Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 2

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.400 Cevap: 1.933
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balik yasamin dramalari karsisinda kendini asma, esinlenme ve sukunet deneyimleme yonumuzu temsil eder. Balik burcu ruhsal Deneyimler yasamak, fizikotesi dunyalara ulasmak veya bir hapishane Gibi gordugu bedeninin sinirlarindan kurtulmak icin buyuk istek Duyar.
Empati, duygudaslik ve sefkat Balik'in kaynaklaridir. Balik'ta Kisilik esnektir. Degisken kosullara gore egilir, bukulur ve akar.
Sponsorlu Bağlantılar
Baska insanlari anlamak, onlara sefkat duymak ona dogal gelir. Bu Dunyanin degerlerine onem vermez. Balik, dinleyen ve yargilamadan Dusunen buyuk spirituel danismanlarin burcudur. Balik'in amacina Erismek icin yasamimizin adimiz, rutbemiz ve seri numaralarimizdan Fazlasini icermesi gerekir. Balik ustun anlamda dunyayi gozlemlemek Yerine, dunyayi gozlemleyen akli gozlemler.
Balik'in stratejisi dunyayi birakmaktir. Yontemi, objektif evrene Inanci yikmak uzerinde yogunlasmistir. Balik, yaratmak icin bu Kesinlikten kurtulmalidir. Balik "buyuk kacisin" burcudur. Dunyadan Kacisin degil, daha ziyade guclendirdigimiz egolarimizin zulmunden Kacisin. Rekabetten uzak durmak, yardima hazir olmak, sefkat, Merhamet - eger Balik bu davranislari gelistirebilirse, dunyasal Varliklarinin inis cikislarini, kaygilarini olgunlukla, Agirbaslilikla izleyebilirse cok canli ve uyarici bir hayat onun Gelisimsel hedefini destekler. Sadece olaylarin ve nesnelerin Zihinden bagimsiz oldugu dusuncesinden kacinmasi gerekir.
Balik objektif dunyadan subjektif dunyaya kactiginda golgesiyle Karsilasir. Zihni hayaller, etkilenmeler seliyle ve urkutucu duygu Dalgalariyla dolar. Kendini asma durtusunu ve bunu nasil yapacagini sasirir.. Benliginin derinliginden gelen bu patlamalar yaraticiliga Yonlendirilmezse gucunu tuketir. Gerceklerden kacar. Bu kacis bir Ilham icermez. Sadece uyusma ve hissizlesme icerir. Her zorlukta
Geri doner. Zevklerinin icinde kendini kaybeder. Ve kotu kaderinin Kurbani oldugu duygusu ile kendi zamaninin gelecegi gunu bekler.

Ogrenmesi gereken; net bir kimlik duygusu gelistirmek, hayal Dunyasinda kaybolmadan, esinlerini objektif dunyada evrensel Yaraticiliga donusturmektir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, olumlu enerjiler ve moral yüksekliği içinde işlerinizi kolaylıkla halledecek ve duygu dünyanızı güçlendirici etkiler altında olumlu kararlar alacaksınız. Sevdiğiniz kişi başta olmak üzere çevrenizdeki herkese karşı duygularınızı kolaylıkla dile getirecek ve girdiğiniz ortamı neşelendireceksiniz. Sağduyunuz size birçok işte kolaylıklar getirecektir. alçakgönüllü oluşunuz nedeniyle gün içinde sizden yardım isteyen kişilere cömertce davranacak ve onların da sizdeki enerjiyi hissetmelerinizi sağlayacaksınız.

Bugün, dini ve ahlaki konulardaki görüşlerinizden yararlanılacak ve diğer insanların problemlerinde adaleti sağlayacaksınız. İçinizdeki güven duygusu, herşeyin iyi olacağı yönündeki hayat görüşünüzü perçinleyecek ve hiç ummadığınız yerlerden destek göreceksiniz. Geçmişle alakalı bir konudaki dileğiniz bugün gerçekleşebilir. Ve siz çok sevdiğiniz kişiden ilgi, nezaket ve sevgi görebilirsiniz. Onunla daha önceden planladığınız bir şekilde buluşabilir ve güzel bir günü keyifle karşılayabilirsiniz. Bu enerjinin ne olursa olsun sizi çok fazla abartılı hale getirmesine izin vermeden mutlu olmaya bakınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YBalik
TBalik

Balık - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, iç huzurunuz ve duygusal güvenliğinizi hissetmek adına güçlü olmanız gereken zamandır. Duyduğunuz haberler her ne kadar sizde şaşkınlık uyandırsa da, bütün bunların sebebinin fazla iyi niyetiniz ve hoşgörünüz olduğunu düşünebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki bastırdığınız tüm gerçekler, yaşadığınız ilişkiyle çelişki yaratsa da, siz o denli iyi niyetli bakıyorsunuz ki, sizin gibi bu konuya aynı gözle bakılmamasını kabul edemiyorsunuz. Şefkat, karşınızdakinin yerine kendinizi koyma ve yine onun adına düşünme sadece size ait bir ruh hali. Fakat bugün, bütün bunları kendinizden uzaklaştırmanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

Bugün, akşam saatleri, yukarda karar verdiğiniz konular adınak, çok keskin olmamanızı sağlayacak enerjiler içerebilir. Evet olay bellidir, zordur ama olan olmuştur. Yapılması gereken daha fazla büyütmeden, kendinizi de kurban gibi görmeden en doğru şekilde düşünebilmek olmalıdır. Karşılıklı konuşma adına akşam saatlerini ya da yarını bekleyiniz. Göreceksiniz ki, karşınızdaki kişinin de size anlatacağı farklı bir bakış açısı var. hiç kimsenin sizi üzmeye hakkı olmadığı gibi, hiçkimsenin de sizin gibi düşünmesini beklemenin de faydası yoktur.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, duygusal güvence ve yakınlığa olan ihtiyacınız fazlalaşacak. Sezgi gücünüz artacak, her ortama uyum göstereceksiniz. Yabancı çevrelerde kendinizi kolaylıkla ifade edebilecek gücünüz bulunmakta. Detaylara daha fazla önem vererek, fırsatları kaçırmamalısınız. Geçmişiniz, kökleriniz ile alakalı konularda bir takım ilginç gelişmeler olacaktır. size dost eli uzatan yada beklenmediğiniz bir anda yardımınıza koşan insanlar olacaktır. Hareketli, enerjik birgün sizinle değerlendirmeye bakınız.

Bugün, güçlü bir aile duygusu da sizi saracaktır. Büyüklerinize ve ailenizi oluşturan kişilere karşı hizmet duygunuz yoğunlaşacak ve cömertçe paylaşımlarda bulunacaksınız. Ailesiyle arasında sorun olanlar iyimser bakış açılarıyla ve neşeli halleriyle onların gönüllerini alacaklar ve onlardan da aynı karşılığı göreceklerdir. Ebeveynlerinizden biri özellikel annenizin hayır duaları üzerinizde olacaktır. siz bugün yuvanızda huzur ve keyif dolu saatler geçireceksiniz. Güvenceniz ve emniyet duygunuz yüksek olacaktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 06.02.2007 , Salı

Bugün, duygusal güvenliğinizi en olumlu hissettiğiniz alan, maddi yönden güçlü olma inancınızdır. Dönüşüm ve yeniye yer açma açısından radikal kararlar almak gerektiğine karar verebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin ruh hallerini kolaylıkla sezebilir ve onlara destek olmak adına girişimde bulunabilirsiniz. Başkalarıyla bütünleşmek adına veya işinizle alakalı, birilerinin desteğinden çok, herkesin kendince bildiklerini ortaya koyacağı bir oluşum yaratmak amacınız olabilir. Böylece güçbirliği sağlanacak ve gidilecek yolda oluşacak tersliklerde herkes birbirine destek olacaktır.

Bugün, en özel anlamda önem verdiğiniz kişiyle aranızda yaşadıklarınız ve ilişkinizin mahreminde olanların sizdeki yansıması üzerinde durabilirsiniz. Tensel yoğunluğunuz aslında ona duyduğunuz sevginin yansımasıdır. Ve bu alana hiçkimsenin girmesine izin vermezsiniz. Herşeye karşı özel önem gösteren yapınız bugün enerjinizi de en sağlıklı şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Pozitif ve değişkenlikten uzak olumlu birgün olacaktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, aktif olarak içinde bulunacağınız ortam dostlarınızla biraraya gelmek olacaktır. Gayet olumlu enerjilere sahip olarak, ne zamandır biriken konuları konuşmak için bazılarınız yakın bir arkadaşını arayabilir, kimileriniz dostlarıyla buluşarak hasret giderebilir. Bazılarınız ise (doğum haritanızdaki etkiye göre) fikirlerini kolayca ifade edecekleri bir gruba dahil olabilirler. Sağlıklı ve kendinizden emin duruşunuzla ve içsel duygusallığınızla girdiğiniz her ortamda dikkat uyandırabilirsiniz. Verici, cömert yapınızla eski dostlarınızı arar ve ne durumda olduklarını öğrenebilirsiniz.

Bugün, sizden büyüklerle aranızdaki sözel iletişim gayet güçlü olacaktır. amaçlarınızı veya isteklerinizi onlarla paylaşabilir yada çok güven duyduğunuz bir arkadaşınıza bir sırrınızı anlatabilirsiniz. Geçmişte yaşananları düşündüğünüzde sorgulamak yada eleştirmekten ziyade, hoşgörüyle kabulden yana bir tutum içinde olursunuz. Herkesin kendi koşuşturması ve zorunlulukları vardır. Kendinize baktığınızda nasıl bir yaşam mücadelesi veriyorsanız, onlarda aynı şekilde veriyor diye düşünürsünüz. Bu zaten sizin, her zamanki düşünce tarzınızdır. Ve sırf bu nedenle kimsenin kolay kolay vazgeçemediği olduğunuzu bilmelisiniz. Bu zamanda dostlukları sizin kadar güçlü kurabilen kaç kişi vardır sizce?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #18
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08-02-2007
Bugün, pozitif etkiler altında yeni bir karar gündeme gelebilir. Adım atacağınız bu yeni girişimde kuşkularınızdan kurtulacak ve sizi en fazla zorlayacak kişiler hakkında güç elde edeceksiniz. Cömertliğiniz ve verici yüreğinizin değerini bilmeyen kişilere karşı bile iyimser düşünceler içinde olacaksınız. Kendinizi bir insana bağlı hissetmeden yaşamayı muhakkak başarmalısınız. Siz de yüksek değerler bulunmakta ve bunları anlamayan insanlar varsa, onları hayatınızdan çıkarmayı başaracağınız birgün olduğunu biliniz. Sanatsal konularda girişimde bulunacağınız bugün, değerli çalışmalara imza atabilirsiniz.

Bugün, ilginç ve heyecanlı herşey ilginizi çekebilir. Duygusal iniş ve çıkışlarınız yüzünden yaşanan sorunları kafanıza takmayınız. Bugün kendinizi huzurlu hissedeceğiniz için, sizi en çok mutlu edecek ne varsa o aktiviteye yöneliniz. Sahip olduğunuz doğal yeteneklerinizi güce dönüştürmeyi ve bunlar yoluyla kazanımlar elde etmeyi deneyiniz. Olanak bulduğunuzda kısa bir seyahat için şimdiden plan yapınız. Çok sevdiğiniz insanlarla birarada eğleneceğiniz bir etkinlik düzenleyin veya sizi keyiflendiren bir hobi edin, yaratıcı enerjinizi kanalize edeceğiniz alanları düşünün ve kaçış göstermeden savaşmanın başarısını tadın.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #19
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007
Bugün, herşey sizden yana enerjiler altında olacaktır. Sezgilerinizin gücü sayesinde sorularınıza cevap bulabilecek ve kuşkularınızın doğru olmadığını göreceksiniz. Zihninizdeki mükemmellik size uyum duygusu da getirecektir. Hedeflediğiniz her konuya tüm kalbinizle sarılabilirsiniz. Hayalgücünüzün yüksekliği romantizm ve insan ilişkilerinde size artı değerler katacaktır. Verici ve cömertliğinizle etrafınızdaki insanların takdirini her zamanki gibi kazanacağınızdan şüpheniz olmasın.

Bugün, kendinizi ifade tarzınızda güç ve kontrol isteği görülecektir. bu sizin gibi çok sessiz bir kişinin daha kendini ön plana almasına sebep olabilir. Ve şöyle bir düşünürseniz bugünkü enerjiler sayesinde kabuğunuzdan çıkabilir ve yapmanız gereken cesur atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Düş gücünüzün zenginliği edebi alanlarda eserler vermenizi sağlayacaktır. Mükemmel hafızanız, geçmişe ait konularla ilgili size yapılan haksızlıkları bir kez daha hatırlatabilir ve alacağınız haberler bu yanlışları yapan kişilerin şimdiki durumlarının pek te iyi olmadığını size gösterecektir. Zaman sizi galip getirmiştir. Bunu böyle düşünmeniz karşısında size kimsenin birşey söylemeye hakkı yoktur.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #20
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar


Bugün, başka insanların sorunları, yaşamları, duyguları ve davranışlarıyla yakından ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Size anlatılanları gayet iyi dinler fakat kendinizle ilgili duyguları ve yaşadığınız deneyimleri daha fazla anlatırsınız. Çevrenizdeki insanların size karşı dürüst olmasını bekler ve tüm sırlarını da size söylemelerini isteyebilirsiniz. Evli olanlar eşlerinin akrabalarıyla bugün yoğun bir iletişimde bulunabilirler, aileyi ilgindiren bir sorunu konuşabilirler.

Bugün, algılama düzeyiniz yüksek olacaktır. Yolculuklar açısından da yoğun bir gündem sizi beklemekte. Uzun seyahatler, ticaretle ilgili işler, telekominkasyon alanında başarı sizden yana olacaktır. Bugün bildiğiniz herşeyde dik kafalılık göstermemeye ve insanlara sert davranarak liderlik kurmamaya özen gösterirseniz olumlu bir gün geçirebilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar