Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 325.379 Cevap: 1.750
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 03.03.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, kendinizi en güzel şekilde ifade etmenizi sağlayacak enerjilerle dolu olacaksınız. Kendinizi daha çok sözel olarak ortaya koyacaksınız ve iletişiminize özel önem vereceksiniz. Gün boyu herşeye meraklı bir şekilde yanaşacak ve anlamaya çalışacaksınız. Hızlı hareket etmeye özen gösterecek ve söz verdiğiniz yerlere zamanında gitmek isteyeceksiniz. Kendiniz hakkında konuşmak ve kişisel ilgi alanlarınızdan söz etmek hoşunuza gidecektir. Sizinle aynı fikirde olmayan kişilere karşı sözel olarak üstün gelmeye çalışabilir ve kelimeleri özenle seçerek başarılı olmaya çalışabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar da sizin bu gücünüzün farkına varacaklar ve girdiğiniz ortamlarda zekanız ve konuşma uslubunuzla beğeni kazanacaksınız.

Bugün, iç dünyanızdaki duygularınız ile mantıklı düşünceleriniz aynı paralelde olacaktır. Verdiğiniz kararlardan dolayı pişmanlık duymayacak ve kendinizle çelişkiye düşmeyeceksiniz. Sevdiklerinize karşı güzel sözler söylemek ve onların hoşlanacağı dilden konuşmak da gayet kolay olacaktır. Fikirleriniz olumlu karşılanacak, öğütleriniz dinlenecektir. Giyiminize özel bir önem verecek ve birbiriyle gayet uyumlu olan giysileri tercih edeceksiniz. Hijyene verdiğiniz önem çevrenizdeki insanların bakışlarından kaçmayacaktır. Tavırlarınızdaki incelik ve zerafet karşı cinsiniz tarafından da son derece beğenilecektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 04.03.2007 , Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün duyarlılığınız ve hoşgörünüzle çevrenizdeki insanlar tarafından takdir ve beğeni kazanacaksınız. Başka insanların gözüne hoş gözükmenizi sağlayan ve sizi yakından tanımayan insanların bile ilgisini çekebilecek bir manyetizmanız olacaktır. Uyum sağlamaya gönüllü ve problemli konularda esnek davranmaya hazırsınız. Gerginlik dolu durumlarda bile kaygı duymayacaksınız çünkü bugünkü enerjiniz sayesinde içgüdüsel olarak bu tip insanları sakinleştirme gücünüz bulunacaktır. Özellikle yolculuklarda ve alışveriş yaptığınız ortamlarda bu durumlar ortaya çıkabilir.

Bugün, sevgiye, şefkate ve ilgiye büyük bir açlık duyacaksınız. Sevdiğiniz insanın küçük bir komplimanı bile sizi mutlu etmeye yetecektir. Bugün sizi mutlu etmek çok kolay olackatır. Her söylenen söze inanabilir ve umutlanabilirsiniz. Gün boyu coşkulu ve sevgi dolu, hayalperest duyguların içinde olacaksınız. İyimserliğinizle etrafınızdaki insanları büyüleyeceksiniz. Bulutların üstündesiniz. Kendinize duyduğunuz güven ve inancınızın gücü, hedefinize kitlenmenizi ve doğru yerde doğru zamanda olmanın keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır. Harika bir gün sizi bekliyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, adım attığınız her yere kolayca uyum sağlayacak enerjiye sahipsiniz. Doğal bir rahatlık duygusu ile hareket edecek ve sizinle olan insanları da rahat ettireceksiniz. Parasal konularda da uyum duygunuzun yükseleceği bugün, girişimlerinizi daha mantıklı düşünerek gerçekleştirmek yerinde olacaktır. Finans açısından zor durumda olanlar, gerek ailelerinden gerekse ilişkisi oldukları kişiden destek göreceklerdir. Çünkü parasal açıdan şanslı bir gün olduğunun bilinciyle güne pozitif düşünerek başlayınız.

Bugün, parayı sevme güdünüz yüksektir. Güven içinde yaşamak için, geleceğinizin garanti altında olması gerektiğini düşünürsünüz. Şu an içinde bulunduğunuz durum ise, acil nakit akışıdır. Bu gerçekleştiği takdirde günlük sıkıştırmaların da üstesinden geleceğinizi biliyorsunuz. İşte tam bu arada sizi rahatlatacak bir şansa yanınızda olacaktır. bunu yeteneklerinizle yada dışardan gelen yakınlarınızın desteği ile sağlayacak olmanız sizi epey bir süre rahatlatabilir. Bir kredi işinizde bir büyüğünüz kefil olabilir yada size değer veren kişi bu desteği size sunabilir. Rahat olun ve yaşamı pozitif olarak kucaklayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 06.03.2007 , Salı


Bugün, maddi güvenliğinizi yakından ilgilendiren her konuya hassasiyetle eğilebilirsiniz. Yaşamın güzelliklerine sahip olma isteğiniz yüksektir fakat içinde bulunduğunuz şartların zorluğu bunlara kavuşmanıza engel teşkil edebilir. Kredi konularında beklediğiniz cevabı almadığınız için doğal olarak günü gergin geçirebilirsiniz. Sizin taleplerinizle karşınızdaki muhatabınızın verecekleri arasında büyük farklılıklar olduğundan kafanızın içinde planladıklarınızı uygulamaya geçemeyebilirsiniz. Bu durumda yeniden düşünmenizde ve ayarlama yapmanızda fayda vardır.

Finans konularındaki bu terslikler gün içinde etkisini gösterecektir. Ödemeler ve borçlarınızla ilgili konularda canınız epey sıkılabilir. Çalışma hayatınızdaki hevesli haliniz biraz daha durağanlaşabilir gün içinde bulmanız gereken maddi destek için uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Radikal kararlarınızı bugünkü enerjiler altında uygulamaktan vazgeçerek yatırımlarınız konusunda biraz daha beklemede kalmanız yararlı olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, ilişkisi olmayanlar yada ilişkisinde sorun yaşayanlar, aşk konusunda olumlu bir enerjiye ve yaşam canlılığına sahip olacaklar. Cesaretli oluşunuz ve yaşam arzunuz ve atılgan yapınız sayesinde bir ilişkiye girebilirsiniz. Aşk, bugün sizin için hoş sürprizler hazırlayabilir. Duygularınızı ateşli bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kararlı ve tutkulu bir insan olursunuz. Karşı cins tarafından da çekici ve eğlenceli olarak görülürsünüz. Kısaca bugünkü enerjiniz sayesinde karşı cins sizinle iletişim kurmak isteyecektir.

Aşk ilişkiniz, yaratıcılığınız ve kendini ifade biçiminiz canlı, uyum yaratan hoş bir tarzda gelişecektir, sevdiğiniz insana karşı duygularınızı estetik, sempatik ve ilgili bir şekilde göstereceksiniz. Bulunduğunuz ortama huzur verecek, onun hoşuna gidecek herşeyi hoşuna gidecek tarzda sunmaktan büyük keyif alacaksınız. Öncelikle, ona dostane bir şekilde yanaşıp sonra da sevginizi sunacaksınız. Sizin gibi değişken bir kişinin bugünkü kararlı tutumu, sevdiğiniz insanın da mutlu olmasını sağlayacaktır.

Başak - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, sözel iletişimdeki gücünüz çevrenizdeki insanlarla yakın ilişki kurmanızı sağlayacaktır. Çalışan kişiler için bu enerji, toplantı ya da işle ilgili konularda haberleşme ve sözel başarı açısından son derece uygun bir durumdur. Görüşmeleriniz başarılı geçer ve karşınızdaki insanlarla aranızda büyük bir uyum duygusu oluşabilir. Önceden planlanmış her iş için uygun adım atma günü olacaktır. İsteklerinizi kolayca insanlara kabul ettirebilir ve düşüncelerinizdeki berraklık sayesinde tercih edilen kişi siz olabilirsiniz. Bilinçaltınızda arzuladığınız güç ve kontrole bugün rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

Öğrenim hayatında olanlar bugün derslerini daha rahatlıkla anlayabilir ve sınavlarından başarılı olabilirler. Son bir şans istediğiniz ne varsa bugünkü enerjilerin desteğiyle elde edebilirsiniz. İçsel huzurunuz gözlerinize yansır ve pırıl pırıl parladığınızı hissedebilirsiniz. Yabancı insanlarla hemen kaynaşabilir ve lider olduğunuz konularda söz hakkına sahip olursunuz. Zekanız ve analiz yeteneğinizle kimilerinin altından kalkamadığı sorunları kolayca başarabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz daha güçlenecek ve onlar önemli saydıkları her konuyu sizinle paylaşacaklardır. Kısaca olumlu ve enerjik birgün sizi bekliyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, hedefleriniz açısından hem kendinizi hem de çevrenizi mükemmel hale getirmeye çalışabilirsiniz. Kaliteye verdiğiniz önem nedeniyle basit yada sıradan hiçbirşeyin sizi mutlu etmesi mümkün olmayacaktır. Enerjinizin yüksek olması nedeniyle kafanızın içindekileri yerine getirmeniz yada bulmanız kolay olacaktır. Titizliğinizi en çok göstereceğiniz alan ise, geleceğe güvenli bir şekilde bakmanızı sağlayacak eylemlerde bulunmak olacaktır. Bu uğurda hiçbir şeyden taviz vermeye niyetli değilsiniz. Güven duygunuzun yüksek oluşu sayesinde gün içinde, tüm girişimlerinizde olumlu sonuçlar sizinle olacaktır. Sözel olarak insanlarla rahatlıkla bağlantı kurabilecek ve isteklerinizi kabul ettirmeniz kolay olacaktır.

Gün içinde, iyimserlik ve kendinize duyduğunuz özgüveninizin yüksek oluşu sayesinde içinde bulunacağınız her ortamda herhangi bir sakınca ve tehlike görmeden kendinizi sergileyebilirsiniz. Zihinsel olarak keskin görüşleriniz özellikle iş alanında çok işinize yarayacaktır. Yeni fikirleri uygulamak ve yürürlüğe koymaktan yana davranacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu, ne kadar olumlu enerjileriniz olsa da, kendinizi aşırı büyütmekten ve gurur taslamaktan uzak durmanız gerektiğidir. Böylece kendinizi herhangi bir tehlikeden uzak tutabilirsiniz. Ayrıca savurganlık konusunda dikkatli olunuz.

Başak - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, sorunlar genel anlamda, sizin fikirlerinizi kabul etmeleri ve görüşlerinizi paylaşmaları için insanları fazla zorlamanızdan çıkabilir. Başkalarını, düşüncelerinizle bombardıman ederken, onların fikirlerini almak veya dinlemek konusunda gevşek davranabilirsiniz. Anlaşmazlıkları, daha az konuşmak ve daha fazla daha fazla dinlemek yöntemiyle çözmeye çalışınız. Bugün, zihinsel olarak çok aktifsiniz. Bir meselenin iki tarafı arasında aşırı tereddüt etmek, düşüncelerinizin aydınlık olmasını etkileyebilir. Fikirleriniz ve düşünceleriniz başka insanlara meydan okuyucu tarzda olabilir. Sinirlerinizin gerginliği ve endişeleriniz gün boyu sizi rahatsız edecektir.

Çok kuvvetli tutku ve arzularınız bugün herşeyden kolayca etkilenmenize sebep olacaktır. Eşinizi veya ortağınızı tamamen değiştirmek arzusu görülebilir. Veya ilişkinin son durumunu başka bir biçime sokmak isteği uyanabilir. Eğer sağlam temeli olan ve mutlu olduğunuz bir beraberliğiniz varsa sorun çıkmayacaktır. Tam tersi durumda ise coşkun enerjiler altında ani bir karar alarak bitirebilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #47
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 11.03.2007 , PAZAR


Bugün, çok güçlü duygusal bir enerji içinde olacaksınız ve bu enerjinizi yönlendirme gücünüz de olacaktır. Sürekli birşeylerle meşgul olmanız esnasında size engel olmaya kalkan insanlara karşı kızgınlık duyabilirsiniz. Çünkü çok cesaretlisiniz ve yaşam arzunuz yüksek, birşeyleri yoluna koymak, biran evvel kafanızın içindekilerini hayata geçirmek istiyorsunuz. Sizi frenlemek bugün çok zor olabilir. Ateşli ve hararetli tavırlarınızla yerinizde duramayacaksınız. Sizi sakinliğinizi bilen insanlar bu duruma bazen gülerek bazen de şaşkınlıkla bakacaklar.

Bugün sevdiğiniz insana karşı daha anlayışlı ve affedici olacak, onun yanlışlarını bile görmezden geleceksiniz. Onu mutlu etmek ve rahat ettirmek için elinizden geleni yapmaya hazırsınız. Şefkatiniz o denli yüksekki, kendi isteklerinizi ikinci plana bile atabilirsiniz. Bazı hatalarınızı bugün komik bir şekilde anlatabilir, hatta kendinizi çocuksu bir saflıkla eleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınız bugün sizinle olmaktan çok huzur duyacaklar. Yalnız fazla abartıya kaçmadan yine kontrolü elinizde tutmak gerektiğini unutmayınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #48
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 12.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, ailenizi yakından ilgilendiren bir haber nedeniyle uzak bir yolculuk gündeme gelebilir. Bu durum nedeniyle yeni bir program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Uzak yerlere olan yolculuklarda son derece dikkatli olmanız gerekecektir. Yabancılarla yapacağınız görüşmelerde kendi güvenliğinizi azami şekilde korumaya özen gösteriniz. Başka insanlara olan hizmetinizin karşılığı konusunda asla taviz vermeyiniz ve uzak kalacağınız süre için ailenizin güvenliğini sağlayınız. Bugünün diğer bir etkisi ise, bazı kişilerin karamsar bakış açıları nedeniyle aranızdaki sorunların büyümesi olacaktır. Bu durum, keyfinizin kaçmasına neden olabilir ve istemeden sert tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmaya özen gösteriniz.

Kolay huzur bulmanızın zor olacağı bugün, çevrenizdeki insanlar sizi kolayca sinirlendirebilir. Sanki herkes el birliği etmişcesine üzerinize gelebilir. Siz ise düşüncelerinizi olduğu gibi ifade etmekten yana olduğunuz için doğal olarak uzlaşma sağlamak zor olacaktır. İşinizde patronunuzla yada birlikte çalıştığınız insanlarla aranızda sorunlar oluşabilir. Ani dürtüleriniz büyük zararlara sebep olabilir. Kurallara uymayan kişiler nedeniyle disiplin sağlamak zorlaşacağından işinizi zamanında bitirmeniz de güçleşebilir. Aynı durum aile içi ilişkilerinde de görülebilir. Gereksiz harcamalar nedeniyle bütçenizin kontrolünü sağlamanız zorlaşabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #49
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 15.03.2007 , PERŞEMBE


Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İleride yaratıcı yeteneğinizi arttıracak resim veya heykel kursuna kaydolmalısınız. Başarılı olacaksınız. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedeceksiniz. Ve bu moraliniz çevrenizdekileri de şevklendirecek.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #50
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma

Herkesi hayran bırakan organizasyonları düzenleme yeteneğine sahipsiniz ve her koşulda konsantrasyonunuzu koruyabilirsiniz. Amacınıza bağlısınızdır, çok az şey sizi başladığınızı bitirmekten alıkoyabilir, asla pes etmez ve yarıda bırakmazsınız. Kendinizi adadığınız işin bu kadar çok çalışmanıza değip değmediğinden emin olmalısınız. Detayların içinde kaybolarak olayları uzun vadede takip edemeyebilirsiniz. Arada bir geri adım atmalı ve varsayımlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bu arada işlerinizin bir kısmını da başkalarına yaptırmalısınız. Bu Başaklar için zor olsa da günlük yükünüzü biraz hafifletecek ve size zaman kazandıracaktır. Unutmayın ki bir çok yükü ve gerilimi taşıyabilecek kapasitede olmanız bunu sürekli taşımanızı gerektirmiyor.

Başak burcu stres altında iken tüm fiziksel çevresini kontrol altına almak ister. Kabuğuna çekilip detaylı düşünmek, olasılıkları tartmak ve nasıl davranacağına karar vermek ister (Başak herşeyden önce analiz eder). Yengeç burcu gibi endişeli olan Başak sorunlarını uzun süre kafasından atamaz. Su burcu Yengeç içgüdüleri ile hareket ederken, toprak burcu Başak mantığının sesini dinler. Sorununuz üzerinde aşırı uzun bir süre düşünür, evirir çevirir her açıdan incelersiniz. Başak ta İkizler de Merkür tarafından yönetildiği için oldukça akılcı, entelektüel ve iletişimcidirler. İkizler burcu durumunu iyice kavrayabilmek ve ne yapacağına karar verebilmek için çevresindekilere sorular yağdırırken Başak ise yazılı dökümanlara ve gerçeklere güvenir. Başak İkizlerden daha gerçekçidir ama onun kadar esnek değildir.

Sinirleriniz gerginken dışarı çıkmayıp bitirmeniz gereken işlerle ilgilenmeyi tercih edersiniz. Dolaplarınızı, dosyalarınızı boşaltır işe yaramayan fazlalıkları atarak temizlik yaparsınız. Dışarıda harika bir gün olabilir ve arkadaşlarınız evden çıkmanız için yalvarıyorlardır ama siz ne yapacağınızı bilirsiniz. Fiziksel çevrenizi düzenleyip “kontrolünüz altına” aldıktan sonra kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Sizin için en iyi terapi düzenlemek ve organize etmektir. Çevreniz hatta çantanızın içi bile ruh halinizi yansıtır. Eskimiş giysileri, işe yaramaz ıvır zıvırları, kağıtları atın, yeni kutular, dolaplar alın herşeyinizi yeniden organize edin. Üretken olmak ve hareket edebilmek istersiniz. Evinizi ve işyerinizi düzenleyerek ne kadar rahat edeceğinizi gözünüzün önüne getirin.

Alt karın bölgeniz ve bağırsaklar Başak burcu tarafından yönetilir ve gerilim içinde iken en çok bu bölgeniz etkilenir. Stres altında iken hazmınız zorlaştığından böyle zamanlarda hafif yiyecekler yemelisiniz. Yengeç üzüntülü olduğu zamanlarda çocukken sevdiği yiyeceklere yönelirken siz taze sebze ve meyvelere yönelirsiniz. Hatta bir süreliğine vejeteryan bile olabilirsiniz. Sinirli olduğunuz zamanlar az yağlı besinleri tercih etmelisiniz.

Sıkıntılı zamanlarınızda günlük tutun, duygu ve düşüncelerinizi kağıda dökün. Sizin gibi
Merkür tarafından yönetilen İkizler burcu gibi stresinizi yazarak (kısa hikaye, roman, deneme ya da şiir ile) atabilirsiniz. Başak burcundan harika yazarlar çıkar.

Ellerinizi kullanabildiğiniz (Merkür aynı zamanda elleri yönetir) hobilerinizle de rahatlayabilirsiniz. Dikiş dikerek, kara kalem resim, seramik, heykel yaparak çalışırken daha net düşünebildiğinizi fark edeceksiniz.

Başak burcu zeka oyunlarından hoşlanır. Bulmaca çözerek, monopol gibi oyunlarla ya da briç, poker gibi kağıt oyunları ile rahatlayabilirsiniz. Burcunuz ev hayvanlarının yöneticisi olduğu için Başaklar ev hayvanlarına bayılırlar. Yavru bir kedi veya köpek alabilirsiniz.

Başak olarak toprak burçlarının içinde tek değişken nitelik taşıyan burçsunuz ve dolayısı ile değişiklilere en kolay adapte olabilen burçsunuz. Endişe ve tasalarınızı bir kenara atın. Bırakın bu sefer iş herşeyden önce gelmesin ve gevşeyin, daha iyi günler gelmek üzere.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar