Arama

Oyun Turnuvaları ve Festivalleri

Güncelleme: 17 Eylül 2013 Gösterim: 9.161 Cevap: 16
tonbalik - avatarı
tonbalik
Ziyaretçi
7 Ekim 2010       Mesaj #1
tonbalik - avatarı
Ziyaretçi
Online oyun turnuvaları, oyun festivalleri, oyun turnuvaları ve festivalleri gündemi

Sponsorlu Bağlantılar
DreamHack Winter 2010 Türkiye 2. Eleme

10 Ekim'de gerçekleşecek olan 2. elemenin detayları kesinleşti. İlk önce Kadıköy'de gerçekleşeceği duyurulan elemenin planlarında gerçekleşen değişiklik sebebiyle, 10 Ekim'de gerçekleşecek olan elemenin Beşiktaş Adeks İnternet Cafe'de gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

PointBlank'in yapımcısı Nfinity Games'in sponsorluğunda gerçekleşecek olan elemelerde stand kuracak olan Nfinity Games, standa gelerek PointBlank'e üye olan herkese PointBlank T-Shirt'ü, PointBlank DVD'si, ve bir bedava içecek hediye edecek.

Ayrıyeten hediye sponsorumuz olarak 2. elemede Shop4Gamers ve Khan Gaming elemeden çıkan takımlara sürpriz ödüller dağıtacak.

Bu hafta DreamHack elemesine katılan tüm takımlar ayrıca Adeks'ten 1 günlük bedava internet kullanım hakkı kazanacak.

Son düzenleyen nötrino; 5 Temmuz 2013 20:18 Sebep: Kırık link!
tonbalik - avatarı
tonbalik
Ziyaretçi
26 Ekim 2010       Mesaj #2
tonbalik - avatarı
Ziyaretçi
Kazanan takımın İsveç'te düzenlenecek olan DreamHack Winter 2010'a katılma hakkı kazanacağı DreamHack Türkiye Finali için bilgiler açıklandı. 16 takımla gerçekleşecek olan finalde, takımlar ilk olarak grup formatınca mücadele edecek.Gruplardan çıkmaya hak kazanan 8 takım Çiftli Eliminasyon sistemiyle mücadeleye devam edecekler ve 1.olan takım 25-28 Kasım tarihlerinde İsveç'in Jönkoping şehrindeki Elmia AB'de düzenlenecek olan DreamHack Winter 2010'a katılacak.

Sponsorlu Bağlantılar
PointBlank’in sponsorluğunda gerçekleşecek olan 31 Ekim DreamHack Türkiye Finali’nde, PointBlank’in yanı sıra Level ve TekJeton ekibi de hazır bulunacak. PointBlank, Shop4Gamers ve Khan Gaming’in dereceye girenlere vereceği ödüllerle inanılmaz bir çekişmeye sahne olacak olan DreamHack Türkiye Finali, Beşiktaş Adeks İnternet Cafe’de gerçekleşecek, ve canlı sunumlar, Level editörlerinin katılımı ve hediyeleri, TekJeton’un yayınları, PointBlank’in de gelenlere dağıtacağı çeşitli ödüller sayesinde tam bir şölene dönüşecek.

OyunGuru Gaming Community
Son düzenleyen nötrino; 5 Temmuz 2013 20:07 Sebep: Yazım yanlışı düzeltildi!
Onepower - avatarı
Onepower
Ziyaretçi
5 Ocak 2011       Mesaj #3
Onepower - avatarı
Ziyaretçi
SETUP büyük bir yeniliğe imza atarak bireysel turnuvalarına başlıyor. İlk adımı bu Pazar günü gerçekleşecek olan CS DeathMatch turnuvasıyla atan SETUP bu turnuva için 60 slot belirlemiş durumda.

Katılım sayısına göre ekipman hediye edilecek olan turnuva toplam 6 bölümden oluşacak. 60 kişi olması durumunda ilk önce oyuncular 20şerli 3 gruba ayrılarak oynayacak ve ilk 10 sırayı alanlar bir üst tura yükselecek, en iyi iki 11. de bir üst tura çıkmaya hak kazanacak.

İkinci turda 16şarlı 2 gruba ayrılan oyuncular bu sefer ilk 8'e girmek için mücadele edecek. Final grubuna kalan en iyi 16 oyuncu ise 1. olmak için yarışacak.



KAYIT OLMAK İÇİN
Onepower - avatarı
Onepower
Ziyaretçi
4 Mart 2011       Mesaj #4
Onepower - avatarı
Ziyaretçi
Gerçekleştireceği farklı oyun turnuvalarıyla farklı kitleleri Beşiktaş Adeks Turnuva Merkezi'nde bir araya getirmeyi hedefleyen SETUP, Kingston sponsorluğunda gerçekleşecek olan bir turnuvayla 3 farklı oyunun müdavimlerini bir araya getiriyor.

CS 1.6 DM, StarCraft II 1v1 ve FIFA 2011 oyunlarında yapılacak olan turnuvalarda ilk 6'ya giren oyuncular Kingston HyperX Performans ramleri ve USB Flash Bellekler kazanacak.

Tarih: 20 Mart Pazar
Mekan: Beşiktaş Adeks Turnuva Merkezi
Başlangıç saati: 10:00
Katılım ücreti: 20 TL (1 Turnuva menüsü dahil)
Oyun türü: 1v1

Ödüller

İlk 3 oyuncu: Kingston HyperX Performans RAM
4-5-6. oyuncu: Kingston USB Flash Bellek


Turnuvaya kayıt herkesin katılım ücretini önceden yatırması şarttır. Kayıt olan herkesin destek@oyunguru.com adresi ile MSN aracılığıyla irtibata geçmesi gerekmektedir. Kayıt tarihinden sonra 3 gün içerisinde ödeme bilgisi vermeyen bireylerin kayıtları silinecektir.

Tüm oyuncular en geç 15 Mart Çarşamba gününe kadar kayıt paralarını yatırmak zorundadırlar.


Kayıt için www.oyunguru.com
mmomagazin - avatarı
mmomagazin
Ziyaretçi
21 Kasım 2011       Mesaj #5
mmomagazin - avatarı
Ziyaretçi
Game X Oyun Fuarı

Türkiye de 36.si düzenlenen fuarda bir çok teknoloji firması ve basın&medya kuruluşlarının yanı sıra oyun firmaları da yerini aldı. Türkiye'nin lider isimleriyle buluşacak olan oyun severler büyülü bir dünyaya adım atıyorlar. Teknoloji ve eğlence bir arada zamanın nasıl geçebileceğini dahi tahmin edemeyeceğiniz bu fuarda yerinizi almanızı öneririz.

Başlıca katılımcılar:

JOYGAME, NINTENDO, SOBEE, POWER FM, ALİENWARE, ANT YAYINCILIK, AVEA, BİLGİSAYAR GAZETESİ, BİLİŞİM DÜNYASI, BUGÜN GAZETESİ, CARDIATECH, CHIP, CHIP ONLINE, CUE-POINT, DELL, DEV BİLİŞİM, DEVELOP, ETNA YAYINCILIK LTD., FENERCELL, GENERAL MOBILE, GENNA, GREENPEACE, HAYAT, İS-MAİL, IXIRHOST.COM, KAHRAMANLAR, KODLAB, LEVEL, MACLINE, MAKSIMUM.NET, MESSAGE İLETİŞİM, MİLLİYET, NEWTECH, NFINITY, GAMES, ON İLETİŞİM, ÖZDEN ÇELİK, PAREX, PC EXTRA, PC NET, PC TIME, PHOTOLINE, PIXELPLUS, RADİKAL, REMAX, SIMTECH, SİTRON, SONY, SOUND, SPORX.COM, STUFF, TEKNOLOJİ TV, TEKNOSA, TELEPATİ, TİVİBU, TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ V., TOSHIBA, TT ÇOCUK, TÜDOF, TÜRK TELEKOM, TÜRK TELEKOM ARGE, TTNET.

Eğer iyi bir teknoloji takipçisiyseniz bu fuarda ilginizi çekecek çok şey olacak. Üstüne bir oyuncuysanız eğlence son sürat sizinle olacaktır.
MMOFPS ve MMORPG oyunlar dışında MMOAction tabanlı oyunlarla oyun arşivinizde yer edinmesini isteyeceğiniz birçok oyun olacağını düşünüyoruz.

Teknoloji ise her an sizinle.

Fuarda görüşmek dileğiyle.

Fuar Tarihleri: 01-02-03-04 Aralık 2011
Yer: Lütfi Kırdar
Son düzenleyen nötrino; 5 Temmuz 2013 20:10
hassasadam - avatarı
hassasadam
Ziyaretçi
24 Kasım 2011       Mesaj #6
hassasadam - avatarı
Ziyaretçi
Fuar alanındaki etkinlik detaylarının ve hediyelerin duyurusunu buraya ALINTI olarak yapıştırıyorum.


i5248865 jg gamex launcher k

GAMEX, GAMEX OLALI BÖYLE EĞLENCE GÖRMEDİ!


Her yıl düzenlenen GameX fuarına bu sene Joygame damgasını vuracak. Hazırladığımız etkinlikler, hediyeler, şovlar ve turnuvalar ile Joygame'in farkını bir kez daha hissedeceksiniz. GameX fuarında Joygame Standını ziyaret edenler;


• Eğlencenin tadını doyasıya çıkaracak


• Hediye yağmuruna tutulacak


• Turnuvalarda yürekleri yerlerinden fırlayacak


GAMEX'TE JOYGAME İLE OYUNLARIN TADINI ÇIKARMAYA HAZIR MISINIZ!

Bu yıl
1-4 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Gamex Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda Joygame fırtınası esecek. Wolfteam ve Kehanet Online gibi hit oyunlarının standları ve aktiviteleri dışında Cengiz Han 2 ve Zombirock isimli 2 yeni oyununun da tanıtımını yapacak olan Joygame, 2012'nin bir diğer bombası olacak Divine Soul ile de ziyaretçilerine unutulmaz bir oyun ve eğlence deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Wolfteam standında, fuar süresince düzenlenecek turnuvaların galiplerini müthiş ödüller bekliyor. Fuarda Joygame standına kaydını yaptıranlara sürpriz hediyeler dağıtılacak, 4 günün hepsinde gelen ziyaretçiler de büyük hediyelerin sahibi olacak. Wolfteam karakterlerine bürünüp gelen ziyaretçilerin, Joygame fuar görevlileri tarafından fotoğrafları çekilecek ve fotoğraflar Facebook'taki "Wolfteam Fuarda" sayfasında yayınlanacak. En çok beğeniyi alan kişi hediyesini de evine götürecek. Ayrıca Wolfteam mankenleri ile fotoğraf çektirip
wtetkinlik@joygame.com adresine Wolfteam Fuarda başlığında gönderen ziyaretçiler, hediye kazanma şansını yakalayacak.

Kehanet Online'ın standında Kehanet diyarının büyülü rüzgarları esecek. Fuara özel düzenlenecek oyun içi etkinlikler ile oyuncular kendilerini Kehanet'in mistik dünyasında bulacak. Posterler, dosyalar ve t-shirt dağıtımının yanı sıra tüm oyuncuları oyun içi hediyeler ve sürprizler bekliyor.


Joygame'in 2012'ye damgasını vuracak ZombiRock Çılgın Deney oyunu, henüz çıkmadan GameX'de oyun severlerle buluşuyor. Fuar süresince düzenlenecek turnuvalarda 4 kişilik ekipler, rakipleriyle galibiyet ve muhteşem ödüller için mücadele edecekler. Standı ziyaret eden herkes ZombiRock'ı test etme şansını bulacak ve tüm ziyaretçiler özel ZombiRock hediyelerinin sahibi olacak.


Joygame'in daha çıkmadan rol yapma oyunları sevdalılarının kalbinde taht kuran son bombası Cengiz Han 2 de Gamex'te görücüye çıkıyor. Oyuncular Lanetli Kilise'de veya 8 Gardiyan Zindanı'nda Cengiz Han 2'nin atmosferini hissedebilecek hatta düellolara girip sürpriz hediyeler kazanabilecekler. Yeni karakteri ile oyunu deneyip 20. seviyeye ulaşan herkes özel Cengiz Han hediyeleri verilecek. Ayrıca, Cengiz Han 2'yi test eden tüm ziyaretçiler de "Cengiz Han 2 Kapalı Beta" şifresinin sahibi olacaklar. Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Yetkin Dikinciler oyuncular ile buluşacak.


2012 Nisan ayında lansmanı yapılacak Joygame'nin yeni aksiyon oyunu Divine Soul da ilk defa Gamex'te oyuncular ile buluşacak.


Joygame standları fuarın 4 günü de tıka basa oyunla, eğlenceyle ve hediyelerle dolu. Tüm oyun severleri bu renkli dünyanın bir parçası olmaya davet ediyoruz. Dev ekranda gösteriler, hediyeler, turnuvalar, oyuncuların çok sevdiği Joygame Oyun Görevlileri, birbirinden güzel oyun içi karakterler, ünlü ziyaretleri Gamex Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda Joygame standında olacak!



HEDİYELER

  • Süper Oyun Bilgisayarı
  • Tt Gaming Klavyeler
  • Tt Gaming Mouselar
  • LogiTech 7+1 Gaming Kulaklıklar
  • SONY MP4 Çalarlar
  • T-Shirtler
  • Posterler
  • DVD'ler
  • Stickerlar
  • Wolfteam Oyun İçi Hediyeler
  • Kehanet Oyun İçi Hediyeler

(Wolfteam oyun içi hediyelerin ayrıntıları aşağıdaki Wolfteam Etkinlikleri bölümünde yazmaktadır.)

Bu liste sürekli güncellenerek yeni ürünler eklenecektir. Joygame Fuar alanında hediye yağmuruna tutulacaksınız.


JOYGAME GAMEX ETKİNLİK TAKVİMİ

i5248720 screenshot 2 k
Takvimi büyültmek için resim üzerine tıklayınız.
Etkinlik Takvimi Görselini Göremiyorsanız BURAYA tıklayınız.

ETKİNLİK AYRINTILARI


WOLFTEAM


CosPlay (Tam Gün):
1- Oyuncu istediği Wolfteam karakterine bürünerek fuara gelecek.
2- Fuarda, belirlenen bir görevli kişiye fotoğrafını çektirecek.
(Detay: Belirlenen görevli; direkt olarak bilgisayarda kişinin/oyuncunun fotoğrafını çekecek ve oyuncunun OYUNA GİRİŞ İSMİ ile bilgisayara kayıt yapacak)
3- Çekilen bu fotoğraf "Joygame Facebook sayfasına" yüklenecek
4- Fuar sona erdikten sonra 15 Günlük süreçte (tüm fotoğraflar yüklenerek) oylama yapılacak ve sonuca göre 1/2/3. olan oyunculara hediyeleri verilecek.
(Detay: Aynı karaktere bürünmüş olan 1'den fazla oyuncu/kişi var ise, bunlar aynı kategoride oylamaya sunulacak)
Hediyeler:
1. Olan oyuncuya: 180 Günlük büründüğü karakter hediye edilecek.
2. Olan oyuncuya: 90 Günlük büründüğü karakter hediye edilecek.
3. Olan oyuncuya: 60 Günlük büründüğü karakter hediye edilecek.

Her Gün Kazan (Tam Gün):

Fuara her gün gelerek kendisini Wolfteam ekibine tanıtan tüm oyunculara hediye yağmuru. Her gün ayrı hediye, 4 gün üst üste gelene daha ekstra hediye!
Hediyeler:
1. Gün Gelenlere: 15 Günlük Prestij Paket
2. Gün Gelenlere: 7 Günlük Kızıl Pençe, 1.7 Kurt Bakış Açısı, Altın Aslan Dövme Seti
3. Gün Gelenlere: 15 Günlük Adriana Tenorio ve Kurt Görünüş Seti
4. Gün Gelenlere: 7 Günlük SZ-550 Antique Set, ELWRCi M6A2 MC EC Set, 20C Uzman Çantası
4 Gün Üst Üste Gelenlere, yukarıdaki hediyelerin haricinde 30 Günlük Özel Versiyon Pedro Gomes

Karakterle Resim (Tam Gün):
1. Fuarda yer alan 3 karakterimiz (Marien Arnault, Yiğit Demir ve Pedro Gomes) ile oyuncular fotoğraf çekinecek. İsteğe bağlı olarak hangi karakteri istiyorsa o karakter ile fotoğraf çekinecek.
2. Oyuncular, karakterler ile çekinmiş olduğu bu fotoğrafları wtetkinlik@joygame.com adresine gönderecekler.
3. Her karakter için gelen başvurular arasından 5'er oyuncu çekilecek ve oyunculara o karakter hediye edilecek.
4. Oyuncular mail gönderirken (Oyuna giriş ismi, oyun içi ismi, gerçek ismi ve soy ismi) bilgilerini belirtmek zorundalar. Aksi takdirde gönderim gerçekleşmeyecektir.
Hediyeler:
Her karakter için seçilen bu 5 oyuncuya 60 Günlük fotoğrafını gönderdiği karakter hediye edilecek.

Turnuva:

1. 8 vs 8 Fuar süresinde mini turnuvalar kurulacak. Toplamda 32 oyuncu belirlenecek.
2. 32 oyuncudan 4 ayrı takım yapılacak ve Pazar günü son saatte bu takımlar arasında maç oynatılacak.
3. Bu maçlar arasında birinci olarak çıkan oyuncu büyük ödülü kazanacak.
Hediyeler:
Birinci olan oyuncuya: 1 Adet Masaüstü Bilgisayar
Her gün ön eleme maçlarında kral olan oyuncular elektronik hediye kazanacak. (Klavye, Kulaklık, Mouse, Harici Disk, MP4 Çalar gibi)


_____
CENGİZ HAN 2


8 Gardiyan'a Giriş:

8 Gardiyan zindanına girildiğinde ilk katta onlarca yaratık anlık olarak saldırıyor. Devamında 2. katta özel bir odada yaratıklar geliyor. 3. kat ise mistik bir bölümde tek tek yaratıklar geliyor. 16 makinada 4'erli 4 grup halinde 60 seviye karakterler ile etkinliklere girilecek.

Lanetli Kilise:

Katman katman ilerlenen, yer kabuğunun içi gibi görsel olarak çok doyurucu bir zindan. İçeride normal yaratıklar harici başdüşmanlar olarakda zengin. 16 bilgisayarda 4'erli 4 grup halinde 60 seviye karakterler ile etkinliklere girilecek.

Antik Kalıntılar:

Antik bir bölgede mistik yaratıklar ve her tur için bir Başdüşman öldürmesi yapılır. OOK’lar yardım eder. 16 bilgisayarda 4'erli 4 grup halinde 60 seviye karakterler ile etkinliklere girilecek.
Hazine Mağarası:
Maden gibi bir alanda bir çok yaratığın olduğu bir zindan. 16 bilgisayarda 4'erli 4 grup halinde 60 seviye karakterler ile etkinliklere girilecek.

Turnuvalar:

Farklı ırklardan karakterlerin birbirleri ile düellosu. 8 bilgisayarda 2 şer olacak şekilde farklı ırklardan karakterler ortak bir alanda düello yaptırılacak.

Hediyeler:
Turnuvalarda mücadele ederek başarı sağlayan oyunculara elektronik ürünler hediye edilecek. (Klavye, Kulaklık, Mouse, Harici Disk, MP4 Çalar gibi)


_____
ZOMBİROCK


Takım Maçı:

4'er kişiden oluşan Mavi Takım'a karşı Kırmızı Takım savaşıyor. İtfaiyeci, Beyzbolcu, Forvet, Gitarist, Boksör karması birbiriyle 5 dakika boyunca mücadele ediyor. 16 bilgisayarda 4'erli 4 grup halinde etkinliklere girilecek.

Kor Avı:

4'er kişiden oluşan Mavi Takım'a karşı Kırmızı Takım savaşıyor. İtfaiyeci, Beyzbolcu, Forvet, Gitarist, Boksör karmasındaki oyuncuların her biri 6 kor taşıyor. 43 koru toplayan takım oyunu kazanıyor. 16 bilgisayarda 4'erli 4 grup
halinde etkinliklere girilecek.

Hediye:
Turnuva saatlerinde yapılacak olan ödüllü maçlarda başarılı olan oyunculara elektronik ürünler hediye edilecek. (Klavye, Kulaklık, Mouse, Harici Disk, MP4 Çalar gibi.)


_____
KEHANET


Kristal Kalıntılar Kaynak Savaşı

Görkemli bir savaş alanında 7 ayrı kristal bulunmaktadır. Bu kristallere 20 dakika içerisinde en çok sahip olabilen takım savaşın galibi olacaktır.

Kadim Arena Anahtar Savaşı:

Bu kadim arenada kendini göstermek istiyorsan, ölümsüzlük iksiri içmiş olman gerekir. Kadim arenada yapılması gereken içeride bazı zamanlar ortaya çıkan arena korkusuz bekçilerini, diğer takım oyuncularından önce öldürerek arena anahtarlarını toplamanızdır.
Her anahtar daha fazla risk demektir sebebi oyuncular birbirlerini öldürdüklerinde, ölen kişinin anahtarlarına da sahip olmaktadır. Hem ölümsüz olup hem de öldüre bilmek için yapmanız gereken acımasız ve sinsi olmak.

Hediye:
Savaşlarda takımına en çok katkıda bulunan oyuncular OG'ler tarafından belirlenecek ve belirlenen oyunculara elektronik ürünler hediye edilecek. (Klavye, Kulaklık, Mouse, Harici Disk, MP4 Çalar gibi)


FUARA NASIL KATILABİLİRİM?

GameX fuarına katılım ÜCRETSİZDİR.

Etkinliklere katılmak için hiçbir ücret ALINMAMAKTADIR.
İster fuar alanına geldiğinizde kaydınızı yaptırabilir, isterseniz de yakında güncellenecek olan GameX web sitesi üzerinden Online Davetiye'nizi alabilirsiniz.


JOYGAME EKİBİNDEN KİMLER FUARDA OLACAK?

SHR Group Marketing Director
Amrasamandil
Joygame Topluluk Yöneticisi
Shield
Wolfteam: Producer
Drakkahn, Assistant Producer Raunen, Takım Lideri OG_Jotun, OG_Mactire, OG_Reiatsu, OG_Iroichi, TY_AmonRa
Kehanet: Producer
Darknsky, Takım Lideri Durkaen, OG_Hermod, OG_Polgara, TY_Marsis, TY_Azazel
Cengiz Han 2: Producer
Mullrian, OG_Orgulas, OG_Esculope, OG_Aranel
ZombiRock:
OG_Lethainne, OG_Remmirath, OG_Uranos, TY_JoyPark
Fuar boyunda diğer Joygame görevlileri de fuarı ziyaret edecek.



FUAR ALANINA NASIL GELEBİLİRİM?

ADRES:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
Gümüş Cad.No:4 Harbiye 34367 Istanbul
Telefon: +90 212 373 11 00 (pbx)
Faks: +90 212 224 08 78
E-mail: icec@icec.org

Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayıp, fuar alanına nasıl gelebileceğinizi bir çok öneri ve yardımcı ulaşım siteleri ile öğrenebilirsiniz.

GameX Fuar Alanına Nasıl Gidebilirim?

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı - İstanbul'a Ulaşım



Fuar alanında görüşmek üzere
Msn Happy
hassasadam - avatarı
hassasadam
Ziyaretçi
14 Aralık 2011       Mesaj #7
hassasadam - avatarı
Ziyaretçi
jggamequiz1

JOYGAME’DEN ÖDÜLLÜ YARIŞMA!

GAMEQUIZ
Link: https://apps.facebook.com/dg-yarisma

GameQuiz; Joygame ve Samsung işbirliği ile hazırlanan, oyunseverlerin hem oyun bilgisini test edebileceği hem de ödüller kazanabileceği bir yarışmadır.

01 – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında oyunu oynayan ve 30 Aralık'ta son Skor Listesi'nde yer almayı başaran üyelerimiz Samsung ve Joygame'den ödüller kazanacak!

HEDİYELER
1. Samsung NoteBook, Samsung Monitör ve Samsung Dijital Kamera
2. Samsung NoteBook ve Samsung Monitör
3. Samsung NoteBook ve Samsung Dijital Kamera
4. Samsung NoteBook ve Samsung Dijital Kamera
5. Samsung Monitör
6. Samsung Monitör
7. Samsung Q10 Kamera
8. Samsung Q10 Kamera
9. Samsung Q10 Kamera
10. Samsung Dijital Kamera

11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Oyunculara Oyun İçi Hediyeler
• Wolfteam: 30 Günlük Özel Versiyon Karakter & Prestij Paketi
• Rakion: Machu Picchu Seti
• Son Destan: Özel Set
• Kehanet: Özel Şeffaf Lama Bineği & Özel Yaşam Çiftliği Kuponu (erkek oyuncular)
Özel Pembe Lama Bineği & Özel Yaşam Çiftliği Kuponu (bayan oyuncular)

NASIL OYNANIR?

Oyun meraklıları, Joygame sevdalıları bilgilerini test ediyor! Bakalım ne kadar oyun kurdusun?
• Gerekli bilgileri doldurup oyuna kaydını yap.
• “Oyuna Başla” tuşuna bastığında karşına ilk soru çıkacak.
• Gittikçe zorlaşan 3 seviyeden toplam 15 soru senin cevaplarını bekliyor.
• Soruların cevabını 10 saniye içinde vermelisin. 10 saniyede cevaplayamazsan oyun diğer soruya geçecektir. Bir oyun kurduna 10 saniye fazla bile!
• 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor, rahat ol
• Verdiğin doğru cevaplardan kazandığın puanları sağ üst köşede görebilirsin. Eğer o puan artmıyorsa biraz daha çalışman gerekiyor demektir.
• Bitirdiğinde puanından memnun değilsen hemen yeniden başla ve daha çok doğru cevabı bilmeye çalış. Unutma hediyeler seni bekliyor!


GAMEQUIZ
JOYGAME-SAMSUNG ÖDÜLLÜ OYUN BİLGİSİ YARIŞMASI İÇİN TIKLAYINIZ





ALINTIDIR
festival - avatarı
festival
Ziyaretçi
13 Ocak 2012       Mesaj #8
festival - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar

Gameforge ve Game Sultan ortak yapımı ile Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Mehmetcik Sunucusu Turnuvası hakkında bilgi vermek istedim. Aramızda Metin2 oyuncuları vardır mutlaka

Türkiye genelinde düzenlenecek ve bölge bölge yapılacak turnuvaya ilk olarak 21 Ocak Cumartesi günü Marmara Bölgesiyle başlanacakmış ve daha sonra
Şubat: Ege
Mart: Akdeniz
Nisan: İç Anadolu
Mayıs: Karadeniz
Haziran: Doğu ve Güneydoğu Aralık ve
Temmuz ayında da Büyük Final gerçekleşecekmiş.

Turnuva hakkındaki detaylar için Metin2.org’da duyurular sekmesinden bakabilir ya da linke tıklayabilirsiniz: Mehmetcik Sunucusunda GameSultan Turnuvası!!! - Genel - Metin2 TR

Turnuvaya kayıt içinde GameSultan.com adresine girip sitede dönen bannerlardan ilkine tıklayıp kayıt yaptırabilirsiniz. http://www.gamesultan.com/Metin2MehmetcikSunucusuTurnuvasi
kirmizikarakan - avatarı
kirmizikarakan
Ziyaretçi
4 Nisan 2012       Mesaj #9
kirmizikarakan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar Metin2 Turnuva yapacakmis, alin size ayrintilar.

Metin2 Kahramanlarını Arıyor!

25 şehir 33 internet kafe 1 galip! Dünya’nın en büyük Metin2 Turnuvası'nda gücünün nelere yettiğini göster. Dört karakterden birini seç rakiplerini yen ve finalde Türkiye'nin en iyi savaşçısı olduğunu ispatla!

Nasıl katılabilirim?
Turnuva günü aşağıda listelenen bölgelerdeki internet kafelerden birindebulunan herkes bu turnuvada yer alabilecek.

Bedensel Savaşçı Zihinsel Savaşçı Silahlı Sura ve Yakın Dövüşçü Ninja arasında seçim yap ilk haritada Metin taşlarını ikinci haritada patronları yok et finale kalabilmek için de PvP'de galibiyeti eline al!

Tüm katılımcılara kupa tişört ve şapka gibi Metin2'ye has eşyalar verilecek bölgenin en iyi oyuncuları ise ayrıcaepik oyuniçi eşyalarla ödüllendirilecek.

16.06.2012 tarihinde İstanbul'da en iyi 32 savaşçı finalde karşılaşacakİstanbul’da tekneyle Boğaz Turu Elite World Taksim Otel’de öğlen yemeği ve otelin Galata Salonu’nda Büyük Final heyecanı yaşayacak.

Not:16 yaşından küçüklerin velileriyle birlikte Büyük Finale katılmaları gerekmektedir.

Ödüller
Turnuvanın 1.’siyakaladığı şöhretin yanı sıra tam donanımlı ve monitörlü PC
Turnuva 2.’si dizüstü PC
Turnuva 3.’sü monitör
4.-10. sırada yer alanlar birer SteelSeries kulaklık (7 H)
11.-20. sırada yer alanlar birer RazerLycosa Klavye
21.-32. sıradakiler de birer SteelSeries Mouse kazanacak.

Bölgeler ve İnternet Kafeler:

21.04.2012 - Marmara

Istanbul BUSE İNTERNET CAFE çırçır mh uludag cad no 1118/ alibeyköy eyüp
ROYAL İNTERNET CAFE CUMHURİYET MAH.TERCAN SOKAK NO:15/A
LİMON İNTERNET EVİ ÜSKÜDAR CAD AYYILDIZ SOK NO:5 ATALAR KARTAL
SPAEDERS BILGISAYAR CAFE SANCAKTEPE MAH:ÇARŞI CAD: 14. SOK: NO 4/A 34560 BAĞCILAR
Bursa GÖZDE BİLGİSAYAR FATİH SULTAN MEHMET MAHALLESİ ADALET CADDESİ BAYCAN SİTESİ NO 6 OSMANGAZİ BURSA (KARDEŞLER BİLGİSAYAR)
Tekirdag VALANTINA INTERNET CAFE KAZIMIYE MAH. ESKI ÇERKEZKÖY CAD. NO 9 ÇORLU
Sakarya ATANETCAFE SEMERCİLER MAH. İTFAİYE CAD. 791 NOLU SOK.6/C ADAPAZARI/SAKARYA

28.04.2012 - Akdeniz

Adana BAŞKAN İNTERNET CAFE MAHFESIĞMAZ MAHALLESİ ÇEL KARŞISI ÇAĞLA SİTESİ ALTI
ASLAN İNTERNET CAFE BAŞAK MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ N0:213/B
Antalya GÖKKUŞAĞI Int. Cafe BAHÇELIEVLER MAH. TURGUT REIS CAD. BOZKURT APT 23 /A
ÖZGÜRNET Kuzeyyaka Mah. 2550 Sok. Bizim Apt. No:20/1
Mersin PLUS İNTERNET CAFE MESUDİYE MAHALLESİ 5111 SOKAK N0:3/A
Osmaniye GİZEM İNTERNET EVİ GİZEM İNTERNET EVİ İSTİKLAL MH.DR.SADIK AHMET CD. NO:23 KAT:2
Isparta MATRİX İNTERNET CAFE İskender mah. aksu cad. meriç apt. no:54

05.05.2012 - Ege Bölgesi

Izmir HİSARNET TÜRKELİ CADDESİ NO:3/D BORNOVA İZMİR
TOMBİK İNTERNET CAFE HOCA AHMET YESEVİ CADDESİ NO:154/B- BUCA
STRATEGY İNTERNET CAFE 1711 S. 3/B ÇARŞI HSCB BANKA'SI ARKASI KARŞIYAKA
Manisa ANGEL NET PEKER MAH.A.GEMICIOĞLU CAD.NO59/A
Aydin FEDERAL INTERNET CAFE KIBRIS CAD KURTULUS MAH 2018 SOK 33/A AYDIN/MERKEZ
Nazilli DODO İNTERNET CAFE ALTINTAŞ MAH.334. SOKAK NO:4/A NAZİLLİ/DENİZLİ

12.05.2012 - Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu

Trabzon TUANA Internet Cafe YEŞİLTEPE MAH REFORM SOK NO:16 TARABZON
Samsun PLAZA NET HURRIYET MAH AGABALİ CAD NO: 59
Amasya GÖZDE INTERNET CAFE ATATÜRK BULVARI NO:23/A
Gaziantep KEYİF İNTERNET CAFE MİMAR SİNAN MAHALLESİ LİSE CADDESİ NO:22
Sanliurfa ASSU CAFE BAHÇELİEVLER ÇARŞI CADDESİ BASMACILAR APT ALTI 4/A
Diyarbakir REAL INERNET CAFE KIŞLA SOK EVRAN AP ALTI REAL INTERNET CAFE IÇ OFIS DIYARBAKIR

19.05.2012 - Orta Anadolu ile Güney Anadolu

Ankara TROYA İNTERNET TURGUT ÖZAL MAH.2209 CAD.NO:25SELCANLAR SİTESİ B/BLOK /E ÇAKIRLAR BATIKENT
ATILIM INTERNETCAFE TANDOĞAN MAH. BUHARA CAD. 16/B SİNCAN /ANKARA
Konya ABEYES İNTERNET CAFE VATAN CAD. RIZA İŞHANI NO : 10 / A SELÇUKLU KONYA
Kayseri DİSCOVER Internet Cafe SİVAS CADDESİ ŞAHİN AP.193/B
Eskisehir POWER NET DELİKLİTAŞ MAH. HAMAMYOLU CAD. 115/B
Erzurum ONURINTERNETCAFE GEZ MAH.ŞELALE EVLER GIRIŞI
Elazig MSN İNTERNETCAFE İZZETPAŞA MAH.MEHMETCİK SOK NO :11/A



*16 yaşından küçüklerin velileriyle birlikte Büyük Finale katılmaları gerekmektedir.
mEtazor - avatarı
mEtazor
Ziyaretçi
27 Nisan 2012       Mesaj #10
mEtazor - avatarı
Ziyaretçi
sapphire cup banner

Son zamanlarda hızla gelişmeye devam eden Türk e-Spor camiası yeni bir turnuvayla taçlandı. 5.000$ değerinde ödülün dağıtıldığı turnuvada inanılmaz maçlar oynandı. Heyecan seviyesinin üst seviyede olduğu turnuvada dağıtılan ödüller ise şöyle:

1. Takım :
5 x AMD FX X6 6100 İşlemci

5 x Pure Black 990 FX Anakart
5 x 7850 OC Dual-X 2GB DDR5 Ekran Kartı

2. Takım
5 x 6850 Ekran Kartı

3. Takım
5 x 6670 Ultimate 1GB Ekran Kartı

MVP
1 x Edge HD3 MINI PC

Daha ayrıntılı bilgi ve maçlar için: Home • E-Cups - Euro Cups
Son düzenleyen nötrino; 5 Temmuz 2013 20:13

Benzer Konular

17 Ağustos 2011 / stex34 Soru-Cevap
8 Mayıs 2010 / Misafir Soru-Cevap
1 Ocak 2015 / cybokron Telefon