The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-10-2008   #1 (mesaj-linki)
aLiveNight
The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I

Kod:
 İşletim Sistemleri: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows 2000 Professional, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows XP Professional

İşlemci Hızı: 1.3 GHz

RAM: 256 MB (512 MB tavsiye edilen)

Boş Alan: 4 GB

Ekran Kartı Hafızası: 32 MB 
Strateji sevenler ve tabiki de "Lord of The Rings (Yüzüklerin Efendisi)" hayranları için birebir diyebileceğim bir oyun.Benim oyunlarla pek aram olmaz ama bu oyunu tek geçerim açıkcası tabi "CrySiS"i göz önüne almazsak .

Oyun tabiki de filmden az da olsa saptırılmış.Tabi bazılarının kafasından şu soru geçecek; "Sanki film, kitabın aynısı idi." Evet doğru, "Peter Jackson" filmi çok saptırmıştı.Mesela "Witch-King" ile "Gandalf" karşılaşır ve "Witch-King" "Gandalf"ın sopasını kırar ve tam öldürecekken, "Thoden" Rohirrimleri ile Gondor surlarının önüne gelerek "Witch-King"in "Gandalf"ı sözde öldürmesini engeller. İşte bu sahne filmde olabilecek en ama en saçma sahne.Çünkü; "Gandalf" "Ak" kalıbını aldığı zaman silah işlemez bir hale geliyordu yani alın kılıcı "Gandalf"a batırmaya çalışın, yapamazsınız . Ve "Gandalf" bir yarı tanrı, "Witch-King" ise yüzüğün peşine takılıp "Sauron"un hizmetkarı haline gelmiş bir karakter. Ve ve ve en önemlisi böylesine saçma bir sahne "John Ronald Reuel Tolkien"in kaleminin altında kitapta geçmemektedir. Her neyse oyunda ki bazı eşitsizlikler;

-"Aragorn,Legolas,Gimli" çıkartınca 4-5 tane ülkeyi ardı ardına yıkıp gelebiliyorsunuz.
-"Saruman" aslında büyücülerin başı olmasına rağmen çok güçsüz yapılmış, "Aragorn"un 2 kılıç hamlesinde ölüyor.
-"Gandalf"ı çıkartınca ölümü imkansız gibi bir şey oluyor.
-Rohan'ın "Ent"leri çok güçlü, rank 10 ateşli okçularınız olmadığı sürece hızlıca entleri öldürmek imkansız.
-"Boramir" ve "Faramir" çok güçsüz, 2 adet "berserker"in yanına gelince bir bakıyorsunuz ki ölmüşler.

Ve daha onlarca. Ama "The Battle for Middle Earth I"in "1.03 Patch" ile giderilen bir çok özelliği var.Hemen örnek olarak belirteyim;

-"Aragorn"un güçleri çok az olsada azaltılmış.
-"Saruman", "Gandalf"ın yarısı kadar da olsa güçlendirilmiş ama yine "Aragorn"a dayanamıyor.
-"Gandalf"ın defansı çok azda olsa azaltılmış.
-"Ent"ler eskisi kadar güçlü değiller.
-"Boramir" ve "Faramir" oldukça güçlendirilmişler, 20 değil hatta 30 adet "Berserker" gelsin hepsini indiriyorlar.

Tabiki de "The Battle for Middle Earth I"in kısacası "Bfme"nin yapılmış olan modları var.Ve en çok bilinenler;

-Elvenstar Mod,
-Osmanlı Mod ,

Bu modların indirilmesi ve ne gibi özellikler getirdiğini çok yakında paylaşacağım, ben en iyisi oyundan resimlere geleyim;

Resimlerden bol bol koydum Daha da koyacağım, çok kısa bir zaman içinde oyunla ilgili tüm yamaları ekleyeceğim .

Son Düzenleyen RuffRyders; 10-10-2008 @ 02:33. Sebep: Sayfa Düzeni
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-12-2008   #2 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı
Cvp: The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I

domakin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
brader neden indirilmiyo resımlerın altındakı donwoada tıkladık ındmedı solermsın nasıl ınecegınu
Önemli Not: Konu Bilgilendirme Amaçlıdır Sitemizde Kesinlikle Crack, Warez, Serial... Bulunmaz!..
Bakınız: Forum Kuralları

Son Düzenleyen RuffRyders; 29-08-2009 @ 23:04. Sebep: Yazım hatası
Eski 25-04-2009   #3 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Önemli Not: Konu Bilgilendirme Amaçlıdır Sitemizde Kesinlikle Crack, Warez, Serial... Bulunmaz!..
Bakınız: Forum Kuralları
...

arif123 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya indirmeyi bulamadim

nerden indirlio

Son Düzenleyen RuffRyders; 29-08-2009 @ 23:04. Sebep: Yazım hatası
Eski 01-05-2009   #4 (mesaj-linki)
T_walkeR - avatarı

dalmeado22 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyide burda link nerde bulamadım

ya link nerede bu oyunu çok istiyorum adam gibi koysaya linki
Ne Link'i , Indirmek icin mi ?
Eski 29-08-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir

kardes nerden indircez taw bunu yardim lutfennnnn
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
battle for middle earth download, lord of the rings battle for middle earth, lord of the rings the battle for middle earth, the battle for middle earth download, the lord of the rings the battle for middle earth,
The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 40 5 Gün Önce 15:53
Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king RuffRyders Bilgisayar (PC) Oyunları 3 31-08-2009 22:41
The Lord of the Rings: Conquest SeRCaX.TR Bilgisayar (PC) Oyunları 1 05-10-2008 18:40
Iced Earth (Iced Earth Kimdir? - Iced Earth Hakkında) Naesse Yabancı Rock 5 28-08-2008 19:14
Lord of the Rings Online: Shadows Angmar musti26 Bilgisayar (PC) Oyunları 0 14-07-2007 18:24