Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 325.188 Cevap: 1.750
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #61
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Başak
basak

Sponsorlu Bağlantılar
30 Mart 2007 - Bugün

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir. Vereceğiniz moralle herşey yoluna girebilir. Sevdiğiniz her konuda sizin yanınızda. Gereken ilgiyi göstermeyi ihmal etmemelisiniz.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #62
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #63
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #64
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #65
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Yeni iş projeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor. Bu da sizi duygusal yönde düşünmeye sevk ediyor. Mantığınıza da yer verin. Ayağınızı yere basın. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 30.04.2007 , Pazartesi


Bugün, işinizle alakalı konularda mükemmel bir zihin konsantrasyonunuz olacak. İletişimin şart olduğu alanlarda yapacağınız konuşmalarınızla işlerinizi kolaylıkla yoluna koyacaksınız. İşinizle alakalı konulardaki araştırmalarınız daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlayacak. Yayınları takip etmek, izlemek ve yine işinizle ilgili araştırmalarda bulunmak ve bunları birlikte çalıştığınız insanlara da sunmak sizi keyifli hissettirecektir. Uyumlu ilişkileriniz sayesinde, sizinle birlikte çalışan kişiler sizin sayenizde işlerini daha kolay halledebilecekler. Ara sıra da olsa onlara yaptığınız esprilerle etrafınızı coşturacak ve çevrenize enerji vereceksiniz. Normalde, sakinliğinizi bilenler bu duruma şaşıracaklar.

Yalnız şunu belirtmek gerekir ki,fazla coşkunluk farkında olmadan yorulmanıza neden olabilir. Tüm işlerinizin üstesinden gelme enerjinizin yoğun olduğu bugün, sağlığınızı da asla ihmal etmeyiniz. Öğle tatilinde yada çalışmıyorsanız evinizde kısa molalar vermeye özen gösterin. Bugün ayrıca yazma ve edebiyat konuları da ilginizi çekebilir. Belki sinemaya gitmek yada bir tiyatro izlemek sizi keyiflendirir ve yorgunluğunuzu geçirebilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 01.05.2007 , Salı


Bugün, eşinizin yada sevgilinizin girişimleri sonucu maddi sıkıntınızla ilgili çözüm yolu bulacaksınız. Konfor ve refah isteğinizin yükseleceği bugün, güzelliklere sahip olma isteğiniz de yoğun olacaktır. Disiplinli bir kişi olmanıza rağmen biraz tembellik etmekten hoşlanabilirsiniz. Mistizm yada bilinmeyenlerle ilgili kitaplar okumak, araştırma yapmak faaliyetleriniz arasında yer alabilir. Bugün ilişkisinde sorunu olan burç mensupları kolaylıkla bu durumu düzeltebileceklerdir.

Bugün, yasak olan herşey size çekici gelebilir. Romantizm ve sıradan olmayan güzellikler konusunda hassas bir gündesiniz. Orijinal olan hiçbir şey dikkatinizden kaçmaz. Kendinize ufak tefek güzel şeyler satın almak, alışveriş yapmak, dostlarla biraraya gelerek birikmiş tüm mevzuları konuşmak size keyif verebilir. Zevk ve eğlenceyi sevdiğiniz kişiyle paylaşmak için ortak bir program da düzenleyebilirsiniz. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, duygusal olarak dikkatli ve biraz içine kapanık, aşk konusunda kontrollü olabilirsiniz. Hislerinizi kendi içinizde yaşamak ve güçlü görünmek ihtiyacı duyarsınız. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini önemser ve ilgi, sevgi görmeye istekli olursunuz. Aşk ve kur yapmak konusunda kendinizden çok, karşınızdaki insanın adım atmasını beklersiniz. Sevginize sahip çıkarsınız. Son derece tutarlısınızdır fakat içinizde açıklayamadığınız sıkıntılar vardır. Tam olarak mutlu olmadığınızı düşünebilir hüzünlenebilirsiniz.


Ciddi duygularınızın yoğunlaştığı bugün, kalabalık içinde bile yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Üstünüzdeki sorumluluklar sizi eğlenmekten alıkoyabilir. Kimileriniz bugün plan dışı işlerle ilgilenmek durumunda kaldığınız için doğal olarak gergin olabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalı ve kendinizi mutlu edecek birşeylerle uğraşarak günü akışında yaşamaya çalışmalısınız.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007       Mesaj #69
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007 - Bugün
Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ancak sonuçları önümüzdeki günlerde belli olacak. Aşkta güven mi? heyecan mı? ikilemi içindesiniz. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.
baakqy2

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #70
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

BAŞAK - Boğa burcundaki Güneş ve Merkür'ün desteği hayata daha esnek bakabileceğinizi ve düşüncelerinizi yenileyebileceğinizi gösteriyor. Yabancılarla ilişkiler, gerek özel gerek iş hayatında size keyif ve hareket getirebilir. Yolculuklar, eğitim gibi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yine de ikili ilişkilerde daha dengeli olmanız gerekiyor. Bu dönemde eşiniz, sevgiliniz ya da ortağınız çok mantıklı davranmayabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar