| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Toplama Bilgisayar
evet tüm bilgisayarlar toplamadır sadece firmalar marka etiketini yapıştırr ve bunu fiyat farkı olarak yansıtır. Bilgisayarcınıza güveniyorsanız bence en iyisi toplatmaktır. diğer şekilde arkadaşında dediği gibi arızalandığı zaman kasa komple arızaya gidiyor diğer şekilde bilgisayarcınızla aranız iyise arızaya giden parça yerine kullanabileceğiz parça taktırmanız bile mumkun olabiliyo
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Toplama Bilgisayar abi benim pc hiç açılmıyor içerisindeki fan felan çalışıyor ama bilgisyara ekran görüntüsü gelmiyor neden olabilir acaba pc de eski tip biraz sdram li işde eski biraz sen anlarmısın? cvp lütfen | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
evet benim bilgisayarım toplama ve piyasa pc'lerine bakıyorumda benim pc onlardan o kadar üztünki çok memnunun topladığım için
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
benim bu konuda bir sorunum var geçen yıl bir pc aldım. toplama olarak aldık ama şuan bir ram daha eklemek istiyorum fakat ikinci ram farklı marka olunca çalışmıyor pc aldıgım yer ikisininde aynı marka olması gerektigini söyledi başka bir bilgisayar satıcısı ise çalışır sorun çıkarmaz dedi. anakartta problem vardır. şuan üzerindeki ram hybrit diye bir marka ben ikinci ram'ı kingston almak istiyorum. cevaplarınız için tşk.ler şimdiden | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Cvp: Toplama Bilgisayar Alıntı:
Ram'in markaları farketmez, önemli olan mghz'lerinin uyumlu olmasıdır. Ram markaya göre çalışma yapmaz ya da performans göstermez. Mghz frekans değerlerine göre çalışma yapar, örneğin sizin ram 512 mb 333 mghz'dir, siz kalkıpta 512 mb. 266 mghz alırsanız çalışır fakat pek fazla performans alamazsınız. Dolayısıyla ile aynı mghz olması uyumluluk sağlar. Marka'nın bir önemi yok... | ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| kasa toplama, |
| Konu Araçları | |
Toplama Bilgisayar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında | ThinkerBeLL | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 3 | 24-06-2008 20:43 |
| Bilgisayar Mühendisi | Pollyanna | Meslekler | 12 | 08-02-2008 18:09 |
| Bilgisayar Tarihi | virtuecat | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 2 | 09-12-2007 14:34 |
| Bilgisayar Hastalığı nedir? | kompetankedi | Psikoloji ve Psikiyatri | 10 | 01-08-2007 12:00 |
| SCADA - İzleme, Kontrol ve Veri Toplama Sistemi | ThinkerBeLL | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 25-03-2007 22:17 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||