Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Bilgisayar Bileşenleri (Hardware)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-11-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Toplama Bilgisayar

Toplama PClerin en guzel ozellikleri kendiniz PCinizi yaratiyorsunuz istediginiz ozellikler oluyor ucuz oluyor. ( Ozeliklere gore) Ve Performansi son derece yuksek oluyor. Toplama bilgisayarlada Donanimlardan sonra en onemli olan Guc kaynagina cok ama cok dikkat edilmelidir. Ne yuksek wattli Guc kaynagi nede az wattli guc kaynagi almak gerekir. Herzaman donanim harcadigi watttan 50 yada 30 watt fazla alinmalidir. Cokda abartiya kacilmamalidir.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-12-2007   #17 (mesaj-linki)

artık vista çıktığına göre bu toplama işi biraz sıkıntıya giriyor vista sizden donanım uyumluluğu istiyor yani microsoftun anlaştığı markalardan toplatacaksınız :]

Diğer bir seçenek Linux dağıtımları bunlar farklı farklı olabilir mesela debian,ubuntu,pardus filan bunlar herşeye uyumludur merak etmeyin :]

diğeri ise benim de üstünde çalışmalarım olduğu Apple MAC OS Leopard bu başka işletim sistemlerine benzemez çok kapalıdır.Yani şunu demek istedim Mac os sadece sun(java nın üreticisi olan) larda çalışırlar ama apple son dönemlerde biraz açılmayı planladı ve motorola cpu dan çıkarak artık intel ve amd nin üstün nitelikli işlemcileriylede çalışan sürümü olan Leopard ı çıkardı bu windows gibi 600-700 mb gibi bişey değil tam 7 gb boyutundadır.yani uyumluluk konusunda mac os kullanacaksanız biraz daha detaya inmeniz lazımdır...
Eski 16-07-2008   #18 (mesaj-linki)

walla marka pc ye bana 2,250 dediler 2007 de sonra toplamacıya sorduk krd kartlı 1,750 dedi. nakit 1,500 olur dedi. bende yazdırdım özellikleri. götürdüm diğer toplamacıya dedim adam bunu 1,250 yapıyor kardaş sen ne yaparsın . adam önce olmaz sonra hesap kitap yaptı. bende 1,200 veririm dedi .ben 50 milyon için mi adam değişicez deyince baktı taradı
en sonunda1,175 verdi diğer tüm yan ürünleri hediye aldım. asus çift çekirdek 2 gb ram tv kartı dahil..
Kardeşim marka aldı her ay göçer ...... şimdi ne etmek lazım marka mı toplamamı...
abi bence maldan nalayacan -yada anlayana toplattıracan ......
Eski 20-07-2008   #19 (mesaj-linki)

Toplama bir bilgisayar,bu işten anlayan bir kişi ile sağlam dayanıklı ucuz ve geleceğe yönelik malzemelerin donanımların biraraya gelmesiyle olmalıdır..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
amd de çalışan leopard, en güzel toplama bilgisayar, toplama bilgisayar neler lazım,
Toplama Bilgisayar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayar Mühendisi Pollyanna Meslekler 12 08-02-2008 18:09
Bilgisayar Hastalığı nedir? kompetankedi Psikoloji ve Psikiyatri 10 01-08-2007 12:00
SCADA - İzleme, Kontrol ve Veri Toplama Sistemi ThinkerBeLL Internet/Bilgisayar Dünyası 1 25-03-2007 22:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:32Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12264204 saniyede (51.20% PHP - 48.80% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR