Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 325.451 Cevap: 1.750
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #71
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Başak
Sponsorlu Bağlantılar

Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Bazılarınız patron ve üst düzeyde kişilerle aşk yaşama şansına sahip olacaksınız. Maddi olanakları iyi olan, zengin ve varlıklı bir eşin hayalini kurabilirsiniz. Tutkular. Duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Arkadaşlarınızı seçerken veya evlilik kararı alırken, maddi çıkarlarınız doğrultusunda karar alacaksınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.
Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

Bu ay sevdiklerinizle aranızda önemli köprüler oluşturacaktır. Onların yanında kendinizi iyi hissedecek, ailenizle bir arada olmaktan son derece hoşnut olacaksınız. Ailenizin kadınlarıyla ortak çalışmalar yaparak, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Ay sonunda nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır. Kardeşler, anne ve babanızla bir araya gelirken, uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olsanız bile, aranızda oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız.
Geçmiş olaylar yüzünden tartışabilirsiniz. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir. Sizin onlardan beklediğiniz anlayış daha sonra iş çevrenizde sizin takdir nedeniniz olacak. Ayın 18'inden sonra sizde bu değişimlerden etkili bir şekilde yararlanacaksınız. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli sizde biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.

Sağlık gezgeniniz Venüs bu ay oldukça hızlı hareket edecek. Sağlık Gezegeniniz Venüs’ün dişlerinize ve iskelet sisteminize özen göstermenizi gündeme getiriyor. Meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapisel konular olacak. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.
Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Soğuk ve tuzlu su kompresleri size iyi gelecektir. Uzun süre ayakta kalmamalı ve hafif sizi dinlendiren sporları tercih etmelisiniz. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir. Ortak hobiler geliştirerek, ufkunuzu genişleteceksiniz.

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #72
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Sponsorlu Bağlantılar
Başak (Mayıs 2007)

Sevgili Başak mayıs ayı içinde tamamlanmanız gereken birçok alanda işler bulunuyor! Bu işlerin ilk sırasında bir seyahat yapmanız gerekebilir. Eğer bu sizin için geçerli olursa seyahat etmek için senenin en iyi zamanını seçmiş olacaksınız.

8 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşacak olan yeniay Venüs’ün yakınlarına düştüğünden bu dönem uzak ve eğlenceli bir seyahat yapmak için ideal bir zaman olacak. Bu yeniay sizinle çok uyumlu olan Boğa burcuna ve dokuzuncu öğrenme ve macera evinize düşüyor. Bu seyahat sizi ülke içinde uzak bir noktaya hatta yabancı bir ülkeye bile uzandırabilir.

Bu yeniayın tek negatif yönü Neptün’ün sert bir açı yapıyor olması. O nedenle gideceğiniz yerde içtiğiniz suya çok dikkat edin. Şişe suyu içmeye özen gösterin, dişinizi fırçalamak için bile şişe suyu kullanın. Eğer bir teknede olacaksanız ve o kadar iyi yüzme bilmiyorsanız can yeleği giymeyi ihmal etmeyin. Bu seyahat sırasında karşılaşabileceğiniz tek sorun su veya sisle ilgili olacaktır. Bu dönemden en çok 9 Eylül ve bir hafta yakınlarında doğan Başaklar mutlu olacaklar.

Seyahat edemeseniz bile telefon, faks veya e-mail ile uzakta olan insanlarla sürekli iletişim içinde olacaksınız. Kafanızda her tür ithalat, ihracat işleri olabilir ya da ülkenizde yabancı bir misafire ev sahipliği yapabilirsiniz.

Planlarınızın içinde seyahat etmek fikri yoksa bile ufkunuzu genişletmek fikri olabilir. 8 Mayıs yeniayından hemen sonra okula geri dönmek için başvuruda bulunabilir ya da bir seminer veya kursa katılabilirsiniz. Her ne yaparsanız yapın, sonuçtan memnun kalacaksınız. Bunu söylememizin sebebi Satürn’ün bu yeniayı çok destekliyor olması. Görünüşe göre Mayıs başında uygulamaya başlayacağınız planlar -bu programa hemen başlamayıp 2007’nin ikinci yarısında başlasanız bile- sizi ileriye doğru götürecek.

Şu anda katılmayı düşündüğünüz seminerler, dokuzuncu ev felsefeyi simgelediği için manevi içerikli spiritüel konularla ilgili olabilir. Bu ev büyük ve derin konuları sorguladığımız yerdir - dünyada neden varız? Yaşadığımız süre içinde dünyaya nasıl bir katkıda bulunabiliriz? gibi. Bu tip düşüncelere genelde dokuzuncu evimizden gezegenler geçtiği zaman dalarız, sevgili Başak.

Bu ev sadece felsefe ve entellektüel keşiflerin evi değil aynı zamanda fikirlerin toplandığı ve yayıldığı evdir.

Yayımcılık da bu evin yönettiği diğer alanlardan biridir. 8 Mayıs yeniayından hemen sonra bir kitap yayınlamak için teklif verebilir veya yayınlanmış olan kitabınızın imza turuna çıkabilirsiniz. Pek çok Başak yayımcılık alanlarında çalıştığı için bu iyi bir haber olmalı. Yeniaylar her zaman taze fırsatlar getirirler. Bu yeniay çok olumlu olduğuna göre, getireceği fırsatlar da tam sizin beklediğiniz türden olabilir! Bir dergi için yazı yazıyorsanız başvuru yazılarınızı şimdiden gönderin! Editörünüz fikirlerinize bayılabilir. Bunu 9 Mayıs haftasının hemen başında yapmaya bakın.

Eğer bir patent almaya çalışıyor veya bir marka tescil ettiriyorsanız ya da önünüzde hukuki meseleler varsa bu yeniay, yapmanız gereken işlere başlamanıza yardımcı olacak. Hukuk sistemiyle ilişkiniz şahitlik yapmak gibi bir görev yoluyla olabilir. Eğer bu durum sizin için gerçek olursa katıldığınız dava Neptün’ün konumu nedeniyle zor ve karışık bir dava olabilir.

Eğer 10 Eylül veya beş gün yakınlarında doğduysanız bu yeniayın etkilerini çok olumlu bulacaksınız.

Yıldız haritanızın bu aynı bölgesi Mars’ın Temmuz sonunda Boğa burcuna girmesiyle ciddi bir biçimde ısınacak. Mars, 2006 yılının Şubat ortasına kadar bu burçta kalacak. Mars’tan otuz yıldır bu kadar yoğun bir etki görmemiştiniz! Mars’ın aynı bölgede bu kadar uzun kalması en son Ağustos 1973’de olmuştu! Yaşınız bu yılı hatırlamaya müsait olmayabilir, ya da daha doğmamıştınız bile! Her neyse! 2007 yılının ikinci yarısını hatırlayacağınız kesin, önemli olan da bu! Bu etki sizin için çok hayırlı olacak!

Her durumda seyahat, öğrenim, yayımcılık ve hukuki meseleler 2007 yılının ikinci yarısında yoğun olarak vurgulanan alanlar olacaklar. Bu konuya “Burcunuz ve 2007” adlı kitabımızda daha detaylı bir şekilde değiniyoruz.

Şunu belirtmek isteriz ki, bu günlerde gündeme gelen meseleler daha da derinleşmiş bir şekilde 2007 yılının ikinci yarısını kapsayacaklar.

Tüm bu konular sorunsuz bir şekilde gidecek gibi görünüyor ancak sadece yakın bir ilişkiniz hariç. Bunu bildirmek zorunda kaldığımız için üzgünüz. Mars şu anda Balık burcuna geçmiş bulunuyor ve yakında beklenmedik gelişmeler gezegeni Uranüs ile yedinci ciddi ilişkiler evinizde bağlantı kuracak. Bu bahsedilen kişi aşk hayatınızdaki veya iş hayatınızdaki partneriniz olabilir. Bu kişi her kimse, hiç beklenmeyeni bekleyin!

Uranüs, Mars tarafından tetiklendiğinde tuhaf ve garip gelişmeler olur. Onun için ya çok güzel, ya da kötü bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Bu iki gezegen birden sizin burcunuza karşıt açı yaptığı için daha çok kötü olasılıklar üzerinde duruyoruz. Eğer 2 Eylül veya beş gün yakınlarında doğduysanız kendinizi olabilecek zorluklara karşı hazırlamalısınız. Umarız bu tahminimiz doğru çıkmaz!

Unutmayın ki, Uranüs beklenmedik olaylar gezegenidir! Nişanlanabilirsiniz ya da partneriniz büyük bir piyango ikramiyesi kazanabilir! Ya da partnerinizin en yakın arkadaşınızla beraber olduğunu duyabilirsiniz. Bu örneği verdiğimiz için üzgünüz ama bu da olasılıklar arasında. Her şey mümkün! Bunu geçiştirmenin pek bir yolu görünmüyor onun için sakin bir şekilde oturun ve gelişmeleri izleyin. Bu bulmacanın çözümü 15 Mayıs civarı ortaya çıkabilir.

Evren zamanınızı verimli bir şekilde değerlendirmenizi istediği için zaman zaman geçmiş çabalarınızı büyük olaylara dönüştürerek önünüze çıkartır. 15 Mayıs veya yakınlarında ilişkiniz konusunda nereye geldiğinizi görecek ve bundan sonra nereye gitmek istediğinize karar vereceksiniz.

Çok garip ama 17 Mayıs’da partnerinizle ilgili muhteşem bir açı var ve bu etki para ile ilgili güzel bir haber getirecek. Bunun ne demek olduğundan pek emin değiliz. Eğer iş ortağınızla anlaşmazlıklara düşüyorsanız, aranızdaki meseleleri çözüme kavuşturabilirsiniz, ya da boşanmak üzere olduğunuz eşinizle ortak varlıklarınızı nasıl böleceğinizi görüşüyor olabilirsiniz. Belki de direkt olarak eşinizle değil de, bir aracı ile görüşmeniz gerekecektir.

Para konusunda ise geçen ay 8 Nisan tutulması sırasında ortak gelirlerinizle ilgili bir haber almış olabilirsiniz. Eğer para ile ilgili bir haber almadıysanız bu ayı özellikle de, 8 Mayıs ve civarlarını izleyin. Tutulmalar bazen haberlerini bir ay kadar sonra getirebilirler. Bu dönem parasal konular için çok olumlu onun için ileri doğru yol almaya bakın, sevgili Başak. Daha fazla bilgi için arşivlerden geçen ayın Başak yorumlarına bakabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür, 18 Mayıs’ta Uranüs’den yüzbinlerce kilowatlık elektrik akımı alarak kariyerinize büyük bir itici güç sağlayacak. Muhteşem bir haber alabilirsiniz! Düşünmek ve yeni fikirler sunmak için ideal bir gün.

Eğer zam isteyecek ya da yeni bir iş için teklif alacaksanız 30 Mayıs inanılmaz bir gün. Bu enerjinin birikimi 25 Mayıs’tan itibaren başlayacaktır. Bu zamanda Ay Oğlak burcunda olacak.

Romantik konulara gelince, eğer bekarsanız ve bir beraberliğiniz yoksa, sizin için ayın en güzel günü 13 Mayıs Cuma günü olacak. Güneş ile Satürn arasındaki muhteşem etkileşimden dolayı her şey sizin istediğiniz yönde ilerleyecek. Tatlı Yengeç burcunda bulunan Ay da ekstrası! Medeni durumunuz her ne olursa olsun bu akşam dışarı çıkın.

Evli veya beraberlikleri olan Başaklar 14-15 Mayıs hafta sonunda kendilerini tıpkı ip üstünde yürüyor gibi hissedecekler. Eğer sizden partnerinize karşı davranışınız konusunda lüzumundan fazla özen göstermenizi istiyorsak bizi bağışlayın, ama bunun bir zararı yok! Kendisi iyi davranılmaktan hoşnut kalacaktır! Bu etki o kadar güçlü ki, size dikkatli olmanızı öneriyoruz. Birbirinize karşı şimdiye kadar hiç görmediğiniz bir şekilde patlayabilirsiniz! Bu hafta sonu kesinlikle hassas konuları gündeme getirmeyin!

Bekâr ve beraberlikleri olmayan Başaklar bu akşamları buluşmak için kullanabilirler. 13, 17, 25 ve 26 Mayıs.

23 Mayıs’ta Yay burcundaki dolunay sırasında tüm dikkatiniz yuvanız ve ailenizin üzerinde olmak zorunda kalacak. Yeni bir mülk alabilir ya da şu anda sahip olduğunuzda onarımlar yapmaya karar verebilirsiniz. Kararınız her ne olursa olsun zamanlamanız bu tip işler için mükemmel.

Uzun dönemli çözümler getirmenize yardımcı olacak olan Satürn, bu dolunaya çok olumlu ışınlar göndererek şu anda yaptığınız tüm düzeltme ve değişikliklerin kalıcı olacağını simgeliyor. Yuva ve mülk evinizin yöneticisi Jüpiter, ikinci para evinizde turluyor olacak. Ayrıca Jüpiter’in, Güneş’e güzel bir açı yapması, yeni ev almanın ya da evinizle ilgili onarım veya değişikliklerin çok iyi birer yatırım olabileceğini gösteriyor.

Eğer anne veya babanızın sağlığı için endişe duyuyorsanız, bu dolunay sırasında bu endişelerinize güzel çözümler bulacaksınız. Bu dönem içinde seçeneklerinizi araştırmak için biraz zaman ayırın, göreceksiniz sonuçlardan memnun kalacaksınız.

Özet:

Okula geri dönüp eğitiminize devam ettiğinizde işinizde daha başarılı olabileceğinizi farketmiş olabilirsiniz. Bu ay Venüs yüksek öğrenim evinizi turladığı sırada en azından seçeneklerinizi araştırın. Eğer ders almaya başlarsanız daha fazla boş zamanınız olabilir, bu da ikinci bir avantaj. Mayıs ayında kurslara katılın ya da özel ders alın. Eğer yeni bir işe başvurmayı tercih ediyorsanız, bunu iş olasılıklarının güçlü bir şekilde parladığı Haziran ayında yapın.

Her ikisi de patlayıcı gezegenler olan Mars ile Uranüs yedinci uzun dönemli ilişkiler evinizde buluşacak. Burada kullanılması gereken anahtar kelime “sakin olmak”. Bu ay öyle bir döneme girebilirsiniz ki, dudaklarınızdan çıkan her kelimenin kızgın bir karşılığı gelebilir. Bu olayları atlatabilmek pek olasılıklı görünmüyor. En iyi çözüm meseleyle yüzleşmek. Adil bir şekilde dövüşmeyi öğrenin ve kızgınlığınızın aranızda olabilecek konuşmaları bastırmasına izin vermeyin.

Yine de, ne yaparsanız yapın koşullar zor olacak. Bu meseleyi atlatabilmeniz için elinizden geldiği kadar sağduyulu ve mantıklı hareket etmeniz gerekiyor. Kesinlikle duygularınızın esiri olmamalısınız. Hep birbirinize uyan tarafları gözönünde bulundurun. Birlikte olmaya ara verebilir ve birbirinizden uzakken sakinleşip, daha sağlıklı düşünebilirsiniz.

En zor gününüz 14-15 mayıs hafta sonunda olacak fakat en iyi gününüz de hemen iki gün sonra, 17 Mayıs’ta gelecek. Eğer ilişkiniz sizin için çok önemliyse sorunları aşacaksınız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 07.06.2007 , Perşembe


Bugün, ilişkinizi birebir ilgilendiren konularda hem mükemmellik isteğiniz yoğundur, hem de kendinizle çelişkiye düşme sorunu yaşayabilirsiniz. Herhangi bir durumda birlikte olduğunuz kişi, size haksızlık yapsa da, sanki önemli birşey değilmiş gibi ona şefkatle yaklaşır, sorun olmadığını söyleyebilirsiniz. Daha sonra ise olayı tekrar düşünüp pişman olur, kendi içinizde irdelemeye başlayabilirsiniz. Fakat işin ilginci normalde bunu karşınızdaki kişiye belli eder, konuşurdunuz. Neden yaptığını sorar, yapmaması gerekenleri söylerdiniz. Hatta daha ileriye giderek en ince detayın bile üzerinde dururdunuz.

Oysaki bugünkü enerjiler altında, tam tersine bütün bunları kendi içinizde yaşamaktan yana olacaksınız. Yeter ki o üzülmesin veya sorun çıkmasın diyerek için içinizi yiyip duracaktır. İşte çelişkiye düşme hali dediğimiz bu duruma gelirseniz gününüz pek rahat geçmeyecektir. O nedenle net ve kesin tavır alarak konuşunuz ve ilişkinizi yıpratacak bir şeye izin vermeyiniz. Minik sorunların üstünde durarak, asıl halledilmesi gereken konudan uzaklaşmayınız.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #74
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan çok iyi reaksiyonlar alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Böylece insani ilişkilerinizi güçlendirirken, özgüveninizi geliştirme ve hayata daha pozitif yaklaşma şansınız da olacak.
Birlikteliğinizde giderek daha tatminkar paylaşımlar yaşayacaksınız. Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, zihinsel ve duygusal olarak, güç konusunu aşırı derecede önemseyebilirsiniz. Bulduğunuz her bulgu üzerinde detayları yakalamaya çalışır, kendinizi çevrenizde güçlü hale getirecek yenilenmeyi arzu ederek azimle çalışabilirsiniz. Gizli ve saklı olan tüm konular ilginizi çekebilir ve siz de bilgi toplama konusunda önceliği buna verebilirsiniz. Bulduğunuz her şeyi iyice depolamanız ve kimsenin bulmaması adına dikkatli olmanız gerekebilir. Yani sırlarınızı çok iyi saklamanız gerekecektir. Ayrıca günlük enerji altında, karda yürür izini belli etmez tarifi tam size göredir. Eylemlerinizi kimsenin bilmesini istemez, son derece dikkatli hareket edebilirsiniz. Cinsel konularda istekliliğiniz artabilir, yazı ve sözel olarak bu tutkunuzu dile getirmekten hoşlanırsınız. Çevrenizdeki büyülü güzellikler ilginizi çekebilir, insanlara baktığınızda onların en zayıf noktalarını kolaylıkla keşfedebilirsiniz. Sezgileriniz güçlüdür, fakat siz mantık insanı olduğunuz için bu etkiden tam olarak yararlanmanız mümkün olmayabilir.

Gün içinde, otorite konumundaki kişiler üzerinde etkili olmak adına çaba sarfeder, görüşmelerde sözel gücünüz ve dönüşüm kabiliyetinizle takdir kazanırsınız. Başkalarının kaynaklarından yararlanmak konusunda çıkarlarınızı iyi kollarsanız ve zamanı iyi kullanabilirseniz, günü en iyi şekilde değerlendirmiş olursunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay enerjisiyle başlattığınız veya düşünme sürecine girdiğiniz, yeni girişimleriniz, ustalaşmak istediğiniz alanlar, yaşamınızla ilgili temizlenmesi gerekenler, aileniz ve birlikte olduğunuz kişiyle alakalı düşünceleriniz, ego saplantılarınız ve kendinizle yüzleşmeleriniz, gizli saklı mahrem konularınız, yeni bir hayata atılmadan önce yapacağınız son düzenlemeleri yapacağınız zamandır. Şimdi yapmanız gereken daha önce gözardı ettiğiniz bazı durumları tekrar ele alarak problemlerin ana kaynağına inmek, yaşamınızın sınırları üzerine düşünerek kendinizi ve kimliğinizi yeniden oturtmaktır. Tabi ki bunun için öncelikle gözlerden uzak kalarak, kimsenin etkisi altında kalmadan önyargısız ve objektif bir şekilde kişileri, olayları süzgeçten geçirmeli ve çalışmalarınızı dikkatle sürdürmelisiniz. Sizin için neler gerekli, kimlerin önemi var, nasıl bir yaşam sürmek istiyorsunuz, hatalarınız nedir veya hangi yanlışların içindesiniz. Bütün bunları tekrar ele alarak, en ince detayına kadar gözlemlerseniz 28 Ağustos tarihindeki dolunay enerjisinde artık girişimde bulunmanız kolay olacak ve önünüze engel çıkmayacaktır. Ayrıca Eylül ayı aylık yorumlarında ele alacağım Satürn enerjisinin burcunuzdaki ilerleyişinin sizlere sunacağı eğitimi kolaylıkla öğrenecek ve sınavlarınızı başarıyla atlatabileceksiniz.

Günlük enerjinin bir diğer etkisi ise, aileniz, yuvanız ve duygu dünyanızla ilgili konularda fazlasıyla iyimser düşünerek abartılı girişimlerde bulunmak yerine, herşeyi en ince detayına kadar düşünerek gerçekleştirmeli, gözden kaçabilecek konuların şimdiden farkına vararak, yanlış kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Böyle bir tutum içinde olmanız sizi zihinsel olarak rahatlatır, sorumluluklarınızla kolaylıkla baş etmenizi sağlar ve iletişim açısından rahatlatır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başak - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, hayatınızı şekillendirmek adına kendiniz dışındaki dünyanın ve sorumluluklarınızın fazlasıyla farkına varacağınız gündür. Sorumluluk duygusu ağır ağır hissedilmekte ve yaşam sizden, yeni bir sayfa açmanız adına baskıda bulunmaya devam etmektedir. Duygularınız o denli ciddidir ki, boş bir vaktiniz dahi yoktur ve sürekli olarak geleceğinizi düşünerek kimi zaman kaygılı kimi zamansa tedirgin olabilirsiniz. Sanki bir el sizi, ciddi olmaya, düşünmeye ve zorunluluklar yüklemeye alıştırıyor gibidir. Buna eğitim süreci de diyebiliriz. Aslında bütün bunlarla baş etmek için öncelikle, azimli olmalı ve kendinizi bir kabuk değiştirir gibi yenilemeye hazır olmalısınız. Ne yapıp edip, yeniye yer açmak için, eski yaşamınızla ilgili tüm bağlarınızdan kurtulmanız gerekecektir. Yapmanız gereken ne yöne gideceğinizi artık kesinkes saptamanızdır. Bu yolda durmak, geriye adım atmak veya korkarak sinmek son derece yanlıştır. Son ikibuçuk yıldır tüm yaşamınız bir elemeden geçmekte ve size sanki bir şeyler yapmanız için baskıda bulunmaktadır. Satürn gezegeninin Eylül ayında yaşamsal ifade alanınıza girmeden önce son düzenlemeleri yapmalı, kendinizi bu sürece hazır hale getirmelisiniz.

Gün içindeki diğer enerjiniz ise, yuvanız ve iç dünyanızla ilgili konularda hem geleceğinizi hem de ruhsal olarak kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak, işlerle çevrili bulabilirsiniz. Bu yoğun koşuşturma esnasında aktif davranabilirseniz, birçok işin altından kolayca kalkabilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #78
nünü - avatarı
Ziyaretçi
BAŞAK - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Aşkın gezegeni burcunuzda
Ekim’de sevgiyi, güzellikleri, uyumu ve aşkı simgeleyen Venüs burcunuzu ziyaret ederek size güzel günler yaşatacak. Bununla birlikte dikkat etmeniz gereken konular da var elbette. Ağustos doğumlular burçlarındaki Satürn’ün kısıtlayıcı ve olgunlaştırıcı etkisini ilişkiler alanında da yaşamaya başladı. Şimdi daha gerçekçi olmanız, devam etmesini arzuladığınız beraberlikler için ciddi bir çaba harcamanız ve değer verdiğiniz dostlukların temelini sağlamlaştırmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ama sizi engelleyip yaşam enerjinizi solduran, potansiyelinizi ortaya çıkarmanıza izin vermeyen ve gereksiz sorumluluklar üstlenmenize yol açan ilişkilerin fazla uzun ömürlü olmayacağını da hatırlayın. 8-20 Ekim döneminde sizi yoğun bir şekilde etkileyecek olan Venüs ilişkilerinizi gündem başına koymanıza neden olacak. Doğruyu yanlıştan ayırmak ve gerçekleri görmek için biraz yalnız kalmak isteyebilir, mesafeli davranabilir veya esprilerinizi azaltabilirsiniz. Ancak bu dönemde sağlam ilişkileri daha da güçlendireceğiniz ve harcayacağınız emeğin karşılığını alacağınız kesin. Yeni ilişkilere başlamak için pek coşkulu olmayacak, tanıştığınız kişileri uzun testlerden geçirecek ve eğlenmektense sohbeti tercih edeceksiniz ama şimdi kurulacak bağların ve adım atılacak dostlukların çok uzun ömürlü olacağına inanabilirsiniz. Belki sizden daha olgun ve ağırbaşlı kişilerle çekildiğinizi hissedecek, belki de beraber olacağınız kişinin bazı sorumluluklarını üsteleneceksiniz ama saman alevi gibi aşklar yaşamayacağınız çok açık. Gösterişli sevgi ifadelerinin ve pahalı armağanların yerini de sevgi dolu bir yardımlaşma ve işleri paylaşmak gibi pratik eğilimler alacak. Toplumsal yaşamda da kuralcı ve disiplinli kişilerle zaman geçirmek durumunda kalabilirsiniz ama bu kişiler size çok şey kazandıracak. 1-12 Eylül doğumlular bu kadar ciddi bir atmosferde değil. Gerçi ilişkiler bu ay sizin de özel ilgi alanınız ama sınırlarınız daha geniş ve olanaklarınız daha renkli. Ailenizle bağlarınızı derinleştirmek, yeni çevrelere girmek, yabancı ülkelere giderek ilginç kişilerle tanışmak istiyorsanız fırsatları kaçırmayın. Ayın ilk yarısındaki sürprizleri akıllıca kullanmayı başarırsanız özlemlerinize kolayca ulaşırsınız. Yüreğindeki çılgınlık arzusunu bastırmakta zorlananlar bu dönemde harekete geçeceğe benziyor. 20 Ekim’den sonra burcunuzdaki Venüs sizi en güzel şekilde destekleyecek. Belki ilişkilerinizde romantizm, tutku ve ateş geri planda kalacak ama sevgi, sadakat ve sorumluluk gibi değerler yükselişe geçecek. Gene de 26 Ekim civarında heyecanın doruğa ulaştığını ve sürprizlerin herkesi şaşırttığını göreceksiniz. Uzun süredir sallantıda olan ilişkiler bugünlerde son bulabilir ama yepyeni aşklar da başlayabilir. Sıra dışı kişilerin hayatınıza girmesi ve renkli dostluklar kurmak çok hoşunuza gidecek. 13 Eylül’den sonra doğanlar Ekim’de Venüs’le temas etmeseler de ilişkilerinde belirgin bir iyileşme hissedecekler. Eylül’ün ikinci yarısında hem toplumsal yaşamda hem de aile içinde yaşanan pürüzler sizi iyice sarsmıştı. Aşk hayatınızdaki güç savaşları ve baskılar da enerjinizi tüketmişti. Ekim’de bütün bunları geride bırakarak ilişkilerinizi toparlamaya başlayacaksınız. Gizli duygular daha kolay dile gelecek ve platonik aşklar somutlaşma yönüne gidecek. Güçlü dönüşümler yaşayanlar ise yeni yaşamlarına uyum sağlamak için harekete geçecekler.

İş ve Para: Ayağınızı sağlam basın
Ekim’de Venüs burcunuzda olacağı için para konusunda olumlu gelişmeler yaşamanız doğal. Ancak her şeyin çok kolay olacağını da beklemeyin. Ağustos doğumlular Satürn’ün burçlarında olduğunu unutmasınlar. Bu para açısından kemer sıkma anlamına gelse de moralinizi bozmanıza gerek yok. Mantıklı ve tedbirli olanlar, ayağını yorganına göre uzatmayı bilenler sorun yaşamaz. Kendi yağıyla kavrulmayı beceremeyenlerin ve harcamalarda ipin ucunu kaçıranların sıkılacağını öngörmek de zor değil. Gerçi 8-20 Ekim döneminde burcunuzda ilerleyen ve sizi destekleyen Venüs rahat bir nefes almanızı sağlasa da sakın ortalığın güllük gülistanlık olmasını beklemeyin. Bu ay sağlam yatırımları araştırabilir, emlak alım satımına yönelebilir ve kazancınızı artırmak için ciddi bir çaba harcayabilirsiniz. Ayın ilk haftasının başlangıçlar için daha uygun olduğunu unutmayın. Ev almak için takside girenler şimdi biraz zorlanacak ama bedel ödemeden ve ter dökmeden bir şey elde edilmez. İşini büyütmek isteyenler Venüs’ün olumlu etkilerinden yararlanabilir ama Satürn burcunuzdayken sadece temellerinizi sağlamlaştırmak veya kalıcı yapılar inşa etmekle yetinmeniz daha avantajlı olur. Öğrenciler yan gelip yatmayı ve şanslarına güvenmeyi akıllarından bir an önce çıkarsınlar. Buna karşılık çalışan mutlaka kazanacak. 1-12 Eylül doğumlular genişlemek ve yükselmek için daha uygun bir dönemde. Koşulların kolaylaştığı anları yakalamak, fırsatları küçümsememek, ayrıntıya dalarak şansı kaçırmamak sizin için önemli ipuçları olmalı. Özellikle 8 Eylül civarında doğanlar sınırlarını genişletmek için önemli atılımlar yapabilir. Ancak ölçüyü kaçırıp abartıya kapılmanın bedeli ağırdır. Düşünerek hareket ederseniz daha geniş bir ev alabilir, yeni bir işe girebilir, uzak bir ülkeye yerleşebilir ve hayatınızda geri dönüşsüz değişiklikler yapabilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Venüs 20 Ekim’den sonra sizi çok olumlu bir şekilde etkileyecek. Titiz ve tedbirli davranıp macera yaşamak yerine planlı adımlar atmayı tercih ederseniz yolunuz açık olur. 13 Eylül’den sonra doğanlar Eylül’de iş hayatı açısından zorlandı ama şimdi rahatlayacaklar. Gene de gizli kapaklı işlerden ve yasaların dışına çıkmaktan kesinlikle uzak durun. Ekim’in ilk haftasında gizli bağlantılar umulmadık bir şekilde ortaya çıkabilir. Ayın ikinci yarısında maddi konularda kararsız kalmanız ve her şeyden kuşkulanmanız mümkün. Tedbirli olmanın kimseye zararı yok. Özellikle 24 Ekim’den sonra para işlerinde daha dikkatli davranmalısınız.

Sağlık ve Düzen: Sağlıklı beslenme ve hijyeni önemseyin
Eylül’ü sorunsuz atlattıysanız Ekim’de endişelenmenize hiç gerek yok. Sadece burcun sonunda doğanlar biraz yorgun ve tedirgin görünebilir ama bu hava hızla geçecek. Ağustos doğumlular ise enerjilerini akıllıca kullanmayı ve sadece en gerekli olana harcamayı başarırlarsa sorun yaşamazlar. Gene de Satürn’ün burcunuzda olduğunu ve sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini unutmayın. Sağlıklı beslenme ve hijyen konusunda bir eksiğiniz olmayabilir ama diş bakımınızı ihmal ettiyseniz şimdi bir hekime görünme zamanı. İskeleti ve sağlam yapıları simgeleyen Satürn vücudunuzdaki kemiklerle de ilişkilendirilir. Bu konuda eksiği olanlar gereken kontrolleri yaptırsın. Eylül doğumlular hareketli ve değişikliklerle dolu günler geçirseler de güçleri yerinde.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım - 12 Kasım

Bu hafta yönetici gezegenin Mars rahatlığa, gelişmeye yönelik açılar yapacak. Cesaretin artması rahat karar alıp vermeni sağlayabilir. Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin. Bu hafta kendini daha özgür koşullar içersinde bulacaksın. Çalışma hayatın belki haftanın ilk günleri seni biraz gergin tutabilir. Fakat ortaya çıkan ani kararlar maddi ve manevi açıdan özgürlükten yana olacak. Hafta sonu ise koşullar değişecek. Venüs, aşk ve insan ilişkilerini güzelleştirecek. Akrep burcundaki yeniay ise yeniden doğmanı sağlayacak enerji akışını ve de aşk, para kaynaklı yenilikleri hayatına getirecek. Yeniaydan sonraki günlerde iş hayatında yeni ortak çalışmalar da gündeme gelebilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #80
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kasım 2007 Başak
Sevgili Başak burçları, tam formunuzdasınız net düşünüyor, proje ve planlarınızda ilerliyorsunuz. Geçen ay yönetici gezegeniniz Merkür gerilerken zayıf bir konumda olduğundan karmaşık bir aydı. Gerileyen Merkür gecikmelere, karışıklıklara ve belki de bazı toplantıları kaçırmanıza neden oldu. Şimdi kasım ayına başlarken, daha hızlı bir tempoda ilerleyebildiğinizi fark edeceksiniz. Kasım ayında anlaşmaları formüle edebilecek ve eski ivmenizi yeniden kazanacaksınız. Merkür 1 Kasım'da düzeliyor ancak birdenbire toparlanamıyor, o nedenle araya en az birkaç gün koymanızda fayda var. Merkür'ün gerilemeye ve düzelmeye başladığı günler en sorunlu günlerdir, mesafenizi koruyun. Duyuru yapmak, evrak imzalamak ve araba ya da ev gibi önemli şeyler satın almak için 3 veya 4 Kasım'ı beklemelisiniz. Bu hafta sonu başka bir nedenden dolayı da çok özel, Mars, Güneş'e sağlam bir açı yapacak ve finansal durumunuza katkıda bulunacak. Yine de hızlı hareket etmeniz gerekiyor zira şu sıralar cemiyet, kulüpler ve organize gruplar evinizde bulunan eylem gezegeni Mars 15 Kasım'da gerilemeye başlayacak. Eğer gönüllü olarak katkıda bulunduğunuz bir yardım organizasyonu veya destek grubu varsa ve bu grupla resmi bir evrak imzalamanız ya da planlarınızın yönetim kurulu tarafından onaylanması gerekiyorsa tüm bu işleri 15 Kasım'dan önce tamamlamaya çalışın. Bu tarihten sonra Mars zayıf bir konumda bulunacak, fikir çatışmaları ve genel bir anlaşmazlık yaşayabileceksiniz. Bu sizin ilerlemenizi durdurmayacak olsa bile, hayatınızı daha karmaşık bir hale getirecek. Herkese kendi bakış açınızı anlatmak için uzun zaman harcayacaksınız. Mars 30 Ocak'a kadar yörüngesinde düzelmeyecek, onun için eğer zaman kısıtlamanız varsa hemen harekete geçin ve elinizden geleni yapın. Aybaşında imza atmanızı öneririz. Çok özel iki güne sahipsiniz, bu günlerde konuşmalar istediğiniz yünde ilerleyebilir. Bunlar 3 ve 7 Kasım. İlkinde Güneş ve Mars etkin kişilerden size özel bir ayrıcalık sağlayacaklar. İkincisinde 7 Kasım'da cesaret verici etkiler sürpriz ama güzel bir sonuç almanızı sağlayacak. Bir acente, aracı kişi hatta eşiniz veya uzun zamandır çıktığınız kişi bu günde ne kadar değerli olduğunu kanıtlayacak. Yine de en büyük an, 9 Kasım'daki yeniay ve beş gün yakınlarında geliyor. Bu yeniay size çok faydalı olacak. Bazı yeniaylar o kadar iyi olmaz, ama bu defa ki çok özel. Bu yeniay daha önce sözünü ettiğimiz ve bu günlerde hayatınızda önemli bir yer kaplayan yıldız haritanızın gruplar, topluluklar ve yardım organizasyonu bölgesinde bulunan Mars'a uzanıyor. Bu ev aynı zamanda arkadaşlarınızı da yönetir, o nedenle özellikle bir tanesi bu zamanda size çok yardımcı olabilir. Arkadaşlarınızın her zamankinden çok daha fazla yanınızda olduğunu görebilirsiniz. Şimdi ciddi ilişkiler ve evlilik evinizde bulunan Uranüs de bu yeniaya hoş bir açı yapıyor. Bu da, eğer bir anlaşma imzalamak istiyorsanız bunu çok rahat yapabileceğinizi gösteriyor. Merkür en sonunda gerilemekten çıkacağı için önünüzde açık bir yol var. İmza atmak için en mükemmel günü seçmeniz gerekiyor. 10 ve 11 Kasım hafta sonunu veya bir iş günü olan 12 Kasım Pazartesi gününü seçin. Bu günde Jüpiter ve Ay kavuşum yapacak. Diğer tek seçeneğiniz ise 13 Kasım'da buluşmak olmalı. 14 Kasım ise 15 Kasım'da başlayacak olan Mars gerilemesine fazla yakın. 9 Kasım da mükemmel olabilirdi ama yeniay Türkiye saatiyle gece yarısından sonra yani 10 Kasım'da doğuyor. Yeniayın doğduğu saatlerde enerjisi çok güçlüdür. Bu enerji giderek zayıflar, eylemlerinizi yeniaya en yakın zamanda başlatmak isteyebilirsiniz. İmzayı attığınız ilk an çok önemlidir. 9 Kasım'daki bu yeniay yeni bir İnternet sitesinde ya da blog üzerinde çalışmaya başlamak ya da elinizdekini yeniden tasarlamak veya yeni bir ürünü piyasa sürmek için mükemmel bir zaman. Yazı ya da editörlükle ilgili yeni bir projeye başlamak, televizyon veya radyoda yer almak veya kendi programınızı hazırlamak için ideal bir zaman. Yeni bir reklam ya da tanıtım kampanyası başlatabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bir tasarımcıya yeni bir logo yaptırmayı düşünebilirsiniz. Bilgisayar veya plazma televizyon gibi elektronik eşya almak için iyi bir zaman. Çok uzağa olmasa bile, her zamankinden daha sık seyahat edebilirsiniz. 9 ve 21 Kasım arasında herhangi bir günde kısa bir seyahate çıkın. Ailenizi görmek, aile işiyle ilgilenmek, kendiniz ya da ticari bir amaç için gayrimenkul incelemek için yolda olabilirsiniz. Seyahat etmeniz için pek çok neden olabilir ama siz daha çok emlak ve aileyle ilgili hedeflerinize odaklanmış görünüyorsunuz. Bu seyahatlerde ne ile ilgileniyorsanız, bu konu büyük bir potansiyele sahip olduğundan bastırmaya devam edin. Tüm bir sene boyunca yaşadığınız yerle ilgili olağanüstü etkilere sahiptiniz ama bu durum gelecek ay 18 Kasım'dan sonra kaybolmak üzere. Jüpiter ışığını aldıktan sonra ürpermeyi hissederiz. Jüpiter o tarihten sonra size başka konularda yardımcı olacak ama o zamana kadar taşınmanız, tamiratlarınızı tamamlamanız, dekorasyon ve yenileme işlerini bitirmeniz gerekiyor, en doğru çözümleri şimdi bulacaksınız, sonra değil. Sevgili Başak burçları, bunu söylemek kolay değil ama dediğimiz gibi Jüpiter'in ışığını kaybetmek üzeresiniz. Hazır çok şanslı bir konumda iken yaşadığınız yerle ilgili koşulları değerlendirin. Evle ilgili hedefiniz uzun ya da kısa vadeli olsun hiç fark etmez, eğer cevapları şimdi ararsanız çözüm bulabilirsiniz. 18 Aralık'tan sonra evle ilgili olağanüstü etkiler gidecek ve 2018'e kadar geri dönmeyecek. Bir dahaki sefere bu etki şimdiki kadar göz alıcı olmayacak zira Pluto başka yerde olduğundan destek veremeyecek. Pluto, Oğlak burcunda 16 yıllık görevine başlamaya hazırlanıyor. Kariyeriniz mükemmel haberler getirmek üzere. Herkesin sizden bahsetmesine neden olacak bu gelişmeleri beklemiyorsunuz ama tam da böyle olacak! 24 Kasım'daki dolunayda isminizi neon ışıklara yazdıracak bazı etkiler var. Eğer sizi temsil eden bir aracı, insan kaynakları firması, menajer ya da acente varsa bu kişi başarınızda önemli bir rol oynayacak. Bu kişinin sizin adınıza çok çalıştığı açıkça görünüyor. 24 Kasım Cumartesi gününe denk geldiğinden, haberleri daha önce bir başka olumlu gün olan 21 Kasım'da alabilirsiniz. Bu tarihte Merkür, Uranüs ile buluşacak ve sürprizler nefes kesici olacak. Ya da 26 Kasım'da Venüs ve Neptün buluştuğu zaman haber alabilirsiniz. Sanat ve yaratıcılıkla ilgili çalışmalar kazanç getirecek. 26 Kasım Pazartesi günü kariyerinizle ilgili haberler alacağınızı tahmin ediyoruz. Bakalım neler olacak! Aşkta son zamanlarda zor günlerden geçtiniz ama durumlar düzeliyor. Aralık'tan sonra olabilecek en iyi etkilere sahip olacaksınız ve bu durum bir sene sürecek. Sabırlı olun. Şimdiye kadar yaşadığınız en romantik yılbaşı tatillerinden birini yaşayacaksınız! Harika! Evli ve ciddi bağlılığı olan Başaklar da bu durumdan yararlanacaklar. Hayatınız bir anda daha yumuşak ve tatlı bir hale gelecek. Bu ay Mars sosyal hayatınızı canlandırmaya devam edecek, tüm arkadaşlarınız her yaptıkları programa sizi de dâhil edecekler. Aşk için en iyi döneminiz Mars'ın hızlı gittiği 1 ve 14 Kasım arası. 3 ve 7 Kasım çok özel günleriniz. Ondan sonra da şubat başından itibaren hangi programa yetişeceğinizi şaşırabilirsiniz. Bu ay sosyalleşmeye biraz ara vermek sorun olmayacak zira geçici olarak nakit darlığı yaşayabilirsiniz. Ailenizle meşgul olacak ve eve odaklanacaksınız ve hepsi bir arada düşünüldüğünde her yere yetişmeye zaten fazla vaktiniz kalmayacak. Eğer bekârsanız, Aralık ayı nefesinizi kesecek yeni bir aşk getirebilir. Pek çok arkadaşınıza sosyal olmak yerine daha sakin ve baş başa zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bu durum bizi hiç endişelendirmiyor! Evli misiniz? Siz de partnerinizle birlikte iyi zaman geçirecek ve eğleneceksiniz. Ayrıca planladığınızdan çok daha önce çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Aşk parlak bir şekilde gelişecek sevgili Başak burçları. Tüm kozmik evren sizin için çalışıyor! İşte sizlerinde en romantik gün ve geceleriniz şöyle sıralanıyor 3, 4, 7, 9, 11, 13, 14, 16, 20, 21, 24, 27 Kasım hemen ilk anda göze batanlardan sadece bazıları önümüzdeki ay bu durum çok daha mükemmel olacak unutmayın derim. Satürn artık 29 seneden beri ilk defa Başak burcunda olduğundan ufukta yeni sorumluluklar görünüyor sizlere sevgili arkadaşlar. Zaman giderek daha da değerli olacak, zira size olan talep ve beklentiler artıyor. Şu an odaklandığınız girişim ve ilişkilerin belirli bir ağırlığı var ve bunların etkisi kesinlikle uzun vadeli olacak. Hayatınızda şimdi ne gelişiyorsa, özellikle başında yeni yüke alışana kadar her şeyinizle kendinizi adamanız gerekiyor. Zaman zaman kendinizi bitmiş tükenmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu geçici bir duygu, kendinizi yeni programa alıştırmanız gerekiyor. O zamana kadar dinlenmek için zamana ihtiyacınız olacak. Bir zamanlar çok iyi giden yakın bir ilişkiniz son zamanlarda istikrarsız ve zor bir hale gelmiş ve siz de bunu son iki senedir fark etmiş olabilirsiniz. Eğer böyle bir şey yaşıyorsanız aşk hayatınızın neden böyle imkânsız hale geldiğini kendinize soruyor olabilirsiniz. Hayatınızın bu alanı henüz dramatik bir değişimden geçmeyecek olduğundan, neyin yanlış olduğunu analiz etmeye çalışmak ve kafanızın karışıklığına devam etmek yerine, kasım ayında arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeye bakın. Arkadaşlarınız 1 ve 15 Kasım arasında müsait olacaklar ve bu zaman dilimi içinde 4 ve 7 Kasım bir araya gelmek için en iyi günler olacak sevgili arkadaşlar. Ondan sonra arkadaşlarınızı görmek pek kolay olmayabilir ve bu durum şubat ayına kadar düzelmeyecek. Bu durumun suçlusu gerileyen Mars, en iyi planlarınızı bozabilir. Yine de sosyal hayatınızı dengelemek sizlere çok iyi gelecek zira kasım sonunda nakit sıkışıklığı yaşayabileceksiniz. Beklediğiniz bir çek gecikebilir ya da bazı alışverişleriniz için ilave paraya ihtivacınız olabilir. Bunun için de 9 ve 20 Kasım arasında şehir dışına çıkmak için pek çok fırsatınız olacak. Bu seyahatler yakın yerlere olsa bile, hava değişikliği iyi gelecek. Uzun bir hafta sonu kaçamağı için en iyi tarihler: 9, 11 ve 21 Kasım günleri kariyerinizde büyük bir başarı için bahar aylarını beklemeniz gerektiğini düşündüğünüz bir anda 24 Kasım'daki dolunay yakınlarında bir zafer kazanabilirsiniz. 21 Kasım'dan, 26 Kasım'a kadar olan günleri mutlaka dikkatlice izleyin sevgili arkadaşlar. Bir insan kaynakları şirketi ya da kariyer danışmanı yeni işinizde ya da terfiinizde inanılmaz yardımcı olacak gerisi size kalmış.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar