Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 383.334 Cevap: 1.933
RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #111
RuYa - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
Duygusal, hassas, anlayışlı, merhametli, fedakar, verici, yumuşak, romantik, hayal gücü kuvvetli, idealist, gizemli, sezgisel, telepatik, spiritüel, sınırsız, sonsuz, birleşen, bütünleşen, her şekle girebilen, rafine, hülyalı, evrensel, mütevazi, bilinçsiz, belirsiz, düzensiz, karmaşık, gerçekçi olmayan, aldatıcı, dönek, savunmasız, etkiye açık, kararsız, pasif, melankolik, değişken.

Balık burcu en sonuncu burçtur ve kendinden önceki bütün burçlardan bir özellik almıştır. Bu yüzden de bütün burçlarla iyi anlaşır. Balık’ta su elementi ile değişken nitelik bir araya gelir. Değişken gruptan aldığı özellikleri etrafındaki insanların duygularını anlamak ve düzeltmek için kullanır. Yöneticisi Neptün önsezi ve derin duygular verir. Bütün bunların karışımı ile ortaya çok hassas bir karışım çıkar. Balık duyguları ve hayalleri ile yaşar. Balık burcunun simgesindeki iki balık çift karakteri simgeler. Bu iki balığın ayrı yönlere doğru gidiyor olması da Balık insanın kararsızlığını simgeler. Aklı ve duyguları devamlı mücadele halindedir. Bu yüzden bazen onu anlamak pek kolay değildir. Duyguları sık sık değişebilir, sağı solu pek belli olmaz.

Balık burcu diğer burçlar içinde dış etkilere en açık burçtur. O kadar duyarlıdır ki, çevresindeki insanların ruh halini sünger gibi emebilir. İnsanların olumlu ya da olumsuz tüm duyguları ona geçer. Başkalarının dertlerinden öyle çok etkilenir ki, o kişinin problemi çözüldükten sonra bile sıkıntısını kendi üzerinden kolay kolay atamaz. Ruhsal ve fiziksel dengesini koruyabilmesi ve üzerindeki negatif enerjiyi atabilmesi için arada bir yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Enerjisini ancak bu şekilde yenileyebilir. Deniz kenarlarında huzur bulur.

Manevi değerleri güçlüdür, merhamet duygusu kusur sayılacak kadar fazladır. Hayvanlara, çocuklara ve çaresiz insanlara karşı acıma hissi ile doludur. Herkes ile ilgilenir, onların dertlerini dinler, sırtlarını sıvazlar ve işlerine yarayacak tavsiyeler vermeye çalışır. Kimsenin acı çekmesine dayanamaz. Balık burcu fedakarlık demektir ve özellikle yakınları için yapamayacağı fedakarlık yoktur. Kullanıldığını anlasa bile bunu fazla önemsemez, onun için yardım etmek her şeyden önemlidir.

Hassas Balık insanı hayatın katı gerçeklerine karşı savunmasızdır ve gerçeklerle yüzleşmek zor gelebilir. Yönetici gezegeni Neptün Balık burcuna kendini kandırma ve gerçeklerden kaçma özelliği verir. Duygusal Balık kendi hayal dünyasında saklanarak kendini kandırabilir. Üzülmemek için kafasını kuma gömer ve ona acı veren olayları görmemezlikten gelir. Bazı Balıklar gerçeklerden kaçmak için içki ve uyuşturucu maddelere sığınabilir, diğerleri ise aşırı duyarlılıklarını sanatla dışa vurabilirler.

Balık insanının önsezileri inanılmayacak kadar gelişmiştir. Dış dünyayı duyguları yoluyla algılar. Gizemli, doğaüstü, esrarengiz bir burçtur. Hayal gücü çok gelişmiştir. Herkes ile iyi geçinen, uyumlu biridir. Balık insanı endişelidir ve kolay karamsarlaşabilir. Kendine daha olumlu ve iyimser bakış açısı geliştirmek zorundadır. İyi niyetli ve kararsızdır. Bireyselliği fazla gelişmemiştir, kendine dönük ve güvenli değildir.

Balık burcu, derin duyguları ile çok sevebilir. Aşk, yaşamındaki önemli şeylerin başında gelir, çok romantikdir. Sevdiği için her şeyi yapabilen, fedakar bir aşıktır. Aşık olmadığı zaman yaşam çok sıkıcı gelir. Sevdiği kişiyi gözünde büyütür ve gerçek yüzünü göremez. Hayal kırıklığına uğrarsa aşkı biter ama kısa bir süre sonra büyük bir aşkla başka birini yeniden sevebilir

hlya - avatarı
hlya
Ziyaretçi
4 Nisan 2008       Mesaj #112
hlya - avatarı
Ziyaretçi
dogru valla ben başakla anlasamıyorum hep kırıyor beni
Sponsorlu Bağlantılar
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #113
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar günlük enerjinizin bilinçaltınızı destekleyecek olan en önemli etkisi Ay gezegenin Boğa burcundaki seyridir. Bu enerji sizin çevrenizle olan diyalogunuzda kararlılık göstermenizi teşvik edicidir. Ayrıca ruh halinizi daha bir sabırlı kılabilir sizi kontrolde tutabilir ve sakin huzurlu bir şekilde hareket etmenizi sağlayabilir. bir Balık için en zor konu, başkalarının iyiliği adına veya ne derler şeklinde düşünerek kendinden fedakarlık etmesidir. Fakat bu etki altında Balık etkilenmeden duygularını dengede tutabilecektir. Günün diğer etkin enerjileri ise, aktif bir şekilde ideallerinizi gerçekleştirmekten yana düşündüğünüzü göstermekte. belki de uzun zamandır ilk kez kendinizi düşünecek olmanın hazzını yaşayabilirsiniz. yapmanız gereken güç ve kontrolün ibresini bulunduğunuz yöne doğru çevirmektir. Aşkta gülebilmenin yolu, çıkarlarınızı korumanın sırrı, işte bu güven duygusunu dışarıya aksettirmekten geçmektedir. Siz sakin ve sessiz durdukça birileri gelip hakkınızı olanı elinizden almaya çalışmaktadır. Oysaki özveriyi gösteren siz, anlayışlı olan siz ve yıllarca susarak birilerinin haksız yere öne geçmesine göz yumacak kadar mütevazi davranan siz oldunuz. Ama artık zaman değişti. Hele Venüs Koç burcunda iken artık sizin kazanma zamanınız. Şuradaki kısacık süreci en iyi şekilde değerlendirmek için var gücünüzle çalışma zamanı. Kendinizi gösterin, bilgi ve tecrübenizi insanlara sunmaya çalışın. Zaten nerede durmanız gerektiğini sizler iyi bilirsiniz. Sadece benim önerim detayları gözden kaçırmamanız olacak.

Günlük enerjinizin dikkatli olunmasını gerektiren tek önemli konusu ise, geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının geleceğinizi çizmeniz önünde engel oluşturmasına izin vermemenizdir. Lütfen eskiyi ve yaşananları bir kenara koyunuz. Bunu size her zaman söylemeye çalışıyorum. Çünkü siz korktukça atılımda bulunmanız zor olmakta. Kendinizden emin olunuz. Bunca yıldır kendinize emek vererek oluşturduklarınızı geçmişin gölgesi içine hapsetmeyiniz ve ben buradayım diyerek tutkulu bir şekilde yol alınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #114
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar günlük aktivitenin en yoğun görüleceği alanlar ailenizle olan ilişkiniz, ruhsal hayatınız ve mantıklı yönde almayı düşündüğünüz kararlarda göze çarpabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren bir yoğunluk ve koşuşturma eviniz alanı içinde etkili olabilir. Özellikle genç insanlarla iletişim veya ailenizin genç bireyleri ile temaslar açısından etkilidir. Öğrenim, eğitim hayatıyla ilgili konularda birbirinizle haberleşebilirsiniz. Annenizle veya ailenizin kadın üyeleriyle bir araya gelebilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Monotonluktan oldukça uzak bir gündür bu sizi kimi zaman rahatsız edebilir fakat yapacak bir şey yoktur. Bu etkinlikte önemli bir göreviniz vardır ve size duyulan ihtiyaç fazla olabilir. ev içinde haberleşme trafiği yoğunlaşabilir. Ayrıca yuvanız sınırları dahilinde bilgi paylaşımı ve görüş alışverişi yoğundur. Herkes kendince önemli saydığı konuları dile getirebilir veya sorunlarını halletmek adına destek isteyebilir. Bazılarınız işlerini evinde tamamlayabilir ve arşiv çalışmalarında bulunabilir.

Taşınma işiniz olabilir bu yüzden büyük bir yoğunluğunuz vardır. kimileriniz ev kiralamayı veya satın almayı düşünüyordur bu yüzden temaslarda bulunabilir. Günlük bu enerjiniz, ellerinizle yapacağınız ve eviniz adına faydalı olacak çalışmaları gündeme getirebilir. Örgü, tasarım, elişi, dantel veya tamirat işleri açısından faal bir gün olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #115
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar bugün, duygusal konularda beklenmedik güzellikler yaşabilirsiniz. Açık ve oldukça tarafsız bir ifade şeklini benimseyebilirsiniz. Sizin için dostluk ve sosyal ilişkiler bugün çok önemli bir yer tutacaktır. Arkadaşlarınızın sizi sahiplendiklerini ve koruduklarını hissetmek güç verecek ve birçok işin altından bugün rahatlıkla kalkabileceksiniz. Ayrıca arkadaşça size yanaşan bir kişi dikkatinizi çekmeyi başarabilir ve size karşı farklı duygular hissettiğini söyleyebilir. Bu arkadaşlığın yakın bir zamanda aşka dönüşmesi muhtemeldir.

Bugün, kimseyi eleştirmek veya mükemmel olmasını beklemek gibi bir niyetiniz yok. Herkesi olduğu gibi kabul etmek ve tartışmalardan uzak kalmak gerektiğini düşünmektesiniz. Sevimli, çekici ve sıradışı görüntünüzle etrafınızdaki insanların sizdeki değişimi farketmelerini istiyorsunuz. Yüzeysel ilişkilerin sıradanlığından sıkıldığınız için, böyle davranan dostlarınızdan uzak durmak isteyebilirsiniz. Tatil günü olması dolayısıyla gerekli olan, alışveriş gibi işlerinizi biran önce bitirmek ve dinlenmek isteğiniz yoğun olacaktır. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından aşk hayatınızı ilgilendiren konularda.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #116
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar bugün Ay Aslan burcunun 08:29 itibariyle başlayan enerjisi altında güne adım atmaktasınız. Balıklar için bu etki, kendini dış dünyada ifade edebilmek için vereceği mücadele demektir. Bu kimi zaman bir zorunluluktur kimi zamansa hiç arzu etmediğiniz detaylarla uğraşmanız anlamı taşıyabilir. Yapılması gereken ne olursa olsun, günü nasıl değerlendirmek istiyorsanız o doğrultuda geçirmeniz, eğer sizi üzen ve tedirgin eden durumlar varsa gerektiğinde tepki göstermenizdir. Saat 09:30 itibariyle başlayan etkiler altında ise, hayal dünyanızın o renkli ve göz alıcı güzelliklerinde kaybolmak, özgürce kendinizi ifade etmek ve öğrendiğiniz deneyimleri sergilemek niyetinde olabilirsiniz. Mantık yerine duygularınızı kullanmayı tercih ederek, monoton olan herşeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızla alakalı konularda ilerlemeniz için gerekli olan en önemli olgunun kişisel değerlerinize sahip çıkmanız gerektiğini biliniz.

Belki şimdi içinde bulunduğunuz durum nedeniyle bazı insanlardan uzak kalmak zorundasınız. En güçlü yanınız olan insancıllığınız bazı kişiler tarafından her ne kadar suistimal edilse de, siz daima kendi iç dünyanızda bir çıkış noktası bulabilecek ender kişilersiniz. Siz başkaları istedi diye değil sadece kendiniz için hareket etmeye özen göstermelisiniz. İşte o zaman ileriye yönelik hedefleriniz konusunda cesaretle öne çıkabilirsiniz. Girişimde bulunmaktan ve bu uğurda her şeyinizi ortaya koymaktan lütfen vazgeçmeyiniz. Sizin tam olarak ihtiyacınız olan tek şey, hırsınız olabilir. başarmaya odaklı muhakkak kazanmaya yönelik düzenlemeleri yapmanız için bugünkü enerjiler gayet faydalıdır. Aklınızın ve sezgilerinizin gösterdiği yolda ilerlemeniz halinde elde edemeyeceğiniz hiçbir şey kalmayacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #117
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar dünden bu yana devam eden Aslan burcundaki Ay enerjisi bugün de gündelik iş hayatınız konusunda oldukça etkili bir şekilde hükmünü sürdürecektir. Fakat bugünün farkı, sevgi duygunuzda geçmişin önemli bir payı olması ve ciddi ilişkiye dönüşmesi konusunda sizi sınırlayan noktaların daha fazla ortaya çıkmasıdır. Aşk demek, kısa yada uzun süreli sadece bazı zevklerin yaşandığı, güzelliklerin paylaşıldığı, anlık bir beğenmeyle başlayan heyecan anlamına da gelebilir. Fakat karşılıklı olarak sorumluluklar paylaşılmıyorsa, herkes kendi bencil duygularını doyurmakla meşgulse, uzun yıllar geçtiği halde hala toplum içinde belirli bir ciddiyet kazanmıyorsa, karşınızdaki kişinin veya sizin problemlerinize çözüm bulunmuyor, birbirinizin yanında olunmuyorsa biliniz ki bu zamanla bitmeye mahkum hatta acı veren bir tecrübe olarak kalacaktır ve böyle bir ilişki zamanla kişilerin birbirlerinden uzaklaşmasına hatta birbirlerini görmek bile istememelerine yol açabilir. İşte bugünkü enerjiler aşk anlamında yaşanan ilişkilerin ciddiyete dönüşmesinin önündeki engellerle boğuşma günüdür.

Kimileriniz ilişkisi ilerlesin, geçmişte yaşananlar unutulsun ve güzelliklere doğru yol alınsın ister, fakat öyle durumlar vardır ki, her ikinizin de elinden bir şey gelmiyordur ve neredeyse bitti bitecek bir hale gelinmiştir. Kimileriniz ise partnerinin böyle bir ciddiyete yanaşmaması nedeniyle üzülmekte hatta kırılmaktadır. Bazılarınız ise evlidir ama çocuk sahibi olmalarının önündeki engellerle boğuşmaktadır. Durum ne olursa olsun bugün geçmişe takılıp kalmadan yenilenmenin ve tekrar bazı şeyleri yoluna koymak adına çaba sarfetmenin günüdür. Yalnız bunu yaparken gerçekçi olmak, herşeyin farkında olmaya çalışmak ve duygusal düşünmemek lazımdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #118
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar bugün başkalarıyla ortak olarak hareket etmeniz gereken konularda zinde ve huzurlu olmak adına, herşeyden önce kendi düşüncelerinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Gerek konuşma tarzınızda ve gerekse düşünce yapınızda kendinizi garanti altına almak isteğiniz ön plandadır. Böylece zor durumlarla baş edebilecek gücü kendi içinizde oluşturabilirsiniz. Bu sizi başkalarının etkisi altında kalmadan hareket etmeniz için de teşvik edici olacaktır. Olaylara gerçekçi bir şekilde bakarak, yavaş ama emin adımlarla ilerlemeye çalışırsanız göreceksiniz ki hem ilişkinizde gücü ele geçiren taraf siz olmuşsunuz hem de bugüne dek sabrettiğiniz konularda ne kadar haklı olduğunuzu göstereceksiniz.

Siz daima beraberliğin huzur ve güvenliği adına bugüne dek susmuştunuz. Onca çabayı gösterirken üzerinizde baskı kuran onca şeyle mücadele ederken yanınızdaki kişi neler yaşadığınızın nelerle mücadele ettiğinizin farkında bile değildi. Sanki sadece kendisi zor durumdaydı ve sadece kendisinin ilgiye ihtiyacı vardı. Ama şimdi roller değişti. Gözleriniz artık yavaş yavaş açılmaya başladı. Bundan sonrasında üzülmemek için, gayet net bir şekilde hiç çekinmeden ne düşünüyorsanız en başta söyleyecek, tavrınızı koyacak ve karşınızdaki kişiye uymuyorsa asla geri adım atmadan yolunuza devam edeceksiniz. işte bütün bunları kararlı bir şekilde yapmanız halinde göreceksiniz ki herşey daha farklı olmaya başlamış ve hesap veren değil, siz hesap verilen kişi olmuşsunuz. Artık bencil olmak sırası size geçmeli.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #119
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar bugün itibariyle 20 Mayıs tarihine kadar sürecek olan Güneş gezegeninin Boğa burcu süreci sizler için, öncelikle eğitim hayatınız, öğrenim süreciniz, girişimleriniz, düşünme ve algılama gücünüz, kültürel etkinlikleriniz, maddi ve manevi değerler oluşturmak için vereceğiniz çabalar, birlikte olacağınız kişiler, ticari faaliyetleriniz, parayla alakalı tüm işleriniz, sadakat ve sabır isteyen tüm olgularınız açısından son derece önemlidir. Güneş Boğa sürecinde öncelikle hatasız ve ön yargıdan uzak bir kavrayış hakimdir. Kimileriniz için bu sosyal düzeyde kendinizi geliştirmek adına edineceğiniz bilgi birikimidir, kimileriniz için karşınıza çıkacak kişiler aracılığıyla kendinizi yeniden keşfedeceğiniz tecrübe sürecidir. Her ne olursa olsun gerçek olan şudur ki, sağlam olanlar kalacak, sarfedilen emekler karşılık bulacak, planlı çalışmak ve disiplinli hareket etmek faydalar sağlayacak, yalan olan yanlış olan sadık olmayan, sizin için hiçbir faydası olmayan ne varsa yaşamınızdan çekip gidecektir. Zihinsel ifadeniz, konuşma biçiminiz gayet sakin ve kontrollü, geleceğinizi güvence altına almaya dönük ve içinde bulunduğunuz şartları çok daha köklü hale getirmek için istekli olacaksınız. Ben bu sürecin siz Balıklar için oldukça başarılı ve sağlam temeller üzerine inşa edileceğini düşünmekteyim. Bazı okurlarım sınavlarından ve iş girişimlerinden söz ediyorlardı. İşte bu süreçte maddi ve manevi değerlere sahip olmak istiyorsanız muhakkak disiplinli bir şekilde çalışmanız ve kendinizi garantiye alacak şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Eğer bugüne dek özenle, canla başla çalıştıysanız, emek sarfettiyseniz emin olun ki başarı, huzur, güzellikler ve güven veren herşey sizinle olacaktır.

Saat 22:55 itibariyle boşluğa girecek Ay, bilinçaltınızda sizi rahatsız eden eski mevzular ve maddi konularla ilgili rahatsızlıklar verse de, temkinli olun, kendinize güvenin, boş şeyler için üzülmeyin ve hayatı sevmeye devam edin. Bu etki Pazar saat 11:00 de sona erecektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #120
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Balik YBalik
TBalik
Balık - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Balıklar bugün saat 12:25 de, Boğa ve Akrep burçlarında oluşacak Dolunay enerjisi, yakın çevreniz ve girişimleriniz konusunda kendinizi dış dünyada ifade edebilmenizi sağlayan güçlü bir etkidir. Dolunay daima bir son, bitiş ve yeni başlangıçlara yer açabilmek için eskiyle vedalaşmak anlamı taşımaktadır. İşte bu yönüyle kişileri zorlayıcıdır. Fakat sizin açınızdan duruma baktığımızda bu gayet kolaylıkla baş edilebilecek bir enerji anlamı taşıyacaktır. Çünkü artık istikrarlı ve güvenli bir hayat isteğiniz yoğun. Finansal anlamda güçlü olmak için, engelleri sabırla aşmaya hazır olunuz. Paranızı en gerekli alanlarda değerlendirmek ve geleceğinizi garanti altına alabilmek için, kararsızlıktan uzak durmalı, tutarlı davranarak ideallerinizi hayata geçirmelisiniz. Konfor, keyif ve rahatlık için bütün bu ayarlamaları muhakkak yapmanız gerekiyor. Para konusunda gayet mantıklı, açıkgöz ve işini bilen bir şekilde planlar yapabilirseniz bu dolunayın baskısıyla yeniliklerde bulunmanız mümkün olacaktır. Karşınıza çıkacak engelleri emin adımlarla aşmanın anahtarı tamamen istekliliğinize ve girişimde bulunmak için cesaret göstermenize bağlı.

Duygusal açıdan Dolunayın etkisini incelersek, fikirlerinizi dış dünyada ifade etmeniz için daha büyük bir çevrede sesinizi duyurmanız gerekmektedir. Bu yolda başarılı olmanızı sağlayacak en önemli dürtü, sahip olma hırsınızı ayakta tutmaktır. Başarmalıyım, engeller karşısında yılmadan azimle yürümeliyim, ben güzel ve olumlu olan herşeye layığım, dönüşüm ve yenilenmek için içimdeki inancım bana destek olacaktır şeklinde düşünmeniz muhakkak yararlı olacaktır. kendinizi göstermekten, istiyorum demekten çekinmeyiniz. Herşeye sıfırdan başlayarak en üst noktaya gelebilecek güce sahip olduğunuzu unutmayınız. Yeter ki yılmadan çalışın ve kimse için kendinizden vazgeçmeyin.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar