızı kaybetmemek ve şimdiye kadar başardıklarınızla gurur duymak olacaktır. Yaptığınız her aşama sonrasında kendinizi ödüllendirmeyi ihmal etmeyin. Kısa bir süre sonra eski canlılığınıza kavuşacaksınız.
Son düzenleyen Blue Blood; 17 Mart 2007 08:57
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, hayal gücünüzün yüksek oluşu sizi özellikle parasal konularda yanılgıya düşürebilir. Ayaklarınız yerden kesilecek kadar iyimser düşünebilirsiniz. Oysaki bugün özellikle dikkatli olmalı ve her ayrıntının önemle üstünde durmalısınız. Düşüncelerinize disiplin uygulamanız zor olacağından ulaşılması olanaksız fikirlerin peşinde koşabilir ve sonucunda olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Romantizm duygusu yoğun olacağından hayatın gerçeklerinden uzak durabilir ve hiçbir problemle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Sanatçılar açısından gerçekten olumlu bir gün olacaktır. İlham gücünüzün artacak olması yeni giriştiğiniz çalışmaların kolaylıkla bitirilmesini sağladığı gibi, yeni eserler için tasarım yeteneğinizi de çoğaltabilir. Fakat bu konunun dışındaki durumlar için dikkati elden bırakmayınız.

Fantezilerinizi, rüyalarınızı ve ideallerinizi gerçekleştirmek için arzularınızın yüksek olduğu bugün ne olursa olsun dikkatli olmayı elden bırakmayınız. Cinsel tutkularınızı yaşarken tedbirli olmayı unutmayınız. Günün rahatlatıcı ve romantik enerjisi farkında olmadan sizi etki altına alarak gerçek yaşamdan uzak tutabilir ve her şeyi normal gösterebilir. İnsanlarla ortak olarak paylaştığınız her türlü konu hakkında verici ve cömert etkiler söz konusu olsa da, her şeyde öncelikle kendi sahip olma duyguzu tatmin etmekten yana davranabilirsiniz. Amacınız güclenerek sevdiklerinizi kendinize bağlamaktan yanadır. Bu konularda da dengeli davranmayı başardığınız takdirde gün içinde büyük bir sorun oluşmayacaktır.
M.u.R.a.T - avatarı
M.u.R.a.T
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #57
M.u.R.a.T - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Aslan
aslan


17 Mart 2007 - Bugün
Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #58
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 18.03.2007 , PAZAR


Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak. İhtiyacınız olan desteği hem sevdiğiniz kişiden hem de yakınlarınızdan göreceksiniz. Şu günlerde ailenizle birlikte bir akşam yemeğine çıkın. Bu onları çok mutlu edecek. Yaratıcılığınızı kullanarak daha çok para kazanabilirsiniz. Zira paraya olan ihtiyacınız daha çok artacak.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #59
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 19.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, maddi paylaşımlarınız konusunda çevrenizdeki insanlardan destek görmeniz zorlaşabilir. Aynı şekilde siz de, yardımcı olmayı istemeyebilirsiniz. Kafanızın içindeki arzularınız o kadar yoğundur ki, bunları ulaşmak niyetiyle sertçe girişimlerden bulunabilirsiniz. Öncelikle kendinizi düşünmekten yana olduğunuz için bu şekilde davranabilirsiniz. Fakat bugünkü etkiler altında daha dikkatli olursanız daha sonra sevdiğiniz kişilerle aranızda problem oluşmayacaktır. Günlük etkilerin sizi ele geçirerek pişman olacağınız şeyler yaptırmasına izin vermeyiniz. Sorunlarınızı kendi başınıza çözümlemeye kalkınız, azim ve kararlılıkla kimseye dayanmadan yaşamınızı yönlendiriniz.

Başkasından destek görmenizin zor olacağı bugün çevrenize karşı kırıcı olmak yerine kendi emeğinize güveniniz ve elinizdekileri büyütmeye bakınız. Bu enerjiler altında bu yönde kesin kararlar alarak adım atarsanız ileriki günlerde faydasını görebilirsiniz. Ya hep ya hiç düşünce tarzı veya sizden olmayan kişileri devre dışı bırakmak gibi davranışlar günün etkileri arasında yer alacaktır. Hakimiyeti sağlamak adına insanları kendinize bağımlı kılmaya çalışabilirsiniz. Duygusal konularda bir yandan verici olmaya çalışırken bir yandan sizin adınıza hareket etmeleri için zorlayabilirsiniz. İçinizde kötülük olmadığı halde farkında olmadan liderlik gücünüzü baskın bir şekilde gösterebilirsiniz. Dikkatli olmanızda ve hoşgörülü olmanızda fayda vardır.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #60
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)
aslan
Bugün sevdiğinizle ilişkileriniz açısından güzel bir gün. Olayları fazla sorgulamamayı ve karşılıklı olarak daha esnek davranmayı öğrendiğiniz bu süre içinde ilişkiniz olumlu halini koruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Sağlığınızın iyi olduğu bir gün. Ancak aşırı yorgunluk ve stresten kaçınmaya çalışın

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar